Jeg rettede forespørgsel på en brugtvogn i Odense til 380.000 kr. og bad om tilbud på indbytning af min eksisterende bil. Efter at have brugt formiddagen på at klargøre og fotografere bilen sendte j... Se mere
Var ude og prøvekøre en ID3, og var ganske tilfreds. Talte med sælger som udstyrede mig med et tilbud på en model som skulle fødes med helårsdæk og indbytte at en ældre bil. Valgte at takke nej,... Se mere
Sikke en leasing”rod”giver, undgå for alt i verden denne inkompetente sælger i PORCHECENTER KBH. Løber fra sit ord, og lader dig i stikken. Trusler fra denne virksomhed, det minder jo om rockerme... Se mere
Rigtig øv leasing-oplevelse med Semler. Har efter længere ventetid endelig fået Audi Q4 Etron udleveret d. 1/10. 1 mdr efter udleveringen lanceres ny kampagne for ny Q4 med større motor, længere række... Se mere
Semler Gruppen er Danmarks største leverandør af mobilitetsydelser og partner til landbruget. Semler Gruppen er udgjort af over 3.000 medarbejdere, som beskæftiger sig med import, salg og service af biler, salg og service af landbrugsmaskiner samt finansiering og abonnementsløsninger.
Park Allé 355, 2605, Brøndby, Danmark
- kommunikation@semler.dk
- www.semler.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Havde dobbelt betalt på værkstedet
Havde dobbelt betalt på værkstedet, det tog mig 2,5 uge med tovtrækkeri og flere sendte beviser (også fra banken) før det lykkes mig at få mine penge.
DET ER SIMPELT HEN IKKE GODT NOK
Ved at være en joke med den her sprit…
Ved at være en joke med den her sprit nye bil som ikke lader og app ik virker osv. kundeservice er en by i Rusland, og Skoda Connect er fuldstændige umulige at komme i kontakt med det er jo fuldstændig vildt. 400000 står og kigger i indkørslen
SMC BILER ODENSE KENDER IKKE TIL AT VÆRE SERVICEMINDED.
Lige til at starte med så fortjener de ikke engang 1 stjerne, når det så er sagt så vil jeg fraråde denne værksted / forhandler bedre kendt som SMC biler Odense. Har over 2 omgange fået lavet min bil på værkstedet med ca 3 års mellemrum altså 2 særskilt skader, fordi det var forsikringsskade blev jeg anbefalet SMC biler, den første jeg fik lavet skaden, har jeg ikke gjort andet end at gået min vej efter de havde rettet op på deres sjusk, men fik nok sidst her for knap 2 uger siden og så synes jeg det vigtigt med en anmeldelse og stærkt advarsel om at bruge denne værksted.
Men her for knap 2 uger siden hentede jeg min bil fordi den var "klar" da jeg så kommer ud for at hente den så tjekker jeg efter hvor skaden er blevet lavet, kan jeg se maling rester ved dør panel gummi liste kan se maling rester indvendig på siden af sæderne på plastik beklædning ikke mindst udvendigt på døren sætter der maling rester. jeg henvender mig giver udtryk for utilfredshed samtidig med at jeg spørger dem om det virkelig kan være rigtig at et anderkendt værksted som denne kan udføre den slags sjusk. de får taget bilen retur og vil vende tilbage når bilen er klar.
jeg bliver ringet op dagen efter hvor jeg igen tjekker for maling rester og ser at rigtig nok er gummilisten gjort rent men der sætter stadig maling rester indvendigt på sæderne samt udvendigt på døren, jeg henvender mig igen og så kommer værkføreren som tydeligvis ikke kender til service eller kundekontakt, han begynder og komme med beskyldninger om at de har haft dækket af og det ikke er maleren som har fejlen, jeg giver udtryk for at det er noget volapyk at sige sådan at det er en indirekte måde at sige at det er noget jeg selv har gjort, og giver udtryk for at jeg går videre med sagen og at det ikke var første gang jeg havde fået lavet en skade hvor jeg har udtrykt for sjusk.
