Lokation
Skift lokationKalvebod Brygge 59, 1561 København V, DK
Silvan på Fisketorvet har altid mange og meget hjælpsomme ekspedienter. Jeg for vild i deres enorme udvalg af trælister, og en venlig ekspedient fandt de rigtige til mig og hjalp mig til kassen med de... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-20, helligdage: 9-20

Kalvebod Brygge 59, 1561, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
At ekspidienten ydet brugbar rådgivning og var hjælpsom
At ekspedienten var autentisk, afslappet og havde viden om det han solgte, til forskel fra oplevelsen man andre gange bliver mødt af, når alle medarbejdere er studerende/ung medarbejdere, hvor der hængud stemning og hangarounds. De kan nogle gange være uengagerede og have manglende viden om det som sælges.
Så godt møde med Marcus, som bla. Hjalp mig med maling, what a guy.
Hurtig betjening både på stedet og ved…
Hurtig betjening både på stedet og ved telefonsamtale inden besøget
For lang ekspeditionstid ved bestilling
Vi havde valgt click and collect, og skulle kunne hente varene indenfor 30 min og vi ville få en SMS når de var klar. Efter 30 min. hvor vi ikke havde hørt noget, så valgte vi at køre til Silvan Fisketorvet. Vores ordre var stadig ikke fundet frem og ingen kunne give forklaring på hvorfor ikke. Vi fik dog ulleveret bestillingen da de havde hentet den mens vi ventede og kunne forlade butikken.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Jeg var i dag inde og bestille en vare…
Jeg var i dag inde og bestille en vare på klik og collect og fik besked om at min ordre var modtaget. Jeg så der var et ubesvaret opkald på min telefon og så der lå en SMS fra Marcus der så fint skriver at de ikke havde det produkt jeg havde bestilt men de havde et andet der var lidt dyrere og jeg måtte ringe hvis der var spørgsmål. Jeg kommer over og Marcus udleverer mit produkt og jeg hører om jeg ikke skal betale det differencen. Det oplyser han om at det skal jeg ikke med et smil og siger at det var dem der ikke havde det jeg havde bestilt. tusind tak for god service fra Marcus og tak for smil. De bedste hilsner Henriette

Hjælpsomme ekspedienter
Silvan på Fisketorvet har altid mange og meget hjælpsomme ekspedienter. Jeg for vild i deres enorme udvalg af trælister, og en venlig ekspedient fandt de rigtige til mig og hjalp mig til kassen med dem.

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Det kan være svært og få hjælp
Det kan være svært og få hjælp, ikke nok medarbejder, i så stor butik!

Fantastisk service
Fantastisk service
Afsted til den her hvis du er i tvivl

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Fantastisk service fra Turgut i…
Fantastisk service fra Turgut i savværket på fisketorvet med vejledning og hjælp

Fantastisk service i savværket
Supergod oplevelse i savværket på fisketorvet i dag fra Turgut. Meget hjælpsom, da vi skulle have lavet en dims.

Click and collect paradokset
Jeg bestilte en varer til afhentning gennem click and collect. Var selv lidt nervøs for, at det ikke kunne lade sig gøre. Men jo, 30 minutter senere modtager jeg en sms “din varer er klar til afhentning”. Jeg cykler tværs gennem København for at konstatere, at den ikke er der. Først siger skærmen “pakken er ikke fundet”. Den først “ungarbejder” har ingen idé om det. Den anden ungarbejder siger, at de har haft problemer med deres click and collect, og de har forsøgt at ringe. Jeg tager ham i løgnen og siger, at det har de ikke. Han retter sig selv, det var vores plan at ringe. Jeg står mundlam og siger, hvordan kan de så sende en sms, hvis pakken ikke er pakket??? Det spørgsmål blev for abstrakt. Jeg kunne mærke, at vi ikke kom videre. Så jeg måtte tage hjem og bestille fra et andet sted.

Enormt ringe service
Enormt ringe service, kommer ned i Silvan på Kultorvet for at afhente en vare der er 4 stk. af på lager.
Som så er udsolgt (fair nok der kan være lagerfejl) men jeg må nærmest tvinge 3 ansatte om at kigge efter de 4 der er på
Lager i følge deres system efter lang overtalelse er der en der tjekke laget og der er desværre ikke nogle.
Bliver så oplyst om at Fisketorvet har 11 styks på lager.
For at være sikker bestiller jeg det til click & collect. Og jeg får en sms om at jeg kan afhente det kort tid efter.
Dagen efter smutter jeg forbi Fisketorvet for at hente min ordre, som de så overhovedet ikke kan finde, men de 4 ansatte gav det da et godt forsøg.
Det ender med at de må pakke min ordre på ny fordi de ikke kan finde den pakkede ordre som jeg kunne hente 4/5 minutter efter jeg bestilte den.
Virker lidt til at de godkender og fakturere ordre som de ikke har styr på er pakket eller overhovedet er klar til afhentning inden de hæver penge hos kunden
Meget irreterende oplevelse med lidt for meget ventetid til at hente en vare der er på lager i en butik og en click & collect der burde være pakket

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Varen var ikke på lager i butikken
Varen var ikke på lager i butikken, selv om jeg havde modtaget mail og SMS om at varen kunne hentes. Købte en anden model.

