Jeg rettede forespørgsel på en brugtvogn i Odense til 380.000 kr. og bad om tilbud på indbytning af min eksisterende bil. Efter at have brugt formiddagen på at klargøre og fotografere bilen sendte j... Se mere
Var ude og prøvekøre en ID3, og var ganske tilfreds. Talte med sælger som udstyrede mig med et tilbud på en model som skulle fødes med helårsdæk og indbytte at en ældre bil. Valgte at takke nej,... Se mere
Sikke en leasing”rod”giver, undgå for alt i verden denne inkompetente sælger i PORCHECENTER KBH. Løber fra sit ord, og lader dig i stikken. Trusler fra denne virksomhed, det minder jo om rockerme... Se mere
Rigtig øv leasing-oplevelse med Semler. Har efter længere ventetid endelig fået Audi Q4 Etron udleveret d. 1/10. 1 mdr efter udleveringen lanceres ny kampagne for ny Q4 med større motor, længere række... Se mere
Semler Gruppen er Danmarks største leverandør af mobilitetsydelser og partner til landbruget. Semler Gruppen er udgjort af over 3.000 medarbejdere, som beskæftiger sig med import, salg og service af biler, salg og service af landbrugsmaskiner samt finansiering og abonnementsløsninger.
Park Allé 355, 2605, Brøndby, Danmark
- kommunikation@semler.dk
- www.semler.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Dårlig kommunikation og logistik
jeg måtte vente i mere end 2 måneder på at få skiftet til sommerdlæk (19/4 havde jeg først aftale, og nye dæk monteret i dag 23/6)
Eet er at der sker problemer i forbindelse med levrandørskift, som tyder på en dårlig exit aftale. Men at man prøver at skjule sig bagved mangel på proaktiv kommuniktaion, kan ikke være en firma kultur hos Semler
Tænk hvad det havde givet jer af lidt mere goodwill hvis I havde kommunikeret omkring problemerne og dermed undgået de svinere I får nu - sørgeligt
Audi bør finde en anden samarbejdspartner!!!
Mere inkompetent firma findes ikke.
Ikke eksisterende service, telefonen bliver ikke taget, uacceptable ventetid på at få bilen på værksted og når den så endelig kommer på værsted bliver bilen bliver ikke lavet for de er for dumme til at finde ud ad hvad der er galt. Elendigheden vil ingen ende tage. Lad for guds skyld være med at lease/købe en Audi!!!!
Kuk kuk er der nogen hjemme
Kuk kuk er der nogen hjemme. De sad 10 mand i Viby. J. Men var der nogen der gad rejse sig. Først da jeg højt spurgte om der var en klokke man skulle ringe med. Var der en der sløvt rejste sig, fra sin plads
Er der en voksen til stede..
Jeg melder mig også i koret om dækskifte historien.. fik en SMS aftenen før om aflysningen... har intet hørt siden. Har sendt diverse til FDM. De mener ikke der er noget at kommet efter i leasing kontrakten.. ellers sidder de blot på deres hænder (er ellers kommet med en del forslag til hvad de kan gøre) Helt ufatteligt ringe hele vejen rundt.
Semler er utroværdig
Det er nu mere end 7 uger siden, at jeg aftalte hjulskift med Semler. Jeg har rykket dem utallige gange, og hver gang lover de at ringe tilbage, men jeg har intet hørt fra dem. Jeg oplever en fuldstændig uanstændig og uprofessionel behandling i deres kommunikation. Jeg er begyndt at tvivle på at Semler kan finde mine hjul, så jeg overvejer mine næste skridt i sagen.
Måske kunne FDM tage initiativ, idet det tilsyneladende berører 22.000 kunder.
Ringer aldrig tilbage som aftalt...
Flinke folk i kundeservice som lover at Semler vil vende tilbage vedr. manglende sommerhjul - har talt med kundeservice 5 gange, men Semler er aldrig vendt tilbage som aftalt.
