Sega A/S Anmeldelser

1.633

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 326 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange fremhæver, at konsulenterne er utrolig kompetente og tager sig god tid til at lytte til kundernes ønsker under hjemmebesøget. Samtidig er forbrugerne yderst tilfredse med montørerne, der beskrives som venlige, effektive og meget præcise i deres arbejde. Nogle anmeldere var ikke glade for kundeservicen og bemærkede lang ventetid på svar samt udfordringer med at få hjælp til efterfølgende reparationer. Desuden nævnte enkelte personer problemer med specifikke produkter, såsom manglende eltilslutning eller fejl ved levering af de bestilte varer. Disse oplevelser viser, at der trods den generelt høje tilfredshed kan være enkelte udfordringer.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver ofte den professionelle rådgivning og... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet og fremhæver deres professionelle og kompetente... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Quality

Forbrugere finder quality tvetydig med stærkt delte meninger om produkternes standarder. Mens nogle anmeldere... Se mere

Customer service

Kunder havde tvetydig oplevelser med customer service, præget af stor uenighed. Mens mange anmeldere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Kompetente og venlige folk til opmåling og opsætning. Meget lækre gardiner i prima kvalitet. Eneste kritikpunkt er, at man skal betale hele prisen up front. Det er lidt grænseoverskridende at sende... Se mere

Havde en god oplevelse med sælger, som var virkelig dygtig. Syntes dog leveringstiden var virkelig lang, først 5-6 uger for at få dem lavet, til at den dag jeg kunne bestille tid til montering, gik de... Se mere

Alt gik efter planen, fra opmålingen til selve opsætningen 4 uger efter. Gode råd ved opmåling, hvor vi sagde ja tak til tilbud. Selve opsætningen af vores Pergola-markise blev klaret af 2 virkelig fl... Se mere

Nemt at booke tid til opmåling - behagelig og grundig opmåling og rådgivning. Lidt længere leveringstid end beregnet, men igen hurtig til en aftale med opsætning. Opsætning af to friske gutter der kla... Se mere

1. Gardinbutik
  2. Markiseleverandør
  3. Gardinproducent og -leverandør
  4. Indretningsleverandør

Om Sega A/S

SEGA har i over 50 år leveret eksklusive gardin- og markiseløsninger til danske hjem. Vores gardinbus kører i hele landet og tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning – direkte hjemme hos dig. Vi tager os tid til at forstå dine behov og guider dig til en løsning, der kombinerer design, funktion og lang holdbarhed. Vores egne eksperter sikrer præcis opmåling, professionel montering og et resultat, du kan glæde dig over i mange år. SEGA er din garanti for langtidsholdbare løsninger, hvor design og funktion går op i en højere enhed.

Design gardiner online
På Sega.dk kan du designe dine egne gardiner, rullegardiner, lamelgardiner, markiser mm. utallige muligheder giver unikke løsninger!
Altid gratis fragt
Alle ordrer er 100% fragtfrie og uden skjulte gebyrer.
Prismatch
Vi har prismatch på alle mærkevarer! finder du det billigere får du yderligere 5% rabat!

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.633)

God rådgivning

God rådgivning og opmåling på adressen

22. juni 2026

Kære Søren

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både rådgivningen og opmålingen.

Vi lægger stor vægt på at skabe et trygt og professionelt forløb fra første besøg, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Tilfreds kunde.

Jeg har fået gode gardiner til en fornuftig pris. Derudover, så er processen, fra bestilling af opmåling og så til monterede gardiner, forløbet fuldstændig gnidningsløst.

17. juni 2026

Kære Klaus

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både gardinerne og hele processen fra bestilling og opmåling til den færdige montering.

Vi lægger stor vægt på at levere skræddersyede løsninger, høj kvalitet og en professionel oplevelse, så det er en fornøjelse at høre, at forløbet har været gnidningsløst.

Dårlig service

Så blev vi endnu engang brændt af de overholdt ikke at vende tilbage på den klage vi har indsendt det er nu 3 gang total amatør firma bare det at få dem ud og se på problemet tog over 2 måneder og gardiner virker stadig ikke

22. juni 2026

Kære AGK.

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du oplever manglende opfølgning, og vi forstår din frustration over, at problemet endnu ikke er løst.
Desværre kan vi ikke identificere din sag ud fra anmeldelsen alene. Vi vil derfor bede dig kontakte os med dit ordrenummer eller andre relevante oplysninger, så vi kan undersøge sagen nærmere og følge op på din henvendelse.

