ScanLys Anmeldelser

4,9

Købt 4 x loftlamper mandag morgen og fik dem leveret til døren allerede tirsdag morgen. En af lamperne var desværre defekt, men et hurtigt opkald med en medarbejder ved navn Kenneth, og problemet er l... Se mere

Jeg købte en 2D-lampe, som desværre ikke passede i stedet for den gamle. Leveringen tog dog mindre end 24 timer, supporten var yderst høflig, og jeg modtog min refusion dagen efter, jeg sendte lampen... Se mere

Fantastisk service! Skulle bestille tre underskabsarmaturer, men var i tvivl omkring stik m.m. Dette fik jeg udførlig hjælp til over telefonen, hvor de både sendte billeder af produktet, så jeg ku... Se mere

1. nr. 8 af de 38 bedste virksomheder i Lampeforretning

ScanLys.dk er stiftet af en af Danmarks største forhandlere af lyskilder med over 14 års erfaring. Vi har sæde i Toreby L, og tilbyder LED-lyskilder fra bl.a. Osram og Philips.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Rigtig gode priser...

Rigtig gode priser.
Overskuelig hjemmeside.
Hurtig ekspdeition og forsendelse.

18. april 2024

Hej Niels,

Tak for din flotte anmeldelse - også at du har taget dig tiden til det. Det sætter vi pris på!

ScanLys

Jeg er fuldt ud tilfreds med både pris…

Jeg er fuldt ud tilfreds med både pris på produktet og leveringen.

5. april 2024

Hej Gert.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os. Og tak for de 5 ⭐

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering

3. april 2024

Hej Niels,

Det er godt at høre, at pakken er kommet hurtigt frem (og tak for de 5 stjerner).

Lige efter bogen

Nem bestilling og super hurtig levring. Dejligt der bliver anbefalet pærer til de lamper man køber.

28. februar 2024

Hej Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og feedback :-)

Super oplevelse

E fin ting at man kan følge hvor langt
Pakken er ileverancen.

5. februar 2024

Hej Lars

Tak for din feedback og ikke mindst de 5 ⭐

Super hurtig levering

Super hurtig levering og alt svarede til beskrivelsen på hjemmesiden. Og så var der oven i købet et lille stykke chokolade med i pakken.

31. januar 2024

Hej Inge Lise,

Tak for din fine anmeldelse - det er meget værdsat.
Jeg håber, at chokoladen smagte :-)

Hilsen

Service der virker.

Service der virker.
Rigtig god service, nem at komme i kontakt med, ingen dikkedarer, ordentlig behandling - kan varmt anbefale dem

29. januar 2024

Hej Michael,

Tak for den flotte anmeldelse, og ikke mindst din anbefaling - det sætter vi stor pris på!

hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt at bestille

29. januar 2024

Hej Jens,

Tak for de 5 stjerner, og ikke mindst, at du har taget dig tid til at dele din købsoplevelse.

ScanLys

Online-handel når det er bedst

Simpelthen en af de bedste online købsoplevelser, jeg nogensinde har haft. Købte syv forskellige varer, hvoraf ikke alle var lige standard lagervare, men Scanlys' sortiment dækkede alle mine behov, og priserne er over en bred kam helt vildt skarpe. Skulle derudover have lidt teknisk assistance, og den gav Kenneth både hurtigt og præcist. Varerne blev afsendt hurtigt og levede helt op til forventningerne. Helt igennem god oplevelse!

28. januar 2024

Hej Troels,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og feedback af den service du har fået!

Bestilte armatur fredag aften

Bestilte armatur fredag aften. Tirsdag var pakken, der allerede. Flot i dette vejr.. Burde indbringe 10 stjerner for hurtigheden

6. januar 2024

Hej Finn,

Tak for din flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på!

Næsten afsendt inden bestilt

Næsten afsendt inden bestilt, utrolig kvik og gode chat oplevelser.

4. januar 2024

Hej Niels-Peter,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi lægger stor vægt på effektiv ordrebehandling, så jeg er kun glad for at høre, at din bestilling er kommet hurtigt frem til dig.

Perfekt forløb

Perfekt forløb. Super service
Bestiller onsdag aften 20.30 og modtager pakken fredag 9.40.

22. december 2023

Hej Michael,

Først og fremmest tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse - det er meget værdsat!

Tak for de 5 stjerner! Jeg er glad for at høre, at pakken er kommet hurtigt frem.

ScanLys

Hurtig levering. Fint udvalg med god beskrivelse på hjemmesiden

7. december 2023

Hej Thomas,

Tak for din feedback - også af vores hjemmeside.
Det er meget værdsat!