Scandic Hotels Anmeldelser

1,9

vi fandt et brugt kondom med lidt rester af juicen i sengen i starten ville manden ikke lukke mig ind fordi de sagde i receptionen det ik ser ud som jeg høre til der de prøver kalde mig en samfundstab... Se mere

Minus: Klimaanlæg larmer Lille tv uden særlig udvalg af filmtjenester Ingen tandpasta Dårlig toiletpapir Skævt toiletsæde Ingen badekar (superior værelset) Meget lydhørt Ingen mini... Se mere

Scandic Sønderborg. Ved tjek ind kræves ekstra beløb på 200 kr for opgradering af værelset uden tæpper gr. Medbragt hund. Samt ekstra 200 kr pr. Dag for hunden. Kommer til meget slidt værelse med... Se mere

Totalt dårligt sted, lukker ikke folk ind selvom man har købt et Værelse, manden sagde det var pga mit tøj udvalg, det sku for dårligt

1. Hotel
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find and book hotels in northern Europe with Scandic Hotels. Chose from a wide range of hotels and hotel packages in Sweden, Norway, Denmark and Finland.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,9

Booking ved Gavekort er ikke meget værd !!!

Jeg har været på en overnatning på et Scandic hotel, hvor mange ting gik galt, hvilket jeg klagede over - og modtog derefter et gavekort til en erstatnings overnatning. Fint nok.
Men da jeg vil booke en overnatning en torsdag til en fredag her i december, så får jeg at vide, at der ikke er et eneste hotelværelse ledigt i København - ….. for gavekort….
Da jeg ringer for at få forklaret, hvorfor der er ledige værelser - men ikke til brug af gavekort, så får jeg at vide, at de ikke tjener ligeså meget på gavekort.
Altsååå…. En kunde er vel en kunde, og skal behandles ligeværdigt eller?
Hvis ikke de kan/vil servicere kunder med gavekort, fordi tilbuddet er for billigt, så skal de vel ikke udbyde dem?
“Næh men jeg kunne prøve en søndag, mandag, tirsdag eller onsdag…”
Men der arbejder jeg - og jeg vil gerne afsted en torsdag.
“Jamen så må jeg vente til Januar…”
Jeg vil gerne afsted i December.
Det er virkelig dårlig kundeservice - og en ualmindelig dårlig firma politik!!!!

21. november 2022

Vær meget opmærksom på vilkår for ombooking

Køber man det billigste ophold er der ikke fri ombooking, og det holder de 100% fast i. Jeg havde booket et ophold til 2.712 kr. og på grund af valget fik jeg flyttet mit ophold. Hotellet kunne intet gøre - end i ikke give en lille rabat på næste ophold.
Prisforskellen i forhold til fri ombooking havde været på ca. 50kr, men jeg var simpelthen ikke opmærksom nok da jeg bookede - tog bare det billigste.

31. oktober 2022

Scandic Silkeborg.

Stort set et perfekt ophold på Scandic Silkeborg, men en lille irriterende detalje var at der under TV’et på værelset hang en seddel om at man kunne låne HDMI stik i receptionen.
Ved henvendelse i receptionen blev det oplyst, at hotellet kun havde eet (1) HDMI stik, og at det var udlånt.
1 stik til så mange værelser er nok liiige i underkanten…..

16. oktober 2022

Scandic Kødbyen - fænomenal service

Fem stjerner kan ikke gøre det. Fra den 19. - 20. september afholdt ngo'en OvaCure et stort event på Hotel Scandic i Kødbyen, og det gik over al forventning.

Personalet stod til rådighed længe før eventet og var helt utrolig hjælpsomme med alt fra opbevaring af vores materialer, til at vi måtte komme dagen inden og gøre klar, til at hjælpe ud med skrald osv. Der var konstant små ændringer i antallet af deltagere og dermed, hvor mange værelser vi skulle bruge, men det blev taget i stiv arm, og vi er kun blevet mødt med forståelse. Få dage inden eventet fandt vi ud af, at vi skulle bruge et molton-tæppe. Også her trådte hotellets personale til. De indhentede et tilbud, satte tæppet op og sørgede for, at vi var i gode hænder fra start til slut.

