Kompetente og venlige folk til opmåling og opsætning. Meget lækre gardiner i prima kvalitet. Eneste kritikpunkt er, at man skal betale hele prisen up front. Det er lidt grænseoverskridende at sende... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Agenavej 35, 2670, Greve, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Sega A/S
Jeg har fået gode gardiner til en fornuftig pris. Derudover, så er processen, fra bestilling af opmåling og så til monterede gardiner, forløbet fuldstændig gnidningsløst.

Besvarelse fra Sega A/S
Så blev vi endnu engang brændt af de overholdt ikke at vende tilbage på den klage vi har indsendt det er nu 3 gang total amatør firma bare det at få dem ud og se på problemet tog over 2 måneder og gardiner virker stadig ikke

Besvarelse fra Sega A/S
Vi fik en rigtig god vejledning i at finde de rigtige gardiner for os.
Derudover benyttede vi muligheden for få monteret gardinerne, som sikrede et virkelig godt resultat.

Besvarelse fra Sega A/S
Virkelig kompetent og sympatisk Mickey.
Mine bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Sega A/S
Vi har igennem 11 år lagt adskillige kæmpe ordre hos Sega, og Jens har altid været super til at komme. Først i 2015, så i 2019, igen i 2024 og mener omkring 2021 også.
Nu har vi fået et nyt gardin grundet nye vinduer. Denne gang er det plissé med up and down. Konsulenten er en anden og anbefaler os kraftigt at vi på ingen måde behøver en montør, da man lige kan klikke det på og connecte det.
Da det kommer i går, får vi det op men der er ingen vejledning med.
Så jeg ringer til Sega, for at få hjælp til at connecte. På den 91 siders lange vejledning finder jeg på side 12, at der står: ‘obs; fjernbetjeningen skal connectes inden det monteres’
Jeg står nu med et gardin, der ikke kan køre. Sega chef, meget arrogant afviser at sende en montør uden beregning. Selv om både konsulent har frarådet os det, og montørvejledningen ikke er med.
Det bliver altså mig som forbruger som hæfter for dette.
Jeg går nu videre med sagen til forbrugerombudsmanden.

Vi fik sat plisse gardiner op for ca 35
.000 kr. Desværre falder de ned, øverst, ligesom de slipper. Det ser grimt ud, Det var en kamp bare at få lavet en aftale med dem om at komme.. De ville have billede dokumentation, det fik de. Efter meget lang tid skriveri/ringeri frem og tilbage kom der en mand ud efter ca 2 måneder. Der gik 2 dage, de falder ned igen. Man bliver på ingen måde imødekommet. De starter forfra med at ville have nye billeder af samme problem. Jeg vil egentlig bare have mine penge tilbage og købe et andet sted men det vil de ikke gå med til. Ej heller kompensation vil de give.
Jeg syntes det er mange penge at bruge på noget der på ingen måde er i orden. Så snart der er et problem kan man ikke regne med dem. Indtil da er de flinke nok.
Vi fortryder helt sikkert det her køb og kan ikke anbefale at købe fra dette sted.
Opdatering! 18-6-26
Nu har der for 2 gang været en ude og se på de “lortegardiner” der fortsat falder ned for oven og nogle gardiner hænger i ned så de sidder skævt. 2 gange!!!! Jeg vil egentlig bare gerne aflevere deres møg tilbage. Og have mine penge retur. Det nægter de. De trækker det ud…. Dårlig service, ingen anbefalinger herfra.
PAS PÅ DETTE FUP FIRMA
I TAGER IKKE JERES KUNDER ALVORLIGT
35000 kr det er ikke ok!

