Købte 2 par solbriller, fine til prisen. Hurtig levering, kundeservice svarede hurtigt, da jeg skrev at jeg ikke havde fået et trackingnummer. Eneste minus er, at man selv skal betale for fragten, hv... Se mere

Bestilte nogle forskellige solbriller. Desværre var der fabriksfejl på det ene par. Kundeservice besvarede min mail meget hurtigt og 2 dage senere modtog jeg et nyt par. Det kan ikke gøres bedre. Tak... Se mere

Godt udvalg og super hurtig forsendelse. Tog kontakt til kundeservice da der var en fejl på ét af de to par, som jeg havde bestilt, og fik sendt et nyt par med det samme. Jeg var også lidt imponere... Se mere

5 stjerner herfra Bestilte nogle flip-up solbriller samt etui.5 stjerner herfra Bestilte nogle flip-up solbriller samt etui omking tirsdag 12/2 modtog pakken torsdag14/6 . . Men manglede etuiet.... Se mere

1. Solbrillebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Solbriller findes på Danmarks største solbrille webshop med billige solbriller. Shoppen har et stort udvalg af solbriller i alle typer. Billige Wayfarer solbriller og Aviator og vintage solbriller. Andre billige briller og klar glas briller.

4,5

Alt i orden

Eneste minus er, at man selv skal betale for fragten, hvis man vil returnere en vare og få pengene tilbage.

26. maj 2023

Perfekt

Bestilte nogle forskellige solbriller. Desværre var der fabriksfejl på det ene par. Kundeservice besvarede min mail meget hurtigt og 2 dage senere modtog jeg et nyt par. Det kan ikke gøres bedre. Tak :)

3. maj 2023

Besvarelse fra Shopsolbriller

Juhuuuu Rasmus, det er jeg GLAD for.
Ser frem til at handle med dig igen.

GOD SOMMER :)

Shop solbriller... her!

Jeg var også lidt imponeret af indpakningen, da papkasserne de kom i ikke er særligt store. Det er godt at se en forretning, som ikke bare fylder en større kasse med chips eller papir.

3. maj 2023

Hej Sif
Tak for din tid herinde :)
Jeg er glad for du er glad og tilfreds. Ifht. indpakning, så har vi jo også et ansvar, unødvendig plast/papir siger vi også nej tak til.

God weekend.

Vh Anne

Sender hurtigt

Sender hurtigt. Ordren drillede lidt. Men super hurtig og behagelig kundeservice. Kan klart anbefales:-]
Mikael

25. august 2022

Hej Mikael
Juhuu hvor dejligt. Glade kunder er det bedste 😎
Ser frem til at handle med dig igen.

Super hurtig levering

Super hurtig pakning og levering af varen. Det tager lidt tid at komme igennem til kundeservice (sikkert fordi de løber rundt og pakker med lynets hast på lageret), men når man får fat i dem, går de virkelig langt for at gøre deres kunder glade - skal du bruge et par hurtig-briller, eller bare et par briller hurtigt, er det helt sikkert hér du får leveret til tiden!
Bestilte et par briller torsdag jeg skulle bruge til en fest fredag og jeg havde dem da jeg vågnede fredag morgen...jovist jeg bestilte torsdag morgen men under 24 timer fra bestilling til levering, siger jeg ikke nej tak til.

23. april 2022

Hej Nichlaes
Tak for din fine anmeldelse 💫
Det allervigtigste er at du er glad og tilfreds 😎

Fået leveret forkert ordre :-((

Jeg ved ikke, om den der har pakket min ordre har haft solbriller på, men i stedet for ordre nummer 137449 har jeg fået leveret ordre nummer 137447. Hvordan kan det lade sig gøre???
Nu sidder jeg med en forkert ordre, og der er ingen mulighed for at kontakte firmaet telefonisk - dårlig kundeservice. Jeg har betalt kr. 414,- og pengene er selvfølgelig hævet, men hvordan får jeg de rigtige varer og især HVORNÅR!!!!!
Og hvad skal jeg gøre med fejlleverancen????
Har aldrig oplevet noget lignende - har selvfølgelig sendt mail til kundeservice, og så bliver mailen besvaret i løbet af 1 dag eller 2. Har i ikke hørt om kvalitetskontrol??
UNDSKYLD UNDSKYLD, JEG HAR ANMELDT ET FORKERT FIRMA, BEKLAGER RIGTIG MEGET

16. november 2021

RETTET:
Hej Margit
Det er jeg glad for :)
Vi gør nemlig ALT hvad vi kan for at have glade og tilfredse kunder :)

Håber du kommer og handler hos os, NÆSTE gang :)
GOD DAG!