I løbet af de to dage fik vi desuden serveret mad i høj klasse, og personalet udviste ikke bare fleksibilitet, vi blev også mødt med smil og en ekstrem god service. De fjernede borde på et splitsekund, hvis vi bad om det, de fjernede en hel væg og gav os et ekstra rum, selvom vi ikke havde booket det på forhånd, og jeg kunne blive ved. Det var en så gennemført oplevelse, og der var intet at sætte en finger på.

Stor tak til personalet - i særdeleshed Maja - der løftede vores event og gjorde os rolige og komfortable selv i stressede situationer.

19. september 2022

Scandic Aalborg Øst

Vi blev flyttet til dette hotel grundet branden på Scandic Aalborg City, hvor vores oprindelige booking var. Vi havde booket 4 dobbeltværelser fra fredag til søndag, og det første problem var, at vi ikke kunne få værelser i nærheden af hinanden.
Fredag aften ankommer flere busser fyldt med pubertetsbørn, der skal spille turnering i Gigantium. De larmede og hujede på gangene - pudekamp, pigehvin, smækkende døre og trampende fødder. De bankede løs på alle dørene - også vores, hvorefter de løb deres vej - helt utroligt belastende, og også utrygt for vores børn på 9 og 10, der ikke turde gå alene på gangene mellem vores værelser, fordi de blev generet af de store grupper af børn, der løb frem og tilbage.
Vores klager til receptionen blev mødt med et: "Nu er det jo ikke vores børn", så der var ingen hjælp at hente.
Fredag aften spiste vi på hotellet - god mad, men priserne var helt hen i vejret. Vi gav 18,- kr. for at få ost i en burger og 75 kr,- kr. for at få kylling i vores salat.
Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse, og den ene stjerne gives udelukkende, fordi den inkluderede morgenmad var okay.

21. august 2022

Har aldrig oplevet et så beskidt og…

Har aldrig oplevet et så beskidt og ulækkert værelse, som det min familie og jeg fik hos Scandic i Vejle, gammelt slik under sengen og i sengen så tvivler på, der er skiftet sengetøj fra de tidligere gæster. Vinduer og skabslåger meget beskidt. Da vi skal i bad kommer der næsten ikke vand ud af bruseren det løber bare ned af slangen og selvfølgelig er flasken med balsam tom, men et dejligt stort værelse men med meget slidt gulv og det ene vindue virker ikke, kan absolut ikke anbefale stedet.

14. august 2022

Scandic Copenhagen Vester Søgade 6

Junior suite, prisen er 2.500 kr. pr. nat for to personer. Det er jeres dyreste værelse, fraset konference suiten.

Forventer derfor lidt luksus, men det var bare ikke følelsen.

Sofabordet var ret ustabilt, vippede en del.
Stolene havde mange pletter, smid dem ud eller rens dem.

Der er en sofa-seng på værelset ud over den alm. seng, hvilken vi også benyttede, og det var utrolig hård.

Badekaret er decideret farligt, når der ikke er en skridsikker måtte.

Det gode: Fantastisk udsigt, aircondition, godt sengetøj, gode dyner, 2 x TV, mulighed for at adskille de to rum med skydedøre.

12. august 2022

Scandic Hotel Hvidovre

Scandic Hotel Hvidovre

Hotellet var slet ikke som forventet.

Vi ankommer til vores hotel, da vi kommer op på det givne værelse. Er værelset ikke rengjort fra tidligere besøgende. Der ligger brugte håndklæder på toiletgulvet, affald på bordet og sengene er ikke redt.
Vi går ned og giver information, personalet finder et nyt værelse dog ser de lidt skeptiske ud.

Vi ankommer til det nye værelse, her er der skimmelsvamp I brusekabinen.

Til aften havde vi bestilt en 2 retters menu, vi kommer ned til buffet. (Dette havde vi fået info om på mail dagen inden vores besøg)
Der var nogle salater, lidt brød, noget forret, 2 slags kød: fars brød og Gordon bleu og 2 slags sovs. Ikke det jeg havde forventet.
Man forventer da lidt lækkert kød, blandt andet.

Vi bestilte hotellet da de har pool, dog var denne under renovering. (Det kan jo ske)

Skuffende oplevelse, pånær morgenmaden. Den var okay.