Semler Group Service har ikke anstændig nok til at gide respondere på en dårlig anmeldelse
Semler Group Service gider ikke en gang kommentere en dårlig bedømmelse på Trustpilot.
Ikke eksisterende kundeservice.
Ikke eksisterende kundeservice.
Modtag en forkert vare, som de havde fejlsendt.
De vil ikke sende returlabel.
Svartider, på meget simple spørgsmål, er ekstrem lang.
De har tydeligvis ingen returpolitik intern.
Bruger aldrig deres reservedelsshop igen.
Godt at vide før man køber en VW i Danmark
Fine biler. Nok det værste service jeg nogensinde har oplevet. Specielt taget i betragtning at man lige har brugt en halv million kroner på at købe et af deres produkter.
Slutter mig til koret af folk med…
Slutter mig til koret af folk med sommerdæk som er taget gidsel hos Semler. Det er simpelthen for ringe at ens dæk til 15-20K, og som man i forvejen betaler kassen for at få opbevaret, ikke er til at hitte og at man ikke kan give en indikation på hvornår man kan få fat i dem. Stakkels de medarbejdere der står first line på sådan noget makværk, og skal tage tævene fra de utilfredse kunder.
Semler Dækhotel – hvor selv planlagte dækskift bliver til mysterier...
Vi havde en tid til dækskifte på vores Touran en lørdag i weekenden – en tid vi havde booket meget lang tid i forvejen for netop at undgå problemer i højsæsonen. Alligevel får vi ved ankomst at vide, at dækkene ikke var blevet leveret af chaufføren. Fair nok – men vi får samtidig besked om, at I vil ringe til os mandag.
Der sker dog intet.
Jeg ringer selv til jer tirsdag og gør opmærksom på, at vi intet har hørt. Her får jeg blot at vide, at I "stadig leder efter dækkene", og at jeg kan forvente et opkald senere samme dag med en opdatering. Det opkald kom aldrig.
Onsdag ringer jeg igen og gør opmærksom på, at I endnu engang har undladt at ringe tilbage. Nu lyder forklaringen pludselig, at vores sommerdæk er blevet sendt til et dækhotel – sammen med omkring 30.000 andre – og at I ikke kan finde dem. Igen lover I at ringe tilbage, når der er nyt.
Det er fuldstændig hovedrystende, at I ikke kan finde vores dæk – og at vi først nu får at vide, at de overhovedet er blevet væk. Dét burde I have informeret os om med det samme. I stedet har vi selv skullet rykke jer gentagne gange uden nogen form for reel opfølgning.
Når vi har gjort alt korrekt og booket god tid i forvejen, er det ikke acceptabelt, at det hele falder til jorden på grund af jeres manglende overblik og kommunikation.
Det er under al kritik, og vi forventer en hurtig og seriøs løsning
Købte for nogle år siden en VW Touran…
Købte for nogle år siden en VW Touran med 3-4 år på bagen og som det første skulle den undervognsbehandles, efter forudgående henvendelser til VW hvor der var var rust i panelerne, som de afviste som noget de ikke var skyld i.
Undervognsbehandleren kontaktede mig for at forhøre om vognen kun var de 3-4 år gammel, da han aldrig havde se så 'ny' en bil med så rusten undervogn .. Efter kontakt til Selmer fik jeg af vide at jeg kom for sent selvom VW havde bekendt sig produktionsfejl, men ikke ville udbedre dette mere. Blev herefter ret knotten og måtte bekoste rustbehandling for egen regning før undervognsbehandlingen.. lavede herefter en hjemmeside som med billeder viste min rustne VW samt referencer til tilsvarende VW/ejere med samme problemer. Kortene efter ringende direktøren fra Selmer Gruppen og ville pludselige godt udbedre fejlene på min bil, hvis bare jeg lukkede min hjemmeside ned.
Jeg takkede pænt nej, da han klart overskred min grænse for retfærdighed og god kundepleje.
Siden hed iøvrigt 'min-folkespand-ruster' med dansk top domæne.
