Købte 2 par solbriller, fine til prisen. Hurtig levering, kundeservice svarede hurtigt, da jeg skrev at jeg ikke havde fået et trackingnummer. Eneste minus er, at man selv skal betale for fragten, hv... Se mere
Bestilte nogle forskellige solbriller. Desværre var der fabriksfejl på det ene par. Kundeservice besvarede min mail meget hurtigt og 2 dage senere modtog jeg et nyt par. Det kan ikke gøres bedre. Tak... Se mere
Godt udvalg og super hurtig forsendelse. Tog kontakt til kundeservice da der var en fejl på ét af de to par, som jeg havde bestilt, og fik sendt et nyt par med det samme. Jeg var også lidt imponere... Se mere
5 stjerner herfra Bestilte nogle flip-up solbriller samt etui.5 stjerner herfra Bestilte nogle flip-up solbriller samt etui omking tirsdag 12/2 modtog pakken torsdag14/6 . . Men manglede etuiet.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Solbriller findes på Danmarks største solbrille webshop med billige solbriller. Shoppen har et stort udvalg af solbriller i alle typer. Billige Wayfarer solbriller og Aviator og vintage solbriller. Andre billige briller og klar glas briller.
Fantastisk Service!
Hurtig levering! God Service!
Kan sagtens anbefales!
Her skal jeg helt klart handle igen!
Solbriller efter prisen, hurtig service
Super webshop. Jeg bestilte et par solbriller som desværre var i forkert farve. Skrev derfor til dem, og fik sendt et nyt par afsted dagen efter. I dag modtog jeg så det nye par solbriller i den rigtige farve.
Fede solbriller til super pris.. 5 STJERNER!
Super webshop. Jeg har efterhånden købt massere af solbriller på shopsolbriller.dk. Alt fungere perfekt, super hurtigt levering og fantastiske priser. Kan anbefales til alle.
Fantatisk!
Stort udvalg, billige priser, god og hurtig betjening.. Præcis som man godt kan li det.. Stort thumbs up herfra
Simpel og god service!
Hjemmesiden i sig selv er simpel og har ikke andet end hvad man har behov for.
Leveringen skete dagen efter betaling, så det kan vel ikke være meget bedre!
Har brugt siden en 2-3 gange nu, og kommer bestemt tilbage!
Flotte moderne briller til billige penge.
Jeg synes det er et rigtigt fint sted at købe sine briller, det er hurtigt og nemt at finde på nettet, og så er det ikke en "herregård", man skal betale for at få et par flotte briller.
fantastisk
Jeg bestilte nogle briller, som beklageligt var ødelagte da jeg modtog dem. Jeg sendte en mail, hvori jeg forklarede situationen. Jeg fik en meget venkig mail tilbage med en undskyldning og en besked om, at jeg ville modtage nogle nye briller, uden ekstra omkostninger og uden selv at løfte en finger. Det er satme god service og jeg er en rigtig glad kunde!
God service og stort udvalg!
Shopsolbriller.dk er super fedt, fordi udvalget af varer er så stort. Der er for en hver smag! Derudover er brillerne til at betale og servicen er god med en hurtig levering! Kan stærkt anbefale siden!
Kan kun klart anbefale shopsolbriller!
Hold op et lækkert udvalg. Jeg har allerede handlet der 2 gange, nu har de også onlinesupport og min ordre er begge gange kommet dagen efter. God og hurtig service.
Dårligt sted at handle
Det er nok det værste bunke shit jeg nogensinde har oplevet.
Ikke nok med de syder mig, men de svarer heller ikke på mine mails.
Jeg vil ikke anbefalde det her sted at handle med.
Det værste ved hele denne såkaldte virksomhed , er at de ved godt de selv snyder. De sender enda en uopfordret mail, hvor de tekniskset giver post systemet skylden.
Og ja jeg ved hvad i vil sige, måske er det post Danmarks skyld, men det er det ikke!
Jeg har været oppe på mit lokale posthus og spørge efter en pakke, men de sagde at de ikke havde den, jeg prøvede igen et dage efter, og de svarede ord korrekt : vi har ikke din pakke.
Positiv
Bestilte i går et par solbriller og allerede i morges kom posten forbi. Virkelig fedt. Tak for lynhurtig levering. Virkelig positiv oplevelse.
Superfin behandling!!! :-)
Bestilte et par briller hos ShopSolbriller og fik næste dag tilsendt et par, der desværre ikke var de rigtige.
Jeg er i øjeblikket ikke mobil pga sygdom, så jeg skrev til deres mail at jeg var ked af ikke at kunne returnere de forkerte briller, og om de ville sende mig de rigtige.
Tænk, først modtager jeg den sødeste mail med "God bedring, og vi kigger på det" og næste dag modtager jeg de rigtige briller i min postkasse -kvit og frit!!!
Tusind tak for både omsorg og de fine briller!! Det er virkelig fin-fin behandling! :-D
Intet svar, efter utilfreds køb!
Havde købt et par wayfare, men da pakken kom var glassene meget lysere end på billedet. Da jeg spurgte om betingelser ved returnering har jeg ikke fået noget svar. Øv, dårlig service, dernæst skulle leveringen også selv betales for returnering!
Super hurtig service
Hjemmesiden er nemt overskuelig.
Min bestilling blev ekspederet og leveret på under et døgn.
Hurtigt og god respons fra deres support.
Alt i alt en rigtig god oplevelse :D
Alt ok. Fine billige solbriller
Har købt et par wayfarer solbriller. Alt ok.
Levering dagen efter, godt indpakket og super kval til pengene.
Anbefales.
Super
Har kun haft gode oplevelser med shopsolbriller.dk
Har to gange haft bestilt fra siden, og begge gange hurtig levering (2 dage efter bestilling) anden gang, var den ene brille dog forkert, men det er jo altså ikke det værste der kan ske :-) Skrev til kundeservice og gjorde opmærksom på dette, fik hurtigt svar - samme dag, og næste dag er de rette briller sendt afsted.
- Super service og hurtig levering :-)
Hurtig levering, kæmpe udvalg og gode priser
Har flere gange handlet hos Shopsolbriller.dk, da de har det klart største solbrilleudvalg i Danmark, og de bedste priser.
Har fået god service hver gang jeg har handlet og varen har jeg fået leveret kort tid efter.
Kan kun anbefale denne solbrille-shop,
Ingen problemer
Har købt en brillesnor, som jeg lige stod og manglede. At sende den til 19 kr. synes jeg dog er lidt overkill :D
Ellers rigtig pæn shop. Kan klart anbefales
Hurtig levering og god service!
Har købt etuier hos ShopSolbriller.dk. Hurtig levering (1 dag!) og meget god kundeservice.