ScanLys Anmeldelser

4,9

Købt 4 x loftlamper mandag morgen og fik dem leveret til døren allerede tirsdag morgen. En af lamperne var desværre defekt, men et hurtigt opkald med en medarbejder ved navn Kenneth, og problemet er l... Se mere

Jeg købte en 2D-lampe, som desværre ikke passede i stedet for den gamle. Leveringen tog dog mindre end 24 timer, supporten var yderst høflig, og jeg modtog min refusion dagen efter, jeg sendte lampen... Se mere

Fantastisk service! Skulle bestille tre underskabsarmaturer, men var i tvivl omkring stik m.m. Dette fik jeg udførlig hjælp til over telefonen, hvor de både sendte billeder af produktet, så jeg ku... Se mere

Simpelthen en af de bedste online købsoplevelser, jeg nogensinde har haft. Købte syv forskellige varer, hvoraf ikke alle var lige standard lagervare, men Scanlys' sortiment dækkede alle mine behov, og... Se mere

1. nr. 8 af de 38 bedste virksomheder i Lampeforretning

ScanLys.dk er stiftet af en af Danmarks største forhandlere af lyskilder med over 14 års erfaring. Vi har sæde i Toreby L, og tilbyder LED-lyskilder fra bl.a. Osram og Philips.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super fantastisk Kundeservice

Super fantastisk Kundeservice
Yderst hjælpsomme
De går lige den ekstra mil for deres kunder

6. november 2023

Hej Benny,

Tak for din feedback og ikke mindst de 5 stjerner. Det er værdsat, og betyder meget for os, når service er noget, vi vægter højt!

Med venlig hilsen,

De kan noget

De kan noget, de ik kan andre steder. Meget pænt udført arbejde

4. oktober 2023

Hej Bjørn,

Vi takker mange gange for de flotte ord :-)

Fin forretning!

Jeg skulle bare bruge 1, men det var så billigt, at jeg købte 5. Og jeg kommer igen.

27. august 2023

Hej Jørgen,

Tak for din meget positive feedback.
På gensyn på webshoppen :-)

Hurtig levering, ingen problemer

17. august 2023

Hej D.

Jeg er glad for at høre, at det hele er forløbet som forventet.
Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner!

Levering af belysning

Super hurtig levering og god service.

Klart anbefales

9. august 2023

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst din anbefaling. Det sætter vi stor pris på.

Hurtig og korrekt betjening

Hurtig og korrekt betjening
Skrøbelige varer var godt indpakket

9. august 2023

Hej Mona,

Tak for din anmeldelse (og de 5 stjerner).
Vi forsøger så godt som muligt at sørge for, at indholdet af pakken kommer intakt frem. Så det er jeg glad for at høre, at det også gjorde denne gang :-)

Hej Lars,

Det er altid godt at høre, at leveringen forløb som forventet.
Tak for de 5 stjerner - de er værdsat!

Fantastisk pris

Jeg skulle bruge nogle specielle LED pærer.. Markedsprisen lå på disse pærer på 50-60 kr. stk. Her fandt jeg dem til 27,- Det er jo helt vildt! Man bliver virkelig malket på den dårlige måde, hvis man ikke ser sig for. ScanLys leverede mine 10 pærer hurtigt og til aftalt pris. Jeg kommer igen (som man siger).

6. august 2023