Hold jer langt væk, det kan ikke være rigtigt at man ikke kan være tryg og sikker i det man aflevere bilen og man får den komplet tilbage.
Manglende sikkerhed og kvalitet burde ikke finde sted på sådan en værksted / forhandler.
Skider på deres kunder
Skider på deres kunder og de vender ikke tilbage. Jeg har skrevet til kundeservice for 11 mdr. siden om kulance og dårlig service fra VW Ringsted på en 3 år gammel bil. Vi vender til bage hurtigst muligt svare Selmer kundeservice. Det er flot af Helle Stender ikke at vende tilbage endnu. 3 x Vw på en gang. første sidste og eneste produkt fra Selmer gruppen.
Ny Audi Etron
Ny Audi Etron. Tilkøbt ekstra serviceaftale. Straks efter køb reklamerer jeg over knage- og knirkelyde ved opbremsning. Klagen behandles ikke, da det skal lyde sådan - i en Audi? Senere mener en ny servicemedarbejder ikke det skal lyde sådan. Får det tjekket under serviceaftalen. Løsning: Bremserne skal tjekkes, med resultatet af bremserne skal behandles. Importør Semler afviser, og jeg skal selv betale kr. 995 for behandlingen, og ikke nor med det. Jeg skal også betale for forundersøgelsen. Begrundelse: Brugerfejl. Da bilen var ny reklamerede jeg for det samme, og her kan det ikke være brugerfejl.
Jeg betalte selv, og problemet blev løst.
Jeg har talt med 3 medarbejdere hos Semler, de fastholder afvisningen.
Store Audi i meget små sko. PINLIGT!!!
Hold jer langt væk!
Jeg har brugt Audi i Fredericia
Jeg havde en forsikringsskade. Blev oplyst om at det ville tage 5 dage at lave. Men da der var gået 6 dage havde jeg stadig intet hørt jeg ringer så og får så at vide at den er klar 2 senest 3 dage senere. Men hører intet fredag
Jeg ringer så mandag og får forklaringen at de har ødelagt min kofanger i deres varetægt så den skal lige skiftes
Virkelig dårlig service hold jer langt væk
Helt forfærdelig amatøragtige med den…
Helt forfærdelig amatøragtige med den værste kundeservice og inkompetence, man kan tænke sig til. Kommer aldrig til at bruge så meget som en bøjet 5-øre hos dem mere. Jeg gir 0 stjerner med pil ned …
Pas på Audi og Semler Gruppen
Stol ikke på at Audi er kvalitet ,at der er ekstraordinær service fordi bil og service er dyr og deres mobilitetsservice er ikke eksisterende. Da min 3-4 år nye Audi gik totalt i sort i sydfrankrig tog de intet ansvar og ville ikke hjælpe. Bilen havde kørt godt 50.000 km og jeg har haft 15 Audier der alle er serviceret hos autoriseret Audi værksted.
Vincent er mekanikeren , enhver kvindes drøm , i en nødssituation , flot fyr velholdt , sporty og meget venlig , og han kan analyserer bilen problem , ved blot at se på motoren, hvad der er i vejen
Jeg ankom og blev taget seriøst, hvorefter en mekaniker som også er værkfører uddannet , sprang op og gik straks ud til min bil og ordnede mit problem, perfekt, der var ikke et eneste sekunds betænkningstid i fejlfinding og problemet blev analyserede korrekt , Man hentede værktøj og ordnede mit problem på under 15 minutter ... og gratis , det er da fantastisk en service .
Mangler i sælgere?
