Signes Jordemoder- og scanningsklinik Anmeldelser

1.554

5,0

Signe Jordemoder- og scanningsklinik har været så gode. De har ageret super professionelt, hurtigt og meget personligt. De svarer altid inden for kort tid, har tid og ro til sine klienter, og kommunik... Se mere

Vi har valgt en udvidet scanningspakke hos Signe. Det er første graviditet, og nervøsiteten har flere gange taget over. Signe har været vanvittigt dygtig til at give ro, gode råd og vejledning, og hun... Se mere

Vi har igennem alle graviditeter brugt Signes skanningsklinik til tidlige scanninger og kønsscanning. Efter vi mistede vores andet barn gik jeg fast hos Diana gennem hele min graviditet. Her fik jeg d... Se mere

Hos Signe er du altid i trygge hænder. Vi er så glade for, at komme på scanningsklinikken, hvor vi kan komme og se vores lille mirakel. De sørger for, at skabe ro og tryghed med en super høj pr... Se mere

2 t anmeldelser

(1.554)

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Klinikken er en luksusoplevelse!

Klinikken er en luksusoplevelse fra man træder ind ad døren. Alt emmer af ro og nøje gennemtænkte omgivelser og behandlerne er fantastisk lyttende, dygtige og hjælpsomme. Det er bestemt ikke den billigste klinik, men til gengæld får man ekstrem kvalitet og professionel behandling, der i den grad er pengene værd. Jeg vil til enhver tid vende tilbage.

23. november 2022

Omsorgsfulde og vidende

Fik akupunktur mod graviditetskvalme. Super imødekommende og holistisk orienteret men bygget på erfaring og medicinsk viden. Jeg følte mig meget tryg og hørt. Vil bruge klinikken resten af min graviditet i nødvendigt omfang.

25. november 2022

De varmeste anbefalinger

Jeg har været til 3 behandlinger ved Signes Jordemoder og scanningsklinik og har været yderst tilfreds med alle mine behandlinger.
1: privat rebozo undervisning for par
2: akupunktur ift. bækkensmerter
3: fødselsmodende behandling inkl. hindeløsning.
Ud over at blive mødt af meget kompetente og løsningsorienterede jordemodere, så føler man sig virkelig forstået, set, hørt og speciel.
Kan give mine varmeste anbefalinger.

15. november 2022

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse at komme hos Signes Jordmoder- og scanningsklinik. Utrolig professionelle, rolige og omsorgsfulde. Har både fået scanning, massage og fødselsmodende arkupunktur. Fik veer på terminsdato og havde en fantastisk fødsel. Kroppen var klar. Tusind tak! Får mine varmeste anbefalinger.

1. november 2022

Omsorg, tryghed og nærvær!

Vi havde behov for en akut scanning pga blødning.
Malene gav os en tid med det samme..Vi blev mødt af den største fleksibilitet, verdens bedste og tryggeste oplevelse.

Vi vil til enhver tid anbefale Signe og hendes klinik ♥️

9. november 2022

Min varmeste anbefaling til klinikken

Min baby har fået zoneterapi af Marlene på Klinikken, og jeg var ret skeptisk, men det virker! Marlene er vildt professionel og ekstremt dygtig til det hun laver. Derudover er hun også enormt kærlig og omsorgsfuld, både overfor barn og mor. Det er en rar oplevelse og man føler sig virkelig både set og hørt i en sårbar tid.

Min dreng havde mange mavekneb, ufattelig mange lortebleer, hudløshed på
bagdelen og generelt meget uro, og vågne timer om natten, så jeg var efterhånden ret udmattet. Da han var ca 7 uger tog jeg afsted. Marlene gav sig god tid og trykkede på de zoner som skulle afhjælpe loge netop de problemer vi kom til Marlene med. Resultatet var, at lortebleerne stoppede i flere dage, min dreng virkede også mere rolig og han tog et enkelt længere stræk om natten. Han virkede generelt mere i harmoni.

Jeg har desuden talt med Signe om baby massage med mødregruppen, og hun virker også enormt behagelig og professionel. Klinikken er fyldt med varme, empati, lyttende ører og børneglade og professionelle mennesker.

Jeg er SÅ glad for, at jeg fik klinikken anbefalet og er siden kommet der flere gange til behandling siden første gang.

5. oktober 2022