Kunne ikke have kassen i bilen, ingen mulighed for en trailer, så kørte i drive in og fik lov til at pakke kassen ud og ind i min bil, god service.
Lokation
Skift lokationØstre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK
De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... Se mere
Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... Se mere
Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Østre Gjesingvej 10, 6715, Esbjerg N, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Kunne ikke have kassen i bilen
Hurtig og venlig betjening😊
Click og collet ordre jeg fik den…
Click og collet ordre jeg fik den forkert vare med hjem og bor ikke tæt ved så transporten bliver dyr at tage igen
God pris og venlig betjening
Produktet har produktions fejl
Svar kan have AI-indholdLæs mere

Jeg har brugt Silvans Click & Collect
Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i den fysiske butik i Esbjerg, hvor det kan være svært at finde rundt og finde de varer, man leder efter. Derfor kan jeg klart anbefale Click & Collect.

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
De ydede en meget god service.
De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål.
Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig.
"Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomme, jeg har mødt i en trælasthandel.
Han læssede det hele på min anhænger, og da jeg skulle bruge tre brædder mere, hentede han dem selv.
Jeg fik desværre ikke dit navn, men mange tak for den hjælp du ydede, det er ikke hverdagskost!
Du gjorde forskellen fra mange andre firmaer, og jeg håber denne ros, når til dig.

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
Levede op til mine forventninger
Jeg oplevede hvad jeg forventede. God service og afslappet positiv holdning.

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
Nemt at bestille online og hurtigt at…
Nemt at bestille online og hurtigt at hente det i butikken.

Hjælpsom og imødekommende kundeservice
Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen i butikken for at få pengene tilbage for den ene (havde købt 2 forskellige farver hjem i udvalg). Ingen problemer. Hjælpsom og imødekommende kundeservice

Vi var i Silvan Esbjerg i går
Vi var i Silvan Esbjerg i går, og sikke en kundeservice de har der. Jeg gik hen til kassen for at få hjælp til at finde noget, da jeg ikke ser så godt går jeg med blindestok. Den unge fyr ved kassen peger ud i luften, og siger den ligger på den hylde der over. Jeg spurgte så om han ikke kunne se min blindestok, det fik jeg aldrig noget svar på. Og han havde i øvrigt heller ikke i sinde at hjælpe med, at lede efter det jeg ledte efter. Så skal man havde dårlig kundeservice, så skal man bare gå i Silvan og handel. Det ente med at vi gik uden at købe noget, så vi tog i BAUHAUS i stedet for, hvor vi fik købt det vi skulle. Så det var sidste gang, vi satte vores ben i en Silvan butik!!!

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
Bruger altid deres click og collect og…
Bruger altid deres click og collect og det fungerer perfekt, altid god service.

Besvarelse fra SILVAN - Esbjerg
Hurtigt ekspedition via click og…
Hurtigt ekspedition via click og collect, samt var prisen 600kr billiger end Bauhaus