Signe Jordemoder- og scanningsklinik har været så gode. De har ageret super professionelt, hurtigt og meget personligt. De svarer altid inden for kort tid, har tid og ro til sine klienter, og kommunik... Se mere
Vi har valgt en udvidet scanningspakke hos Signe. Det er første graviditet, og nervøsiteten har flere gange taget over. Signe har været vanvittigt dygtig til at give ro, gode råd og vejledning, og hun... Se mere
Vi har igennem alle graviditeter brugt Signes skanningsklinik til tidlige scanninger og kønsscanning. Efter vi mistede vores andet barn gik jeg fast hos Diana gennem hele min graviditet. Her fik jeg d... Se mere
Hos Signe er du altid i trygge hænder. Vi er så glade for, at komme på scanningsklinikken, hvor vi kan komme og se vores lille mirakel. De sørger for, at skabe ro og tryghed med en super høj pr... Se mere
1, 8000, Aarhus, Danmark
- 25 74 33 11
- signe@signesscanningsklinik.dk
- www.signesscanningsklinik.dk
Søde og meget kompetente jordmødre
Så dejlig og rolig en oplevelse
Så dejlig og rolig en oplevelse. Jordemoderen var så sød, og kom med flere gode råd til kvalme. Virkelig en skøn oplevelse, kan kun anbefale!
Virkelig søde og professionelle
Virkelig søde og professionelle. Man føler virkelig, at de tager sig tid til én, og de forklarer alt de ser på scanningen. Kan varmt anbefales :-)
Vi har siden vores første besøg 8+0…
Vi har siden vores første besøg 8+0 vidst at vi ville lave en anmeldelse af klinikken.
Aldrig havde vi forudset at vi ville blive så glade for den service og det behandlingsniveau, som vi har modtaget så mange gange nu igennem graviditeten hos Signes scanningsklinik.
Vi startede med at blive scannet hos Signe og vi er gået fra hver en scanning med store smil og snakke om, hvor ekstremt dygtig, blid og naturlig Signe er i sit arbejde. Vi anede ikke hvor vigtigt det lige netop blev for os, at vi havde fundet en jordemoder som hende at komme hos, sammenlignet med vores scanninger på Universitetshospitalet.
Nu er vi efterfølgende blevet scannet to gange af Malene og inden scanningerne, må vi ærligt indrømme, at vi havde sat forventningerne en smule ned. For hvordan skulle det kunne blive lige så godt som
hos Signe?
Men waow. Vi blev behandlet SÅ godt og med stor passion for sit arbejde, guidede hun os igennem scanningerne. Malene var på intet tidspunkt voldsom hverken midt i scanningerne eller når det var nødvendigt at bruge hænder på maven. Meget respektfuld og som Signe - naturlig.
I skal have en hjertelig tak for den forskel i har gjort for os under graviditeten.
Vi ses helt sikkert igen ved næste graviditet ♥️
Nærværende og fagligt kompetente
Vi havde en behagelig oplevelse hos Malene - fuld af nærvær og utvivlsomt fagligt højt niveau.
Et helt fantastisk sted og især Malene…
Et helt fantastisk sted og især Malene er dygtig! Hun er rar og virkelig god til både mor, far og baby!
Mine varmeste anbefalinger til dette…
Mine varmeste anbefalinger til dette fantastiske sted! De sødeste og utroligt dygtige jordmødre på klinikken tilbyder en helt palette af undersøgelser, behandlinger og velvære til din gravide krop og din baby. Man bliver altid mødt af en helt utrolig omsorg og kærlig tilgang og klinikken er fyldt af ro og en dejlig atmosfære. Gør dig selv en tjeneste og book en tid hos Signe og hendes team - det vil du ikke fortryde 🙂🤗
Sødeste og mest hjælpsomme jordmoder
Har været der to gange og har haft de bedste oplevelser. Der bliver virkelig taget sig tid til en og man bliver talt igennem det hele - stor anbefaling herfra
Helt vildt søde og forstående
Jordemødrene er både fagligt dygtige
Jordemødrene er både fagligt dygtige, omsorgsfulde og søde.
FANTASTISK STED. 5 UD 5 STJERNER!
Det er intet mindre end fantastisk at komme på klinikken. Jeg har både grint og grædt og altid følt mig velkommen og fået en skøn behandling.
Vi brugte Signes meget da vi var gravide i 2020 og nu igen her i 2022.
Vi/jeg bliver altid mødt med et kæmpe smil, den bedste service og virkelig meget omsorg. Jeg kan varmt anbefale at booke en tid, om det er til scanning, massage eller akupunktur så er hver og en af de ansatte med til at give en fantastisk oplevelse. :-)
5+ hvis man kunne give flere stjerner
5+ hvis man kunne give flere stjerner. En stor imødekommenhed fra alle på klinikken (jeg har både brugt scanning, akupunktur og zoneterapi indtil videre) og det bliver helt sikkert det sted jeg vil benytte gennem hele min graviditet! Der føltes trygt og rart, og der er tid til en, og en god rådgivning.
Malene har den sødeste
Malene har den sødeste, det varmeste og det mest personlige væsen. Man føler sig altid taget godt imod som om vi har kendt hinanden i årevis. Tager sig god tid til at forklare og få taget de bedste billeder. Det er ALLE pengene værd hver eneste gang.
Ekstremt godt
Vi har ved alle tre vores graviditeter…
Vi har ved alle tre vores graviditeter været hos Signes til scanninger, massager og andre behandlinger - og det har været alle pengene værd.
Søde, profesionelle og dygtige jordemødre.
Meget tilfreds
Mine to søskende og jeg har brugt klinikken i alle vores graviditeter. Vi har altid følt der var god tid, fået en masse og gode billeder med hjem og gået derfra meget glade og tilfredse.
Virkelig god service
Virkelig god service! Havde bestilt tid til hindeløsning, men fik derudover en masse viden og blev vist rebozo øvelser min mand og jeg kunne lave hjemme. Følte der blev taget rigtig god tid til en.
Det var meget godt