Kunne ikke have kassen i bilen, ingen mulighed for en trailer, så kørte i drive in og fik lov til at pakke kassen ud og ind i min bil, god service.
Lokation
Skift lokationØstre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK
De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... Se mere
Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... Se mere
Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Østre Gjesingvej 10, 6715, Esbjerg N, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Tæppe stripper
Maskinen jeg skulle leje var klar til tiden, i orden or rengjort, desuden synes jeg prisen var rimelig. Helt sikkert noget jeg vil gøre brug af en anden gang

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
Meget sød ekspedition og de havde det…
Meget sød ekspedition og de havde det jeg skulle bruge

Super behandling i Silvan Esbjerg
I juletravheden var vi i Silvan i Esbjerg, for at sende pakker og breve med dao. Vi havde læst på dao, at vi kunne sende breve fra Silvan, men lige hvordan?
En ung medarbejder tilbød at hjælpe os. Brevene blev sendt og nåede frem før jul. Tak for super behandling.

Høflig betjening
Som altid en god og imødekommende service i selve butikken i Esbjerg. Nem bestilling og hurtig ekspedition.

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
Der er altid kompetent og venlig betjening. De er behjælpelige med råd og vejledning uanset hvilken prisklasse man handler for. Kan klart anbefales

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
Prisen på træbetonlofter var rigtig god…
Prisen på træbetonlofter var rigtig god og oplevelsen ved udlevering til 5 stjerner!!!

Manglende personale
Manglende personale
Det er samme person der skal tage imod varer, lave nøgler, hjælpe dem i køen og pakke service.

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
Købte en lyskæde på Silvan .dk ti…
Købte en lyskæde på Silvan .dk ti afhentning i esbjerg. Da jeg hentede kassen var den åben og lyskæden lå løst i kassen og ikke i original emballage, da jeg kom hjem og satte den til strøm virkede den ikke. Er sikker på at det er en returvarer som i har forsøgt at sælge uden at tjekke om den virkede. Fik mine penge retur, men ingen beklagelse fra jer om spildt tid.

fantastisk serviceoplevelse
I går var jeg ude og købe et par ting, og personalet var så hjælpsomme, og det var en fantastisk serviceoplevelse.

Savemanden
Savemanden i Silvan, Esbjerg var rigtig flink, dygtig og hjælpsom. Får kun den bedste anmeldelse her fra :-)

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
Altid en god og fin betjening.
Altid en god og fin betjening.
Personalet er smilende og venlig.
Køber et par planter, skulle også hente en pakke.
Da jeg står ved disken i den anden ende end hvor pakke udlevering er, kommer ekspedienten hen og afleverer min pakke.
Da betalingen for planterne er ordnet, ønsker vi hinanden en god dag.
Forøvrigt er det en god butik at besøge, mange varer med et godt udvalg.
Tusind tak.
Vi ses.
Med de bedste hilsener
Susanne Madsen.

Hurtighed/service
Rigtig god kundeservice. Den var ikke på lager i Esbjerg, men den unge mand fortalte lynhurtigt om varenr. Så vi kunne bestille de n her i sted.