Schmiedmann Danmark Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 44 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunder roser personalet for at være utroligt hjælpsomme, venlige og professionelle i deres tilgang, ofte med hurtige svar og ekspertise. Mange fremhæver den fantastiske og effektive service, der inkluderer hurtig hjælp og troværdige interaktioner. Produktkvaliteten og reservedelene beskrives ofte som værende af høj standard, hvilket sikrer professionelle resultater og en god oplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med produkter, såsom at modtage forkerte dele, der ikke passede, eller varer, der svigtede for tidligt. Enkelte følte også, at reklamationsprocessen var vanskelig og langsom, eller oplevede betydelige forsinkelser med deres ordrer, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med product. Mens nogle forbrugere roser den hurtige levering og den høje... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange fremhæver medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service, hvor mange fremhæver god kundeservice, hurtig hjælp og... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer, hvor nogle forbrugere roser hurtig og nem bestilling... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten og fremhæver, at der leveres kvalitet uden kompromis, og at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har efterhånden købt ved jer i mange år, så det er på tide lige at smide lidt skriv omkring den gentagne fede kundeservice jeg oplever:) I går skulle jeg have hjælp da to ordre var lagt forker... Se mere

Bookede tid på værkstedet i Nordborg, til en reperation i motoren. Havde sendt opgaven i udbud ved andre værksteder, men Schmiedmann var de absolutte mest kompetente og kundevenlige til at spørge in... Se mere

Blev nødt til at oprette en bruger på Trustpilot efter min oplevelse med Schmiedmann. Fik vejledning og fuldstændig fantastisk service af Jacob Lassen! Der var heller ingen problemer med at sende dele... Se mere

Jeg må bare sige – kærligheden til BMW bliver kun stærkere efter endnu en oplevelse med Schmiedmann! Alt var pakket ind med en kvalitet og præcision, man sjældent ser hos andre bilfabrikanter. Reser... Se mere

1. Bilreservedelsbutik

Schmiedmann - Salg af autoudstyr og tilbehør. Specialist indenfor BMW & MINI og tilbyder reservedele, styling og tuning samt ophug. Schmiedmann tilbyder adgang til vores reservedelslager, som indeholder over 500.000 individuelle produkter. Vi har alt i BMW dele, lige fra klips til møtrikker til fælge og dæk, spoiler og lygter

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Min varmeste anbefaling til Schmiedmann

Min varmeste anbefaling til Schmiedmann efter jeg d.d. henvendte mig med flere komplicerede forespørgsler vedr. identifikation af de helt korrekte reservedele og komponenter.

Patrick hos Schmiedmann tilbød med det samme at undersøge mine forespørgsler med kolleger og vendte hurtigt tilbage. Herudover afsatte han al den tid som var nødvendig for at jeg kunne træffe de rigtige beslutninger. Jeg blev endvidere rigtig fint hjulpet og informeret om hvorledes man bedst muligt identificerer de korrekte komponenter. Herudover var han i stand til at kommentere på komponenternes egenskaber således det blev nemt og hurtigt at træffe de rigtige beslutninger.

Jeg kan ikke bede om mere i en købssituation og vil til enhver tid vende tilbage til Schmiedmann, som i øvrigt kan stille med alt hvad man nogensinde kommer til at bruge af reservedele og komponenter til sin BMW. - Tusind tak!

Flemming K.

18. juni 2021

Dårlig og langtrukken service

Bestiller dele til sort himmel og spoiler til e90, efter lang men dog forventet levering, kommer spoileren uden dobbeltklæbendetape som der ellers stod i beskrivelsen, at den skulle være udstyret med. Derefter henvender jeg mig, til jer og i siger at det var en fejl på jeres hjemmeside, hvilket er fair nok, til dels... Jeg får så tilsendt et retur label og har stadig ikke modtaget penge efter 14 dage før jeg kontakter jer igen igen. Først påstår I at I ikke har fået pakken retur, selvom jeg kan se den er leveret, og så har jeg sendt til et forkert sted, selvom I sendte returlabel, mener sågar at I kom med en undskyldning, at den på mystisk vis var havnet i Sverige, og får af vide at jeg spilder jeres tid.... I trak 417 kr fra min konto d. 11-01, men får kun 312 kr retur d. 01-03. Jeg kontakter jer igen og efter mange samtaler og mails får jeg så 70 kr mere d 10-03. Skriver som slut en mail til jer, som I ikke svarer på, skriver ikke for de sidste 30 kr, men for den ekstreme dårlige og langtrukne service føj

30. maj 2021

Hej Nichlas
Jeg medgiver at der har været en del komplikationer i forbindelse med returnering af hækspoileren, hvilket jeg beklager!
Vi kan dog ikke helt genkende din beskrivelse af samtalerne omkring at pakken skulle være havnet i sverige.

