Schmiedmann Danmark Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 44 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunder roser personalet for at være utroligt hjælpsomme, venlige og professionelle i deres tilgang, ofte med hurtige svar og ekspertise. Mange fremhæver den fantastiske og effektive service, der inkluderer hurtig hjælp og troværdige interaktioner. Produktkvaliteten og reservedelene beskrives ofte som værende af høj standard, hvilket sikrer professionelle resultater og en god oplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med produkter, såsom at modtage forkerte dele, der ikke passede, eller varer, der svigtede for tidligt. Enkelte følte også, at reklamationsprocessen var vanskelig og langsom, eller oplevede betydelige forsinkelser med deres ordrer, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med product. Mens nogle forbrugere roser den hurtige levering og den høje... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service, hvor mange fremhæver god kundeservice, hurtig hjælp og... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer, hvor nogle forbrugere roser hurtig og nem bestilling... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten og fremhæver, at der leveres kvalitet uden kompromis, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har efterhånden købt ved jer i mange år, så det er på tide lige at smide lidt skriv omkring den gentagne fede kundeservice jeg oplever:) I går skulle jeg have hjælp da to ordre var lagt forker... Se mere

Bookede tid på værkstedet i Nordborg, til en reperation i motoren. Havde sendt opgaven i udbud ved andre værksteder, men Schmiedmann var de absolutte mest kompetente og kundevenlige til at spørge in... Se mere

Blev nødt til at oprette en bruger på Trustpilot efter min oplevelse med Schmiedmann. Fik vejledning og fuldstændig fantastisk service af Jacob Lassen! Der var heller ingen problemer med at sende dele... Se mere

Jeg må bare sige – kærligheden til BMW bliver kun stærkere efter endnu en oplevelse med Schmiedmann! Alt var pakket ind med en kvalitet og præcision, man sjældent ser hos andre bilfabrikanter. Reser... Se mere

1. Bilreservedelsbutik

Schmiedmann - Salg af autoudstyr og tilbehør. Specialist indenfor BMW & MINI og tilbyder reservedele, styling og tuning samt ophug. Schmiedmann tilbyder adgang til vores reservedelslager, som indeholder over 500.000 individuelle produkter. Vi har alt i BMW dele, lige fra klips til møtrikker til fælge og dæk, spoiler og lygter

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De sendte den forkerte reservedel.

Jeg bestilte en lambdasonde og den kommer som forventet. Helt perfekt, indtil jeg åbner kassen og ser at de har sendt mig den bagerste sonde. Da det var den forreste sonde jeg skulle bruge, og havde bestilt. Jeg kontakter Schmiedmann og forklarer situationen. Efter blot 1,5 time er min reklamation ekspederet og den korrekte del er afsendt, og kom allerede dagen efter.
Det altid træls når der sker fejl, men vil sige forløbet har været meget behageligt på trods af det.

30. oktober 2021

Købt dyre Zimmerman skiver som…

Købt dyre Zimmerman skiver som vibrerede under kørsel. Reservedels afdeling og salgs afdeling er ikke samme afdeling så i forsøg for at få fejlen udbedret får jeg værkstedet til at skifte til Originalt BMW M-performance bremser mens jeg manuelt bære de defekte skiver gennem butikken for ved en skranke i modsat ende af rummet oprette en reklamation. Zimmerman kreditere de defekte skiver. Fejlen er stadig på bilen og ved en venlig forespørgsel om at få værkstedet til at efterse bremser mødes jeg af mails med ansvars fraskrivelse inden der er set på bilen. Dette er ekstremt dårlig kundeservice, fra det der skulle være en BMW Specialist og et professionelt værksted/samarrbejdspartner.

11. oktober 2021

Kære Morten,

jeg beklager meget, at du føler dig dårligt behandlet hos os.

Du omtalte sagen med dine bremseskiver som en reklamation, og derfor prøvede vores værkstedsansvarlige blot at forventningsafstemme, ved at gøre dig opmærksom på, at det muligvis er noget andet der er galt, når både Zimmermann og de originale BMW bremseskiver ryster på din bil.