De bedste hilsner
Serviceteamet, Gardinbus.com

God vejledning og montage

Vi fik en rigtig god vejledning i at finde de rigtige gardiner for os.
Derudover benyttede vi muligheden for få monteret gardinerne, som sikrede et virkelig godt resultat.

15. juni 2026

Kære Jesper

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både rådgivningen og monteringen som en succes.

Vi lægger stor vægt på at finde den helt rette gardinløsning til hver enkelt kunde, og vi er glade for, at resultatet levede op til dine forventninger.

Team SEGA

Ekstremt god og hurtig service.

Ekstremt god og hurtig service.

21. juni 2026

Kære Maria

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både god og hurtig service.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at vi kunne levere en god oplevelse.

Team SEGA

Virkelig kompetent og sympatisk Mickey.

Virkelig kompetent og sympatisk Mickey.
Mine bedste anbefalinger.

19. juni 2026

Kære Pernille

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og vi er særligt glade for dine fine ord om Mickey.

Vi giver selvfølgelig din ros videre. Tak for din anbefaling og for tilliden til SEGA.

Kompetent sælger

Kompetent sælger, meget venlig og informativ

17. juni 2026

Kære Kim

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede vores sælger som kompetent, venlig og informativ.

Professionel rådgivning er en vigtig del af vores arbejde, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Alt gik efter aftalen.

Kære Laila

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt forløb som aftalt. Vi lægger stor vægt på en professionel proces med klare aftaler og høj kvalitet hele vejen igennem, så det er dejligt at vide, at du har haft en god oplevelse.

Til tiden,hurtigt arbejde

8. juni 2026

Kære Mogens

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at arbejdet blev udført til tiden, og at du oplevede en effektiv proces. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og takker for tilliden til SEGA.

Professionel vejledning

9. juni 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med den professionelle vejledning. Hos SEGA lægger vi stor vægt på kompetent rådgivning, så du får en løsning, der passer perfekt til dit hjem og dine behov.

Team SEGA

Arrogance er en grim ting

Vi har igennem 11 år lagt adskillige kæmpe ordre hos Sega, og Jens har altid været super til at komme. Først i 2015, så i 2019, igen i 2024 og mener omkring 2021 også.
Nu har vi fået et nyt gardin grundet nye vinduer. Denne gang er det plissé med up and down. Konsulenten er en anden og anbefaler os kraftigt at vi på ingen måde behøver en montør, da man lige kan klikke det på og connecte det.
Da det kommer i går, får vi det op men der er ingen vejledning med.
Så jeg ringer til Sega, for at få hjælp til at connecte. På den 91 siders lange vejledning finder jeg på side 12, at der står: ‘obs; fjernbetjeningen skal connectes inden det monteres’
Jeg står nu med et gardin, der ikke kan køre. Sega chef, meget arrogant afviser at sende en montør uden beregning. Selv om både konsulent har frarådet os det, og montørvejledningen ikke er med.
Det bliver altså mig som forbruger som hæfter for dette.
Jeg går nu videre med sagen til forbrugerombudsmanden.

Kære Mette

Vi beklager, at der ikke fulgte en monteringsvejledning med leverancen. Så snart vi blev gjort opmærksomme på dette, fremsendte vi den korrekte vejledning dagen efter, så gardinet kunne monteres og tages i brug.

Vi har fuld forståelse for, at det har været en frustrerende oplevelse. Samtidig vil vi gerne præcisere, at montering er en valgfri tillægsydelse, som kan tilkøbes ved bestilling. Når man vælger levering uden montering, leveres produktet uden montørbesøg, og vi har derfor ikke mulighed for efterfølgende at sende en montør ud uden beregning.
Vi hjælper naturligvis gerne vores kunder både før og efter købet, og vi tilbyder telefonisk vejledning og support i forbindelse med montering og opsætning. I denne sag tilbød vi også et tilbud på montering, hvis du ønskede professionel hjælp til installationen.

Vi beklager den manglende vejledning, men vi mener samtidig, at vi reagerede hurtigt ved straks at fremsende materialet og stille den nødvendige support til rådighed. Vi tager naturligvis din feedback med os og arbejder løbende på at forbedre kundeoplevelsen.

