seat24.dk Anmeldelser

1,1

Måtte pga sygdom annullere vores rejsebog skulle have refunderet skatter og afgifter. Det gjorde de for den ene billet, men mangler for 3 billetter. Har skrevet via deres chat - hvor de lover en mass... Se mere

De sygeste hustlere! Solgte 12 mennesker via seat24 og flybillet.dk billetter til en afgang der ikke eksisterede! Kundeservice er et palads ude på Mongoliets sletter - dvs. det findes ikke! Du bliver... Se mere

Må tilslutte mig de andre anmelders ,utrolig dårlig service og umulige at komme i kontakt med Købte 2 enkelt rejser fra Napoli til København ,fly selskab Ryanair ,som aflyser turen pga corona / Ita... Se mere

Her bør stå "nul" stjerner. Denne virksomhed er det rene fup. Kriminel adfærd. Har ventet i mere end 10 uger på refund af billetter. Hverken chat, tlf eller mail fungerer. Hvis det er Turkish Airline... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Seat24 tilbyder billige flybilletter, når du ved, hvor du vil hen. Book fly online, og vælg imellem flyrejser hos 650 flyselskaber.

Dårlig

1,1

KØB ALDRIG IGENNEM SEAT24!!

KØB ALDRIG IGENNEM SEAT24!!
Magen til LOR TE firma skal man lede længe efter! De er ikke til at komme i kontakt med og danske medarbejdere eller andre medarbejder der taler godt engelsk er en by i Rusland. Jeg skulle ombooke en billet (vi have ramt en forkert afgangs dato) - det koster 4.000 kr - fair nok, fejlen er min egen. MEN da jeg så modtager ombookingen står der ikke noget om min returbillet og det ringer jeg selvfølgelig og spørger ind til. Ham jeg igen kommer igennem til kan næsten ikke tale engelsk og bliver ved med at sige jeg skal betale gebyret på 4.000 og så vil de ombooke min billet her efter, hvortil jeg svare at jeg betaler ikke 4.000 kr før jeg har på skrift at både min afrejse og retur er med! Han taler igen uden om. DET HER ENDTE MED at jeg lage røret på, accepterede mit tab af billetter og købte igennem et andet rejsebureau.. En rigtig rigtig DÅRLIG oplevelse :( ! FUP FIRMA

13. februar 2020

Træls oplevelse med Seat24

Træls oplevelse med Seat24.
Jeg fandt fly-billetterne hos Seat24 gennem Momondo og valgte at bestille billetterne her, da det så ud til at være den billigste løsning. Det fungerede egentlig fint med at bestille men der var rigtig mange dyre tilkøbsløsninger, som endte med at gøre billetterne ret dyre.
Det endte med at blive en dyr affære og meget mere dyrt end hvis jeg blot havde bestilt direkte gennem Ryanair, hvor de forskellige tilkøbsløsninger var væsentligt billigere.

26. januar 2020

fup firma

fup firma
jeg var inde og kigge på flybilletter prisen var 4000kr pr billet og da jeg så klikkede for at booke steg prisen til 6000kr og jeg prøvede på flere billetter med samme udfald
i bliver snydt hvis i køber her

12. januar 2020

Bestilte og betalte rejse mandag med…

Bestilte og betalte rejse mandag med afrejse torsdag. Det betalte beløb var lidt højere end vist indledningsvis, men ikke alarmerende. Tirsdag morgen vender selskabet tilbage med at der er en teknik fejl og rejsen er bestilt. Selskabet foreslå at jeg tager fat i luftfartsselskabet direkte. Jeg vil få beløbet tilbage inden 3-5 dage. Når firmaet selv har fundet en fejl i deres teknik burde de gøre alt for at udbedre den. Samtidig beholder de min betaling og reservation af et større beløb uden kompensation, hvilket gør at jeg ikke kan bruge mit kort til at betale for en ny rejse. De burde ikke have en stjerne.

10. december 2019

L*** på L***

Værste rejsebureaue. Jeg bestilte en billet 6 måneder forud.og da man aldrig kan vide hvad fremtiden byder på, valgte jeg at bestille en flexible billet.
Jeg kontakter så selskabet og spørg omkring krav for at skifte datoer. De fortæller mig at jeg kun skal betale billet forskellen hvis den er dyrere end den første billet. Hvis prisen er den samme eller billigere, så skifter de den gratis.
Jeg takker så jer og fortalte dem jeg ville vende tilbage med de nye datoer.
Nu har jeg forsøgt igennem 7 samtaler at få den skiftet. Men hver gang så får jeg at vide at jeg skal betale 35000-87000 danske kroner.
De påstår at det er prisforskellen. Da jeg går ind og selv slår datoerne op, kan jeg se at billetterne ikke koster mere end 2000,-.
Hvert opkald ender i Indien og de kan ikke gøre andet end at kræve de tosset beløber.

