Jeg har lige købt en ny Vespa Primavera af René og han har virkelig været flink og hjælpsom. Og de var hurtige til at klargøre scooteren og levere på aftalte tidspunkt her i Næstved. Ved levering fik... Se mere
Min værste købsoplevelse nogensinde. Jeg gik ind i butikken og købte brugt scooter, og kom ud halvanden måned senere mere end kr. 3.000,- fattigere - uden scooter. I mit tilfælde var scooteren et s... Se mere
Vedr. køb April 2018, set i bakspejlet ; Flot udvalg i butikken af både nye og brugte. Meget venlig, tålmodig og kompetent betjening af begge sælgere. Detaljeret gennemgang af alle relevante mulighe... Se mere
Vi er altid klar med det bedste tilbud og matcher alle andres priser. Især efter dit køb, har vi, uden sammenligning, det bedste service-setup, med blandt andet med afhentning/levering for 89,- inden for 60 km. Har du brug for hjælp fra vores mekanikerteam, har de Danmarks største og mest moderne scooterværksted til rådighed. Du kan altid ringe til os eller komme ned i butikken. Vi står klar til at hjælpe dig. Siden starten i '94 har Scooterworld specialiseret sig i alle aspekter af salg og reparationer af scootere. Vi har Danmarks største udvalg af nye og brugte scootere og forhandler alle kendte mærker. Vi har desuden alt i tilbehør, til både scooter og fører.
Ole Rømers Vej 12, 8670, Låsby, Danmark
- salg@scooterworld.dk
- www.scooterworld.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
De fik nul stjerne hvis man kunne..
De fik nul stjerne hvis man kunne..
Købte en scooter d 14/6 leveret d 19/6 har ikke haft meget glæde af den i nu....
De sælger scooter som er sminkede lig som er fyldt med klydt løsninger hvor gevindet er væk .. Plus de sælger scooter som er ulovlige forde De køre forstærkt ..
Så tænker heller ikke man skal få sin scooter lavet hos dem
Mailer man til dem svare De med et svar som en 7 årige ville skrive
Køb aldrig scooter hos denne forhandler
Sørmeer om ikke er svaret fra firmaet er et lodret løgn for scooter kørte 45 km i timen da jeg modtog den..
Har Maks kørt 100 km på den siden købet for sørme om den stemple ringe var slidt .
Derfor kigge jeg på cylinderen sørme om den ikke hvade verdens størtste og fedeste rides på flere centimeter så den var os lige til skrot pladsen ..
Så gentager gerne igen KØB Aldrig noget igennem dette firma..
Så kom der selvfølgelig en lodret løgn i deres andet svar som forventet..
Scooter kørte 46 km i timen ifølge speedometer så trækkr vi lidt fra så ligger vi omkring 42-43 km. Så det eneste jeg har pillet ved er at dæmpe topfart.
Så kørt vi ikke så langt for så var stempelringe og da de skq skiftes fandt cylinder med 5 cm stor fed ridse i.. Så alt igennem loftet produkter de sælger og penge ud af vinduet
Så læg ikke penge i deres kasse for det er nul stjerner til det firma

Besvarelse fra Scooterworld
Det er nu 4 måneder siden jeg købte en…
Det er nu 4 måneder siden jeg købte en piaggio liberty. Den kører som en drøm, er meget tilfreds. Kan kun anbefale at tage en tur til den fysiske butik, for aldrig har jeg set så mange modeller scooter. Kan kun give 5 stjerner, men vil give 10/10 i karakte
De er gode at sælge og lover alt…
De er gode at sælge og lover alt fungere, men efter salg er de i bund og grund lige glæde. Vi fik at vide at vi kunne skifte til helårlig dæk på scooter og der var ikke problem, de kan hente, og alt fungere med deres værksted. men jeg har haft scooter der nu i snart 2 uger, og ingen kan svare hvad de har gang i. inden afhentning har været i kontakt fortalte om dæk str. og alt var ok, de havde hjemme, og jeg kunne bare bestiller afhentning. Jeg fortalte også at min scooter er mit transport til job, men de er lige glæde. jeg synes det er under alt grotesk, at ingen kan svare hvad de har gang i, hver gang jeg ringer til værksteder ingen ved, og der loves bliver ringet op, men det sker bare ikke. nu tager på ferie, og scooter vil være der parkeret i en måned. jeg vil ikke anbefale at bruge værkstedet, nu er jeg bekymret om regningen, også når det opleves så uprofessionelt, om de nu ikke ødelægger min scooter, er virkelig bekymret. eller hvad lejer de min scooter ud i denne tid.. hold da væk fra værkstedet, udvalget af scooter er mange , men der er ikke meget hjalp at hente, og der findes mange andre gode scooter shop.
