Jeg har efterhånden købt ved jer i mange år, så det er på tide lige at smide lidt skriv omkring den gentagne fede kundeservice jeg oplever:) I går skulle jeg have hjælp da to ordre var lagt forker... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Schmiedmann - Salg af autoudstyr og tilbehør. Specialist indenfor BMW & MINI og tilbyder reservedele, styling og tuning samt ophug. Schmiedmann tilbyder adgang til vores reservedelslager, som indeholder over 500.000 individuelle produkter. Vi har alt i BMW dele, lige fra klips til møtrikker til fælge og dæk, spoiler og lygter
Herluf Trolles Vej 15, 5220, Odense SØ, Danmark
- 65 94 15 45
- odense@schmiedmann.dk
- www.schmiedmann.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Min varmeste anbefaling til Schmiedmann
Min varmeste anbefaling til Schmiedmann efter jeg d.d. henvendte mig med flere komplicerede forespørgsler vedr. identifikation af de helt korrekte reservedele og komponenter.
Patrick hos Schmiedmann tilbød med det samme at undersøge mine forespørgsler med kolleger og vendte hurtigt tilbage. Herudover afsatte han al den tid som var nødvendig for at jeg kunne træffe de rigtige beslutninger. Jeg blev endvidere rigtig fint hjulpet og informeret om hvorledes man bedst muligt identificerer de korrekte komponenter. Herudover var han i stand til at kommentere på komponenternes egenskaber således det blev nemt og hurtigt at træffe de rigtige beslutninger.
Jeg kan ikke bede om mere i en købssituation og vil til enhver tid vende tilbage til Schmiedmann, som i øvrigt kan stille med alt hvad man nogensinde kommer til at bruge af reservedele og komponenter til sin BMW. - Tusind tak!
Mvh
Flemming K.
Jeg fik rigtig fin og hurtig feedback…
Jeg fik rigtig fin og hurtig feedback på et "lille" problem med en bortkommet låsebolt adapter.
Dårlig og langtrukken service
Bestiller dele til sort himmel og spoiler til e90, efter lang men dog forventet levering, kommer spoileren uden dobbeltklæbendetape som der ellers stod i beskrivelsen, at den skulle være udstyret med. Derefter henvender jeg mig, til jer og i siger at det var en fejl på jeres hjemmeside, hvilket er fair nok, til dels... Jeg får så tilsendt et retur label og har stadig ikke modtaget penge efter 14 dage før jeg kontakter jer igen igen. Først påstår I at I ikke har fået pakken retur, selvom jeg kan se den er leveret, og så har jeg sendt til et forkert sted, selvom I sendte returlabel, mener sågar at I kom med en undskyldning, at den på mystisk vis var havnet i Sverige, og får af vide at jeg spilder jeres tid.... I trak 417 kr fra min konto d. 11-01, men får kun 312 kr retur d. 01-03. Jeg kontakter jer igen og efter mange samtaler og mails får jeg så 70 kr mere d 10-03. Skriver som slut en mail til jer, som I ikke svarer på, skriver ikke for de sidste 30 kr, men for den ekstreme dårlige og langtrukne service føj

Besvarelse fra Schmiedmann Danmark
Jeg vil ikke anbefale dem
Jeg vil ikke anbefale dem. Jeg fik lavet gearkasse-eftersyn d 21/4. Jeg kører fra Aalborg-Odense, i den tro, at min bil ville være i de bedste hænder. Jeg fik skiftet filter i gearkasse + pakning omkring stikket i gearkassen, da det var utæt. Et par dage efter, er min indkørsel fyldt med olie. Jeg kigger under bilen og konstatere, at der mangler tre bolte til at fæstne bundpladen. Derudover kan jeg se, at gearkassen og pakningen ved stikket smider olie. Jeg ringer til værkføreren og fortæller, at min bil smider olie. Han er uforstående, men siger, at jeg kan få en tid 14 dage efter. Jeg acceptere og kører igen til Odense. Da jeg ankommer, kan de konstatere, at min påstand holder vand. De udbedre skaden. De har kørt en tur i min bil, og siger, at den nu er tæt.
Jeg kører igen hjem til Aalborg. Jeg tjekker bilen da jeg kommer hjem, og kan nu konstatere at skaden nu er blevet endnu værre. Her er bundpladen nu helt gennemblødt af olie. Jeg ringer igen til værkstedet og klager over at min bil nu er endnu mere utæt. Han kan igen ikke forstå dette, men vil kigge på sagen og gennemgå dokumentation, samt kigge på proceduren for skift af gearkasseolie og specifikationer (jeg er ikke mekaniker). Han lover, at ringe hurtigst muligt. Der går et døgn, hvor jeg ikke hører noget og jeg tager derfor selv kontakt. De har stadig ikke fundet ud af noget. Jeg spørger igen om han vil ringe hurtigst muligt. Et døgn efter ringer jeg igen, og får samme besked. Jeg siger så, at han er ligeglad med sagen, hvilket han bekræfter mig i. Jeg fortæller, at jeg under ingen omstændigheder vil have dem til at lave bilen igen. Jeg bliver rasende og ringer til et firma i Aalborg, som konstatere samme problem, som tidligere.
De udbedre fejlen allerede dagen efter, som jeg selv må betale igen! De tager billede af skaden/fejlen til dokumentation. Jeg sender dokumentationen til jer og venter stadig på svar! Det er en uge siden. Jeg ser gerne, at i vender tilbage hurtigst muligt!
Aldrig om jeg sætter mine ben hos jer igen og kommer aldrig til at anbefale jer til nogen.