Vi besøgte forretningen ved middagstid, ingen sælgere bød os velkommen. Der var ingen at finde. Efter 5 minutter opdager vi én sælger i et glasbur som har kigget på os et par gange. Vi tager selv kontakt og spørger om vi kan få hjælp. Vedkommende virker ikke særlig interesseret i at sælge en bil. Vi kører til VW skanderborg hvor vi får at vide at de har travlt med udleveringer og derfor ikke har tid til at hjælpe, og at vi skal komme igen næste uge. Vi ender ved VW i højbjerg samme dag hvor vi ligger en bestilling på en id buzz lwb
ID-BUZZ - SEMLER
Vi har købt en ID-Buzz, ved SEMLER erhverv Odense med hjælp og vejledning af Patrick, vi havde SÅ mange spørgsmål, og virkelig i tvivl om vi skulle gå over til el bil.
Fik virkelig en go service med svar på alt, hvad vi tvivlede på. Fik reserveret bilen og tænkte lige færdig i 2 dage, så var beslutningen taget. Vi køber :)
Vi har en detalje som skal laves, men der har vi en go aftale efter sommerferien.
Kan absolut anbefales, med stor ros til deres erhvervs afd. og de har god tid til at snakke med dig.
En mindre detalje er, at hvorfor skriver folk kun, når der er noget negativt, hvor bliver alle de gode handler og oplevelser af, øv øv at man ikke vil skrive om dem.
Vi er super tilfredse.
Der er sagt ok
Der er sagt ok, så du behøver ikke at skrive til mig mere
Sådan skrev en medarbejder fra Semler Risskov som jeg har købt en bil af D. 07/06-24
Sagen er at jeg har købt en bil tilbage i september 2023 fra Semler med et års garanti
Bilen er fra 2020 og havde kørt 37.000
Vi kommer hjem med vores bil og vi bemærker i april at bilen hopper lidt når den bakker. Vi henvender derfor os til Risskov, der påstår at det er normalt. Der går noget tid og ligepludselig slår bilen en fejl der siger EPC (motor nødprogram) vi ringer til Risskov og de siger “bare tænd og sluk og kør videre med bilen, og i mellemtiden kan i bestille en tid hos en Semler forhandler” vi bestiller så en tid hos Glostrup, hvor de skal tjekke bilen. Et par dage før bilen skal til værksted, kan vi høre nogle klik lyde ved opbremsning og når man bakker, vi henvender os igen og Risskov siger “fint, vi får Glostrup til at fejlsøge bilen”
Vi tager derefter bilen til værkstedet i Glostrup. I mellemtiden har vi sørget for at få flere videoer af bilen hvor den laver pågældende lyd. Vi sender videoer til medarbejderen, der tager imod bilen og kører hjem. Cirka kl. 12:00 samme dag ringer Vw og siger min bil er klar og fejler intet? Jeg spørger om de har fejlsøgt min gearkasse og de afviser “vi har ikke fået noget af vide påstår de” jeg forklarer at jeg har sendt et pr videoer og at jeg kan fremsende dem igen, de acceptere og siger de vil kigge igen. Efter 2 timer ringer de og siger bilen stadig ikke fejler noget, jeg henter bilen og kommer hjem og går i gang med at kontakte FDM og Semlers direktør
Efter jeg har kontaktet Ulrik (ceo) siger han at han vil kontakte Glostrup. Jeg kører der ud igen og pludselig kan Glostrup godt anderkende fejlen på bilen.
Så får Risskov en pris på 45.000 og det vil de ikke betale derfor sender de mig til Amager og så skal vi starte helt forfra igen, jeg skal bruge 2 dage og flere timer på at korrespondere med en medarbejder igen.
Jeg får at vide, at de skal lave min mechatronic i første omgang også må vi se på det andet derfra. De får bilen og har bilen i en måned da medarbejderen i Risskov lige skal undersøge hans muligheder da Amager kræver 49.000. Vi skulle modtage vores bil den 15/6 men modtager først den 20/6 fordi at Vw Risskov ikke godkender reparationen i første omgang
Vi modtager vores bil og med det samme kan vi høre at lyden nu også opstår når vi køre normalt (før var det kun når vi bakkede). Vi kontakter dem igen og de vil se på bilen.