Hvis det skulle vise sig, at det ikke er en reklamation ville du jo selv skulle betale, og det mener vi er på sin plads at gøre opmærksom på inden vi går i gang.

Beklager endnu engang meget hvis du har følt det som en afvisning, det har på ingen måde været vores hensigt.

Du er meget velkommen til, at aftale en tid med os hvis fortsat ønsker vi ser på opgaven.

super fed oplevelse

har været i odense idag ,kan kun anbefales ,super god service ,de kælede for min ældre bmw i 8 timer,nu køre den som en drøm igen,fik ny komplet orginal undervogn,fik skiftede en slange fra top stykke til bund kar ,damn det er som at få ny bil ..mvh den glade mand

4. oktober 2021

Tider og priser holder ikke, IKKE BMW specialister

Schmiedmann havde min bil på værksted i 18 arbejdsdage for at fejlsøge på min bil. På deres sidste åbningsdag inden sommerferien, får jeg at vide at jeg skal ha skiftet fordelergearkassen. Dette havde jeg fortalt Schmiedmann at et andet værksted havde fortalt, men jeg ville have en "second opinion" for at være sikker. Det har jeg i den grad fortrudt.

Prisen der blev aftalt over telefonen holdt ikke.

Tidspunktet bilen blev lovet klar, holdt ikke.

De ringer ikke til kunden, man skal selv være opsøgende for at få status.

Min bil blev lovet klar fredag d. 6/8 og jeg hørte INTET, selvom jeg havde forklaret at det var meget vigtigt at min bil var klar som lovet, så jeg kunne køre min datter til start på efterskole i weekenden. Det var først mandag d. 9/8, at jeg fik at vide at der var en anden bil der skulle gøres færdig fredag d. 6/8 og derfor var min bil ikke klar. Så selvom at de havde min bil - på dette tidspunkt - i 23 arbejdsdage og kun har brugt ÉN time på fejlsøgning, så var der åbenbart en anden kunde der var vigtigere.

Og så er der en original BMW kodning der er blevet væk efter Schmiedmann har repareret bilen. Denne sag er nu løst da schmiedmann sendte mig til bimmerupgrade der løste opgaven til perfektion. At der nu er fundet en løsning på kodningen ændrer ikke det faktum at både FDMs tekniske og juridiske afdeling mener at schmiedmann skulle have udført dette arbejde uanset tidligere forløb og dette er altså ikke et forlig på de problemer jeg har oplevet - som beskrevet øverst i denne anmeldelse.

Jeg er blevet lovet nogle priser og tidspunkter som ikke holdt, og dette er tilsyneladende udelukkende den tidligere værkførers skyld, schmiedmann ville i hvert fald ikke lytte til mine argumenter. Så kritikken af hele forløbet er for mig at se berettiget.

Jeg havde i forvejen ikke tænkt mig at komme hos jer igen pga ovenstående forløb.

I har set fakturaen for den originale BMW kodning og jeres medarbejder Andrew hørte med på højttaleren da værkføreren fra BMW bekræftede at det var en original kodning. Det er jer der bliver ved med at påstå at den er uoriginal på trods af skrifligt fremlagt dokumentation og fra telefonsamtale, hvor det modsatte er bevist.

Kriitiserer du virkelig at jeg var hurtig til at få udbedret en fejl - I var skyld - hos bimmerupgrade?

Jeg er lodret uenig i din kommentar om mit besøg hos bimmerupgrade. Jeg var der i ca 25 minutter og havde en rigtig god oplevelse og bimmerupgrade sagde at jeg var velkommen en anden gang, hvis jeg havde andet der skulle laves på min bil. Så hvor du har den anden opfattelse fra, ved du nok kun selv.