Bestilt en m5 kofanger til min g30
Bestilt en m5 kofanger til min g30 ringt ind til jer for at høre om den passet og det gjord den og med lygtevaske og pdc sensor de skulle og passe men kunne godt se ind på hjemmeside på de billeder der var ikke nogle huller til lygtevaske og pdc sensor men tænkt jeg ikke lige over det men der den komme kunne jeg godt se at det var nogle huller men ringe ind for at høre hvad det var for noget jamen der var mærke op på bagsiden så det bare skære ud fik også afvide hvis du bestiller en original ved bmw så skal man også selv skære i den. Det bare sjovt min fætter arbejder ved bmw Aalborg og han siger det passer ikke der mangle og dæksel til lygte men det fik jeg købt ved koed der kan kalde sig Bmw specialist så jeg er færdig med at handle ved jer kalde jer selv for bmw specialist det kan i stik op der hvor solen ikke skinder

Besvarelse fra Schmiedmann Danmark
Altid hjælpsomme og venlige.
Min virksom handler ofte fra Schmiedman Fyn og Nordborg.
Vi modtager altid en utrolig velinformerede vejledning, service og venlighed.
Vi takker mange gange for jeres teams gode service og hjælp.
Mvh Pouria fra BimmerUpgrade

💯💯💯💯💯💯💯👍
Altid super service
Når enden er god
Første gang jeg besøgte deres fysiske butik i Odense var da jeg bestille over nettet to dele til min bil. Kommer ind og bliver mødt af en medarbejder der kigger på mig som om jeg var landet fra Mars. Ingen goddag eller velkommen til, bare “Hvad siger du?” Sløvt ,taget i betragtning af de sælger dele til en af de mere fornemme mærker på markedet. Tænkte ikke mere på det da alle kan have en træls dag, men kæden hoppede af da jeg sagde jeg bestilte fra nettet og fordi det var min første gang vidste jeg ikke jeg skulle modtage endnu en mail på min ordre var klar til at blive afhentet. Ekspedienten fik ikke fat i mit navn selvom det er meget enkelt og sagde det 3 gange, kunne ikke finde mig i systemet og sagde jamen den er jo ikke klar endnu? Mit første indtryk var ikke det bedste. For 4 dage siden sender jeg dem en mail med forspørgsel på nogle dele, har ikke fået svar fra dem og budskabet for mig er klar og tydeligt. Det er ikke alle der får lige god behandling. Udover de unødvendige høje priser så hænger det sammen med servicen i min optik ikke sammen.
Opdatering - Anmeldelsen blev set og der blev tilbudt at kigge på episoden.
Kundeservice
Meget mere end tilfreds med den service jeg har modtaget idag, Super god dialog og god hjælp til at finde de dele jeg skulle bruge. Så alt i alt er jeg meget tilfreds 👍🏻
Tak for en rigtig god service patrick
Tak for en rigtig god service patrick
Altid rart at handle hos jer
Super hjemmeside
Super hjemmeside, kan skaffe alt på OEM nummer og deres priser er ofte fordelagtige! Har en enkelt gang måtte sende nogle lygter retur, men her var der også fin service. Handler stortset alle mine BMW dele hos dem.
Dårlig oplevelse, IKKE dårlig behandling
Var den 26/2-2021 i deres afd. i Odense.
Skulle have skiftet angel eyes. Da jeg skulle betale kom jeg af med mere end det tilbuddet lød på (tilbudsnr.113772), men herregud de 125,00 kr. overlever jeg nok, og havde nok hellere ikke tænkt mere over det. Hvis ikke lige det var for da jeg kom ud til bilen og kunne konstatere, at der ikke var lys i den ene lygte og så må man lige vente i en lille time ekstra. Kommer kun til Outzen fremover.
Jeg Vil hermed gerne komme med et modsvar til din kommentar på ovenstående. I Schmiedmann ringer efterfølgende til mig Vedr. min bedømmelse på trustpilot for at beklage min oplevelse hos jer, det er da helt fair. Men at skrive, at jeg havde valgt et forkert produkt og at det var grunden til, at der blev en merpris, det er ikke rigtigt. I fik mit registreningsnummer på bilen og det står også anført på tilbuddet. Og det er helt korrekt at jeg blev spurgt om jeg havde 20 min. så i kunne lave den ene lygte Igen, og det havde jeg Men der gik 55 min. inden jeg kørte fra jer igen.
Det er helt forståeligt at det er træls og få en dårlig anmeldelse. Men at skyde tilbage på kunden er sgu dårlig stil. I øvrigt kan jeg ikke forstå hvorfor jeg bliver tilbudt en tilgodeseddel hos jer, hvis det var mig selv der havde bestilt forkert. JEG BLEV IKKE DÅRLIGT BEHANDLET, JEG SKRIVER DET VAR EN DÅRLIG OPLEVELSE. Og dette her bekræfter mig kun i det.
God dag derude.