Værste selskab. IKKE BESTIL IGENNEM DEM.

7. oktober 2019

KØB ALDRIG ved dem

1 stjerne er for meget, hvilket 0 stjerner også ville være.
Min kæreste og jeg forsøgte at bestille flybilletter på hjemmesiden. Der blev ved med at stå ordren ikke kunne gå igennem, vi forsøgte derfor med mig kort med samme resultat. Bestilte herefter et andet sted uden problemer. Min overraskelse var derfor stor, da jeg nogle dage senere så at der var trukket penge på min konto. billetterne var ikke kommet. Prøvede utallige gange at ringe til dem. Men efter at have ventet 45 min den længste gang, skrev jeg til dem. Her begyndte farcen. De kunne ikke finde min ordre på den oplyste mail eller kontonr. De bad hvergang om nye oplysninger for at kunne finde den. Svartiderne var 5-7 dage. Til sidst følte jeg mig til grin og kontaktede banken. Desværre var der gået mere end 30 dage(nok derfor svartiderne var så lange og de altid skulle bruge nye oplysninger)
Udfyldte en indsigelsesblanket. Efter et stykke tid fik jeg fra banken af vide at jeg skulle kontakte Seat24 med deres svar så ville jeg gå pengene tilbage fra Seat24. Nu startede farcen for alvor. Nu var svartiderne 2-3 dage. Pludselig kunne de finde ordren med min mailadresse og sendte billetterne. Skrev at jeg jo jf tidligere korrespondance ikke havde noget at bruge billeterne til 3 mdr efter og en undren over de nu kunne se ordren. Svaret og alle senere svar på svensk var i øst når jeg skrev i vest.
Min konklusion er at det lugter langt væk af at være ren fusk. Kan læse mange andre har samme oplevelse. Har lært altid at tjekke anmeldelser før jeg bestiller ved et firma jeg ikke kender.
KØB ALDRIG ved firmaet. Hjemmesiden vi brugte hed flybillet.dk, men mon ikke de har flere sider.

24. september 2019

Sitet bliver ved med at sige "Pris ikke…

Sitet bliver ved med at sige "Pris ikke mulig, desværre er denne plads netop blevet besat af en anden. Forsøg venligst igen!" når man når til betalings siden.

Så kan kan starte forfra. Så ser man det samme tilbud igen og når man så når til betaling får man igen at vide at man skal prøve igen,

17. august 2019

Desværre skulle jeg give 1 stjerne men…

Desværre skulle jeg give 1 stjerne men de får 0 af mig. det er det værste møg jeg har oplevet. Det er fusk, snyd. Og de lyver så megey. Der er ingen dansk talende kun svensk og engelsk og du får en ny ved kundeservice du får ikke lov til at tale med den samme person. De er dårlige til at hjælpe og det er bare et fup og spam firma. Bestil Aldrig derfra!!!! Jeg bookede en billet som ikke gik igennem og den samme for at forsøge igen.. den gik heller ikke igennen de reservede 2 gange 2900kr. Som jeg bd dem frigive hvor de hvergang sagde jeg skulle vente 2 til 3 dage.. jeg ringede og mailede om de vil skrive til min bank om at jeg kab få de penge retur de har reseveret men det ville de ikke...køb aldrig fra seat24 bestil Aldrig derfra. De snyder dig og du kommer aldrig igennem. Det er første og sidste gang! Utroligt alle de dårlige anmeldser de har fået og ikke gøre noget ved det... De burde bare lukke firmaet og gå hjem. Maria

8. august 2019

Jeg køber aldrig mine flybilletter ved seat24

Jeg køber aldrig mine flybilletter via seat24 en anden gang. Vi aflyste vores rejser og var godt klar over, at man ikke kunne få alle pengene retur, men kun nogle bestemte skatter og afgifter. MEN bare at komme igennem til dem var nærmest umuligt. Både via telefon - kom igennem efter en halv time og fik en svensker i telefonen, som jeg havde svært ved at forstå. (og telefonen ringede bare hele tiden. Jeg fik ingen information undervejs. Fx. at du er nummer 57 i køen eller!!) Via en mail tog det også megalang tid, bare at få et svar. (og skulle gennem mange , mange mails, indnen jeg fik nogle svar) Jeg fik endelig efter ca. en måned lidt penge retur; men tror ikke, at jeg at har fået det korrekte beløb retur. Men orkede ikke mere!