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Ikke styr på lagerbeholdning.
Jeg skulle bruge selvklæbende hvide ledning-holdere og online stod de som også at være tilgængelige i butikken nær mig, men hverken jeg eller medarbejderen kunne finde dem, udover i sort udgave. Jeg fik at vide at der ville være en lagermedarbejder på arbejde nogle dage senere, og han ville vide hvor på lageret de var, så jeg kom retur nogle dage senere, men beskeden var, at de ikke var tilgængelig i hvide, trods lagerstatus på nettet. Jeg troede så at jeg var smart ved at lave en 'click and collect'-ordre på de hvide, så det gjorde jeg, uden problemer, men da jeg kom for at afhente, fik jeg dem udleveret i sort farve.
Selvom den ene af de 2 medarbejdere jeg snakkede med undervejs i forløbet her, var flink og virkelig prøvede, virkede den anden ret så træt af sit job.
Øv med øv på oplevelse.

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Forsøg ikke at købe maling Silvan…
Forsøg ikke at købe maling Silvan Fisketorvet. Du skal vente 1 tim....selvom ansat siger der går 15 min. Det er ikke bare en engangs hændelse...Anden gang måtte jeg gå.😑

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Professional, dygtig og fantastisk service.
Emmely har været meget professional og utrolig dygtig til at hjælpe mig og giv mig tips. Hendes service var i top!!

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Super god og venlig service i butikken…
Super god og venlig service i butikken på Fisketorvet lørdag den 16/5.
Det opvejede klart, at varen desværre ikke kunne findes, selvom den på nettet stod som værende på lager. Emmalie var hjælpsom og imødekommende, og jeg gik derfra med en god oplevelse trods problemet.

Besvarelse fra SILVAN - Fisketorvet
Silvan Fisketorvet: varer på lager, men ingen kunne finde dem
Jeg tog forbi Silvan i Fisketorvet for at købe en foldeskammel. Jeg havde tjekket lagerstatus på forhånd, og der stod, at der var 2 stk. på lager.
Jeg forsøgte selv at finde varen i butikken uden held. Derefter spurgte jeg de to unge medarbejdere ved kassen om hjælp. Den ene sagde, at de ikke solgte varen, mens den anden sagde, at jeg kunne finde den ved reol 5026. Vi forsøgte at finde den, men uden held.
Jeg gik tilbage til kassen, men deres fokus virkede mere rettet mod at håndtere pakker til pakkeshop-kunder end at hjælpe de kunder, der faktisk stod i butikken.
Efterhånden ved jeg ikke, om Silvan i centret er der for at sælge varer eller bare for at udlevere pakker.

Ros til medarbejder Ayoub S
Jeg vil gerne fremhæve Ayoub S. fra Silvan Fisketorvet, for en helt enestående kundeoplevelse, som virkelig fortjener anerkendelse. Jeg ankom til butikken lettere frustreret og tæt på at opgive mit projekt, men mødet med Ayoub ændrede hele min oplevelse.
Jeg havde brug for rådgivning omkring både dør, hængsler og sækkevogn, og Ayoub udviste fra start et imponerende niveau af faglighed og engagement. Han tog sig god tid til at forstå mine behov, stillede relevante spørgsmål og sikrede, at jeg fik den helt rigtige løsning og ikke bare den hurtigste.
Det, der især gjorde indtryk, var hans måde at være på: rolig, respektfuld i sit sprog de ord han valgte og han var oprigtigt interesseret i at hjælpe. Han skyndte sig ikke videre til næste kunde, men var nærværende og grundig i sin vejledning. Det er sjældent at opleve en så høj grad af service, hvor man som kunde føler sig både hørt og værdsat!
Selvom jeg var en krævende kunde med mange spørgsmål og overvejelser, blev jeg mødt med tålmodighed, forståelse og et stort smil hele vejen igennem. Ayoub formåede at skabe en tryg og positiv stemning, som gjorde hele processen langt mere overskuelig og behagelig.
Silvan er nu uden tvivl blevet min favorit Silvan butik, og det skyldes i høj grad Ayoub og den måde, han repræsenterer virksomheden på.
MVH
N.B fra Vesterbro.