Meget skuffende oplevelse

Vi fik sat plisse gardiner op for ca 35
.000 kr. Desværre falder de ned, øverst, ligesom de slipper. Det ser grimt ud, Det var en kamp bare at få lavet en aftale med dem om at komme.. De ville have billede dokumentation, det fik de. Efter meget lang tid skriveri/ringeri frem og tilbage kom der en mand ud efter ca 2 måneder. Der gik 2 dage, de falder ned igen. Man bliver på ingen måde imødekommet. De starter forfra med at ville have nye billeder af samme problem. Jeg vil egentlig bare have mine penge tilbage og købe et andet sted men det vil de ikke gå med til. Ej heller kompensation vil de give.
Jeg syntes det er mange penge at bruge på noget der på ingen måde er i orden. Så snart der er et problem kan man ikke regne med dem. Indtil da er de flinke nok.
Vi fortryder helt sikkert det her køb og kan ikke anbefale at købe fra dette sted.

Opdatering! 18-6-26
Nu har der for 2 gang været en ude og se på de “lortegardiner” der fortsat falder ned for oven og nogle gardiner hænger i ned så de sidder skævt. 2 gange!!!! Jeg vil egentlig bare gerne aflevere deres møg tilbage. Og have mine penge retur. Det nægter de. De trækker det ud…. Dårlig service, ingen anbefalinger herfra.
PAS PÅ DETTE FUP FIRMA
I TAGER IKKE JERES KUNDER ALVORLIGT
35000 kr det er ikke ok!

Kære Karina

Det er vi rigtig kede af at høre, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi forstår godt din frustration over både produktet og forløbet omkring håndteringen af sagen.

Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og finde en løsning. Du er velkommen til at kontakte os direkte på mail med dine oplysninger, så vi kan følge op hurtigst muligt.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til at forbedre både vores produkter og vores service.

Team SEGA

Flink og kompetent sælger.

Flink og kompetent sælger.
Behagelig gardinmontør.
Alt i alt en positiv oplevelse✨✨✨✨✨

10. juni 2026

Kære Anita

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse gennem hele forløbet.

Vi sætter stor pris på dine fine ord om både vores rådgivning og montering, og vi er glade for, at vores sælger og gardinmontør har bidraget til en oplevelse, der levede op til dine forventninger.

Team SEGA

Uprofessionelt firma og ingen kundeservice

Vi har haft en sød mand ude til at måle op til gardiner i vores stue og valgte at få dem leveret og selv sættet dem op da der så kun vil gå ca 4 uger, fremfor min. 8 uger hvis en af Segas montører skulle gøre det.
Vi bestilte d 31/3 og fik gardinerne leveret efter de ca 4 uger. Gardinerne var dog blevet beskadiget under transport og både Sega og dansk fragtmand fralægger sig ansvaret. Vi fik leveret en papkasse som var i tydeligt i stykker og der bare var sat tape over hullerne. Men skaden var sket eog de lyse gardiner var helt sorte af snavset vand. Jeg kontaktede Sega og de sagde de ville bestille nye gardiner og bad mig sende billeder af pakken. Men herefter har kundeservice været ikke eksisterende.
Jeg har selv måtte følge op flere gange på at få nye gardiner. Måtte skrive og spørge hvornår jeg kan forvente at få nye gardiner. Det vil så igen tage ca 4 uger og de ville ikke prioritere at gøre det hurtigere. Efter ca 3 uger fik jeg besked som at gardinerne var ankommet til Sega i Greve. Efter lidt over en uge måtte jeg skrive og spørge ind til hvornår de sender gardinerne videre til mig. Så nu er der gået over 4 uger før vi fik nye gardiner. Pakken kom heldigvis helskindet frem denne gang. Sega har ikke lært af deres fejl og har bare lagt gardinerne direkte ned i en papkassen uden de er pakket yderligere ind. De er derfor i stor risiko for at blive beskidte.
Nå men der var ingen gardinskinne med i pakken igen så vi kan stadig ikke få gardiner op. Der er fredag og uden for deres telefontid. Jeg skriver derfor en mail vdr. den manglende gardinstang og at de gerne må kontakte mig mandag. De kontakte mig ikke mandag og inden deres telefontid er slut ringer jeg og kommer igennem efter næsten 30 min. Jeg får en helt ny medarbejder i røret (som har en anden med ved sin side). Og hun skal selvfølgelig lige have lov at lære. Men nu vil det så igen tage 4 uger for at få en gardinstang. Jeg beder om at få sagen prioriteret da det efterhånden ikke er i orden og dette tydeligt er Segas fejl. Men det lidt vedholdenhed før de går med at skrive det haster. Ingen undskyldning eller noget. Jeg beder til sidst om at snakke med hendes chef da jeg synes det mindste de kan gøre er at de kommer og sætter gardinerne op uden beregning. Det mener de ikke da det er en fragtskade. Men jeg må påpege at den manglede gardinstang ikke er en fragtskade men en forglemmelse fra deres side af to gange. Jeg får af vide at hun vil prøve at få chefen til at kontakte mig. Jeg siger at det forventer jeg hun gør. Den nye medarbejder siger hun vil ringe tilbage om hvornår chefen kan kontakte mig.
Men det lød virkelig ikke overbevisende at de ville kontakte mig igen. Her dagen efter har jeg stadig ikke hørt fra Sega.
Det er i dag d 9/6 og vi bestilte d 31/3 og er stadig manger uger fra at kunne få gardiner op.
Jeg vil på ingen måde anbefale Sega pga deres manglede og uprofessionelle kundeservice.
Er spændt på hvornår vi kan få gardiner op, hvilket er ved at være ret kritisk da vi har sol på hele dagen i stuen og jeg er meget lysfølsom efter en hjernerystelse.