Tjaaa igen igen igen
Tjaaa, så er der igen gået 3-4 uger uden der er sket noget med vores defekte bil. Hold kæft hvor er det trættende.
Lad nu vær og skrive de berømte autosvar, = VW Ålborg - Semler arbejder på sagen, og i vender tilbage når der nyt. Det er skrevet flere gange de sidste par år, - skriv en dato hvornår bilen/sagen er færdig.
Måske i har nogle medarbejdere der har forstand på kundeservice og biler, som kan overtage, dårlig service/kommunikation skyldes personer, ikke firmaet. Titel af salgschef og kundechef har ingen effekt.
Og jeg ved godt det ikke hjælper og skrive på Trustpilot, men jeg må ikke kontakte VW Ålborg eller Semler, , men ingen retter henvendelse til os så det er lidt "op ad bakke" - har I selv nogen forslag til hvor jeg skal skrive hen ?
Hvis VW/Semler ønsker Ankenævnet for biler, hvor Semler gruppen i forvejen er godt kendt, så giv besked, så bliver sagen da lukket om noget tid.
Jeg skriver igen om 3-4 uger
opdatering til svar:
opdatering til svar:
- Der var ingen der kontaktede mig, og ingen af fejlene eller de ting, som deres sælger har bildt mig ind er blevet ændret eller har det levet op til. Tværtimod får jeg nu fakturarer for alt muligt andet, som de mener jeg ikke har med i aftalen alligevel, eksempelvis opbevaring af vinterhjul, som jeg jeg at vide var en del af pakken. De er ikke til at få kontakt med, og de imødekommer mig ikke, eller anerkender nogen af deres fejl.
Jeg har leaset en bil (id.4) hos Volkswagen i Hillerød, og jeg må sige at jeg har fortrudt det - allerede inden jeg modtog bilen oplevede jeg hvor grænseløst dårligt det er for et sted, men da jeg desværre havde underskrevet aftalen var der ikke så meget at gøre.
- Kundeservice er ikke-eksisterende.
- Man kan ikke få fat i dem på telefon.
- Ingen ved noget om dig som kunde, eller den aftale du har.
- Jeg betaler for vinterdæk i aftalen, det har de glemt så de kan ikke komme på.
- Bilen kom 3 måneder for sent.
- Sælgeren der har solgt mig aftalen ved aldrig noget om ovenstående, og der bliver som regel lovet fra butikkens side at han vil ringe tilbage - det gør han aldrig. Er man heldig, svarer han på mail med dumsmarte kommentarer, hvor han forklarer at han "sku har glemt" det vi talte om dengang.
Jeg har været kunde hos flere bilforhandlere igennem årene, men Semler VW i Hillerød tager altså prisen for at latterliggøre deres kunder allermest.
Jeg vil anbefale alle der overvejer at lease en bil her, at gå et andet sted hen, hvis man vil tages alvorligt som kunde. Jeg er dybt rystet over hvad der foregår, eller nærmere hvad der ikke foregår.
Hold jer langt væk.
Elendigt firma
Købte en bil hos vw kbh, som nu er lukket.
Der var adskillige fejl på motoren som de nægtede at lave fordi deres system sagde der ikke var noget galt, jeg skrev en dårlig anmeldelse, de sendte mig en regning trods garanti, fordi de ikke kunne blive ved med at betale for at kigge på min bil fordi DE ikke er kompetente nok til at finde fejl. Jeg fik pænt at vide hvis jeg slettede min dårlige anmeldelse slettede de den uberettigede regning, så de bestikker deres kunder for at fjerne dårlige anmeldelser.
Jeg står nu med en bil fra 2023 som jeg skal betale en masse penge til for at få lavet adskillige fejl på motoren, jeg har også været hos andre semler forhandler som ikke på nogle måder er mere kompetente desværre.
Kan varmt anbefale alle at holde sig fra dette useriøse firma med mekanikere der ikke kender noget til biler medmindre deres computer skærm siger at der er fejl
e-Tron 55 på værksted i indtil videre 5 måneder...