Schmiedmann Nordborg

Jeg vil ikke anbefale dem

Jeg vil ikke anbefale dem. Jeg fik lavet gearkasse-eftersyn d 21/4. Jeg kører fra Aalborg-Odense, i den tro, at min bil ville være i de bedste hænder. Jeg fik skiftet filter i gearkasse + pakning omkring stikket i gearkassen, da det var utæt. Et par dage efter, er min indkørsel fyldt med olie. Jeg kigger under bilen og konstatere, at der mangler tre bolte til at fæstne bundpladen. Derudover kan jeg se, at gearkassen og pakningen ved stikket smider olie. Jeg ringer til værkføreren og fortæller, at min bil smider olie. Han er uforstående, men siger, at jeg kan få en tid 14 dage efter. Jeg acceptere og kører igen til Odense. Da jeg ankommer, kan de konstatere, at min påstand holder vand. De udbedre skaden. De har kørt en tur i min bil, og siger, at den nu er tæt.
Jeg kører igen hjem til Aalborg. Jeg tjekker bilen da jeg kommer hjem, og kan nu konstatere at skaden nu er blevet endnu værre. Her er bundpladen nu helt gennemblødt af olie. Jeg ringer igen til værkstedet og klager over at min bil nu er endnu mere utæt. Han kan igen ikke forstå dette, men vil kigge på sagen og gennemgå dokumentation, samt kigge på proceduren for skift af gearkasseolie og specifikationer (jeg er ikke mekaniker). Han lover, at ringe hurtigst muligt. Der går et døgn, hvor jeg ikke hører noget og jeg tager derfor selv kontakt. De har stadig ikke fundet ud af noget. Jeg spørger igen om han vil ringe hurtigst muligt. Et døgn efter ringer jeg igen, og får samme besked. Jeg siger så, at han er ligeglad med sagen, hvilket han bekræfter mig i. Jeg fortæller, at jeg under ingen omstændigheder vil have dem til at lave bilen igen. Jeg bliver rasende og ringer til et firma i Aalborg, som konstatere samme problem, som tidligere.
De udbedre fejlen allerede dagen efter, som jeg selv må betale igen! De tager billede af skaden/fejlen til dokumentation. Jeg sender dokumentationen til jer og venter stadig på svar! Det er en uge siden. Jeg ser gerne, at i vender tilbage hurtigst muligt!
Aldrig om jeg sætter mine ben hos jer igen og kommer aldrig til at anbefale jer til nogen.

28. maj 2021

Kære Bo,

Det er selvfølgelig yderst beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med besøg på vores værksted.
I forbindelse med dit service, og den følgende reklamation har vi fulgt BMW´s arbejdsprocedurer som vi plejer når vi laver et olieskift på en gearkasse, hvilket også er gældende ved skift af den omtalte pakning.
Ved andet besøg her i Odense kørte vi, som du selv skriver, en tur i bilen, hvorefter den blev kørt ind på værkstedet igen. Efter køreturen var der ikke spor af olie overhovedet.

Som du også selv skriver, så gik jeg efter din anden henvendelse i gang med at undersøge procedurerne og kigge efter mulige fejlkilder, da det er ret usædvanligt, at samme fejl på den måde opstår to gange, derfor bliver jeg, som værkfører, nødt til at vende alle sten for at finde ud af, hvor fejlen kan være, eller hvad det kan skyldes.

Som vi også snakkede om, så er skift af olie på en gearkasse en af de opgaver, som vi laver flest af, og derfor også sidder ret meget på rygraden. Når sådan noget som dette så sker, så skal granskes rigtig grundigt, for det må ikke ske, at der laves fejl to gange i streg.

Vi har fuld forståelse for, at du i processen har været utålmodig.
Når det har taget lidt længere tid med det sidste svar så er det fordi, at jeg har brugt noget tid på, at undersøge hvordan vi skal gribe sagen an inden dit næste besøg, så du ikke skulle køre forgæves igen.