9. juni 2026

Kære Katrine,

Vi beklager oprigtigt det forløb, du har haft. Det er tydeligt, at både forsinkelserne, de transportskader der opstod under leveringen, og den efterfølgende kommunikation ikke har levet op til de forventninger, man med rette kan have som kunde.

Vi forstår din frustration over den lange ventetid og de manglende tilbagemeldinger undervejs. Selvom nogle af udfordringerne relaterede sig til transporten, er det vores ansvar at sikre, at du føler dig informeret og hjulpet gennem hele processen.

Vi tager din feedback meget alvorligt da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Vi kan se at vi har været i dialog med dig og fået løst din sag. Hvis du skulle have flere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os igen.

De bedste hilsner, Team SEGA

Meget professionel

Meget professionel
Christopher var meget professionel og ærlig i sin rådgivning af materiale og farvevalg.

8. juni 2026

Kære Ina´

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede rådgivningen som både professionel og ærlig.

Vi sætter stor pris på din anerkendelse af Christophers ekspertise, og vi er glade for, at han kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning i forhold til både materialer og farvevalg.

Tak fordi du valgte SEGA.

Meget tilfreds

Alt gik glat fra bestilling til motage

3. juni 2026

Kære Jørgen

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med hele forløbet fra bestilling til modtagelse.

Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at vi kunne levere en god oplevelse hele vejen igennem.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse - både med bestilling og gardinmontering.
SEGA fungerer bare ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. juni 2026

Kære Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er en stor fornøjelse at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med både bestilling og gardinmontering.

Vi arbejder hver dag for at levere en professionel og tryg proces fra start til slut, så dine ord betyder meget for os.

Rigtig god oplevelse med Sega Gardiner

Rigtig god oplevelse med Sega Gardiner. Professionel og venlig service fra start til slut. Gardinerne er i høj kvalitet, passer perfekt og blev leveret som aftalt. Monteringen var hurtig og veludført, og resultatet er blevet præcis, som vi ønskede. Kan varmt anbefale Sega Gardiner til andre, der ønsker flotte gardiner og god kundeservice.

1. juni 2026

Kære shaam

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse gennem hele forløbet, og at både rådgivning, levering og montering levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at resultatet blev præcis, som du ønskede.

Professionelt firma!

Opmåling og montering gik helt efter planen.
Begge gange kom de til tiden :-)

2. juni 2026

Kære Karin

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at både opmåling og montering forløb som planlagt, og at vores gardinekspert kom til tiden ved begge besøg.

Det betyder meget for os at levere en professionel og pålidelig oplevelse fra start til slut.

Fin service

Fandt hurtigt hvad jeg ønskede. Gav ordre med det samme. Oplevede en fin service. Vi har brugt Sega 2 gange før. Har altid levet op til service og kvalitet. Kan kun anbefale Sega gardiner.

2. juni 2026

Kære Margit

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din fortsatte tillid til SEGA. Det glæder os meget, at du endnu en gang har oplevet god service og kvalitet, og at vi kunne hjælpe dig med at finde præcis den løsning, du ønskede.

Din anbefaling betyder meget for os.