Den oplyste lovede pris holdt ikke. I mistede en ORIGINAL kodning på min bil I ikke kunne genskabe. I har haft min bil i mere end 30 arbejdsdage. Jeg hører ikke fra jer den dag bilen i første omgang blev lovet klar, på trods af at I vidste at det var vigtigt for mig at få bilen hjem til aftalte tidspunkt. Jeg blev heller oplyst om at der var blevet skiftet en abs sensor - udover det aftalte arbejde - på trods af at jeg snakkede med jeres værksted dagen inden jeg hentede bilen.

Hvad havde du tænkt dig Martin? At jeg ville komme med blomster og chokolade som tak for den dejlige oplevelse hos jer?

Det kan godt være at du ikke mener jeg er velkommen i nogle af jeres afdelinger, det lever jeg fint med. Du må dog finde dig i at jeg en dag kommer forbi med de gamle fjedre og støddæmpere, som jeres værksted havde lagt i mit bagagerum, da jeg fik skiftet undervogn i december...selvom jeg blev opkrævet betaling for afskaffelse af brugte dele.

3. september 2021

Kære Jesper,

synes vi havde en konstruktiv dialog da jeg ringede til dig i fredags d.03.09, og derfor venter jeg med, at fremlægge vores side af sagen - indtil du som aftalt har taget stilling vores forligsforslag.

Ser frem til, at høre fra dig.

Mvh. Martin Thorup Andresen / Schmiedmann Odense A/S.

Opdatering til ovenstående d.09.09.2021:

Kære Jesper Christiansen,
I de 25år som jeg har drevet virksomhed, tror jeg endnu aldrig mødt en kunde der opfører sig så ufint som du har gjort i denne sag – og jeg vil faktisk anbefale alle erhvervsdrivende ikke at handle med dig!.

Sådan har jeg aldrig før skrevet, og håber heller ikke, at jeg kommer til det igen.

Jeg skulle til at svare på din Trustpilot anmeldelse i fredags men tænkte, at jeg i stedet lige ville ringe dig op. Vi havde en rigtig god og positiv dialog og du undskyldte tonen du havde brugt på Trustpilot (du har siden redigeret din anmeldelse og bla. fjernet det grimme sprogbrug).

Vi tilbød på kulance at genskabe din uoriginale kodning for at gøre dig glad igen (udover de ca. 1.000dkk i rabat du havde fået vores frustrerede sælger til at give dig da du afhentede bilen), og du ville fjerne din dårlige anmeldelse af vores virksomhed i stedet for at vi skulle til, at ”kæmpe kampen” her på Trustpilot – umiddelbart rigtigt positivt.

Du ville desuden gøre din anmeldelse ”usynlig” indtil vi havde fået kodet bilen gratis for dig (det var i fredags).

Men efter weekenden havde du endnu ikke gjort anmeldelsen usynlig, din undskyldning var, at du ikke havde modtaget den e-mail du bad mig sende til dig vedr. at vi ville lade din BMW kode gratis, men den havde jeg sendt straks om fredagen som aftalt?.

Vi gensender e-mailen, men nu er det pludseligt noget i vejen med din telefon så du ikke kan komme ind på Trustpilot, men du ville gøre den usynlig når du kom hjem.

Du ringer så pludseligt, og vil have et gratis bremsevæskeservice eller tilsvarende gratis oveni kodningen? – det afslår jeg, og henholder til den aftale vi allerede har lavet, det accepterer du så tilsyneladende.

Det næste jeg hører er så, at du har skyndt dig hen til BimmerUpgrade, hvor du har modtaget både den kodning som blev overskrevet samt en kodning yderligere uden beregning. BimmerUpgrade havde for øvrigt heller aldrig nogensinde mødt en kunde som dig før! –, og de brugte ca. 30min. på at prøve at forklare dig BMW udstyrs kodninger kontra uoriginal linje kodninger, tilsyneladende helt forgæves.

Herefter redigerer du denne anmeldelse med den samme dårlige karakter? – hold nu op hvor er det ufint af dig.

Du skal naturligvis have lov til, at ytre dig – men det kan også gøres uden at ”føre folk bag lyset med en skjult agenda”.