Besvarelse fra Sega A/S
Flink og kompetent sælger.
Behagelig gardinmontør.
Alt i alt en positiv oplevelse✨✨✨✨✨

Besvarelse fra Sega A/S
Vi har haft en sød mand ude til at måle op til gardiner i vores stue og valgte at få dem leveret og selv sættet dem op da der så kun vil gå ca 4 uger, fremfor min. 8 uger hvis en af Segas montører skulle gøre det.
Vi bestilte d 31/3 og fik gardinerne leveret efter de ca 4 uger. Gardinerne var dog blevet beskadiget under transport og både Sega og dansk fragtmand fralægger sig ansvaret. Vi fik leveret en papkasse som var i tydeligt i stykker og der bare var sat tape over hullerne. Men skaden var sket eog de lyse gardiner var helt sorte af snavset vand. Jeg kontaktede Sega og de sagde de ville bestille nye gardiner og bad mig sende billeder af pakken. Men herefter har kundeservice været ikke eksisterende.
Jeg har selv måtte følge op flere gange på at få nye gardiner. Måtte skrive og spørge hvornår jeg kan forvente at få nye gardiner. Det vil så igen tage ca 4 uger og de ville ikke prioritere at gøre det hurtigere. Efter ca 3 uger fik jeg besked som at gardinerne var ankommet til Sega i Greve. Efter lidt over en uge måtte jeg skrive og spørge ind til hvornår de sender gardinerne videre til mig. Så nu er der gået over 4 uger før vi fik nye gardiner. Pakken kom heldigvis helskindet frem denne gang. Sega har ikke lært af deres fejl og har bare lagt gardinerne direkte ned i en papkassen uden de er pakket yderligere ind. De er derfor i stor risiko for at blive beskidte.
Nå men der var ingen gardinskinne med i pakken igen så vi kan stadig ikke få gardiner op. Der er fredag og uden for deres telefontid. Jeg skriver derfor en mail vdr. den manglende gardinstang og at de gerne må kontakte mig mandag. De kontakte mig ikke mandag og inden deres telefontid er slut ringer jeg og kommer igennem efter næsten 30 min. Jeg får en helt ny medarbejder i røret (som har en anden med ved sin side). Og hun skal selvfølgelig lige have lov at lære. Men nu vil det så igen tage 4 uger for at få en gardinstang. Jeg beder om at få sagen prioriteret da det efterhånden ikke er i orden og dette tydeligt er Segas fejl. Men det lidt vedholdenhed før de går med at skrive det haster. Ingen undskyldning eller noget. Jeg beder til sidst om at snakke med hendes chef da jeg synes det mindste de kan gøre er at de kommer og sætter gardinerne op uden beregning. Det mener de ikke da det er en fragtskade. Men jeg må påpege at den manglede gardinstang ikke er en fragtskade men en forglemmelse fra deres side af to gange. Jeg får af vide at hun vil prøve at få chefen til at kontakte mig. Jeg siger at det forventer jeg hun gør. Den nye medarbejder siger hun vil ringe tilbage om hvornår chefen kan kontakte mig.
Men det lød virkelig ikke overbevisende at de ville kontakte mig igen. Her dagen efter har jeg stadig ikke hørt fra Sega.
Det er i dag d 9/6 og vi bestilte d 31/3 og er stadig manger uger fra at kunne få gardiner op.
Jeg vil på ingen måde anbefale Sega pga deres manglede og uprofessionelle kundeservice.
Er spændt på hvornår vi kan få gardiner op, hvilket er ved at være ret kritisk da vi har sol på hele dagen i stuen og jeg er meget lysfølsom efter en hjernerystelse.

Meget professionel
Christopher var meget professionel og ærlig i sin rådgivning af materiale og farvevalg.

Besvarelse fra Sega A/S
Rigtig god oplevelse - både med bestilling og gardinmontering.
SEGA fungerer bare ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Sega A/S
Rigtig god oplevelse med Sega Gardiner. Professionel og venlig service fra start til slut. Gardinerne er i høj kvalitet, passer perfekt og blev leveret som aftalt. Monteringen var hurtig og veludført, og resultatet er blevet præcis, som vi ønskede. Kan varmt anbefale Sega Gardiner til andre, der ønsker flotte gardiner og god kundeservice.

Besvarelse fra Sega A/S
Opmåling og montering gik helt efter planen.
Begge gange kom de til tiden :-)

Besvarelse fra Sega A/S
Fandt hurtigt hvad jeg ønskede. Gav ordre med det samme. Oplevede en fin service. Vi har brugt Sega 2 gange før. Har altid levet op til service og kvalitet. Kan kun anbefale Sega gardiner.