De omtalte billeder er modtaget onsdag, den 26/5, altså er der ikke gået en uge derudover kan vi ikke rigtigt se noget ud af dem.

Men når du midt i en uafklaret reklamationsag uden forudgående aftale med os vælger, at få udbedret fejlen på et andet værksted efter dit eget valgt, så må dette som udgangspunkt stå for egen regning.

Men hvis du sender mig en fakturakopi, så vil jeg godt kigge på om ikke vi kan finde en løsning hvor du evt. får noget rabat på dele du skal bruge fremover.

Til sidst, så vil vi på værkstedet gerne afvise, at vi skulle være ligeglade med din sag, og heller ikke har udtalt noget der minder om det du skriver.

God aften

Lasse Kløcker Mathiesen
Værkfører, Schmiedmann Odense A/S

Bestilt en m5 kofanger til min g30

Bestilt en m5 kofanger til min g30 ringt ind til jer for at høre om den passet og det gjord den og med lygtevaske og pdc sensor de skulle og passe men kunne godt se ind på hjemmeside på de billeder der var ikke nogle huller til lygtevaske og pdc sensor men tænkt jeg ikke lige over det men der den komme kunne jeg godt se at det var nogle huller men ringe ind for at høre hvad det var for noget jamen der var mærke op på bagsiden så det bare skære ud fik også afvide hvis du bestiller en original ved bmw så skal man også selv skære i den. Det bare sjovt min fætter arbejder ved bmw Aalborg og han siger det passer ikke der mangle og dæksel til lygte men det fik jeg købt ved koed der kan kalde sig Bmw specialist så jeg er færdig med at handle ved jer kalde jer selv for bmw specialist det kan i stik op der hvor solen ikke skinder

26. maj 2021

Hej Christian
Jeg er ked af at du har haft problemer med kofangeren.
Kofangeren du har bestilt og modtaget er uoriginal og bliver leveret uden udskæringer til lygtevask klapper og huller til PDC følere.
Hvis du bestiller en original kofanger som er markant dyrere skal du også selv bore huller til PDC sensorer, men det er korrekt som du skriver at der på en original kofanger ikke skal skæres ud til lygtevask.
Sælgeren du har talt med har tilbudt dig at hjælpe med udskæring af hullerne og det er selvfølgeligt også muligt at levere kofangeren retur. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil gøre brug af dette.

Schmiedmann Nordborg A/S

Altid hjælpsomme og venlige.

Min virksom handler ofte fra Schmiedman Fyn og Nordborg.
Vi modtager altid en utrolig velinformerede vejledning, service og venlighed.
Vi takker mange gange for jeres teams gode service og hjælp.
Mvh Pouria fra BimmerUpgrade

20. maj 2021

Hej Pouria,

det er os der takker for det gode samarbejde med dig / BimmerUpgrade, og den store hjælp du yder når vi skal have kodet og programmeret noget der normalt ikke kan kodes fra BMW´s side af fx. div. elektronisk ekstraudstyr samt fx. brugte elektroniske moduler mv.
Vi kan varmt anbefale Pouria / Bimmerupgrade.

Når enden er god

Første gang jeg besøgte deres fysiske butik i Odense var da jeg bestille over nettet to dele til min bil. Kommer ind og bliver mødt af en medarbejder der kigger på mig som om jeg var landet fra Mars. Ingen goddag eller velkommen til, bare “Hvad siger du?” Sløvt ,taget i betragtning af de sælger dele til en af de mere fornemme mærker på markedet. Tænkte ikke mere på det da alle kan have en træls dag, men kæden hoppede af da jeg sagde jeg bestilte fra nettet og fordi det var min første gang vidste jeg ikke jeg skulle modtage endnu en mail på min ordre var klar til at blive afhentet. Ekspedienten fik ikke fat i mit navn selvom det er meget enkelt og sagde det 3 gange, kunne ikke finde mig i systemet og sagde jamen den er jo ikke klar endnu? Mit første indtryk var ikke det bedste. For 4 dage siden sender jeg dem en mail med forspørgsel på nogle dele, har ikke fået svar fra dem og budskabet for mig er klar og tydeligt. Det er ikke alle der får lige god behandling. Udover de unødvendige høje priser så hænger det sammen med servicen i min optik ikke sammen.

Opdatering - Anmeldelsen blev set og der blev tilbudt at kigge på episoden.