Jeg kontakter Risskov igen og de vil ikke hjælpe men sender mig derimod til Amager, for det jo dem der har fejlsøgt bilen? Dette giver ingen mening da det jo er Risskov jeg har købt bilen af?
Amager bliver kontaktet og så skal vi ud og fejlsøge igen, deres medarbejder lytter og prøver at bortforklare tingene, men jeg siger at han skal tage nogle videoer. Han tager nogle og siger at han vil finde nogle reference biler.
De finder en bil som de påstår er den samme som min som også larmer, jeg spørger ind til km og den bil de har brugt har kørt 85.000, min er dog på 50.000. Jeg acceptere ikke bare en sammenligning og de prøver med en anden bil, den larmer så ikke, det vil sige at de bekræfter, at der er noget andet der også skal laves
(Det skal lige siges, den første bil der bliver sammenlignet med er fra 2019 og vores er fra 2020, vores bil er med en dsg6 og den anden med dsg7, så de sammenligner 2 forskellige biler)
I dag er det D. 20.7. vi har lidt over 1,5 måned med garanti og de har stadig ikke lavet vores bil. Vi henvender os altså første gang i april.
De skriver at de vil tilbagekøbe bilen, men 2 dage efter siger de at det er en misforståelse mellem to ansatte.
Alt dette er en absurd behandling og fuldstændig uacceptabelt.
Vi har fået en garanti men de vil ikke lave bilen på trods af dette.
Kan det virkelig være rigtigt at forhandlere som Sempler kan slippe af sted med at tage røve*n sådan på folk.
I skal aldrig købe bil ved dem
I skal aldrig købe bil ved dem. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service .vi har taget fri flere gange hvor vi havde en aftale med værkstedet. Men hver gang blev det aflyst. Vores nye bil kom med en fejl efter 500 km og den er ikke blevet lavet i nu efter ca et halv år. Så aldrig mere skal jeg handle bil ved det firma.
Køb aldrig en ny VW
Køb aldrig en ny VW
Jeg har kørt GOLF i mange år og købte en ny POLO GTI. Dens viskere fortil larmer og hopper i regnvejr så man ikke kan holde ud at køre i bilen i regnvejr. Det har den gjort fra den var helt nyt og uanset om det er helt nye viskerblade der sidder på bilen. Efter 3,5's kamp om at få VW til at anerkende fejlen har jeg måttet opgive, for selv Semler Gruppen og deres kundeservice fastholder, at der må være tale om, at viskerbladene er ældre end 6 måneder og dermed for gamle til at virke (det er der ikke, da de skiftes konstant). Så; køb ikke ny VW da de åbentbart ikke længere kan lave biler, som kan bruges i regnvejr og da Semler Gruppen sidestiller et defekt viskersystem med en sliddel uden garanti. Ærgerligt, for det er ellers en dejlig bil.
Ekstremt rigidt system
Som erhvervskunde der samler alle fakturaer på dertilhørende faktura-mail, er det håbløst at Semmler hårdnakket insisterer på at sende alle fakturaer via e-boks (og det kan åbenbart ikke ændres). Det kan muligvis virke som en bagatel, men hvis alle mine leverandører havde samme rigide holdning, så kunne jeg næppe bestille andet end at sortere mine fakturaer.
Overholder ikke dansk lov.
Ikke nogle former for kunde service.
Sender en til inkasso, uden at fremsende en regning først, for at finde ud af de har sendt regning til forkert mail. Sender ny regning med betalingsfrist dags dato, hvilket er i strid med dansk lovgivning. Jeg kommer aldrig til at støtte dette selvskab mere.
Ringeste kundeservice gennem hele Semler Gruppen.
Stopper med at svare på henvendelse, omkring en opsagt service og reparations aftale. Bilen er solgt, ejer ikke bilen. Opsiger produktet med det samme.
