Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade på et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og høflig reparatør fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.
Danmark
- www.servicecentergruppen.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Han var virkelig serviceminded
Han var virkelig sød, venlig, smilende, imødekommende og serviceminded. Han svarede på alle spørgsmål, så rigtig fedt😊
SUPER SERVICE
En god oplevelse med ankomst til varslet tid medbringende nødvendig reservedel.Alt udført af en utrolig venlig og behagelig tekniker der løste opgaven.
Han er en god ambassadør for virksomheden.
Nu sker der noget
Endelig føler jeg at der er kommet gang i den specifikke sag der har kørt i et par måneder
Utrolig lang tid fra tilkaldt service…
Utrolig lang tid fra tilkaldt service til vores komfur virkede igen! Det værste er egentlig at fejlen var en montørfejl fra reparationen 1/2 år tidligere! Det tog 3 montører fra jer, før den sidste var dygtig nok.
Skal ikke mere have service fra jer, hvilket jeg har aftalt med forsikringsselskabet
Super hurtigt og god service
Super hurtigt og god service! Nu virker tørretumbleren igen :)
Rigtig god oplevelse.
Rigtig god oplevelse.
Teknikeren ankom til tiden og var hurtig og effektiv til foretage reparationen.
Han var desuden venlig og informativ.
Hurtig og kompetent indsats.
Reparatøren spottede hurtigt fejlen i den indbyggede ovn, og inden for 15 min var han ude af døren.
Dårligt
Hej,
Jeg har skrevet til dem flere gange via e-mail, men har ikke fået noget svar. De har sendt teknikere ud hele tre gange for at reparere tørretumbleren, men problemet er stadig ikke løst – den har stadig samme fejl.
Jeg har også kontaktet dem direkte, men der kommer stadig intet svar.
Servicen er helt væk – hold jer væk!
Venlig og god service
Hurtig svar
Kompetent behandling hele vejen igennem, dygtig og behagelig teknikker
Ekstrem dårlig service!!
Jeg har kontaktet jer og bedt om service på min LG vaske/tørremaskine. Jeg beskrev om problemet på maskinen og bad om at blive kontaktet. Det blev jeg så i dag på mail, 11 DAGE EFTER, hvor I har sendt en formular som jeg skal udfylde for at få servicen. Så vil jeg blive kontaktet om ca. 2 dage for at aftale et besøg. Jeg bad også om et prisoverslag for besøget, ikke for det der evt. skal laves, men for selve besøget. Det har I ikke svaret på, men blot skrevet at I har en fast pris for besøget, derudover en pris for det I evt. skal lave og så lagt lidt ekstra oveni. Dette skal betales på forhånd og det beløb som det så kommer til at koste, bliver trukket efter besøget og hvis man har betalt for meget, får man resten tilbage.
Altså er lidt rystet, at skal betale/reservere et beløb på mit kort uden at vide om jeg får noget tilbage, hvis jeg har betalt for meget. Kan også se andre andre skriver på trustpilot.dk, at det ekstra beløb der var reserveret, at det blev det pludselig dyrere, så andre fik ingen penge tilbage. Den service kan jeg ikke bruge til noget, så finder et andet firma til opgaven. Og kan undre mig over, at så stort et firma som LG support henviser til jer med den mærkelige service I tilbyder.
Nu har I så svaret på min anmeldelse og det I svarer passer ikke. Der er gået 11 dage fra da jeg skrev til jer og til at I svarede, så når I skriver at der kun er gået 2 dage og 38 min. så passer det ikke. men det ser jo fint ud for andre der læser det, men det er bare ikke rigtigt og heller ikke at der var en pris med i det tilbud jeg fik.

Besvarelse fra Service Center Gruppen A/S
god og hurtig service hjemme.
Fantastisk service og høj professionalisme!
Servicegruppen havde desværre bestilt en forkert reservedel til vores vaskemaskine, men Carsten Schmidt var hurtig til at opdage fejlen og vurdere præcist, hvad der faktisk manglede. Det vidner om stor erfaring og faglig dygtighed.
Vi har haft fornøjelsen af at få Carsten ud for at reparere vores vaskemaskine – og det har været en virkelig god oplevelse fra start til slut. Carsten er en yderst professionel tekniker, som både arbejder effektivt og med stor præcision.
