Ateljé Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fantastische service! Er was een klein dingetje mis met mijn bestelling, maar dit is door de klantenservice ontzettend snel, vriendelijk en netjes opgelost. Je merkt echt dat dit een klein bed... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een nieuw hoesje voor de iPhone 17 pro siliconen transparant past niet! Telkens komen de hoekjes los met in mijn geval heel snel schade op mijn iPhone. Ik heb contact gezocht om dit aan te geven. Het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel tevreden over de service! Helaas ging mijn koordje van Ateljé al snel kapot. Na contact via de mail werd er meteen fijn meegedacht. Ze gaven aan dat ze hier al meerdere klachten over hadden gehad... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een telefoonhoesje en koordje besteld bij Ateljé. Helaas ging het telefoonkoordje na ongeveer een maand kapot. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice om te kijken naar een oplossing e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med mobiltilbehør

Om Ateljé

Skrevet af virksomheden

About Us 💗

Palm Breeze

Ateljé is a handsfree – and handsome – solution for those who like to have their phone within reach.

For women that are always looking for their phones in their big bags.
For girls that want to call while walking around but have one problem: no pockets.
For multitasking moms.
For selfmade CEO’s that want their phones close by on a busy day.
For those that just love to accessorize.

Available at 40+ stores:
- De Bijenkorf
- Anna + Nina
- Hutspot
- UrbanOutfitters

Starting with just a clear phone case with a double pearl strap — which is still our best seller — Ateljé quickly developed into a broader range of products while keeping sustainability at the forefront.

It soon became a hit, ending up on the arms of countless tastemakers, influencers and celebs, like Peggy Gou and NikkieTutorials, and in over ten episodes of Season 2 and 3 of Emily in Paris.

GET YOUR GOODIES

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

De klantvriendelijkheid is fantastisch

De klantvriendelijkheid is fantastisch, heel goed geholpen in dit geval door Maartje. Ze denkt mee, kijkt wat er mogelijk is. Zelf een nieuw lang koord waar ik blij mee ben en ook voor vriendin meteen een hoesje besteld. Snel en adequaat geholpen. Dat ervaar ik niet vaak bij on line bestellingen!

1. juli 2026

Hi,

Wat een lieve review, dankjewel! 💗 Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en blij bent met je nieuwe koord. Heel veel plezier ermee, en natuurlijk ook met het hoesje voor je vriendin!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie producten en goede service

Mooie producten en goede service! M’n mobiel koordje ging helaas snel stuk, maar werd direct netjes vervangen.

29. juni 2026

Hi Nina,

Dankjewel voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten én service. Heel veel plezier met je nieuwe koordje, we hopen dat je er nog lang van kunt genieten 💕

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door een productiefoutje ging mijn…

Door een productiefoutje ging mijn koordje sneller kapot dan verwacht, dit is enorm fijn en lief opgelost door het team van Ateljé! De producten zelf ben ik verder helemaal fan van!

29. juni 2026

Hi Nuria,

Wat ontzettend lief, bedankt voor je review!

Fijn dat we het voor je hebben kunnen oplossen. Heel veel plezier met je Ateljé items, en hopelijk geniet je er nog lang van ◡̈

Klantenservice

Vriendelijke klantenservice! Één cord kapot was gegaan. Dit is heel vlot en netjes opgepakt. Ik kon direct een nieuw cord uitkiezen.

17. juni 2026

Hi Inge,

Dankjewel voor je review!

Wat jammer dat je cord kapot was gegaan, maar we zijn blij dat we het snel en naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe cord en hopen je in de toekomst weer terug te zien bij Ateljé 💕

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nadat mijn cord stuk was gegaan ben ik…

Nadat mijn cord stuk was gegaan ben ik goed geholpen en een nieuwe gekregen. Het werd heel snel opgestuurd en opgelost. Ik ben er heel blij mee, dank Ateljé!

23. juni 2026

Hi Charlotte,

Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen ◡̈

Super jammer dat je cord stuk is gegaan, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je nieuwe cord en bedankt voor je lieve review 💛

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helaas brak het koordje best snel nadat we hem binnen kregen. We hebben gemaild en mochten uit alle koordjes een nieuwe kiezen! Echt super geholpen!! Andere koordjes van eerdere bestellingen doen het nogsteeds, denk dat het een eenmalige productie fout was!

