Jeg fik udskiftet en revnet glaskeramisk kogeplade på et komfur efter et uheld. Det blev gjort til perfektion af en dygtig og høflig reparatør fra Service Center Gruppen. Det varslede tidsperiode blev... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Vi er en service virksomhed, som laver service på hvidevarer og AV udstyr. Vi garanti reparation for mange producenter.
Danmark
- www.servicecentergruppen.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Kom til tiden
Kom til tiden, godt humør, lavede opgaven. Kun ros her fra
4 uger uden reparation af vores…
4 uger uden reparation af vores kogeplade. Ved kontakt til dem får jeg blot afvide de vender tilbage, det er ikke sket endnu.

Besvarelse fra Service Center Gruppen A/S
Hurtig og kompetent montør - god oplevelse.
Christopher var en mega kompetent og…
Christopher var en mega kompetent og forklarende. Jeg giver hans service og personlige 5 stjerner
Lidt svær start ellers kørt fint.
Lidt svær start ellers kørt fint.
vi blev informeret om ændringer i god tid.
serviceteknikeren var god til at oplyse om opgaven og gjorde pænt rent efter sig.
Super god service og veltiltalende😀😀😀
At tekinkkeren kom til tiden og gjorde sit arbejde perfekt. Hvis der opstår nye problemer ringer jeg bare LG service
Min ovn blev repareret over to omgange…
Min ovn blev repareret over to omgange da der opstod en fejl fra reparatørens side første gang. Processen har været smertefri og ganske behagelig.
Center Gruppen - de mangler Service-delen
Bekir kom forbi med en mærkelig attitude.
Han startede med at sige han nok ikke kunne finde ud af det da han kun har prøvet det 2 gange før i sit liv. Han nægtede selv at afbryde strømmen selv (eltavlen er 2 meter væk), og uddelte ordrer når han ville have det gjort. Han kunne ikke klare opgaven alene og skulle have min hjælp flere gange undervejs for at kunne klare at lave sit arbejde. Han ville kun installere den nye del, og nægtede først at støvsuge glasresterne op fra den ødelagte del. Så den indbyggede emhætte virkede ikke da der var knust glas i (integreret i bordet). Efter at være nødt til at tigge og be ham om at udbedre skaden, så kunne han lige klare det - men så skulle jeg også vide hvor heldig jeg er og barmhjertig han var. Han havde ikke tid, det var nemlig den sidste opgave inden han skulle på fyraften - kl var næsten blevet 15. Han var uprofessionel og ubehagelig.

Besvarelse fra Service Center Gruppen A/S
Dygtig håndværker
Dygtig, imødekommende og flink håndværker, som tilmed kom før lovet. Firmaet var tillige i stand til at skaffe reservedelen med det samme. Efterhånden et særsyn.
Profesionel bedømmelse af problemet
Perfekt udskiftning af glaskeramisk induktionsplade.…
Perfekt udskiftning af glaskeramisk komfur-plade til tiden - hurtigt og perfekt.
Kan anbefales
Imødekommende og informativ
Flink og imødekommende reparatør der løste opgaven
Har i dag haft besøg af teknikeren Bekir, som kom til aftalte tid, han var yderst venlig og hjælpsom, fik repareret mit TV, og er yderst tilfreds.
Kan klart anbefale Service Center Gruppen A/S
montørens personlighed
meget venlig og kompetent reparatør
Christoffer kommer til tiden
Christoffer kommer til tiden . Arbejder hurtigt og effektivt og så er opgaven færdig
Sonny er en meget behagelig montør
Sonny er en meget behagelig montør, altid i godt humør