1600 fattigere og et smadret stempel
Længe siden jeg har prøvet sådan en om gang. jeg var blevet advaret om dem. Men desvære så dum jeg er tro jeg på det bedste i menesker. Jeg aflevere den til tjek af strøm de sagde de kunne få den lavet inden 14 dage da jeg skulle bruge den igen de sagde de ville vænde tilbage med et overslag inden et par dage men da jeg ringer lidt over en uge efter jeg afleveret den ringer jeg og de har ikke lave et over slag men skal betale for 2 timer og nogle delle de havede sat på. Oki det acceptere jeg og betaler da jeg køre der fra kan jeg se der er mere i bensintanken uden at blande olie i ind da jeg kørte den der ind når ikke andet ind lige ud af byen så brander stemplet af og de benægter alt. Det skal siges det stempel var ikke andet ind lige kørt til. Så tag ned til cykel Søren i stedet for det uærlige sted.

Besvarelse fra Scooterworld
Ikke styr på noget i den biks
Ikke styr på noget i den biks. Dårlig kundeservice og dårlig information. Jeg handler ikke der igen.
Tak for super service
Jeg vil gerne lige kaste et par ord angående service i denne butik. Der er godt nok lang tid imellem man får sådan en god vejledning i en butik angående køb af en ecooter E3. De var interesserede i at høre på hvad mine behov var og hvad jeg godt kunne tænke mig. Jeg følte overhovedet ikke nogen som helst pres på nogen som helst måde, at de bare skulle sælge noget de havde stående i butikken. Jeg endte dog med at købe en brugt maskine fra en privatperson (lille budget), men jeg vil helt sikkert komme tilbage i deres butik og benytte mig af service på maskinen. Tak for super service...

Besvarelse fra Scooterworld
Solgte min PGO ! Og fik Ecooter :-)
Jeg købte en El scooter og de fik min PGO. God deal for begge parter. Er super glad for min Ecooter E3 45km. Den køre bare godt.

Besvarelse fra Scooterworld
Jeg fik idag leveret min nye vespa…
Jeg fik idag leveret min nye vespa primavera fra scooterworld og den ser super fin ud og køre rigtig godt. De leveret til den tid de sagde og de svarede på alle mine “dumme” spørgsmål 😁
Er styks tilfreds kunde her
Under al kritik!
Alt ved dette servicebesøg er under al kritik.
Vi havde bestilt stort service + rep. af scooter og havde fået et overslag på 1.300 kr. Da vi fik faktura'en lød den på 4.546,50 kr.
Det er helt almindelig god forretningsskik, at man aftaler det med kunden, inden man overskrider det foreløbige skøn, og aftaler, om man skal gå videre. Dette skete ikke og det endte altså med en pris på mere end 3,5 gange så meget som først skønnet.
Der var skiftende forklaringer alt efter, hvem vi korresponderede med.
Der har slet ikke været imødekommenhed ift. prisen og vi kunne ikke få udleveret scooteren inden vi havde betalt fakturaen, som vi jo selvfølgelig ikke var enig i.