Han var meget lydhør over for vores forklaring af problemet og gik straks i gang med fejlsøgningen. Det hele blev ordnet hurtigt og grundigt, og som en ekstra service opdagede Carsten, at der manglede en klips ved afløbet – uden tøven tilbød han at fixe det med det samme, hvilket vi satte stor pris på.
Det er sjældent, man møder så hjælpsomme og engagerede fagfolk. Carsten skal have mine varmeste anbefalinger. Hvis du står og mangler en kompetent tekniker, så er Carsten uden tvivl den rette at kontakte.
Pengemaskine.
Pengemaskine.
Fejl på køleskab. Efter beskrivelse vurderede tekniner at det var en sensorfejl. Konstaterede efter første besøg at en ledning var knækket. Havde ikke en samlemuffe med så nr.2 besøg var påkrævet. Fejlen blev udbedret.
Regningen derimod. Hvad der står på deres hjemmeside:
Reparation inkl. reservedele – kr. 1.975 inkl. moms.
Reparation uden dele – kr. 985 inkl. moms
Regningen lød på 1.975,-kr selvom der ikke vaf brugt reservedele andet end en lille samlemuffe. På fakturaen står:
Arbejdsløn - 623,-
Fragt - 395,-
Reservedel - 562,-
Moms udgør: 395,-
Ialt: 1.975,-
Kontaktede SCG for forklaring.
De skulle have dækket kørsel idet der var 2 servicebesøg.
Det er ikke i orden.....
Uforskammet svar fra kundeservice, ville sende en ekstra regning hvis jeg var utilfreds...
Meget hjælpsom
Meget hjælpsom, lyttende og informativ ung mand.
Vaskemaskine blev lavet og virker nu upåklageligt.
Tørretumbler medtaget og alt aftalt omkring retur.
I alt en god oplevelse
Super sej arbejde glad medarbejder.
Super sej arbejde glad medarbejder.
Dårlig kommunikation
Mit meget standard vinkøleskab virkede ikke så jeg kontaktede Service Center Gruppen som efter et par dage sendte en sandsynligvis kompetent tekniker, der hurtigt konstaterede at vinkøleskabet ikke kunne repareres. Han tilbød at sende mig et hurtigt tilbud med et alternativt vinkøleskab og komme tilbage og installere dette. En god mulighed for at sælge både produkt og service tænkte jeg. Men selvom jeg rykkede skriftligt og telefonisk fik jeg aldrig et tilbud tilbagesendt. I stedet for en løsning (et vinkøleskab der virker) fik jeg en regning på DKK1.000. Det var virkelig spild og tid og penge.
Brug ikke det værksted
Jeg oprettede den 10-06-2025 en reparationssag på min Worx robotklipper på grund af fejlet opdatering og mistanke om fejl på bundkortet. Den 23-06-2025 får jeg besked om at det vil koste 2.391,89 kr at reparere robotten og, at pengene skal betales FØR de laver reparationen. Jeg betaler og kan den 03-07-2025 hente min robotklipper i en pakke shop. Jeg modtager en visuelt uskadt papkasse, men hvor der høres tydelige raslelyde under udlevering. Da jeg kommer hjem, kan jeg konstatere, at robottens batteri ligger løst (uindpakket og ubeskyttet) og kan rasle rundt inde i robottens batteri-rum og batteriet kan ikke sættes fast i robotklipperens batteri-holder (selvom robotten blev leveret til værkstedet med batteriet ordentligt isat), Batteriet kan ikke sættes i, fordi robottens"batteri-fingre" er bøjede (som om batteriet under fragten gentagne gange er blevet kastet ned mod dem) hvilket jeg vurderer kun kan være sket fordi robotten inkl. batteri ikke er blevet pakket korrekt, da den/det forlod værkstedet.
Jeg kan på ingen måde anbefale det værksted.
OPDATERET 04-07-2025:
Jeg skrev i går straks til værkstedet og har i dag haft telefonisk kontakt til værkstedet flere gange. Værkstedet vil IKKE vedkende sig, at skaden kan skyldes forkert/mangelfuld indpakning fra deres side, da de returnerede robotten efter endt reparation. Værkstedet har dog - efter en del diskussion - lovet at reparere robotklipperens batteriholder uden beregning - så nu er det spændende om der igen vil gå næsten en måned før jeg ser min robotklipper igen.