Der er tilsyneladende 1 måneds opsigelse + l'bende måned, på et IT relateret produkt. Dette jeg ønsker svar på hvorfor er relevant, da jeg ikke ejer min bil mere og det IT mæssigt blot er at fjerne mig som kunde på det produkt og dermed stoppe opkrævningen for en bil jeg ikke ejer.
Her kommer blot standard svar om at der er ne månedsopsigelse + løbende måned, hvilket jeg jo godt ved.
Ved anden og tredje henvendelse er svaret det samme.
Semler har så ringe kundeservice, selv på deres værksteder, hvor de blot siger at de ikke kunne se de fejl der var på bilen ved værkstedsbesøg - år efter år, tiltrods for at de selv erkender dem, men blot siger "lad os tage den næste gang" Det sker jo så ikke, tiltrods for at der udtrykkeligt bliver bedt om det.
Service og rep. aftale er et scam!
Jeg har lige haft min absolut sidste folkevogn (VAG)
Start med at ringe til en advokat
Jeg har givet 1 stjerne for ellers kunne jeg ikke skrive en anmeldelse.
De får nul stjerner af mig.
Jeg har en igangværende garanti sag,
FDM har hjulpet mig juridisk, for de var ligeglade, arrogante og nedladende, da jeg i starten selv kontaktede dem " jeg kan jo ikke gøre for at du ikke kan forstå jurasprog" Fik jeg at vide af kundeservice medarbejder Be.....
Det har hun da muligvis ret I, men det står ret tydeligt hvad og hvordan de dækker batteri i hybrid biler.
Men de nægtede.
Heldigvis hjælper en jurist fra FDM, og de har indrømmet at, de skal udbedre fejlen.
Men der sker efterfølgende kun det at de køre mig rundt i ring, og min bil er stadigvæk ikke lavet.
Så ringe service har jeg aldrig oplevet.
Hvis man skal benyttes garanti hos VW, så start med at ringe til en advokat
EMIL FRA SEMLER PREMIUM
Løber fra sit ord, og lader dig i stikken.
Trusler fra denne virksomhed, det minder jo om rockermetoder.
I har virkelig godt indtryk!!!!
Vildt at I vil være jer selv bekendt, at behandle jer kunder sådan.
JEG ADVARER DIG OM SEMLER SKADECENTER…
JEG ADVARER DIG OM SEMLER SKADECENTER HVIDOVRE. Reparer ikke biler her! Jeg tog min bil dertil for at få en revnet forrude udskiftet, og de ridsede lakken på motorhjelmen. De gav mig et gratis bilvaskekort, som var forældet. Ved afhentning af bilen bemærkede jeg ridser på motorhjelmen og gik tilbage til servicen for at informere om skaden. Da det var lige før lukketid, ville herren ikke diskutere for meget og ikke notere skader. Han sagde 3 gange, at de udskiftede glasset INDEfra! , så det er umuligt at beskadige motorhjelmen og det gjorde de ikke og bilen blev renset indvendigt, men de tjekker i morgen og ringer mig tilbage. Næste dag ringede han tilbage til mig og sagde at det ikke var dem, men de kunne reparere det og vi ville dele omkostningerne halvt og halvt.. Det gik jeg ikke med til, for hvorfor skulle jeg betale for skaden de gjorde i denne workshop. Så sagde du, at de ikke ville ordne det. Og det var tydeligt, at motorhjelmen på bilen blev tørret af med en klud og ridset på grund af krummer fra det udskiftede glas! Jeg indgav en skriftlig klage til værkstedet og til VW Gladsaxe, men har den dag i dag ikke fået svar. De er uforskammede, arrogante, lyver dig lige op i ansigtet og indrømmer aldrig den skade, de har forårsaget. De reparerer og ødelægger dermed den bil, som de får. De er uprofessionelle og får folk til at ligne idioter! De erstatter vinduer på magisk vis indefra, ikke udefra som alle andre steder! Tryllekunstnere og klovne...sag anmeldt til Ankenævn for biler...