Scandic Hotels Anmeldelser

1,9

vi fandt et brugt kondom med lidt rester af juicen i sengen i starten ville manden ikke lukke mig ind fordi de sagde i receptionen det ik ser ud som jeg høre til der de prøver kalde mig en samfundstab... Se mere

Minus: Klimaanlæg larmer Lille tv uden særlig udvalg af filmtjenester Ingen tandpasta Dårlig toiletpapir Skævt toiletsæde Ingen badekar (superior værelset) Meget lydhørt Ingen mini... Se mere

Scandic Sønderborg. Ved tjek ind kræves ekstra beløb på 200 kr for opgradering af værelset uden tæpper gr. Medbragt hund. Samt ekstra 200 kr pr. Dag for hunden. Kommer til meget slidt værelse med... Se mere

Totalt dårligt sted, lukker ikke folk ind selvom man har købt et Værelse, manden sagde det var pga mit tøj udvalg, det sku for dårligt

1. Hotel
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find and book hotels in northern Europe with Scandic Hotels. Chose from a wide range of hotels and hotel packages in Sweden, Norway, Denmark and Finland.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

39 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hårrejsende oplevelse

Har haft 2 overnatninger på Scandic, Sydhavnen her i weekenden.
Hotellet fremstår slidt og det står skidt til med rengøringen. For det første fandt jeg 5 lange sorte hår i sengen og for det andet, var der meget dårligt støvsuget.
Jeg fortalte receptionisten om de lange sorte hår, men hun havde ingen kommentarer til oplevelsen.
Jeg synes faktisk det var lidt klamt og oplevelsen stod ikke mål med prisen.

13. december 2021

Jeg er pt på 3 dages ophold på Scandic…

Jeg er pt på 3 dages ophold på Scandic i Hvidovre. Jeg havde lyst til en sodavand til min frokost/buffet. Jeg køber den i receptionen og sætter mig i den tilstødende buffet. Efter 5 min kommer en medarbejder og oplyser mig at jeg ikke må drikke medbragte drikkevare. Jeg forklarer at det ikke er medbragt men købt i receptionen og jeg nok skal huske det en anden gang. Tager det som en oplysning og spiser videre. 10 min tager jeg en tår af min købte sodavand igen (den som jeg lige har betalt kr. 25 for) og sekundet efter står en meget sur norsk restaurantmaneger ved bordet, tager straks min flaske og fortæller mig "du var blevet advaret, du kan hente din sodavand hus en tjener når du er færdig". Magen tl smålighed og manglende forståelse for kundepleje, for slet ikke at tale om egen forretning, hvor den ene hånd åbenbart ikke ved hvad den anden laver, skal man lede længe efter. Min kollega hørte oven i købet i den mellemliggende tid, (imellem 1. og 2. episode) at reataurantmanegeren var ude at spørge receptionen om det var rigtigt at jeg havde købt min sodavand der. Men skal desværre gide en stjerne, så derfor får de én. Men det er sidste gang jeg har sat mine ben hus Scandic hotel. Så hellere ta til Kbh og finde et snusket hotel, hvor servicen er fin og folk ikke bliver talt til som i en børnehave.

8. december 2021

Under al kritik

Under al kritik. Tag imod et godt råd og det et at lade vær med og tjekke ind her.! Scandic Sønderborg.
Urimelig rengøringsniveau. Pool fyldt med skrigende og larmende børn som var det lalandia. Mega dyre drinks i baren. Jamen vi var blot dybt skuffede og spildte vores gavekort her. Kommer aldrig igen.!

22. oktober 2021

Lækre værelser, god service, en super oplevelse igen.

Har lige haft overnatning på Scandic Copenhagen, Vester Søgade på et Twin Superior værelse på 13. etage med pragtfuld udsigt til søerne og byen. Hotellet ligger meget centralt, tæt på alt og der er parkeringskælder direkte under hotellet.
På værelset var der alt, hvad vi havde brug for og lidt mere. Alt fungerer perfekt. I receptionen er de smilende, venlige og meget hjælpsomme og her kan man samtidig se den lille havfrue, dog i mindre format. Værelset var moderne, pænt, stort og lyst, de fleste værelser er dekoreret på hele endevæggen med Kathrine Ærtebjergs spændende og farverige kunst. Sengene var en drøm og badeværelset var stort, lyst og moderne. Værelset var lige ved elevatoren, men vi oplevede ingen støj.
Selv om der var rigtig mange mennesker i morgenmads restaurationen, fik vi god service, konens æg var desværre koldt, så hun fik derfor straks bragt et nyt lækkert varmt æg -sådan. Lige nu bliver røræg, pølser og pandekager i øvrigt serveret på egen tallerken.
Vi anvender altid dette hotel, når vi er i København, vi har prøvet flere andre, men Scandic overgår dem alle.
På Kongevejen, lige overfor hotellet ligger Restauration Fridas med god mad til rimelig pris og en helt speciel og spændende indretning i hyggelig gammel stil, næsten som et museum, her spiser vi altid frokost, når vi er på Scandic. Det burde du også prøve.
Mange tak for denne gang, vi ser med glæde frem til at kommer igen inden så længe.