22. juni 2026

Hi Evi,

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen!

Heel veel plezier met je nieuwe koordje en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen 💗

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en snelle reactie bij…

Snelle levering en snelle reactie bij de klantenservice! Ik zou er zou weer bestellen!😊

17. juni 2026

Hi Laura,

Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen 💛

Bedankt voor je lieve woorden. We hopen je snel weer terug te zien bij Ateljé!

Fan!

Mooie telefoonhoesjes en koorden die ik met veel plezier om mijn telefoon heb zitten. Ondanks dat er een keer een defect was aan mijn koord, heeft de klantenservice van Ateljé me snel en goed geholpen. Ik blijf fan!

11. juni 2026

Hi Claire,

Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor je fijne review!

Natuurlijk vinden we het jammer dat je ooit een defect hebt ervaren, maar des te fijner om te horen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat je nog steeds met plezier gebruikmaakt van je Ateljé items ◡̈

Bedankt voor je vertrouwen en voor het fan zijn van Ateljé. Daar worden we heel blij van <3

Slechte kwaliteit

Ik heb al verschillende hoesjes gekocht. Allemaal verkleurd.
Ik heb ook al verschillende koorden gekocht met pareltjes. De haakjes komen altijd los van de ringetjes dus mijn gsm valt op de grond, pareltjes komen van het koordje,….
Ik ben dan gestopt met dit merk te kopen maar toch weer laten overhalen. En WEER dezelfde problemen.
Als je een mail stuurt dan schermen ze zich af met de garantie of als je een review schrijft dan zijn het de standaardantwoorden die iedereen krijgen. Klein of groot bedrijf.. als je zoveel vraagt voor een hoesje of koord (eerlijk, ze zijn heel mooi) zorg dan dat de kwaliteit goed is.
En dit is mijn 4de hoesje en 6de koord.
Ik weet wat kwaliteit is!

Koop van Shein of andere shop…. betere kwaliteit en als het kapot is dan ben je niet zoveel geld kwijt.

11. juni 2026

Hi Britt,

Wat jammer om te lezen dat we je niet in één keer tevreden hebben kunnen maken 💛

Het klopt dat wij een garantietermijn hanteren, maar ook buiten die termijn kijken we altijd graag mee naar een passende oplossing. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en denken daarom waar mogelijk mee.

Mocht er nog iets zijn waarbij we je kunnen helpen, stuur dan gerust een e-mail naar info@shopatelje.com. We kijken graag met je mee ◡̈

Koordje ging na 4 maanden al kapot

Ik heb 18 februari mijn bestelling ontvangen van Ateljé. Al na enkele maanden, op 4 juni, ging het koordje kapot bij normaal gebruik. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te horen dat zij slechts 3 maanden garantie geven en dat zij daarom niets voor mij konden betekenen.

Er werd ook niet ingegaan op het feit dat het al zó snel kapot is gegaan. Daarbij mag je van een telefoonhoesje in deze prijsklasse toch verwachten dat het lang meegaat. Anders kun je net zo goed een hoesje op AliExpress bestellen.

7. juni 2026

Hi Fréderique,

Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Onze producten worden dagelijks intensief gebruikt – je hebt je telefoon tenslotte altijd bij je – en daardoor kan er na verloop van tijd slijtage ontstaan. Om die reden hanteren we een garantietermijn van 3 maanden, waarin we uiteraard altijd graag naar een passende oplossing kijken.

We zijn een klein merk en blijven continu verbeteren, mede dankzij feedback zoals die van jou. Zo hebben we recentelijk het ontwerp van onze haakjes en het draad aangepast, zodat ze niet alleen stijlvoller, maar ook steviger zijn.

We willen graag iedereen blij maken, dus ik kijk graag nog eens met je mee! Stuur je ons een mailtje via info@shopatelje.com? 💗

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een probleem met een van de…

Ik had een probleem met een van de koorden voor mijn telefoon, maar dat werd meteen opgelost door mij een nieuw koord toe te sturen. Het is erg positief dat ze graag helpen om problemen op te lossen, en bovendien hebben ze een mooi product. Ik ben hier heel blij mee.