19. juli 2019

Målløs og vred!

Jeg ved ikke hvad de har gang i eller hvad det går ud på med det her firma.
Torsdag morgen bestiller jeg to billetter via dem, betaler via siden, og to timer senere får jeg en mail om at bestillingen ikke kunne gå igennem. Så senere på dagen gik jeg ind og genbestilte billetterne, og jeg får en mail kort efter om at bestillingen er gennemført. Så får jeg en mail fra flyselskabet, som jeg skal flyve med, hvor der er nu er to gange billetter, selvom seat24 skrev at første bestilling ikke var gennemført og jeg skulle prøve igen. Jeg har nu prøvet at maile til dem, uden svar. Og jeg har ringet til dem, var i kø i 30 minutter, så er der en dame der ikke taler dansk der tager telefonen på trods af jeg var i kø til dansktalende personale, og hun tager telefonen og præsentere sig kort, hvorefter hun så ikke svare mig længere, og jeg bliver ved med at råbe hallo, og så bliver der lagt på. Så nu betaler jeg for dobbelt billetter, og de et ikke til at få fat på og ligger åbenbart bare på. Jeg er målløs.

28. juni 2019

Dyrt bekendtskab

Havde jeg bestilt billetten direkte hos flyselskabet, havde den kostet mig 845 kr. At jeg dummede mig og brugte seat24 kom til at koste mig 484 kr. ekstra - det var alligevel en sjat.
Min anbefaling: Undgå seat24.

13. juni 2019

Virker som et énmandsfirma

Virker som et énmandsfirma. Når man ringer til dem bliver man sat i en "kø" - men efter ca. 30 får man beskeden "your call cannot be processed, your call cannot be processed, your call cannot be processed, dutdutdut...).

7. juni 2019

Vildledende priser

Efter af have været hele booking processen igennem inkl. min. 10 spg. om alverdens ekstra ydelser, stiger prisen på flybilletterne pludselig med 25% ("Da vi tjekkede med flyselskabet, kunne din plads ikke bookes til den valgte pris....."). Flere timer senere kan jeg stadig finde den billige pris på seat24.dk. Plat og svindel for at trække kunder til!

26. maj 2019

Værste oplevelse nogensinde

Værste oplevelse nogensinde. Vil anbefale alle at holde sig langt fra dette selskab.

Jeg opdagede et par dage før afgang til Bangkok, at min returbillet til København var ændret. Efter ændringen i flytiderne ville jeg kun have 10 minutter til at nå fra det ene fly til det andet, hvilket er fuldstændig umuligt. Dette var noget jeg udelukkende opdagede fordi jeg printede boarding passet. Det var ikke noget jeg blev oplyst om. Jeg forsøgte i dagene op til rejsen at kontakte Seat24 uden held. Sad i kø i flere timer indtil jeg blev omstillet til en anden hvorefter der blev lagt på. Da jeg ankommer til Bangkok får jeg en mail fra Seat24 om at jeg ved betaling af 130 kr. kan få support og få ændret billetten, så jeg kan nå det connectede fly i New Delphi. Jeg høre ingenting fra Seat24 efterfølgende og ender med at bestille en ny billet hjem.

HOLD JER FRA DETTE SELSKAB. ABSOLUT INGEN HJÆLP AT HENTE

29. april 2019

Mærkelige procedurer

Søgte t/r Lissabon og fandt en rimelig pris, som viste sig være gennem seat24. Som jeg kom frem ad vejen til endelig billet, var prisen steget til det dobbelte. Et pop-up om pladsreservation kunne jeg ikke komme ud af og måtte booke plads, for at komme videre. Kostede næsten 438 kr. Bagage 998 kr etc etc. Start-lokke-pris 1.689 kr. Slutpris 3.422 kr.
Da jeg rejste alene, var der ingen grund til pladsreservation, så jeg kontaktede dem pr mail. Desværre, når flyselskabet var betalt, kunne de ikke refundere pladsreservationen.
Herefter modtager jeg et hav af mails og sms, hvor man selvfølgelig bliver opmærksom på evt ændringer. Men ak, det var kun endnu flere ordrebekræftelser og forslag om tilkøb.
Holder mig nu langt væk fra Seat24.
Skulle ha bestilt direkte hos TAP.

15. april 2019