Jeg har kæmpet i 5 dage for at få…
Jeg har kæmpet i 5 dage for at få erstattet min helt nye kuffert.
Bliver kastet frem og tilbage og skriver med ellers sød medarbejder fra Bagsupport Team Sweden der gerne vil hjælpe men ikke kan uden tag nummer eller Pir nummer.
Jeg har talt med 32323260 2 gange og er pt i kø på 45. minut for at tale med dem om oprettelse af PIR nummer.
Vi fik bagagen 22.30 lørdag aften og da det var første rejse var jeg ikke klar over at man skal henvende sig i lufthavnen. Tog billeder der viste tid og sted og kuffert og tog hjem og sov.
Og så startede missæren.. Man har 7 dage til at anmelde det.. praktisk at telefonen ikke bliver besvaret når man ringer på d 6. dag...
Der er over 100 km ind til lufthavnen, jeg kan ikke forstå at det skal være så svært når alle andre dokumentationer er iorden for skade, kuffert, sted og tid...
Syntes ellers flyvningen helt fint og personalet hos SAS var søde og imødekommende.
Men det her.. det er vanvid.. Har forsøgt at oprette rapport online... Den går i fejl - sendt billeder til Bagsupport Team Sweden af fejlen og sendt billede, på billede, på billede af alt... og så strander det ved et f***** tag på en kuffert / manglende PIR nummer som man ikke kan få lov at oprette..
Det MÅ sku kunne gøres bedre..