9. juni 2026

Hi Yolanda,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent ◡̈

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Veel plezier nog met je nieuwe koord, en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag weer verder 🩷

Fijne en meedenkende communicatie

Een product is na een maand kapot gegaan. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf. Ze hadden een snelle, fijne en meedenkende communicatie. Ik kon van het bedrag een nieuw product uitzoeken! Atelje denkt heel fijn met je mee🩷🩷

9. juni 2026

Hi Esmee,

Wat ontzettend lief dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten ◡̈

Fijn om te horen dat je onze communicatie als prettig hebt ervaren en dat je tevreden bent met de oplossing die we samen hebben gevonden.

Heel veel plezier met je nieuwe item, en mocht ik je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, dan weet je ons te vinden 🩷

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn hoesje was kapot gegaan

Mijn hoesje was kapot gegaan, gemaild voor nieuwe ringetjes en dit werd dezelfde dag nog verstuurd! Super snelle en fijne service 💜

8. juni 2026

Hi Godelieve,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service ◡̈

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen en hopen dat de nieuwe ringetjes inmiddels goed zijn aangekomen 💜

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

When I had a problem with the shipping…

When I had a problem with the shipping of my order, the lady at Ateljé was very quick to respond and tried to solve it. I am happy with their customer service and of course the beautiful products of Ateljé :)

8. juni 2026

Hi,

Thank you so much for your lovely review!

We're so happy to hear that we were able to help when there was an issue with your shipment. It means a lot to us that you had a positive experience with our customer service. And of course, we're even happier to hear that you love your Ateljé items! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super kind customer service and…

Super kind customer service and beautiful products.

Hi Lot,

Thank you so much for your lovely review 💛

We're so happy to hear that you love our products and had a great experience with our customer service. That means a lot to us!

Enjoy your Ateljé items and hopefully see you again soon :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very happy with the support I got from…

Very happy with the support I got from the customer service

Hi Ozge,

Thank you so much for your kind review!

We're so happy to hear that you had a positive experience with our customer service. Your support truly means a lot to us.

Have a lovely day and enjoy your Ateljé items 💗

Service

Leuke telefoonhoesjes en koordjes te verkrijgen. De koordjes gaan helaas wel snel kapot.. na Ateljé gecontacteerd te hebben, werd een dag later een nieuwe opgestuurd naar keuze. Vriendelijke en snelle service dus!

4. juni 2026

Hi Mel,

Bedankt voor je review 💛

Wat jammer dat je koordje kapot is gegaan, maar fijn om te horen dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. We waarderen je feedback en zijn blij dat je onze service als vriendelijk en snel hebt ervaren!

Veel plezier met je nieuwe koordje ◡̈

Heel positief!

Ik ben heel positief over Ateljé! Niet alleen ben ik heel blij met hetgeen ik besteld heb, maar ook over de klantenservice en hoe netjes, prettig en snel het contact verliep. Kortom, mooie spullen, duurzame materialen en een goede service. Ik raad deze winkel absoluut aan en bestel hier een volgende keer weer.

Hi Parsifal,

Wat een lieve review, dankjewel!

Superfijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling én met onze service. Dat betekent veel voor ons.

Veel plezier met je Ateljé-items en hopelijk tot snel <3

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een goede ervaring met de producten

Na een goede ervaring met de producten, had ik nu helaas pech met de kwaliteit en waren er twee producten heel snel geknapt. Na contact met de klantenservice is dit heel netjes opgelost!

Bedankt voor je review 💛

Wat jammer dat je deze keer pech had met twee producten, maar heel fijn om te horen dat je tevreden bent over hoe het is opgelost. Daar doen we het voor!
Veel plezier met je Ateljé-items <3

Mooie en stevige kwaliteit

Erg mooie en stevige kwaliteit van de koordjes. Echter binnen 2 maanden was het koordje ineens geknapt. Contact opgenomen met de klantenservice en hier gaven ze aan dat dit mogelijk dan een productiefout zou zijn en er zou een nieuwe naar me opgestuurd worden. Erg attent en heel blij dat ik het weer kan gaan gebruiken.

Hi Joan,

Bedankt voor je lieve review!

Wat jammer dat je koordje zo snel is geknapt, maar fijn dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe koordje ◡̈

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.