Mht. sagen, mener jeg i øvrigt vores eneste fejl er, at der har været en forsinkelse hvilket vi beklager meget.

-Prisen du fik oplyst - var prisen på udskiftning og montering af fordelergearkassen, du tilføjer så udskiftning af gløderør, skift af olie i differentiale, fejlsøgning på fordelergearkassen samt fejlsøgning og udskiftning af en ABS sensor, og så kan du ikke forstå at regningen bliver ca. 3.000dkk dyrere.

-Fordelergearkassen vi solgte dig, har du fået til halv pris af hvad en original tilsvarende koster, og det er 100% samme gearkasse, og hele regningen er ca. det halve af hvad det ville koste hos et autoriseret BMW værksted, og du har ikke betalt for noget du ikke har modtaget – og du er alligevel ikke tilfreds.

-Den uoriginale kodning som din BMW havde, havde du ikke nævnt noget om, og uanset så er det uundgåeligt at den overskrives ved den ønskede reparation, hvilket BimmerUpgrade også kunne bekræfte. Selvom det ikke var vores skyld har vi uden beregning brugt timer på, at genskabe kodningen for at gøre dig glad igen. Og hvis FDM giver dig ret, hvorfor mener du så, at du havde behov for at snyde os til at give dig kodningen uden beregning?.

-Som tidligere nævnt skabte du også så meget ”drama” i butikken ved at være højlydt og ringe til FDM osv., at du fik vores frustrerede sælger til at give dig ca. 1.000dkk i rabat, hvilket dog heller ikke var nok for dig.

Alt i alt kan jeg slet ikke forstå, at du vil være det bekendt? – men det er dit valg!. Vores valg er, at vi på ingen måde ønsker, at have noget kundeforhold med dig længere i nogen af vores afdelinger.

Perfekt. Intet mindre

Altid modtaget rigtige gode dele og god kundeservice. Var forbi shoppen i Odense idag og blev mødt af de flinkeste medarbejdere. Super fed butik med udsigt ud til værkstedet.
5 ⭐⭐⭐⭐⭐

2. september 2021

Fantastisk kundeservice

Efter at have været regelmæssig kunde i flere år modtog jeg for første gang en forkert del. Ringede til dem, og de sendte den rigtige del på deres regning og ikke engang 20 minutter efter opkaldet havde GLS pakken

31. august 2021

Fin service .

Nemt at bestille og levering skete som aftalt umiddelbart efter afholdt ferie . Intet at klage over.

24. august 2021

Har aldrig været ude for en værkfører…

Har aldrig været ude for en værkfører der ikke kan vurderer hvad han kan lave eller skal takke nej til at udfører på en bil.
Har klaget over forløbet - og her vender værkføreren fuldstændig forklaring på hvad der er oplyst.

22. august 2021

Kære Gert,
vi har jo allerede skrevet sammen og som tidligere nævnt, så er vi er naturligvis rigtigt kede af, at du ikke er tilfreds med vores ydelse.

Men vi hverken kan eller vil ikke tage ansvar for, at din bil var i så dårlig stand, at den ikke kunne holde til den reparation du bad os om at udføre, arbejdet er i øvrigt udført helt i overensstemmelse med BMW´s angivelser.

Du bad os om, at udskifte den defekte kunststofbagrude på din BMW Z3 roadster som er importeret fra USA, kalechen har været udsat for sol i en sådan grad, at syningerne var møre, dette resulterede desværre i, at syningerne der holder den del af lynlåsen som sidder på kalechen ikke kunne holde til trækket fra den nye bagrude (ruden er monteret med en lynlås fra fabrikken), og derved rev en del af lynlåsen sig fri af syningerne på kalechen, så ruden desværre ikke kunne færdig monteres, og kalechen skal forbi en saddelmager. Det er rigtigt uheldigt, men det er altså ikke vores skyld og det er også umuligt, at forudse om det vil ske eller ej - og der er heller ikke andre muligheder end bare, at prøve hvis man vil have bagruden udskiftet.