Besvarelse fra Schmiedmann Danmark
Lige siden den 30/12-2020 da jeg købte…
Lige siden den 30/12-2020 da jeg købte min første bmw e46 har jeg handlet med schmiedmann. Virkelig god kvalitet man få og en god service. Det ihvertefald ikke sidste gang jeg handler der der kommer mange andre gange god butik.😀
Køb ikke et original BMW M-pedalsæt
Køb ikke et original BMW pedalsæt:
PEDAL SÆT SPORT RUSTFRI STÅL ORG. BMW -M PERFORMANCE- -- 35002232278 BMW
Der er montage skruer med i rustfrit stål og de kan sagtens tåle vejr, vind, vand og salt. Men den eneste "skrue" som producenten selv har nittet på ruster og det ser helt vildt grimt ud og kan da heller være meningen, når alle andre skruer holder fint og alle andre rustfrit stål dele på sættet heller ikke er berørste.
Jeg reklamerede og Schmiedmann var sådan set rimelig imødekommende (fik også 100kr i kompensation for at købe nye skruer, det kunne så ikke lade sig gøre fordi det jo ikke var en rigtig skrue), men fik alligevel sagen afvist af producenten kort efter de modtagede min returvarer, med en besked på at det kunne jo godt ske når det har været sådant vejr og der er salt alle vegne. Jeg kunne bare bruge lidt rustfjerner og få det af igen.
Jeg håber ikke at det er den samme holdning BMW havde dengang de skruede min G21 sammen, bare bruge lidt rustfjerner og så er det som nyt!
Så nu har jeg fået sættet retur igen fra Schmiedmann og nu kan det ligge og pynte på en hylde eller ryge direkte til storskrald, for jeg får ikke monteret så noget makværk i min fine bil. Så omkring 1.100kr spildt der.
Update: som man kan se har Schmiedmann valgt at svare efter vi har haft en frem og tilbage af email korrepondance.
Jeg er stadig ikke enig i flyverust forklaringen og den er heller ikke lillebitte. Hele skruen er jo rustet.
I må gerne trække de 100 kr. tilbage, jeg vil ikke engang have dem.
Det at jeg poster dette på Schmiedmann Trustpilot kommer sig af, at I forhandler produktet og har åbenbart ikke pondus nok overfor jeres leverandør til at få en ordentlig afgørelse på den her sag.
Sådan som jeg ser det er jeg den lille mand her...
Desuden må jeg sige at det ikke engang lignede som om I har kigget ordentlig på pedalen og heller ikke selv har forsøgt at få det såkaldte flyverust væk.
Jeg har indsæt et billede af hvad både Schmiedmann og BMW kalder for en smule flyverust i mit profilbillede. Så er der da flere der kan afgøre om jeg piver eller ej.

Katastrofe kundeservice
kundeservice er et ukendt begreb for virksomheden...
Jeg har kun handlet hos dem 1 gang - og gør det ikke igen.
Købte en P-watch på netbutikken som jeg modtog med posten 2 dage efter. Selv om varen var annonceret som brugt, gik jeg ud fra at den kunne anvendes med det samme ved modtagelse. Til min ærgrelse konstaterede jeg at klæbepuderne manglede og batteriet ikke virkede. Jeg tænke at det var en fejl og skrev derfor til virksomheden for at få den rettet.
Ligesom en brugt bil skal komme med et funktionelt batteri må en brugt p-watch også komme med et batteri der virker.
Til min overraskelse fik jeg et koldt svar tilbage om at varen var brugt og at jeg ikke kunne forvente at batteriet virkede. Jeg skrev tilbage at jeg forventede en funktionel vare og når nu pakken indeholdt et batteri var jeg lidt ærgerlig over at det ikke virkede.
Her fik jeg svar:
"havde vi fjernet batteriet så der ikke var nogen i, var den sikkert også gal"
For mig drejer det sig ikke længere om et batteri, men om deres tilgang til kunden og kundeservice. Sådan en virksomhed gider jeg ikke handle med.
Varen er sendt retur og jeg har købt en ny vare i en butik med en fornuftig tilgang til kunden.

Kvalitetsdele men dårlig kundeservice
Fik bestilt reservedele til BMW.
Vil have tilføjet noget ekstra, kort efter bestillingen, men fik oplyst at det ikke var muligt men at jeg kunne bestille det ved siden af og betale fragt en gang til.
Lidt uansvarligt og meningsløst idet at det opribdelige bestilte ordre ikke var afsendt. Derfor middel karakter.
Ingen bemærkninge romkring produkterne.