Mine forældres e-Tron 55 fra 2021 med 95.000 km på tælleren, købt i juni 2024, gik i stykker i starten af september, og har nu stået på værksted hos Audi Aalborg siden...!
Indtil videre 5 måneder på værksted, uden udsigt til en færdigmelding...
Fejlene var dels en motor, der skulle skiftes, og dels en fejl på batteripakken. Altså dele omfattet af hhv. brugtvognsgarantien, og Audi's drivliniegaranti.
De første godt 2 måneder skete der ingenting, da man ikke kunne skaffe de reservedele, der skulle bruges - særligt et butylbånd, der skal bruges til at forsegle batteripakken, efter den har været åbnet for reparation. Selvfølgelig ærgerligt, at skulle vente så længe på noget, som burde være lagervare, eller i det mindste kunne skaffes et eller andet sted fra i VW Group.
Nå, men endelig fik de stumperne, og gik i gang med reparationerne. Motoren blev ordnet, men batteriet kan man ikke få til at virke...
Batteriet består af 36 moduler med hver deres controller, som skal spille sammen for at udgøre den samlede batteripakke.
Audi Aalborg har været flinke nok til at give statusmeldinger, men de er kun arme og ben i dette "cirkus", og skal slavisk følge de anvisninger de får fra hovedkontorets tekniske afdeling.
Der kan ikke gives en melding på hvornår bilen er klar.
Jeg har derfor henvendt mig til Semler Group via deres kontaktformular 3 gange, men der kommer ingen svar tilbage - ikke en gang en bekræftelse på, at henvendelsen er modtaget.
Jeg vil rigtig gerne høre fra jer, og få en afklaring på dette utilfredsstillende forløb.
Mvh Martin Djørup
AUDI AALBORG OG SEMLER FINANS
Så ringe styr på deres økonomiafdeling, at det skriger til himlen.
Leasede d. 20 nov. 2024 en Audi Q4 etron, hvor jeg en måned forinden lejede en bil, indtil jeg fik min Audi Q4.
Efter endt leje, fik jeg en opkrævning for leje af bil, som var på to måneder forinden, altså dobbeltleje for en måneds leje og min leasingregning løb fra d. 14. nov. 2024, hvor jeg først fik bilen d. 20. nov.
Det sluttede så ikke her. Efter at have haft en samtale med finansafdelingen, sendte de igen en regning for leje af bil, selvom det var bekræftet af sælgeren fra Aalborg. Igen til tasterne og fik snakket med en fra finans, hvor jeg troede der var styr på det. I skrivende stund modtog jeg nu to fakturaer for leje af bil for henholdsvis nov. og dec. 2024.
For mig ligner det, at det er små uvidende studerende, som ikke ved hvad den anden laver.
DET ER SÅ AMATØRAGTIGT, AT JEG ALDRIG SKAL LEASE IGENNEM SEMLER MERE.
Jeg ser frem til, at min leasingaftale udløber!!!
0 Stjerner herfra
0 Stjerner herfra
❗️En advarsel til alle, der overvejer at handle hos Audi Hørsholm/Semler Mobility. ❗️
For omkring 2,5 år siden købte vi en brugt Mercedes hos Audi Hørsholms brugtvognsafdeling til en pris på 420.000 kr. Siden da har det været én lang række af problemer og skuffelser, hvilket ikke burde være tilfældet når man køber en bil i den prisklasse!
Bilen har af flere omgange været på værksted, og er blevet afhentet af vejhjælp utallige gange. (+10 gange) Hver gang har bilen ikke kunne tænde og vist fejl på batteriet i instrumentbrættet. Senest blev bilen sendt ind til Mercedes, som påstod, at det ikke var samme fejl som de tidligere gange. De fejlsøgte på bilen i 3. uger indtil de til sidst kunne konstatere at det drejede sig om en defekt PTC-varmer.
