Jeg har efterhånden købt ved jer i mange år, så det er på tide lige at smide lidt skriv omkring den gentagne fede kundeservice jeg oplever:) I går skulle jeg have hjælp da to ordre var lagt forker... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Schmiedmann - Salg af autoudstyr og tilbehør. Specialist indenfor BMW & MINI og tilbyder reservedele, styling og tuning samt ophug. Schmiedmann tilbyder adgang til vores reservedelslager, som indeholder over 500.000 individuelle produkter. Vi har alt i BMW dele, lige fra klips til møtrikker til fælge og dæk, spoiler og lygter
Herluf Trolles Vej 15, 5220, Odense SØ, Danmark
- 65 94 15 45
- odense@schmiedmann.dk
- www.schmiedmann.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Godt tilfreds
Mega hurtig svar og hjælp når man henvender sig pr mail om evt brugte dele på lager, dernæst har man hurtigt modtaget varen.
Altid god betjening og hurtig levering
Kæmpe hjælp fra Sebastian!
Kæmpe hjælp fra Sebastian! Mest tålmodige og professionelle mand jeg længe har snakket med.
Skulle bruge noget sports udstødning til min bil, og var ved at opgive.
Skrev til Schmiedmann, og kom i kontakt med Sebastian. Han fandt hurtigt det jeg skulle bruge, og efter en længere samtale fandt vi løsningen der passede til mit behov. Hans tålmodighed var god lige der, da jeg kæmpede lidt med at forklare hvad jeg mente. Han gav ikke op!
Kæmpe ros og high five! Godt arbejde!
Super hjælpsomme og kompetent…
Super hjælpsomme og kompetent rådgivning.
Fik hjælp til at få en anden undervogn bestilt hjem da der var leveringstid på den efterspurgte. 👍
Klart anbefalelsesværdigt. 👌👌
God og imødekommende service
Flinke medarbejdere som er i stand til, at svare på kringlede spørgsmål. Imødekommende og grundig service.
Jeg fik hjælp af Viktor, til at finde de rigtige dele til min Mini Cooper S.
Reservedelene var her allerede dagen derpå.
Alt i alt, en god oplevelse.
Altid hjælpsomme
Altid hjælpsomme - ekspertisen iorden og billige reservedele til tiden!
God service, meget hjælpsomme.
Varerne var fremme indenfor 24 timer.
Et skud ud til Victor fra Odense afdelingen.
Mvh
Ronni
Super service!
Fik lign vare til en god pris fordi leveringstiden var ukendt på den oprindelige.
Super god service
Virkelig uddybende men nede på jorden forklaring på spørgsmål. Der kommer sjove jokes men man får stadig en følelse af at der virkelig er styr på tingene og at man kan stole på hvad man får fortalt.
Super god service fra Viktor.
Det er den service man ønsker sig fra alle firmaer man handler ved.
Bedste firma hvor du kan handle
Bedste firma hvor du kan handle. Andrew er sød og rar, og giver det bedste service.
Mvh
Kemal
Mega god service
Mega god service, køber altid mine dele her. Kom ud i noget med en baglygte der havde en lille fejl men noget jeg kunne leve med og istedet for at få den byttet til en ny fik jeg 40% refunderet. Meget kundemindet virksomhed.
Meget proff virksomhed
Meget proff virksomhed, enda familie foretagende. Det var en rigtig god oplevelse at handle med Kristian. Vi kom lige inden lukketid og han holdt åben, så vi kunne få de ting vi skulle ha. Køre gerne fra Nordsjælland til Nordborg en anden gang for at handle med Kristian.
Hurtig refundering efter reklamation🙏🏼
Jeg havde købt Carbon spejle i april sidste år, 10 måneder efter er de begyndt at se mærkelige ud indefra samt blevet en grønlig farve. Jeg kontakter deres support/reklamations afdeling og får straks hjælp! De sender billeder videre til producent og jeg får svar en uge efter, hvor de refundere penge til nye spejle💪🏼
De er nemme at snakke med, de arbejder hurtigt på sagen, så jeg kan kun give dem 5 stjerner! 1000 tak for god service🤝
Jeg har skrevet med bl.a. Eddy og Brian, så ekstra tak til dem!
Altid fin og hjælpsom service hos…
Altid fin og hjælpsom service hos Schiedmann - tvivlsspørgsmål håndteres altid med smil og professionel indsigt.
Har handlet en del hos dem.
Har handlet en del hos dem, ingen problemer.
Super service fra Victor!
Fik installeret ny undervogn…
Fik installeret ny undervogn (EiBack-B12 Pro-kit).
Gik over alt forventning. Fremragende service.
Da det er en større operation de skal igennem, kan det ikke undgås der dukker noget op undervejs. De var rigtige gode til at informere hvis de støtte på defekter der skulle tages hånd om..
Kan klart anbefale dette værksted..
HATTEN AF FOR VIKTOR!
Jeg købte for nyligt min første BMW og er utroligt glad for den.
Til min bekymring begynde den at have en tikkende lyd, når motoren var kold. Den tikkende lyd gik dog væk når bilen blev varm.
Jeg kørte bilen på værksted og de mente at det var kæden, der skulle skiftes.
Fortvivlet kørte jeg til et andet værksted for at få deres mening om lyden. De havde samme dom, kæden…
Jeg ringede til Schmiedmann i Odense med nogle spørgsmål angående et par ting til bilen. Da jeg havde medarbejderen i telefonen, kunne jeg spørge ad, hvad hans mening var om lyden.
Hans bud var at få kontrolleret kæden. MEN, han synes at værkstedet skulle tjekke for utætheder i udstødningen tæt ved motoren.
Jeg nævnte dette for værkstedet og de holdte fast i at det var kæden, dog ville de gerne tjekke for utætheder.
Værkstedet ringede tilbage til mig senere på dagen og sagde at de havde fundet en utæt pakning, ved en udstødningen på motoren! De kunne heldigvis skifte pakningen relativt billigt! Så Viktor havde ved gud ret!
Top klasse service fra Viktor!
Hvis jeg kunne give mere end de 5 stjerner, ville jeg gøre det!
Top class kundeservice
Der er ikke meget at sige har handlet for en et par tusind kr. i reservedele nu. Eneste minus må være ved min sidste ordre at jeg bad om at få eftersendt de dele de ikke havde på lager, her blev jeg så pålagt et fragtgebyr på 29 kr. ok tænkte jeg og betalte. det viser sig så at delen VAR hjemme og kom med i pakken jeg allerede havde bestilt og betalt porto på. En gang i mellem går det liiiige en tand for stærkt hos dem, men altså gør det ikke det for alle BMW ejere??
Seneste levering har jeg talt en del i telefon med Andrew. Andrew er som skabt til et sådan job. Han tager ansvar og løser de problemer der nu engang skulle opstå! Hatten af for ham!
---
Opdatering:
Efterfølgende ovenstående anmeldelse tog de kontakt jf. tidligere ordre og krediterede denne!
Jeg kan ikke sætte en finger på hvad der skulle kunne gøres bedre. 10 stjerner herfra
Jacob Lassen
Jacob Lassen, bedste rådgiver
God at snakke med og finde frem til løsninger med, han ændret mit syn til schmeidmann, efter de to samtaler vi har haft. han burde værdsættes for den gode arbejdsindsats, forståelse for kunderne som en modsætning til jon!