Service Center Gruppen A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 96 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den fremragende service og det professionelle personale. Teknikerne beskrives som dygtige, venlige og hjælpsomme, der udfører opgaverne effektivt og til tiden. Mange sætter pris på den gode kommunikation og den grundige tilgang til reparationer, hvilket sikrer, at alt fungerer som det skal efter besøget. Dog oplevede nogle kunder længere ventetider på servicebesøg og reparationer, samt behov for flere besøg for at løse et problem. Nogle anmeldere nævnte også mangelfuld kommunikation og oplevelser, hvor produktet ikke blev fuldt ud repareret efter gentagne forsøg.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og effektive reparation af... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produkt, hvor nogle oplever tilfredshed med reparationer af kogeplader og... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kontakt, hvor mange oplever manglende kommunikation og behov for... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade på et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og høflig reparatør fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... Se mere

Har i dag haft besøg af teknikeren Bekir, som kom til aftalte tid, han var yderst venlig og hjælpsom, fik repareret mit TV, og er yderst tilfreds. Kan klart anbefale Service Center Gruppen A/S

Fin service telefonisk og fin service af montør i vores hjem. Montøren var flink, venlig og kompetent. Han kørte først da vaskemaskinen igen kørte. Det var endda langt over hvad jeg vil kalde normal a... Se mere

Venlig og imødekommende betjening. Hurtig til at identificere fejlen og reparere vores fjernsyn. Hang vores fjernsyn sikkert tilbage på væggen, sikrede at det fungerede og pudsede endda skærmen inden... Se mere

1. Elektronikværksted
  2. Hvidevareservice
  3. Elektroværksted
  4. Hvidevarereparation

Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.

Svarer typisk inden for 2 uger

En lang og hård kamp.

En lang og hård kamp.
Havde købt en Whirlpool opvaskemaskine, som døde 6 dage efter garanti udløb (2år).
Efter en del opkald og mails med kkdk.dk.whirlpool.eu (det tog næste en måned) kom vi til sidst igennem til ServiceBroker.dk. De sendte en montør som kunne konstatere maskinen var dø.
Mere skriveri og så endelig (en måned efter) kommer montøren igen og skifter en printplade. Montøren var sød og venlig, det var jo ikke hans skyld kontoret ikke arbejde hurtigere.
Det hele tog 2 en halv måned at få den lavet.

26. november 2025
Service Center Gruppen A/S-logo

Besvarelse fra Service Center Gruppen A/S

Hej Alberto,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af, at processen har føltes lang for dig – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.
Vi vil gerne give lidt indsigt i forløbet:

Vi modtog først sagen fra producenten, som ønskede en undersøgelse af din maskine. Denne undersøgelse blev udført inden for 7 dage efter, vi fik sagen.
Da maskinen var uden for garanti, blev der aftalt en goodwill-løsning, hvor vi skulle skifte en reservedel.
Desværre var der længere leveringstid på den nødvendige reservedel, hvilket forlængede processen.

Vi er glade for at høre, at vores tekniker gav dig en god oplevelse – det betyder meget for os. Som værksted har vi gjort, hvad vi kunne for at løse sagen hurtigst muligt inden for de rammer, vi havde.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Din feedback hjælper os med at forbedre vores service.
Service Center Gruppen

Useriøs procedure

Vil starte med at påpege at 1 stjerne i dette tilfælde er højt sat!!
Jeg har for nyligt haft min Philips espressomaskine til rep.
Indleveret i Power som så sender den videre til Philips autoriseret værksted Servicecenter Gruppen i Pandrup.
Maskinen lækker vand og i vælger at teste det et par gange hvorefter I skriver ingen lækage kan findes og I vil sætte den til test i Max 3 dage.
Jeg skriver tilbage at det jo er et kendt problem og der skal laves en del kopper kaffe før lækagen viser sig og hvad problemet typisk plejer at være.
3 timer senere vælger i at afslutte sagen med teksten “maskine testet og ingen lækage fundet”
Hvorfor beder i overhovedet om min yderligere kommentar til fejlsøgningsprocessen og ydermere skriver i tester i Max 3 dage når i allerede afslutter sagen efter blot 3 timer.
Det er virkelig useriøst fra jeres side og om 1 uge kan jeg så stå i power igen med samme problemstilling da problemet jo ikke er blevet løst på nogen måder fra jeres side!!

11. november 2025
Service Center Gruppen A/S-logo

Besvarelse fra Service Center Gruppen A/S

Hej Dennis,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at du føler dig utilfreds med forløbet.
Vi arbejder med disse maskiner hver dag og kender godt til de udfordringer, der kan opstå. Vores teknikere følger altid producentens officielle vejledninger og tjeklister for fejlsøgning og test. I dette tilfælde har vi gennemgået alle de punkter, som producenten kræver, og ved test på værkstedet viste maskinen ingen lækage.
Vi forstår dog din bekymring omkring, at problemet kan være intermitterende og først opstå efter længere brug. Hvis du skulle opleve udfordringer igen, er du meget velkommen til at sende maskinen til service hos os, og vi skal nok gennemgå den grundigt igen.
Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service.
Service center Gruppen

Rep. af vaskemaskine

Fin service telefonisk og fin service af montør i vores hjem. Montøren var flink, venlig og kompetent. Han kørte først da vaskemaskinen igen kørte. Det var endda langt over hvad jeg vil kalde normal arbejdstid

13. oktober 2025