12V-batteriet er blevet udskiftet to gange – første gang via et serviceaftalt værksted efter aftale med den daværende salgschef hos Audi Hørsholm og anden gang hos Mercedes, også efter aftale med Audi Hørsholm. På trods af dette mente vi dog stadig, at bilen havde haft de samme problemer fra dag ét, som Audi Hørsholm efter utallige forsøg ikke kunne identificere.
Det værste er dog måden, sagen er blevet håndteret på.
Audi Hørsholm var i startfasen lyttende, men så snart deres filialchef (Morten N. P.) blev involveret, ændrede tonen sig dog fuldstændigt. Han blev gentagne gange, efter flere telefoniske samtaler ved med at afbryde imens jeg var igang med at forklarer omkring udfordringerne vi stod overfor med bilen, og forsøgte ad flere gange at fralægge sig ansvaret og hævdede nu, at vi havde et udestående med Mercedes Hørsholm og ikke Audi Hørsholm, som solgte os bilen.
Vi bedte om at få bilen returneret og købet ophævet, da det var åbenlyst, at bilen ikke fungerede som den burde. Dette blev afvist, og filialchefen mente, at Audi Hørsholm ikke længere var forpligtet til at hjælpe. Hans eneste “løsning” var, at vi kunne leje en bil hos dem, mens vores bil endnu engang var på værksted og blev fejlsøgt. 🫨🤔
Har aldrig støt på en SÅ arrogant og u-kompetent person, som så ligefrem er ansat som Filialchef, vidner for mig enormt meget om niveauet.
Sagen nåede sit lavpunkt, da bilen blev indleveret til Mercedes Hørsholm den 17. november 2023, og Filial chefen efter dialog med FDM blev ved med at holde fast i at de intet kunne gøre for at være behjælpelige med sagen! Hele dette forløb vidner om en virksomhed, der ikke tager ansvar for deres produkter og efterlader kunderne i stikken!
Vi har nu med hjælp fra FDM fået medhold i sagen hos Ankenævnet, men det burde aldrig have været nødvendigt at gå så langt. Audi Hørsholm og Semler har vist en total mangel på interesse i at finde en løsning før sagen nåede Ankenævnet, da de formendeligt ønsker at kører privatpersoner trætte ved at trække sagen i langdrag. At min partner ovenikøbet arbejder i virksomhedens gør det endnu mere absurd – det vidner for mig om, at selv medarbejdere bliver mødt med den samme ligegyldige og respektløse behandling.
❗️❗️❗️Til andre potentielle kunder: Tænk jer grundigt om, før I handler hos Audi Hørsholm/Semler Mobility.
Kundeservice og ansvarlighed er tilsyneladende ikke en del af deres forretningsmodel. ❗️❗️❗️
Inkompetent service
Semler skrev: "Pr. 31. oktober 2024 lukker vi permanent vores Semler Mobility forretning i København. Dette betyder, at vi ophører med både salg og service af Volkswagen, Škoda og SEAT/Cupra på denne lokation."
Det er den største tjeneste i har gjort for Københavnske VW ejere. Ekseptionel salgsservice, mens service på bilen er det mest kaotiske jeg har oplevet som bilejer. Jeg tror faktisk ikke at kunne sige det mere rigtigt end en af servicecheferne gjorde. Vi ved det er elendigt, men vi kan ikke engang forstå det sprog vores medarbejdere taler.
Heldigvis er jeg kommet væk fra Semler, og serviceres nu af et af de få værksteder i Storkøbenhavn og omegne som ikke ejes af Semler. Og det kan mærkes. På den gode måde.
Har som VW ejer gemmen 40 år og i de…
Har som VW ejer gemmen 40 år og i de sidste mange år været stærkt utilfreds med SMC Gladsaxe. Var i dag til service med en af vores biler og var så heldig at blive ekspederet af Vincent Rygaard - meget kompetent, venlig og meget empatisk - ham kan SMC være meget tilfreds med og mange lære af - han gav mig en oplevelse, så jeg måske vælger VW næste gang.