13. april 2021

Kundeservice

Meget mere end tilfreds med den service jeg har modtaget idag, Super god dialog og god hjælp til at finde de dele jeg skulle bruge. Så alt i alt er jeg meget tilfreds 👍🏻

7. april 2021

tiptop

fantastisk og skide dyrt

31. marts 2021

Besvarelse fra Schmiedmann Danmark

Hej Kris, mange tak for din fine anmeldelse :-).

Men jeg bliver nød til, at spørge dig hvad det er der er "skide dyrt"? - vi har jo som bekendt prisgaranti.

Da vi jo også er lidt ambitiøse, så jeg vil også lige spørge dig, hvad der i din optik skal til for, at vi gør os fortjente til den sidste stjerne? :-).

Rigtig god påske :-)

Super hjemmeside

Super hjemmeside, kan skaffe alt på OEM nummer og deres priser er ofte fordelagtige! Har en enkelt gang måtte sende nogle lygter retur, men her var der også fin service. Handler stortset alle mine BMW dele hos dem.

22. marts 2021

Dårlig oplevelse, IKKE dårlig behandling

Var den 26/2-2021 i deres afd. i Odense.
Skulle have skiftet angel eyes. Da jeg skulle betale kom jeg af med mere end det tilbuddet lød på (tilbudsnr.113772), men herregud de 125,00 kr. overlever jeg nok, og havde nok hellere ikke tænkt mere over det. Hvis ikke lige det var for da jeg kom ud til bilen og kunne konstatere, at der ikke var lys i den ene lygte og så må man lige vente i en lille time ekstra. Kommer kun til Outzen fremover.

Jeg Vil hermed gerne komme med et modsvar til din kommentar på ovenstående. I Schmiedmann ringer efterfølgende til mig Vedr. min bedømmelse på trustpilot for at beklage min oplevelse hos jer, det er da helt fair. Men at skrive, at jeg havde valgt et forkert produkt og at det var grunden til, at der blev en merpris, det er ikke rigtigt. I fik mit registreningsnummer på bilen og det står også anført på tilbuddet. Og det er helt korrekt at jeg blev spurgt om jeg havde 20 min. så i kunne lave den ene lygte Igen, og det havde jeg Men der gik 55 min. inden jeg kørte fra jer igen.
Det er helt forståeligt at det er træls og få en dårlig anmeldelse. Men at skyde tilbage på kunden er sgu dårlig stil. I øvrigt kan jeg ikke forstå hvorfor jeg bliver tilbudt en tilgodeseddel hos jer, hvis det var mig selv der havde bestilt forkert. JEG BLEV IKKE DÅRLIGT BEHANDLET, JEG SKRIVER DET VAR EN DÅRLIG OPLEVELSE. Og dette her bekræfter mig kun i det.
God dag derude.

10. marts 2021

Kære Henrik,
vi er kede af, at du føler dig dårligt behandlet.

Vi har dog flg. kommentarer:

-De 125dkk i prisdifference skyldtes, at du selv havde valgt et sæt angel eyes som ikke passede til din bil, og det passende sæt var 125dkk dyrere.

-På hjemmesiden er monteringstiden angivet til 2,5 time, men vi gjorde det på 1,5time.

-Der var lys i lygten men det lyste ikke korrekt, hvilket vi beklager.

-Vores tekniker var gået til pause, og vores værkfører spurgte om du havde tid til, at vente på at han kom tilbage fra pausen, hvilket du svarede ja til, så hvis du ikke havde tid skulle du jo bare have sagt det, så havde vores tekniker afbrudt sin pause.

Vi rettede fejlen og sættet virkede upåklageligt da du kørte herfra så vi synes, at en 1 stjernet bedømmelse er lidt hård set i lyset af ovenstående.

God weekend,

D.14.03.2021.

Kære Henrik,

jeg vil lige svare på din seneste tilføjelse.

Det er trist, at du føler vi "skyder igen" og vi udviser "dårlig stil" blot fordi, at vi ønsker en korrekt gengivelse af hændelsen som andre kunder kan bruge til, at bedømme os på.

At din skildring ikke er helt korrekt, kan jo allerede ses ud af, at du skriver du ventede 55min. Fra at fejlen blev opdaget til at du kørte herfra gik der præcist 35min. fordelt på flg.: (kan dokumenteres)

-12:28 viser du vores værkfører fejlen., det aftales med dig, at bilen kommer ind 20 min. senere.
-12:52 henter vores tekniker din bil ind.
-13:03 sidder du i din bil og er på vej til, at køre.