31. juli 2022

Nu har vi glædet os til at skulle prøve…

Nu har vi glædet os til at skulle prøve at bo på et dyre hotel end vi plejer. Men vi blev så skuffet. Først da vi kommer, får vi at vide at vi skal gi 200 kr mere for at få badekar. Synes ikke der stod en mere pris, på deres side.
Sengen er mega bløde. Vinduet er så højt oppe, at man ikke kan se ud af dem. Mega meget støj, både ude og inde. Ingen skabe til tøj og elkedel er totalt kalket til, ikke særlig lækkert. Og så deres morgenmad, det blev jeg så skuffet over. Så vi vil hellere på Wakeup hotel end scandic city i Århus

27. juli 2022

- Scandic CPH Strandpark Amager

- Scandic CPH Strandpark Amager
Min veninde og jeg skulle drikke noget kaffe på den øverste etage af Scandic i dag, da vi har spurgt receptionisten om det fik vi det vide, at om 8 min ville de åbne for gæster og hvis vi tager elevator til 11. Sal op & ned nogle gange så kommer tiden til at passe!
Hold da op, sikke en dårlig stil og flabet attitude. Og sikke en frontfigur har de ansat der, skulle det være en som kan lave grin med deres gæster?
Det er simpelthen ikke i orden. :(

20. juli 2022

synse det er fordårligt når i skriver i…

synse det er fordårligt når i skriver i har en restaurant men igen kød på meneun og persolalet var mega falabet i baren og spurte efter drikke penge og da vi ikke vill gi drikkepenge kunne vi ikke få betjening mere. og da vi så ville side udenfor får vi afvide det kun er til kunder i baren og vi må side på værlset vil aldrig anbefalde jer til nogen

5. juli 2022

Scandic olympic i Esbjerg

Scandic olympic i Esbjerg. For morgenmadsbuffet. Pølser er bløde pga kondens fra rørær da er placeret oven på røræg i et glas med tætsluttende låg. Prøvede yderligere 1 glas med samme resultat men her var pølser også kolde. Ville ikke forsøge glas med bacontern da tænkte at nok ikke var meget bedre. Røræg, pølser og bacon bør være i fade på varmeplade, som ses andre steder, og adskilt så vi som kunder selv kan vælge fordelingen. Virker som en spareøvelse da corona jo ikke mere er aktuelt.

14. juni 2022

Dårlig attitude fra tjener

Jeg spørg efter en redbull og vodka, og får atvide fra tjeneren at de ikke servere stærk alkohol så tidligt, eftersom han godt ved hvordan folk bliver. Sikke en service at få, lige efter man tjekker ind. Heldigvis kunne jeg finde en anden tjener der pænt kunne servere det til mig.

19. maj 2022

Mørkt og skummelt Scadic Victoria

Var på Scandic Victria Oslo med familie. Service OK. Værelser var mørke og skumle. Udsigt til lukket mørk gård. Intet dagslys. Vinduer kunne ikke lukkes op. FDet kan man ikke byde mennesker. Kan absolut ikke anbefales.

