SCALASOL® Raamfolie Anmeldelser

4,3

Wij bestelden veiliheidssticker voor een glazen deur. Klein orderbedrag. GLS kon ons adres niet vinden (in 2026?!). Scalasol was zeer behulpzaam en stuurde opnieuw per PostNL. Dat is nog eens service.... Se mere

Wij bestelden een anti-inkijkraamfolie, look gezandstraald. Ik bestelde er voor 2 ramen. De folie was perfect op maat gesneden zoals opgegeven. Er zaten duidelijke instructies bij waardoor het heel... Se mere

Verduisterende raamfolie gekocht voor het raampje boven de deur van onze nieuwbouwwoning. De Svedex deuren hebben een siliconenrandje rond het raam. De folie is dik en stug. Je krijgt het dus nooit ne... Se mere

Halfspiegelende folie gekocht voor HR++ glas. Levering was razendsnel. Instructies waren duidelijk. Ondanks harde wind en redelijk formaat folie (150 x 110 cm) ging het met 2 personen vrij sne... Se mere

1. Gør det selv-butik
  2. Butik med udstyr til vinduesbehandling
  3. Glasindustri

SCALASOL® Dé raamfolie webshop van de Benelux! Wij maken het bestellen van professionele raamfolie voor iedereen mogelijk. Onze plakfolie komt rechtstreeks uit de vakhandel waardoor wij u continu een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Ons assortiment bestaat uit allerlei raamfolies die u eenvoudig zelf op uw raam kunt aanbrengen Vakhandel kwaliteit Scalasol® werkt uitsluitend met vakhandel kwaliteit raamfolies en gereedschappen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat u de beste kwaliteit raamfolie ontvangt. Wij bieden altijd een fabrieksgarantie op onze geleverde raamfolies. Deze fabrieksgaranties vindt u op de productpagina's in de specificaties. Heeft u een vraag over de garanties? Neem dan contact met ons op voor verdere uitleg. Continu verbeteren Wij streven er altijd naar om u de beste service te geven via onze webshop & dienstverleningen. Doordat wij zeer perfectionistisch zijn ingesteld is er altijd ruimte voor verbetering. Wij zijn altijd druk bezig met het up-to-date houden van alle informatie in de webshop en waar nodig vullen wij het aan om het voor u nog duidelijker en overzichtelijker te maken. Ziet u onverhoopt toch een foutje of een verbeter punt? Dan vernemen wij het uiteraard héél graag!

Svarer typisk inden for 48 timer

4,3

Tijdens het bestellen van de folie…

Tijdens het bestellen van de folie aangegeven dat het een spoedje was, dag er op in huis. Top 👍🏻

20. november 2022

Besvarelse fra SCALASOL® Raamfolie

Bedankt! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! ^ Arnold (SCALASOL)

Rakel

Grote rakel voldoet niet . Te slap ,geen goed doordacht ontwerp voor de kracht die erop moet komen. Als je wilt verbeteren moet je maar contact zoeken.

17. december 2022

Besvarelse fra SCALASOL® Raamfolie

Bedankt voor uw 4 sterren beoordeling!

De zware rakel is speciaal ontwikkeld om (dikkere/stuggere) raamfolies goed aan te kunnen aanbrengen. Middels het gebruik van de zware rakel moet u voldoende druk kunnen uitoefenen, om het vocht goed onder de raamfolie vandaan te rakelen. Indien u harder drukt dan de bedoeling is, bestaat de kans om de raamfolie (onherstelbaar) te beschadigen. Vandaar dat de zware rakel een maximaal drukvermogen / beveiliging heeft, om te voorkomen dat u té hard drukt.

Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!
^ Frank (SCALASOL)

Perfecte service

Duidelijke website, correcte prijzen, snelle levering. Top.

15. november 2022

Gewoon alles naar wens.

Gewoon alles alnaar wens.

13. december 2022

Besvarelse fra SCALASOL® Raamfolie

Top, bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! ^ Arnold (SCALASOL)

Het werd snel geleverd en precies op…

Het werd snel geleverd en precies op maat gemaakt.
Prima!

29. november 2022

Besvarelse fra SCALASOL® Raamfolie

Top! Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! ^ Arnold (SCALASOL)

De folie was snel binnen en eenvoudig…

De folie was snel binnen en eenvoudig aan te brengen!

12. november 2022

Besvarelse fra SCALASOL® Raamfolie

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze raamfolie. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! ^ Arnold (SCALASOL)

Perfect op maat!

11. november 2022

Besvarelse fra SCALASOL® Raamfolie

Top! Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw op maat gemaakte raamfolie. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! ^ Frank (SCALASOL)

Besvarelse fra SCALASOL® Raamfolie

Fijn om te horen! Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! ^ Arnold (SCALASOL)

Snelle levering top product

Snelle levering. Product makkelijk aan te brengen. Top dus.

23. november 2022

Besvarelse fra SCALASOL® Raamfolie

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service & producten. Wij hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn! ^ Arnold (SCALASOL)