Vores værkfører havde i forvejen gjort dig opmærksom på, at ovenstående i sjældne tilfælde kan ske, men det er du ikke enig i. Alt andet lige havde der ikke være noget fornuftigt alternativ til at forsøge udskiftning som vi gjorde, hvis den defekte bagrude skulle udskiftes.

Nemt, billigt og kvalitet

De har altid de forskellige dele man skal bruge til en ældre BMW, har både en E39 og E46 og de fleste ting jeg har skulle bruge i en fart eller originale dele har jeg bestilt via schmiedmann. Selvfølgelig er autodoc og andre tyske butikker stadig billige på mange dele, men kvaliteten er meget højere på original dele.

Selvom schmiedmann ligger i Danmark er de stadig ret billige på dele så hvis man mangler en fx brændstof pumpe til en E39 så koster en 560 kr ca hos schmiedmann og 1000 kr hos ftz.

Så gør dig selv en tjeneste og kig altid ind hos schmiedmann hjemmeside.

Endnu et godt tips hvis man er god til tegninger så kan man slå sin BMW op på realoem.com og finde tegninger på alle dele og systemee

17. august 2021

Jeg købte spejl covers til min bil

Jeg købte spejl covers til min bil, også modtager jeg pakken, hvor kassen havde fået et tryk og den ene af de 3 klips var knækket... Øvøv, men så kontakter jeg kundeservice, også bum max 2 min efter havde jeg fået klaret det, de sender med det samme et nyt sæt afsted. (: om de er knækket inden forsendelse eller under, vides ikke... Men de nye er tjekket før forsendelse(:

5. august 2021

Fejl på fejl..

Jeg havde først og fremmest glædet mig rigtig meget til at skulle få alle mine dele hjem! At handle hos Schmiedmann og købe dele til sin bil var noget jeg havde snakket som teenager og drengerøv! Men jeg må inderligt erkende at jeg er SÅ skuffet over at handle dele her.. jeg havde købt udstyr til bilen for over 10.000.kr..

Når men da jeg så får nogle af delene hjem, opdager jeg så der mangler noget til min forkofanger, bevares det bliver så sendt efterfulgt hurtigt og det er hvad det er. Under monteringen af den nye kofanger opdager vi IGEN der mangler dele, jeg kontakter Schmiedmann og får fat på en som kunne hjælpe, men problemet for mig opstår så da han dårligt ved hvad der følger med i kittet og spørg mig om det kunne være denne del? Tænker det er noget i skal kunne svare på og ikke mig som køber.
Jeg skal så derudover SELV kontakte dem igen og igen i 2 dage for at få det endelige svar på hvilken del der er den korrekte, jeg bliver fortalt jeg selvfølgelig bliver kontaktet men det skete dog ikke, og det bliver så undskyldt på mail, men igen dårlig service.

Jeg køber et komplet bodykit og til forkofanger har jeg købt en frontlæbe, jeg har en dialog på mail hvor jeg blandt andet spørg ind til denne læbe, om det er den rigtige læbe til forkofangeren som jeg selv har fået på skrift hvilket jeg skal købe. Men det viser sig så at det er en FULDSTÆNDIG forkert læbe som passer til M-tec kofanger og ikke M3 EVO look.. så nu står jeg med en fuldstændig ny, ubrugelig læbe..
det er bare for at pointere at man desværre skal passe på med at få spørger eksperter, da de også kan tage fejl! Bevares.. men det super ærgerligt for mig som nu står som sagt med en ubrugelig læbe..

Problemerne stopper så ikke helt alligevel her..