Vi fraråder andre at benytte Scooterworld, da man ikke kan regne med det, man har aftalt.
købte en helt ny SYM14 50cc
købte en helt ny SYM14 50cc, scooter skulle serviceres som er en standart service ved ny scooter køb. Denne service er inklusiv ny køb.
Da der var ting som skulle fixes og har betalt for 2timers arbejde. lyset er elendigt og lyser som en gammel dynamolygte på en cykel, det er ikke indstillet ej heller set efter om den lyser som man kan forvente af en ny scooter.
variatoren skulle indstilles inden jeg fik den ,men det var ikke gjort, på trods af jeg har betalt for dette. og ja de vil godt rette dette uden at jeg skal betale extra for det ,men hvorfor Delen skal jeg bruge extra tid på at de skulle have gjort det ved service som var aftalt.
Er mega skuffet og ja vil ikke anbefale og købe ny ved dem. For mig virker det som om sælg sælg sælg.
Den værste forretning.
Den værste forretning.
Du vil spilde din tid og dine penge.
Undgå det
sendte min scooter ind for at få den til at køre.
sendte min scooter ind for at få den til at køre. det tog utroligt lang tid at lave og de pressede godt nok penge ud af pungen. de formåede også at ødelægge alt el på scooteren, som ellers virkede før. send den endten til en anden mekaniker eller bare giv den til en gruppe 14 årige drenge, det vil give cirka samme resultat og vil være 10 gange billigere
Helt sikkert vores førstevalg
Helt sikkert vores førstevalg af værksted.
Efter at finde ud af sønnens scooter var punkteret sidst på eftermiddagen, var der stor hjælpsomhed at finde hos Scooterworld.
Absolut venligt og imødekommende personale der tog telefonen, da jeg kontaktede dem. Trods tidspres for at nå det inden lukketid, bad de os om at kigge forbi.
Viljen til at hjælpe min søn med at blive godt kørende igen, var over alt forventning.
Vi har tidligere brugt værkstedet og vender helt sikkert tilbage, hvis vi skulle få brug for det.
Den absolut bedste anbefaling herfra.
Useriøst.....
Det holder ikke og virker useriøst og ikke specielt tillidsvækkende at scooterworld prøver at sælge Vespaer fra før 2024 (måske endda 2022 og 2021) til prisen for 2024 modellerne, ca 83000kr, modellerne som ikke engang har ramt forretningerne endnu....
God service, stort udvalg.
Jeg har købt en dejlig Niu El scooter hos Scooterworld.
Scooteren køre fantastisk, og lever helt op til forventningerne. Jeg har fået god service og er blevet behandlet godt hos Scooterworld, og kan kun anbefale stedet som et godt sted at handle.
Dårlig fejlfinding 😡 aldrig mere Scooterworld.
Fejlfinding på en Yamaha Jog R som har svært ved at starte. Scooterworld har maskinen i 2,5 uge hvor jeg henter en maskine som stadig ikke kan starte. I Låsby mener man motor skal pakkes om med nye lejer osv, man har også talt om ny karburator, den gamle er forsøgt renset ved Scooterworld. Idag har en lokal knægt fikset problemet med rens af membranen og ny pakning i membranen samtidig renset en beskidt karburator ( der er benzin filter på) så den er sikkert ikke renset hos Scooterworld. Aldrig mere Scooterworld.
Køb af scooter og god oplevelse
Hej jeg har købt min jog ude ved scooterWold og jeg har været fint tilfreds med den og hvis den har fejlet noget har værkstedet været rigtig gode til at tage imod den og lave den hurtigt så jeg kunne komme videre så kan godt anbefale stedet og super søde mennesker 💪🏻
i fede aber hvordan kan i blive sur…
i fede aber hvordan kan i blive sur over jeg skriver min oplevelse. Det en ringe butik. Ingen der arbejder der kan tinge stort