Vi tog bilen ind og flyttede det øvrige arbejde der var i kalenderen for, at du ikke skulle komme igen, vi beklagede fejlen, og havde du ikke sagt, at du godt ville vente på, at vores tekniker havde spist færdigt, så havde han også afbrudt sin pause for dig.

Det er korrekt, at vi har taget kontakt med dig for, at se om ikke vi kunne finde en mindelig løsning med dig, uden en hel masse skriveri her på Trustpilot, men da du tilsyneladende ikke var interesseret i dette bliver vi jo nød til, at tage til genmæle da vi ikke mener din anmeldelse er fair, det samme gælder din bedømmelse og henvisning til vores konkurrent. At give en bundkarakter for, at lave en fejl som vi retter straks vi har mulighed for det uden beregning, så du kan køre herfra med et produkt der virker synes vi er meget hårdt.

Det er helt i orden med kritik, den skal bare være fair og korrekt.

Jeg håber, at du kan se bare lidt fornuft i ovenstående argumentation og, at vi kan genoptage samarbejdet.

Køb ikke et original BMW M-pedalsæt

Køb ikke et original BMW pedalsæt:
PEDAL SÆT SPORT RUSTFRI STÅL ORG. BMW -M PERFORMANCE- -- 35002232278 BMW

Der er montage skruer med i rustfrit stål og de kan sagtens tåle vejr, vind, vand og salt. Men den eneste "skrue" som producenten selv har nittet på ruster og det ser helt vildt grimt ud og kan da heller være meningen, når alle andre skruer holder fint og alle andre rustfrit stål dele på sættet heller ikke er berørste.

Jeg reklamerede og Schmiedmann var sådan set rimelig imødekommende (fik også 100kr i kompensation for at købe nye skruer, det kunne så ikke lade sig gøre fordi det jo ikke var en rigtig skrue), men fik alligevel sagen afvist af producenten kort efter de modtagede min returvarer, med en besked på at det kunne jo godt ske når det har været sådant vejr og der er salt alle vegne. Jeg kunne bare bruge lidt rustfjerner og få det af igen.

Jeg håber ikke at det er den samme holdning BMW havde dengang de skruede min G21 sammen, bare bruge lidt rustfjerner og så er det som nyt!

Så nu har jeg fået sættet retur igen fra Schmiedmann og nu kan det ligge og pynte på en hylde eller ryge direkte til storskrald, for jeg får ikke monteret så noget makværk i min fine bil. Så omkring 1.100kr spildt der.

Update: som man kan se har Schmiedmann valgt at svare efter vi har haft en frem og tilbage af email korrepondance.

Jeg er stadig ikke enig i flyverust forklaringen og den er heller ikke lillebitte. Hele skruen er jo rustet.

I må gerne trække de 100 kr. tilbage, jeg vil ikke engang have dem.

Det at jeg poster dette på Schmiedmann Trustpilot kommer sig af, at I forhandler produktet og har åbenbart ikke pondus nok overfor jeres leverandør til at få en ordentlig afgørelse på den her sag.
Sådan som jeg ser det er jeg den lille mand her...

Desuden må jeg sige at det ikke engang lignede som om I har kigget ordentlig på pedalen og heller ikke selv har forsøgt at få det såkaldte flyverust væk.

Jeg har indsæt et billede af hvad både Schmiedmann og BMW kalder for en smule flyverust i mit profilbillede. Så er der da flere der kan afgøre om jeg piver eller ej.

19. februar 2021

Kære Roland,

jeg beklager meget, at du ikke er tilfreds.
Men jeg synes de øvrige læsere skal afgøre, hvad de mener er rigtigt og forkert i denne sag, fakta er flg.:

1.-Du opdager en en virkelig lille plet flyverust på den ene skrue på din speederpedal. Du klager til os, og du bliver tilbudt en kreditnota på 100dkk til en ny skrue til fuld og endelig afgørelse - hvilket du accepterer. Du finder så ud af, at skruen ikke kan udskiftes, og sender pedalen ind til os.