Jeg havde bestilt en stor ordrer som sagt og første ordrer kom også fint.
Anden ordrer var der flere forskellige dele med i, og jeg bliver så ringet op og fortalt at nogle af delene ikke er på lager men de resterende kan sendes.
Fair nok, men jeg takker nej og siger jeg gerne vil ha sendt det hele samlet da jeg bor i lejlighed, og da det jo sendes med fragtmand skal man ligesom kunne stå der så snart han ringer, og jeg ønsker ikke mine dele står ude ved vejen alene.. jeg spurgte så godt nok Schmiedmann om chaufføren ku ringe før ankomst, det skete dog ikke..
men det bebrejder jeg IKKE dem for, det er jo chaufføren selv, fair nok..
MEN! Pludselig får jeg en mail en aften fra fragtfirmaet om at nu har Schmiedmann sendt en pakke afsted til dig som bliver leveret imorgen? What? Jeg havde jo lige præcis sagt jeg gerne ville vente for at undgå det bøvl igen.
I telefonen fortalte Schmiedmann mig at det var intet problem og vi ventede da bare til min pakke var samlet som 1.
Men nej, det skete bare ikke..
Så man er ved at være lidt træt..

Jeg har købt en bagkofanger i samme omgang, men der står jo klart på deres at der er 10 dages ventetid fra bestilling af, fair nok..
Jeg har så ventet i godt og vel ca 1 MÅNED i stedet, og efter jeg så oplevede hvor galt det kunne gå “bare” med forkofangeren” så tænkte jeg “ nej tak” og den er simpelhen afbestilt i mellemtiden da jeg ikke gider den kamp igen, at risikere halvdelene mangler.

Jeg tror jeg har fået min oplevelse med her på skrift og jeg er oprigtig ked af at et firma som dette giver mig denne oplevelse, jeg havde i hvert fald langt langt større forventninger.

4. juli 2021

Kære Benjamin,

jeg beklager meget, at vi ikke har været i stand til at indfri dine forventninger, og vi vil gøre vores bedste for at gøre det bedre hvis du skulle vælge, at bestille hos os igen.

En detalje som egentlig er uden betydning, men har du købt alle varerne i dit eget navn? du skriver, at du har købt for over 10.000dkk men jeg kan "kun" se køb for 5.409dkk på din konto?.

Jeg vil prøve, at besvare dine klagepunkter nedenfor:

-Produktkendskab / vi kan jo ikke vide hvad du mangler, hvis vores sælger er tvivl synes jeg da han skal spørge dig som han gjorde, i stedet for, at sende dig noget forkert - jeg forundret over at du opfatter dette som dårlig service?. Vi har over 500.000 produkter i programmet så nej det er ikke paratviden hvad de enkelte sæt indeholder af enkeltdele. At vi ikke ringede tilbage som aftalt, er naturligvis slet ikke ok - og det vil vi arbejde på at forbedre.

-Du skriver, at du har modtaget en forkert frontspoilerlæbe, og at du nu står tilbage med en ubrugelig frontspoilerlæbe. Jeg beklager meget at du har modtaget en forkert vare, men hvorfor står du tilbage med den? - hvis læben og indpakningen er intakt, så kan du jo bare sende den retur indenfor de angivne frister.

-Levering og frister, jeg forstår ikke at du nævner at chaufføren der leverede dine varer ikke holdt aftalen om, at ringe til dig da dette jo ikke kan lægges vores virksomhed til last som du selv skriver, og det er jo vores virksomheds service der skal anmeldes her. Mht. leveringstiderne på vores hjemmeside, så står det tydeligt at det er -forventede- leveringstider, derudover har vi som stort set alle andre virksomheder været plaget af de udfordringer der har været i forbindelse med Corona og internationale distribution. Men vi beklager meget den forlængede leveringstid.

Alt i alt - mange tak for din feedback, vi vil gøre hvad vi kan for at forbedre os på de omtalte punkter.

Ha´ en god dag :-)

Mvh. Martin Thorup Andresen / Schmiedmann Odense A/S

Personlig og god gammeldags betjening

Personlig og god gammeldags betjening, med nogle som ved hvad de laver!

Har købt GPS-opdatering til min F11 og frygtede komplikationer, men jeg blev hjulpet godt igennem til, at finde den rigtige version. Selve installationen (via USD.stik) gik fuldstændig uden problemer.

Sparede dermed ca. 600 kr. ifht. at køre til BMW!

3. juli 2021