Had a problem with a device coupled to another account and within 15min support reacted on the ticket and I could smoothly continue with finishing the project. Ticket was created after 7p.m. so was ve... Se mere

Mit der Funktionalität der "Smart Home" Produkte bin ich sehr zufrieden. Deren Einbindung per WLAN gestaltet sich gelegentlich umständlich. Zuletzt hat erst die Neuinstallation der App zum Ziel geführ... Se mere

I had an issue with one of my Wall Displays, after opening a support ticket I received first an AI answer to check for several things, providing all relevant data it was soon clear that the switch... Se mere

Ich habe mir bei Shellyparts einen Pro 3 EM gekauft. Der Einbau erfolgte durch den Elektriker. Ich hatte für den Pro 3EM eine eigene SSID installiert. Das Einbinden ins WLAN der 3 EM gestaltete sic... Se mere

3,7

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,7

134 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Stecker war kaputt

Stecker war kaputt, nach einen kurzen Problemvideo und Kopie der Rechnung wurde mir nach über einem Jahr sofort ein neuer Stecker mittels Rabattcode zugesandt. Top!

10. marts 2026

Non-Working Products sent, Customer Support offers discount code on new order.

Sent multiple items that required batteries with dead batteries inside; when contacted, they offered a coupon code for the value of new batteries to be used on their website for future orders.

Why do you think I will order more products from you, when the previous products were shipped in non working order, ontop of VAT + Shipping on this new order? Straight scam.

At least display that the product requires a battery and you should purchase one, instead of claiming it has one and is good to go; then link your unhappy customers to T&S and blame them instead.... Unacceptable.

2. marts 2026

Error Browser ran out of memory!

Bonjour,
Impossible de charger votre site dans chrome ni dans firefox tellement que votre site n'est pas optimisé, il sature la mémoire de mon ordinateur.
Voici ce que le site GTmetrix affiche : Analysis Error Browser ran out of memory!
Donc il m'est impossible de passer commande depuis plusieurs semaines...

13. marts 2026

Tolle Produkte, desolate Rücksendeprozess und Kosten.

Tolle Produkte, desolate Rücksendekosten und Informationen, wenn man direkt bei Shelly bestellt. Das Unternehmen hat seinen Firmensitz in Bulgarien, kleines Paket dorthin kostet 10,49 bei DHL. Das Unternehmen ist sehr unfreundlich bei den Antworten auf Serviceanfragen und antwortet immer auf Englisch. Die Rücklieferanschrift die versendet wird ist kryptisch und entspricht nicht der in deren AGB.

25. februar 2026

Misleading marketing and neglect of existing customers

I bought the Shelly Dimmer Gen 3 over a year ago based on clear messaging that this device supports Matter. That was a key selling point for me and strongly influenced my purchase decision.

One year later, Matter support is still not available. Every time I contact support, I receive the same vague response: “It’s coming.” No timeline. No accountability. Just endless delays.

Meanwhile, Shelly has already released a Gen 4 product. That says everything. Instead of delivering the promised functionality to existing customers, they focus on selling new hardware, while early buyers are simply forgotten.

When I asked for a return due to the undelivered feature that was clearly implied during the sales process, they refused, hiding behind a 14-day return policy. This is not about changing my mind. It is about a feature that was used to sell the product and still has not materialized after a full year.

If you advertise future support as a selling point, you should deliver it within a reasonable timeframe. Otherwise, it is misleading.

Extremely disappointed. This has seriously damaged my trust in the brand. Would not recommend.

17. februar 2026

Shelly - automazioni per la casa

Iniziato per curiosità, ora ho 37 Shelly in casa, tapparelle, regolatori per led, valvole per i caloriferi sensori di movimento... Prodotti, molto buoni e affidabili in particolare quelli di nuova generazione per una migliorata connessine wifi. . Ho avuto un problemi con un sensore di movimento e dopo alcune prove che hanno dato esito negativo hanno provveduto a sostituirlo. In conclusione : soddisfatto sia dei prodotti che del supporto.

15. februar 2026

Multiprises Power Strip 4 Gen4

Reçu ce jour mes deux multiprises Power Strip 4 Gen4. Et je suis vraiment bluffé par la qualité de fabrication. Elles sont robustes, les relais sont silencieux et ne claquent pas contrairement à mes anciennes multiprises. Enfin et c'est très important pour moi, je m'étais fait livré une première fois ces prises mais elles m'ont été volées dans ma boite aux lettres. J'en ai informé Shelly, ils ont été à l'écoute et très professionnels et m'ont re-livré deux nouvelles multiprises à leurs frais. Je les remercie vraiment pour ce geste.

30. januar 2026

Warnung Shelly Plus Dimmer

Warnung Shelly Plus Dimmer (Modul, ohne Reset-Taster):
In der Praxis offenbar problematische Inbetriebnahme/Recovery. Bei mir: kein Shelly-AP sichtbar, Gerät weder per App noch per Browser zuverlässig erreichbar. Reset über 5× Strom AUS/AN brachte keine reproduzierbare Rückkehr in den AP-Modus. Das erhöht das Risiko im Servicefall (Gerät „verloren“, schwer wieder onboardbar).
Empfehlung: vor weiterer Nutzung unbedingt ein standardisiertes Onboarding/Recovery-Verfahren testen und dokumentieren bzw. Alternativen prüfen

24. januar 2026

Lieferung

Bestellung am 08.01.2026, 13,7€ für Expressversand bezahlt. Lieferung lt. Shelly selbst 1-3 Werktage. Ankunft Paket 19.01.2026.

Keine Antwort auf Beschwerde Email.

19. januar 2026

Sehr schnell defekt

Sehr gute und einfach zu installieren, habe die modul seit ca 7 jahre, aber die Lebensdauer ist sehr schlecht, habe bei drei haus installiert schalter, Rollladen, Thermometer u.s.w . Habe über 100 Modul zusammen und davon sind 40% nach 1 bis 3 Jahre defekt bin sehr enttäuscht leider. Kostet viel geht, zum glück bin ich elektromonteur sonst würde es sehr teuer jedes mal ein Techniker kommen lassen

10. januar 2025

don't use shally wall display as thermostat

I like the shally products but with the current experience I would not recommend a shally wall display for use as thermostat! My wall display stops working (boot loop) after 1 week. If you depend on the thermostat for your heating system it would by very good to get a replacement part within days. In my case I am waiting now 17 days and still no shipment message

9. januar 2026

Er dette din virksomhed?