11. oktober 2021

Ok hotel - med den laveste service

Har i weekenden været afsted til Århus med en veninde.
Vi lander på hotellet fredag og bliver taget i mod af en mandlig receptionist, der ikke udviser den store imødekommenhed eller overskud.
Vi får udleveret kort til værelserne og begynder at gå. Vi kommer dog i tanke om at vi gerne lige vil vide hvad tid der er morgenmad, og finder så ud af man skal skrive sig på en liste - vi skriver os på og går. Her burde han måske have forklaret hvor der er morgenmad..
Også sådan var dialogen hele vejen igennem med receptionen - korte for hovedet, lige glade og en enkelt gang et meget nedladende svar..
Selve værelset var fint - ikke noget ekstra, men meget standart.

Skøn by - men bo hellere på andet hotel hvis der forventes en rar tone

3. oktober 2021

SCANDIC Århus Vest

Har bort på hoteller 4 gange tidligere og har HVER gang gjort opmærksom på at værelset er usandsynlig slidt og at væge og gardiner var MEGET snavsede med store pletter. Lænestolen er med store huller og kan umuligt rengøres ordentlig jvnf. covid 19 regler
UTROLIGT at man, når man booker pr. telefon IKKE får at vide hotellets restaurant er lukket i weekenden - vi måtte ud at køre både lørdag og søndag aften for at få mad.
Een wouther på 50 kr. til "restaurant/kiosken kompenserer absolut ikke for dette.
Prisen for værelset burde naturligvis afspejle at restauranten er lukket, men det gør den ikke - prisen er stadig som den plejer at være.

1. september 2021

Scandic Silkeborg

Scandic Silkeborg.
Alt...alt for lang tid til indcheckning.
Der er næsten altid kø ved skranken. Jeg oplever at dem der er i skranken er uvidende og skal enten lige undersøge noget ... eller spørge en kollega til råds.
Jeg ville købe en sodavand i foryen.. men måtte opgive efter at have ventet i næsten 20 minutter..
Ellers god morgenmad og betjening.

14. juli 2021

Service i topklassen på Scandic Hotel i Glostrup

Skulle til konference på Scandic Hotel Glostrup, troede jeg. Blev mødt at to søde mænd i receptionen, som bekræftede, at der var en konference på hotellet og jeg fik udpeget buffeten og konferencesalen.
Der var i indbydelse skrevet, at der ville være en mindre morgenmads anretning, så glad blev jeg, da buffeten var mega lækker, med alt hvad hjertet kunne begære. Det undrede mig godt nok lidt, at der slet ikke var nogen jeg kendte, og det var et overvejende mandligt klientel, hvilket ikke er normalt i mit fag. Men pga. den overdådige buffet, fortrængte jeg lige den kendsgerning, indtil jeg kiggede på dørskiltet til konferencerummet. Hvor det gik op for mig, at noget var galt.
Jeg tog min morgenmadsbakke hen i receptionen og vi fandt i fælleskab ud af, at min konference var på det nærliggende hotel og inden jeg havde set mig om, havde de søde og servicemindede receptionister fået min morgenmad pakket til take-away og ønskede mig en god dag. Så kan man da ikke få bedre service.

26. juni 2021

Har lige være på scandic i to dage i…

Har lige være på scandic i to dage i Hvidovre super flot når man går inde smilende og glad personale det tog lang tid og blive tjekket ind kom op på 6 sal værelset meget pænt rent men meget lille var næste morgen til morgenmad kl 8 alt var bare trist og koldt man tager bakken med op på gangen er der fyldt med bakker fra håndværker der bor der de står der så meget af dagen næste da var jeg til morgen bord kl halv syv der var det okay varmt alt i alt okay men alt for dyrt i forhold til standard vil helt sikkert vælge et andet i kbh der kun koster det halve feks admiralhotellet

3. marts 2021

Fest på scandic i Roskilde

Vi holdt fest i går på scandic i Roskilde og havde en fantastisk oplevelse. Lige fra vi kom følte vi os godt taget imod og alt var så smukt sat op. Maden var så lækker og der var ingen grænser for vores ønsker uden det kostede ekstra. Serveringen og opmærksomheden på os og vores gæster igennem hele festen var upåklagelig. Og vi sov efterfølgende på hotellet efter festen i dejlige værelser med lækker morgenmad. Tak for en dejlig fest og fordi vi som værter kunne slappe helt af og blot nyde det.
Majken og Morten

