At ekspedienten var autentisk, afslappet og havde viden om det han solgte, til forskel fra oplevelsen man andre gange bliver mødt af, når alle medarbejdere er studerende/ung medarbejdere, hvor der hæ... Se mere
Lokation
Skift lokationKalvebod Brygge 59, 1561 København V, DK
Vi havde valgt click and collect, og skulle kunne hente varene indenfor 30 min og vi ville få en SMS når de var klar. Efter 30 min. hvor vi ikke havde hørt noget, så valgte vi at køre til Silvan Fiske... Se mere
Silvan på Fisketorvet har altid mange og meget hjælpsomme ekspedienter. Jeg for vild i deres enorme udvalg af trælister, og en venlig ekspedient fandt de rigtige til mig og hjalp mig til kassen med de... Se mere
Jeg var i dag inde og bestille en vare på klik og collect og fik besked om at min ordre var modtaget. Jeg så der var et ubesvaret opkald på min telefon og så der lå en SMS fra Marcus der så fint skriv... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-20, helligdage: 9-20

Kalvebod Brygge 59, 1561, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hele oplevelsen føltes personlig og…
Hele oplevelsen føltes personlig og autentisk – en af de bedste køb, vi har været på.
Silvan Fisketorvet er helt sikkert blandt vores favorit butikker.

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Medarbejderen var vidende og engageret
Medarbejderen var vidende og engageret, og servicen var nærmest planlagt ned til mindste detalje.

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Lagermændene på Fisketorvet var søde at…
Lagermændene på Fisketorvet var søde at hjælpe mig ind i bilen med nogle store træplader jeg ikke kunne håndtere selv. Super service, mange tak.

God service!
Virkelig god service! Har før oplevet lidt ringe service i Silvan, men i Fisketorvet var det fantastisk. Ungarbejderen Kerem var virkelig sød og hjalp mig med at finde min pakke.

Fremragende service
Fremragende service. Jeg skulle bruge hjælp til nogen el artikler, og de 2 unge drenge Kerem og Eymen var virkelig søde og hjælpsomme. Jeg kommer helt sikkert igen.

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
En meget sød og hjælpsom medarbejder…
Jeg mødte en meget sød og hjælpsom medarbejder ved navn Turgut på Fisketorvet.
Han var virkelig imødekommende og tog sig tid til at hjælpe mig, selvom en anden medarbejder ikke havde mulighed for det.
Rigtig god service – mange tak for hjælpen!

Altid en god oplevelse
Hans har altid været god ved mig og mine mange projekter. Det har alle de højtstillede faktisk - er utroligt glad for at komme igen og igen!

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Super service. Personale let tilgængelig, imødekommende og løsningsorienteret.

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
God hjælp fra medarbejder i butikken

Jeg snakkede i alt med 5 ansatte
Jeg snakkede i alt med 5 ansatte i forbindelse med afhentningen og returneringen af en sækkevogn, men alligevel tog det helt utroligt lang tid, og jeg fik efterfølgende en besked fra Silvan angående et potentielt gebyr jeg skulle betale, da jeg havde “overskredet” lånet. Jeg havde afleveret den tilbage 3 timer efter jeg havde lejet den, men drengene i butikken havde åbenbart ikke registreret det, selvom jeg snakkede med tre ansatte under returneringen

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Jakob var mega venlig at hjælpe mig med…
Jakob var mega venlig at hjælpe mig med at finde hvad jeg søgte efter.

Rædselsfuldt .
Rædselsfuldt .
Skulle indenfor 30 min. hente mit køb click og collect.
Hastede til metro og bus, for at konstatere, at der ikke var nogen vare, selvom købt, betalt og modtaget besked om hurtig afhentning.
Forklaring, Silvan havde glem ta opdatere hjemmesiden, varen var udgået!på hjemmesiden stod der 3 stk på lager!
Tror ikke på Silvans hjemmeside mere!

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Stod og skulle bruge nogle høretelefoner og en hængelås. Da indretningen ikke er helt simpel i Silvan på Fisketorvet spurte jeg en af de unge drenge bag kassen. Asger tog ansvaret og lynhurtigt havde jeg mine høretelefoner og hængelås. Tak til Asger for god support