SILVAN - Esbjerg Anmeldelser

Østre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK

Kunne ikke have kassen i bilen, ingen mulighed for en trailer, så kørte i drive in og fik lov til at pakke kassen ud og ind i min bil, god service.

De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... Se mere

Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... Se mere

Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Østre Gjesingvej 10, 6715, Esbjerg N, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.007 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fik hjælp til at lægge pladerne på…

Fik hjælp til at lægge pladerne på traileren.

13. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp med at lægge pladerne på traileren. Tak for din positive tilbagemelding!

Tæppe stripper

Maskinen jeg skulle leje var klar til tiden, i orden or rengjort, desuden synes jeg prisen var rimelig. Helt sikkert noget jeg vil gøre brug af en anden gang

31. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at maskinen var klar til tiden, i god stand og rengjort, og at du fandt prisen rimelig. Tak for din positive feedback😊

Rigtig god pris

Rigtig god pris. Også kan jeg hente når jeg mangler

31. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at du er tilfreds med prisen og at du kan hente dine varer når du har brug for dem. Tak for din feedback!

Silvan

Meget sød ekspedition og de havde det…

Meget sød ekspedition og de havde det jeg skulle bruge

1. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores søde personale og fandt det, du søgte. Tak for din positive tilbagemelding.

Super behandling i Silvan Esbjerg

I juletravheden var vi i Silvan i Esbjerg, for at sende pakker og breve med dao. Vi havde læst på dao, at vi kunne sende breve fra Silvan, men lige hvordan?
En ung medarbejder tilbød at hjælpe os. Brevene blev sendt og nåede frem før jul. Tak for super behandling.

21. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i Silvan i Esbjerg med at sende breve med DAO før jul. Vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding om den hjælp, I modtog fra vores medarbejder. Tak for jeres anmeldelse.

Høflig betjening

Som altid en god og imødekommende service i selve butikken i Esbjerg. Nem bestilling og hurtig ekspedition.

22. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du oplevede god og imødekommende service i butikken, samt nem bestilling og hurtig ekspedition. Tak for din positive anmeldelse!

Silvan

Der er altid kompetent og venlig betjening. De er behjælpelige med råd og vejledning uanset hvilken prisklasse man handler for. Kan klart anbefales

20. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Dejligt at høre, at du altid oplever kompetent og venlig betjening hos os. Tak for din anbefaling!

Silvan

Prisen på træbetonlofter var rigtig god…

Prisen på træbetonlofter var rigtig god og oplevelsen ved udlevering til 5 stjerner!!!

17. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Godt at høre, at du synes prisen på træbetonlofterne var god, og at du havde en god oplevelse ved udleveringen. Tak for din positive feedback!

Manglende personale

Manglende personale
Det er samme person der skal tage imod varer, lave nøgler, hjælpe dem i køen og pakke service.

17. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Super hurtig service

Super hurtig service

14. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige service! Tak for din positive tilbagemelding😀

Silvan

Købte en lyskæde på Silvan .dk ti…

Købte en lyskæde på Silvan .dk ti afhentning i esbjerg. Da jeg hentede kassen var den åben og lyskæden lå løst i kassen og ikke i original emballage, da jeg kom hjem og satte den til strøm virkede den ikke. Er sikker på at det er en returvarer som i har forsøgt at sælge uden at tjekke om den virkede. Fik mine penge retur, men ingen beklagelse fra jer om spildt tid.

10. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

fantastisk serviceoplevelse

I går var jeg ude og købe et par ting, og personalet var så hjælpsomme, og det var en fantastisk serviceoplevelse.

7. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med både butik og betjening.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

29. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hurtige og venlige betjening. Tak for din tilbagemelding.

Savemanden

Savemanden i Silvan, Esbjerg var rigtig flink, dygtig og hjælpsom. Får kun den bedste anmeldelse her fra :-)

6. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om den gode oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse😊

Silvan

Altid en god og fin betjening.

Altid en god og fin betjening.
Personalet er smilende og venlig.
Køber et par planter, skulle også hente en pakke.
Da jeg står ved disken i den anden ende end hvor pakke udlevering er, kommer ekspedienten hen og afleverer min pakke.
Da betalingen for planterne er ordnet, ønsker vi hinanden en god dag.
Forøvrigt er det en god butik at besøge, mange varer med et godt udvalg.
Tusind tak.
Vi ses.

Med de bedste hilsener

Susanne Madsen.

29. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og udvalg. Tak for din positive feedback og vi ser frem til dit næste besøg😉

Hurtighed/service

Rigtig god kundeservice. Den var ikke på lager i Esbjerg, men den unge mand fortalte lynhurtigt om varenr. Så vi kunne bestille de n her i sted.

28. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for at høre om den gode serviceoplevelse i vores butik. Tak for din feedback.

Fin service og venlig medarbejder

Fin service og venlig medarbejder

14. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg

Vi er glade for, at du oplevede god service og en venlig medarbejder! Tak for din positive anmeldelse.