Hej Margit...?!
Øv for en anmeldelse.
Jeg må indrømme jeg er ret forvirret.
De ordrenumre du henviser til er ikke nogen vi har i vores system.
Er du sikker på du kontakter den rigtige butik..?!
Jeg har ledt alle vores mails igennem og kan ikke finde nogen mail fra dig. Egentlig heller ikke en nyere ordre i navnet "Margit"
Har du mulighed for at kontakte mig på mail: support@shopsolbriller.dk
Så kan jeg ringe dig op..?

Vh Anne

Fin og overskuelig hjemmeside med stort…

Fin og overskuelig hjemmeside med stort vareudvalg til meget favorable priser. Meget god service ved henvendelse til kundeservice, både via tlf. og mail.
Bestilte varer lever helt op til forventningerne og fremsendes hurtigt, omhyggeligt indpakket. Meget tilfredsstillende handel. Bedste anbefalinger til shopsolbriller.

11. august 2021

Super service 👌🏻 😁

Jeg har flere gange benyttet mig af at købe solbriller hos jer 🙂
Denne gang fik jeg 4 par det ene par var der dog en fejl i glasset👎🏻
Men det var der ikke nogle problemer i jeg sendte billeder af glasset og får nogle nye solbriller tilsendt 😊
Stor ros til den gode service herfra 👌🏻😊

13. april 2021

Hej Nadia
Hvor er det DEJLIGT! TAK!
Hurra for gode billige solbriller og glade kunder :)

super billigt køb

let hjemmeside,god detalje med mål af brille stk. så solbrille passer til ens egen brille!
meget prisbilligt ,super kvalitet.
tak!

8. april 2021

Hej Tove
Tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget at vores kunder er glade og tilfredse :)
Ser frem til at handle med dig igen

VH anne

defekt brille.. TOP SERVICE

Trods defekt brille er jeg fuldt tilfreds!
Skrev om denne fejl, og fik en ny brille som erstatning🥳🥳

15. marts 2021

Hej Jonas
SKØNT! Hvor er det dejligt med tilfredse kunder.

Super fin service

Da jeg havde modtaget de forkerte briller sende de lynhurtigt de rigtige med posten og var super søde :-) Det er svært at undgå fejl, så det er bare skønt, når det bliver håndteret så godt, når det sker!

29. maj 2020

Selve bestilling

Selve bestilling, levering fungerede fint - Desværre valgte vi at sende hele ordren retur da vi ikke synes det helt var det ønskede produkt. På trods af at vi har sendt det hele, som de har bedt om (udfyldt retur seddel mm.), bliver der meldt ud de åbenbart ikke har modtaget den, og derfor kan man ikke refunderet beløbet.

Virkelig sure penge at smide ud af vinduet, og oplevede desværre heller ikke i var særligt opsøgende for selv at få løst problemet. Hertil have i ikke en retur label, hvilket betød vi også endte med at skulle betale for at sende pakken retur, som i så alligevel ikke har registeret.

Update 4 December, Jeg har forsøgt at sende en mail for at komme nærmere ind på min anmeldelse, har dog intet hørt fra jer siden. (cirka 1 måned siden)

7. november 2019

Hej Cecilie
Tak for din anmeldelse her på trustpilot, jeg har ikke hørt fra dig siden Juli, så det undre mig egentlig lidt at du skriver herinde nu.
Jeg har stadig ikke fået svar på hvordan du sendte retur. Jeg har været og er fortsat meget interesseret i at hjælpe dig med at finde ud af hvad der er sket, men eftersom jeg ikke hørte fra dig, troede jeg sagen var afsluttet. Så det gør mig naturligvis lidt ked af det at du nu knap 4 mdr. senere laver denne anmeldelse :(

Vi er altid KUN 100 % interesseret i tilfredse kunder og behandler returordre i den lovede hastighed, men eftersom vi aldrig har modtaget noget retur fra dig, så har vi ikke kunne behandle din retursag.

Jeg håber meget på at vi kan finde en løsning på dette og du fortsat kun vil have positive oplevelser ved at handle hos shopsolbriller.dk

Venligst Anne, Shopsolbriller.dk