Købte 2 par solbriller, fine til prisen. Hurtig levering, kundeservice svarede hurtigt, da jeg skrev at jeg ikke havde fået et trackingnummer. Eneste minus er, at man selv skal betale for fragten, hv... Se mere
Bestilte nogle forskellige solbriller. Desværre var der fabriksfejl på det ene par. Kundeservice besvarede min mail meget hurtigt og 2 dage senere modtog jeg et nyt par. Det kan ikke gøres bedre. Tak... Se mere
Godt udvalg og super hurtig forsendelse. Tog kontakt til kundeservice da der var en fejl på ét af de to par, som jeg havde bestilt, og fik sendt et nyt par med det samme. Jeg var også lidt imponere... Se mere
5 stjerner herfra Bestilte nogle flip-up solbriller samt etui.5 stjerner herfra Bestilte nogle flip-up solbriller samt etui omking tirsdag 12/2 modtog pakken torsdag14/6 . . Men manglede etuiet.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Solbriller findes på Danmarks største solbrille webshop med billige solbriller. Shoppen har et stort udvalg af solbriller i alle typer. Billige Wayfarer solbriller og Aviator og vintage solbriller. Andre billige briller og klar glas briller.
Er kun tilfreds
Fantastisk service, og fantatisk kvalitet, er kun tilfreds. Skal helt klart finde mine solbriller til sommer på den hjemmeside
🌟🌟🌟🌟🌟
"pusher" kunder med falsk reklame..
På deres side er de rigtig glade for at "pushe" deres "Bestil inden kl. 15 og vi sender idag" Jeg bestilte nogle briller i mandags, og fik en mail senere på dagen op at mine varer var afsendt. GLS har dog først modtaget pakken idag onsdag.
Jeg ringede og fik af vide at pga. en fejl var pakkerne ikke blevet hentet tirsdag? Min bestilling var inden kl. 15 mandag, og burde derfor allerede være kommet afsted mandag. Da jeg nævnte det, fik jeg et "ja, men den er kommet afsted idag, så du kan hente den i GLS shoppen i morgen. Det er status på den".
Så det passer altså ikke hvad der står på siden, og der bliver ikke taget ansvar for det når man gør opmærksom på det..
Opdateres når jeg har modtaget produkterne.

5 stjerner herfra
5 stjerner herfra
Bestilte nogle flip-up solbriller samt etui.5 stjerner herfra
Bestilte nogle flip-up solbriller samt etui omking tirsdag 12/2 modtog pakken torsdag14/6 . . Men manglede etuiet. Skrev det til dem og vedhæftede billede.. fik svar tilbage at de ville sende mig etuiet hurtigts muligt.. hentede det idag torsdag 21/6..
Takker for super service og behandling fejlen ☺☺. modtog pakken et par dage efter. . Men manglede etuiet. Skrev det til dem og vedhæftede billede.. fik svar tilbage at de ville sende mig etuiet hurtigts muligt.. hentede det idag..
Takker for super service og behandling fejlen ☺☺

God oplevelse
Hurtig levering, god pris, god kvalitet og mega god kundeservice :) Kan klart anbefales :)
/Kenneth Petersen

Besvarelse fra Shopsolbriller
Jeg bestilte et par solbriller igår kl
Jeg bestilte et par solbriller igår kl. 14.26 og kl. 14.34 får jeg en e-mail om at de er afsendt..
Idag kunne jeg hente dem i den nærmeste GLS-shop 😎
Det er simpelthen god service! Ingen finger at sætte på forløbet! 🤩☀️
Vil KLART anbefale denne virksomhed til andre..
vil lige advare andre der vil ind og…
vil lige advare andre der vil ind og købe solbriller på shopsolbriller.dk
De snyder med varen man køber.
Min søn har købt et par solbriller som han fandt under herrebriller, men de er virkelig meget små., alm. voksne vil ikke kunne bruge dem. Det er briller til børn, de sælger som herre briller.
Så find dine briller på andre hjemmesidder !!!

