SILVAN - Gladsaxe Anmeldelser 260

4,0

Gladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK

I lørdags købte jeg to forskellige maling, en til loftet og en special blandet til væggene i stuen. Begge viste sig at have forkerte nuancer, som skyldtes fejl eller manglende information fra Dyrup.... Se mere

Jeg fik super god service i Silvan af Oscar Hammer! Jeg manglede hjælp til at finde de rigtige skruer til et lille projekt derhjemme, og Oscar tog sig tid til at vise mig de forskellige muligheder og... Se mere

Fantastisk proaktivt kundeservice. Jeg har i de sidste 30 år aldrig oplevet et byggemarked med andet end skjulte og fortravlede medarbejdere - indtil nu i Silvan Gladsaxe... Sådan bør det være!

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

• Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, Danmark

4,0

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Click and collect og besøg

Jeg bestilte click and collect, og jeg handlede øvrige varer i forretningen. Flere af de varer, som fremgik som lagerførte var ikke til stede, og andre varer var meget vanskelige at finde. Tidligere var fordelen ved at handle i Silvan (som er forholdsvis dyr), at det var nemt at få råd og vejledning. Det er det desværre ikke længere - man skal lede/vente længe efter personale på gulvet. De medarbejdere man møder i forretningen er typisk venlige, men de virker til at være alt for få - specielt set i lyset af prisniveauet i forretningen

17. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Perfekt levering.

Perfekt levering.
Fin kvalitet af produktet

10. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Vi er glade for, at leveringen og produktkvaliteten levede op til dine forventninger. Tak for din positive anmeldelse!

Silvan

Click og collect var meget langsom med…

Click og collect var meget langsom med udlevering fra lageret, det havde været hurtigere selv at finde produktet i butikken. Da jeg skulle ud fra leveringshallen stod der på porten, at man skulle køre langsomt frem, så ville porten selv gå op, men det gjorde den ikke, og jeg blev irettesat af en lageransat om, at jeg da selv skulle have trykket på en knap for at få porten op. Det stod ingen steder.
Produktet gik desuden i stykker under opsætning.

14. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Silvan

hvorfor leje i Silvan når du alllegevel skal i BAUHAUS?

At leje en rundsav med kun den groveste klinge og så butikken ikke engang kan tilbyde at dig en at der evt kan købes en finere udgave til dit behov, er sgu for ringe.
Jeg lejer ikke i Silvan for at købe det nødvendig ekstra udstyr i Bauhaus.

14. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du lejer hos os igen.

Silvan

De have ikke styr på noget og der…

De have ikke styr på noget og der manglede en medarbejder med overblik. Det tog mig over en time at hente en click & collect ordre. Kommer ikke til at handle i Silvan igen.

10. maj 2026

Silvan

Fin service fra medarbejderne selv ved travlhed i butik

Fin service fra medarbejderne selv om de havde travlt, men forvirrende at blive sent frem og tilbage i butikog udlejning for maskine og forbrugsstoffer
(Rondelsliber lejet silvan Søborg)
Det fint at maskinen er rimelig billig at leje, men det burde ikke være at forbrugsstofferne skal have så høj avance. 125,- for een slibeskive det er for dyrt, så skulle I hellere have forskellige grundpakker så prisen bliver mere gennemskuelig. Ellers fin service

9. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Mange tak for din feedback.

Silvan

Kan anbefale Martinsen gasgrill.

Vi ville købe en gasgrill mærke Martinsen i Silvan Gladsaxe. Den var udstillet og med kupon til køb, men ikke på lager. Så tag kuponerne væk, hvis varen ikke er på lager. På forespørgsel kunne den ikke skaffes til levering i butikken. Vi fik at vide at den muligvis var i andre af Silvans forretninger.
Ikke særlig serviceminded.
Grillen fik vi så et andet sted. Den er nem at samle og taget i brug.

5. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan

Butikken i gladsaxe er dødsyg

Butikken i gladsaxe er dødsyg, faktisk røvkedelig. Men i dag fik jeg god og venlig service af Katja. 3 stjerner til Katja og 1 stjerne til butikken…

6. maj 2026

Tak for din feedback.

Super fin service

Super fin service, og god kunde kontakt.

6. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Silvan

Jeg havde bestille klik og hent

Jeg havde bestille klik og hent. Men det var ikke alt der var taget frem. Jeg fik så bare at vide at jeg selv kunne tage der sidste på vej ud. Jeg kunne så gå og lede efter en krukke af den rigtige type og størrelse selv. Ikke særlig god service

1. maj 2026

Silvan

Ind og ude, på ingen tid

Kunne også være tidspunkt da jeg var der, men det gik hurtigt, dejligt at man ikke skal spilde tid på lange køer.

1. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig oplevelse. Vi sætter pris på din tid og din positive feedback. Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Silvan

Fik en kanon service af Sasja i drive…

Fik en kanon service af Sasja i drive In
Hun skal da have en stor løn forhøjelse da hun er en medarbejder som Silvan virkelig skal satse på 👍

28. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i drive-in! Vi sætter stor pris på din feedback om medarbejderens service. Tak for din anmeldelse.

Fik god vejledning af Katja

Fik god vejledning af Katja, og hjælp med snor til fastgørelse af brædder.

22. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Vi er glade for at høre, at du fik god vejledning og hjælp. Tak for din positive tilbagemelding😊

Silvan

Top service og levering over al…

Top service og levering over al forventning.
Mange tak!

20. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Vi er glade for at høre, at vores service og levering overgik dine forventninger. Mange tak for din positive feedback!

Silvan

Søndage i Silvan skal man ikke forvente…

Søndage i Silvan skal man ikke forvente service på nogen måde

20. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en uddybende mail omkring din oplevelse, så vi har mulighed for at forbedre os fremadrettet.

Uklare informationer fra personale

Ifølge hjemmesiden er der 25 regnvandstønde i Gladsaxe. Når vi kører ud til butikken en lørdag, oplyser medarbejderne, at der ikke er nogle tønder. Vi prøver igen næste lørdag og bestiller via click & collect, hvor vi får upræcise informationer om hvor varen skal hentes og spilder endnu mere tid i butikken. Vil prøve at undgå at handle der igen.

18. april 2026

Leje af havetromle

Leje af havetromle. Super nemt

18. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores udlejningsservice.