2.-BMW afviser reklamationen, fordi der er tale om flyverust som der altid kan komme på rustfrit stål og som nemt kan fjernes, det er er en udefra kommende forurening og ikke en mangel på produktet, et godt eksempel er de pletter der kan komme på dit rustfrie bestik i opvaskemaskinen.

3.-Vi tilbyder dig, at fjerne den lille plet for dig uden beregning hvilket du også afviser.

4.-Du skriver, at du ikke har noget, at udsætte på Schmiedmann, men på på BMW´s produkter - hvorfor skriver du så ikke på BMW´s Trustpilot profil?

Katastrofe kundeservice

kundeservice er et ukendt begreb for virksomheden...

Jeg har kun handlet hos dem 1 gang - og gør det ikke igen.
Købte en P-watch på netbutikken som jeg modtog med posten 2 dage efter. Selv om varen var annonceret som brugt, gik jeg ud fra at den kunne anvendes med det samme ved modtagelse. Til min ærgrelse konstaterede jeg at klæbepuderne manglede og batteriet ikke virkede. Jeg tænke at det var en fejl og skrev derfor til virksomheden for at få den rettet.
Ligesom en brugt bil skal komme med et funktionelt batteri må en brugt p-watch også komme med et batteri der virker.
Til min overraskelse fik jeg et koldt svar tilbage om at varen var brugt og at jeg ikke kunne forvente at batteriet virkede. Jeg skrev tilbage at jeg forventede en funktionel vare og når nu pakken indeholdt et batteri var jeg lidt ærgerlig over at det ikke virkede.
Her fik jeg svar:
"havde vi fjernet batteriet så der ikke var nogen i, var den sikkert også gal"

For mig drejer det sig ikke længere om et batteri, men om deres tilgang til kunden og kundeservice. Sådan en virksomhed gider jeg ikke handle med.
Varen er sendt retur og jeg har købt en ny vare i en butik med en fornuftig tilgang til kunden.

11. februar 2021

Hej Søren
Jeg er ked af den oplevelse du har haft med købet af den brugte P skive.
Vi har under varen henvist til varenummeret på et nyt batteri, men skulle selvfølgelig have angivet hvis batteriet i den fremsendte vare nødvendigvis skulle udskiftes inden montering.
Vi vil sørge for at være mere tydelig omkring det fremadrettet.

Schmiedmann Nordborg

Kvalitetsdele men dårlig kundeservice

Fik bestilt reservedele til BMW.
Vil have tilføjet noget ekstra, kort efter bestillingen, men fik oplyst at det ikke var muligt men at jeg kunne bestille det ved siden af og betale fragt en gang til.
Lidt uansvarligt og meningsløst idet at det opribdelige bestilte ordre ikke var afsendt. Derfor middel karakter.
Ingen bemærkninge romkring produkterne.

7. februar 2021

Kære Damir,

jeg har undersøgt "sagen" som er tilbage fra september 2020, og umiddelbart er hændelsesforløbet noget anderledes end du skildrer ovenfor, nemlig følgende:

-Du bestiller varerne på nettet d.16-09-2020 kl. 20:20.

-Senere samme aften kl. 21:45 skriver du en e-mail til os, at du glemte at tilføje 2 stk. oliefiltre og du spørger om vi kan tilføje dem til din ordre.

-En af vores sælgere skriver til dig samme dag, som han modtager din e-mail d.17-02 kl.17:14, at din ordre desværre allerede er blevet afhentet men, at vi gerne vil hjælpe dig med en ny ordre.

Vi svarer dig altså samme dag, som vi modtager din e-mail, men vi når desværre ikke, at tilføje de 2 stk. filtre som du havde glemt at bestille inden, at pakken blev sendt, det er selvfølgeligt ærgerligt - men du kunne jo fx. også lige have ringet og gjort os opmærksom på din tilføjelse til ordren, så havde vi naturligvis fundet en løsning på det . Jeg synes det er en smule ude af proportion, at kalde det "dårlig kundeservice". Derudover tager vi kun 39,75dkk inkl. moms i fragt, og er ordren på over 350dkk inklusiv moms sender vi helt fragtfrit -derudover har vi prisgaranti på alle vores varer - er det måske ikke god kundeservice? :-).

Selvom vi har svaret din e-mail samme dag som vi modtog den, så, "lytter" vi til hvad du skriver, og vi vil forsøge, at blive endnu hurtigere til, at svare de mange e-mails vi modtager fremover.

Ha´en god aften :-)