Fantastisk oplevelse at være til 3D-scanning med Lisette. Den mest sympatiske og lyttende jordemoder, som gjorde det trygt og magisk at kunne se vores små guldklumper (tvillinger). Kæmpe anbefaling... Se mere

Jeg har i mine tre graviditeter været til scanninger hos Cyclusklinik Aarhus v/Pia Zilstorff. Det har bl.a. været tidlig scanning, kønsscanning, misdannelsesscanning og 3D/4D scanninger. Hver gang er... Se mere

Vi er hvergang blevet taget rigtigt godt imod, her er der både tid og professionalisme omkring scanning og spørgsmål omkring graviditeten. Vi føler os trygge ved den grundige scanning og er samtid... Se mere

4,9

Fantastisk oplevelse at være til…

Kæmpe anbefaling herfra!

8. april 2026

Altid en god oplevelse

Har været her mange gange til scanninger gennem de sidste par år og har altid haft en god oplevelse.
Venligt og professionelt personale.
Pæne lokaler.
Nem adgang og let at komme til og fra.

18. marts 2025

Intet mindre end fantastisk!

Sikke en oplevelse!
Jeg er første gangs forældre og er spændt , bekymret og forvirret på samme tid. 15 minutter inde ved Pia og jeg fløj derfra! En GRUNDIG og informativ scanning, som gav mig flere svar end hospitalet har gjort !
Jeg vil klart anbefale alle gravide at tage ned til Pia. Tusinde tak for den mest fantastiske oplevelse!

18. juni 2024

Fantastisk klinik!

Helt igennem fantastisk klinik hvor man kan være sikker på en tryg, grundig og kompetent behandling. Vi har modtaget flere scanninger af Pia hos Cyclus Klinik (tidlig scanning, trivselsscanning og snart 3D-scanning) og vi er hver gang gået derfra med fantastiske billeder og tryghed.
De varmeste anbefalinger til Pia og Cyclus Klinik

14. marts 2024

Fantastisk oplevelse at komme hos Pia

Fantastisk oplevelse at komme hos Pia, i Cyclus klinikken.

Hun er utroligt behagelig, faglig og rummende.

Vi har både fået tidlig scanning, kønsscanning og tryghedsscanning hos hende og alle gange har hun været super dygtig både i det praktiske men også i det formidlende.

11. oktober 2022

Cyklusklinik får min varmeste…

Cyklusklinik får min varmeste anbefaling. Her vil du møde skønne Pia, som er mindst lige så begejstret for din graviditet som dig selv. Pia er oprigtig, positiv og kan besvare ALLE dine spørgsmål. Pia har været en lige så stor en del af oplevelsen som selve det, at blive scannet, hvilket har gjort, at vi har besøgt hende igen og igen. Derudover får du også utallige gode scanningsbilleder med hjem.
Det har været en kæmpe gave at have fundet sådan en dejlig klinik og person som førstegangsfødendeg.

11. juli 2022

Jeg er blevet scannet flere gange under…

Jeg er blevet scannet flere gange under min nuværende graviditet af Pia, og det har været en fornøjelse hver gang.
Dybt professionel, tager sig tid til at forklare og giver bare en virkelig god og personlig service, som er det hele værd!

11. maj 2022

Den bedste og tryggeste scanningsoplevelse.

Jeg er blevet scannet ved Pia i Aarhus fra jeg var 11 uger henne med mine tvillinger. Jeg har både været hos andre private tidligere i graviditeten og hos det offentlige, og Pia har helt sikkert været mit safespace igennem min graviditet. Pia er til præcis så realistisk, optimistisk og ærlig, som man har brug for, når man er gravid og usikker. Pia har givet mig de bedste oplevelser med scanninger, og hun er helt enormt garvet og har i gigantisk rygsæk, som gør, at hun har set nærmest alt(og hun deler gerne ud af sine erfaringer). Jeg ville ønske, at Pia kunne bo i min lomme, at jeg kunne føde med hende og jeg anbefaler til alle at vælge cyklusklinik uanset om det er en tidlig scanning, kønsscanning eller en 3D scanning.

5. maj 2022

vi var meget trygge og glade efter…

vi var meget trygge og glade efter besøg hos Pia. Hun var sød og rolig og vidende. Jeg fik selv anbefalet Pia, og har selv efterfølgende sendt et par gravide veninder derned, og de har haft samme oplevelse som mig. Kun de varmeste anbefalinger herfra

3. marts 2022

Fantastisk oplevelse

Vi har benyttet Cyclus klinik i løbet af min kones graviditet og det har været en absolut fornøjelse og har givet tryghed hos både min kone og jeg.

Vi fik både tidlig scanning, nakkefoldsscanning og uge 20 scanning gjort ved cyclus klinik. Første og anden scanning af Pia og uge 20 ved Marianne.

Virkelig kompetente og professionelle jordemødre som har fået forløbet til at føles nemt og trygt.
Både Pia og Marianne får vores varmeste anbefaling.

Scanningsbilleder var gode.
Tak!

29. juli 2021

Vi er hvergang blevet taget rigtigt…

Vi føler os trygge ved den grundige scanning og er samtidigt rigtigt glade for den hyggelige stund der bliver skabt for os undervejs.
Vi kan helt klart anbefale Cyklusklinik, vi har nu haft fornøjelsen af st få en masse fine billeder af 2 af vores børn, hos dem.
Og har benyttet os af deres pakker med tidlig scanning, trivsels og 3d scanning.
5 store stjerner fra os

11. maj 2021

Fantastisk oplevelse!

Kan varmt anbefale stedet til alle! Vi havde bestilt en tryghedsscanning, og følte os virkelig set. Vi kunne ikke have ønsket os mere af en scanning, og det føltes hele vejen igennem meget trygt og enormt grundig!

12. februar 2021

Grundig, nærværende og dygtig jordmoder

Vi var i dag til kønsscanning med første barn. Vi forventede en scanning på 10 minutters tid, hvor vi ville få kønnet af vide, og komme hjem med et par billeder. Vi blev mødt af jordmoder Pia, som med det samme tog varmt imod os. Hun gjorde utrolig meget ud af at tale os igennem hele forløbet, forklarede og fortalte, og var utrolig grundig med at undersøge og vise os alt ved vores kommende pige. Vi havde den bedste oplevelse vi kunne ønske os, og gik der fra med meget mere end forventet. Derudover fik vi intet mindre end 33 billeder i både 2D og 3D, samt et USB med optagelser af hele forløbet, til utrolig god pris! Pia tog sig rigtig god tid til at svare på spørgsmål, og vi endte med at være der i næsten 30 min. Vi fik endda et par fif til baby og en rabatkode med på vejen. Vi kan varmt anbefale Pia og hendes klinik, og vi vil helt sikkert få lavet alle vores scanninger her. Hilsen Kirstine og Peter.

3. februar 2021

Cyclus klinik i Århus er et fantastisk…

Cyclus klinik i Århus er et fantastisk sted, jeg er gravid for 3 gang, og jeg er blevet scannet i alle 3 graviditeter hus Pia og Signe, de er så dygtige, grundige og sørger for man føler sig i gode hænder, man får virkelig noget for pengene, jeg kan klart anbefale dem, og er så glad for mine scannings billeder og mine oplevelser hos dem!

19. november 2020