30. august 2020

Scandic City Aalborg

Til Scandic City Aalborg havde jeg købt et ophold i gave til mine forældre. Det endte med, at pengene var helt spildt, fordi man ikke kunne booke en anden dato, selvom man på grund af Corona ikke kunne spise på hotellet, som vi ellers var blevet lovet det. Det blev bestilt i god tid, og de lovede, at køkkenet var åbnet til den tid. Mine forældre har over 2 timers kørsel hver vej til og fra hotellet, så spisningen var en væsentlig del af opholdet. Det var 840 kr. lige ud af vinduet, for da de dagen før ankomst ringede til dem for at sikre sig, at hotellet ventede dem, fik de så at vide, at der ikke var restaurant, og at de måtte finde noget i byen, hvis de ville spise - fredag aften i Aalborg efter to timers kørsel uden en bordreservation. Virkelig dårlig stil.

22. august 2020

Scandic Hamar👍🏼👍🏼👍🏼

Vi besøgte Scandic Hamar i en nat den 11/12 August 2020 - og jeg har sjældent oplevet SÅ god service.
TUSEN TAKK FOR DEN FANTASTISKE KUNDESERVICE DU GA MEG OG FAMILIEN MIN DEN KVELDEN (en mand som var aften/nattevagt)

12. august 2020

Rigtig dejlig oplevelse

The Reef Frederikshavn med 2 børnebørn på 9 og 13 - skøn oplevelse.
Meget imødekommende og servicemindet personale, lækker mad, god service - også til børnene.
Dejligt værelse og badeland og Coronaen var der fuldstændig styr på overalt på hotellet.
Vi kommer helt sikkert igen

10. august 2020

ALDRIG HOLD BRYLLUP PÅ SCANDIC!

ALDRIG HOLD BRYLLUP PÅ SCANDIC!!
- Vi skulle holde bryllup på hotellet i Silkeborg til august, hvor vi blev lovet at vi ville være det eneste brudepar på dagen - da de kun bookede et STORT arrangement ind pr. dag.
Nu har de booket to konfirmationer og et andet bryllup ind på vores store dag. Vi skal endda dele terrassen med en konfirmationsfest.. Hvor de ellers havde sagt, at det kun var hotellets gæster, som kunne komme ud og bruge den.
Alle rammerne for vores dag er præcis modsat af hvad vi blev lovet. Er dybt forarget og skuffet, og vi blev lovet at vi var i gode hænder.

8. april 2020

Ingen mad

Da jeg ankom til restauranten for at hente en bestilling lavet gennem ToGoodToGo kunne jeg se at det meste af morgenbuffeten var pakket væk. Jeg bliver sendt ned i reception for at få udleveret en foamboks. Da jeg kommer tilbage er der kun lidt pålæg og brød tilbage. Jeg beklager mig til personalet og forlader stedet uden noget morgenmad.

Det er simpelthen for dårligt at rydde buffeten for sidste afhentningstispunkt.

26. januar 2020

Dejlig oplevelse på Scandic Falkoner

Dejlig oplevelse på Scandic Falkoner, som fuldt ud levede op til mine forventninger.
Indcheckning forløb nemt og bekvemt og værelset var med en stor dejlig kingsize seng.
Morgenmaden var også helt fin, dog var der mange mennesker, så svært at finde siddeplads. Dette lykkedes dog efter lidt ventetid.
Har booket mit næste ophold i januar og glæder mig allerede

9. december 2019

0 stjerner herfra

Overnattede på Hotel Scandic i Ringsted - én uge på familie værelse (til 5 pers) til en pris på 11.500 kr.
Vi var 4 personer på værelset - har svært ved at se hvor der skulle være overnatnings mulighed til en evt 5. pers
Ingen opbevaringsmuligheder ala skuffer eller skabe, kun 6 bøjler i alt til alt vores overtøj, tøj og personlige egendele.
Værelserne er totalt nedslidte, både mht møbler og lokalerne i sig selv. Minder om noget fra det gamle Øst Europa.
Rengøring var sløset og kun halvdelen af dagene.

Eneste plus er restauranten, hvor vi spiste morgenmad hver dag. God og lækker morgenmad samt sødt, smilende og venligt personale

Alt i alt en virkelig en skuffende og dårlig oplevelse for vores familie
Vanvittig overpris på noget gammelt nedslidt møg

20. november 2019

Scandic Copenhagen bedste hotel

Har lige været på weekend ophold med en god veninde på Scandic Copenhagen. Det var en dejlig oplevelse.

Det var et venligt personale, hotellet lå meget centralt og så var der en utrolig lækker og kæmpe morgenmadsbuffet.

Vi havde værelse lige ud til søerne, så udsigten var så flot. Nu var jeg heldig at blive inviteret med på hotellet, men det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil bo der, når jeg skal til København igen.

Rigmor Ulriksen

28. oktober 2019