16. maj 2022

Jeg har lige boet 2 nætter på Scandic…

Jeg har lige boet 2 nætter på Scandic Odense, hvor jeg tjekkede ind søndag eftermiddag. Mit ophold blev booket til mig via arbejde af en ansvarlig fra HR afdelingen, så jeg tænkte jo ikke så meget over noget og bare sørgede for at komme afsted.
Da jeg kommer derned bliver jeg bedt om et kredit kort de kan registrere betalingen på. Jeg bliver så overrasket og fortæller at det er den og den firma og jeg ikke selv skal stå for at betale for noget som helst.
Jeg får så at vide at firmaet betaler aldrig forud men kun foretager bookingen, og at man så selv står for betalingen når man kommer derned - hvilken jeg intet har fået at vide om af nogen at det sådan det skal foregå!
Hun siger også at hvis min firma skal stå for betalingen ville hun blive nødsaget til at sende min chef en formular han sal udfylde og sende tilbage til hende osv osv.
Jeg bliver selvf helt utilpas og går i panik og kontakter så min chef, hvor han ender med at sende mig pengene direkte hvor jeg så får betalt for mit ophold.
Dagen efter får jeg at vide af en anden kollega at han også blev spurgt om kreditkort ved indtjekning men at han dog slap for al bøvlet da han nævnte firma navnet og at regningen skulle sendes dertil.
Så stod jeg der med en fornemmelse af fornærmelse, irritation, frustration og hvad ved jeg, da det til og med var den samme receptionist der havde betjent os begge.
Hvorfor give 2 forskellige udsagn til 2 mennesker der kommer fra samme firma? Jeg følte mig sat i en presset situation, utilpas og kunne ikke finde ro før jeg fik fat i min chef og fik det løst. Det giver ikke mening for mig?? Det er ikke ligefrem det fedeste at opleve når man kommer fra udenbys og har siddet i offentlig transport i over 2 timer for så at opleve sådan en situation. Derudover fik jeg ringet ind til hotellet et par dage før min ankomst, hvor jeg fik at vide at jeg slet ikke stod på listen over dem der skulle komme osv. Det viste sig så at jeg stod et helt andet sted hvad det så end betyder. Jeg fik at vide at det var muligt at få anskaffet noget at spise ved ankomst, men restauranten på hotellet havde lukket og selve hotellet ligger så 9km væk fra Odense centrum tæt på motorvejen hvor der intet ligger. Så jeg endte med at gå sulten i seng.
Jeg reserverer så et bord til aftensmad på hotellets restaurant dagen efter hvor jeg siger jeg gerne vil spise kl 19.jeg når lige knap ind på mit værelse hvor tlf ringer og en pige i røret siger tea hvis jeg valgte at komme 29 skulle jeg være opmærksom på lang ventetid af 45 min på min bestilling osv og spørger om jeg ikke vil komme kl 18 i stedet for. Jeg synes det for tidligt og siger nej, hvor hun så siger hun så helst vil have jeg kommer 19.45.
Tanken om at jeg intet aftensmad har fået dagen før, kun en lille bolle med en skive ost og noget juice til morgenmad for så at komme til at spise aftensmad først 20.15 ish, gjorde bare jeg fik nok. Det gad jeg simpelthen ik og endte med at afbestille min reservation for så at finde en anden løsning i stedet.
Desuden som prikken over I'et var der et par på etagen over mig der lå og knaldede hele natten hvor man kunne høre alt højt og tydeligt, så jeg intet rigtig søvn fik heller. Over all synes jeg ikke ligefrem det har været den fedeste oplevelse. Jeg føler mig hverken imødekommet eller vel informeret omkring noget som helst.

5. april 2022

Scandic Friends - Ikke hvad det har været!

Incitamentet til at vælge et Scandic Hotel med Scandic Friends bonus program skrumper og skrumper.

- Bo to – betal for én er væk på Erhvervsaftale!
- Børn aldersgrænse er ændret fra 14 til 12!
- Bonuspoint for ophold er på flere hoteller bare steget og steget!

Med over 25 overnatninger pr. år, de seneste år, finder jeg forhåbentlig snart et bedre loyalitets program.

Vi ses Scandic!

3. april 2022

Lækker morgenmadsbuffet på Scandic på…

Lækker morgenmadsbuffet på Scandic på Falkoner Alle på Frederiksberg. Jeg kom bare sulten forbi og tænkte de måtte have en morgenmadsbuffet. Og ganske rigtigt: en lækker og betalelig morgenmadsbuffet. Halv pris til min søn på 10 år, der også var begejstret

30. marts 2022

LÆS DET MED SMÅT

Dette er min første trustpilot, hvilket fortæller hvor dårlig en oplevelse jeg har haft med Scandic!
Vi har fået et gavekort på 700kr (som har kostet 700kr), men gavekortet kan så ikke bruges på tilbud. Sikke en service! (Ja - husk at læs og forstå det med småt!)
Jeg må erkende at jeg overfor medarbejderen jeg snakkede med kunne have anvendt en bedre tone og ordforråd, men magen til arrogance og dårlig kundeservice skal man godt nok lede længe efter!
Formentlig de har loven på deres side, men hvad hjælper det virksomheden når de gang på gang får dårlig anmeldelse og mister kunder på den baggrund?!

8. marts 2022

Er dette din virksomhed?