Besvarelse fra Shopsolbriller
Hurtig respons og god service
Hurtig respons fra support og meget god service. Dog var brillerne ikke i den stand jeg ønskede, da jeg fik dem, men det blev ordnet meget hurtigt med deres support!
Den 27 December 2017 valgte jeg at …
Den 27 December 2017 valgte jeg at sende to par solbriller tilbage til shopsolbriller, da det var en forkert størrelse (på retur sedlen skrev jeg, at i stedet for at få pengene retur, ville jeg gerne have to par nye solbriller) - igår den 9 januar 2018 fik jeg oplyst af GLS, at min retur pakke var blevet modtaget den 3 januar 2018! efter utallige emails (uden et eneste svar) er jeg ved at være godt gal over stadig ikke at have modtaget min vare! Jeg synes personligt, at de har udøvet en utrolig dårlig service, idet de på ingen måder reagere på mine emails. Pas på inden i vælger at købe fra denne webshop.

Besvarelse fra Shopsolbriller
Der har aldrig været nogle problemer.
Der har aldrig været nogle problemer.
Og rigtig god service.
Jeg var kommet til at bestille 2 af den samme bestilling. Så skrev de og spurgte om det var meningen, da det ikke var tilfældet fik jeg den forkerte ordre annulleret uden problemer.
Stort udvalg også.
Kan klart anbefales.
Kvaliteten ses på prisen - hurtig levering
Jeg fandt shopsolbriller.Dk på nettet, og som altid tjekker jeg Trustpilot, for at læse køberes anmeldelser.
Jeg bestilte 4 par solbriller lidt over midnat, natten til torsdag. Under 10 timer senere, fik jeg besked om, at de var blevet afsendt. Fredag kl 11 fik jeg sms fra GLS, om at min pakke var klar til afhentning. - super hurtigt 👍
Kvaliteten ses på prisen, men ellers fine solbriller.
Fantastisk service
Fantastisk service, GLS lavede en fejl, så pakken ikke kunne nå frem før efter weekenden. Vi fandt hurtigt en rigtig god løsning på problemet.
Fik tilsendt solbriller som havde riser …
Fik tilsendt solbriller som havde riser i glasset. Et billede og så var der sendt nogle nye til mig. Super service!
Super service og gode priser
Har fået en utrolig flot service og nogle fede briller til gode priser!
fantastisk service
Fantastiske Service og fede varer til gode priser
Perfekt
God service ved bestilling og retur. Overholder aftaler.
Super service.
Jeg bestilte 2 par solbriller, og da der var gået 2 dage hvor de ikke var kommet med posten, var de så venlige at smide et par lækkerier med til mig GRATIS. Imødekommende og venlig service - især hvis det er Anne du har korrespondance med (:
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Løste opgaven godt
Efter lidt forvirring ift. den viste model på webshoppen, fik jeg efterfølgende eminent kundeservice.
Super firma
Mine solbriller blev sendt samme dag som jeg bestilte, selv om jeg bestilte 16:00. Der er rigtig venlig service også
Service helt i top
Jeg bestilte nogle briller fra deres hjemmeside. Der der var gået nogle dage og jeg endnu ikke havde modtaget pakken og kun mails, skrev jeg en mail til dem og samtidig fik jeg set at jeg havde lavet en fejl selv og havde blandet min egen adresse sammen med leveringsadressen, så navn og adresse ikke passede. Jeg skrev lidt frem og tilbage med dem og de sendte et link til Porto og så ville de sende den igen når jeg havde udfyldt formularen igen med de rigtige oplysninger. Jeg fik udfyldt og gjorde dem opmærksomme på dette, men ser så at jeg igen igen havde lavet en fejl. Denne gang havde jeg glemt at skrive etage og side på adressen. Jeg gjorde dem opmærksomme på dette og se rettede min fejl med det samme og var ikke sport påvirket at mine fejl. Super god service og nu ser jeg bare frem til at modtage min pakke, som snart kommer, grundet hurtig og venlig service! 5 stjerner herfra ;-)