Opgradede mit SAS EuroBonus MasterCard til Premium (1500 kr. i gebyr). Fik absolut ingen besked om, at det medførte ny tilmelding til PBS Betalingsservice, hvilket medførte spærring af mit kort, fikti... Se mere
Anmodet om at få mit kredit maksimum hævet. Man ønskede lønseddel sendt over normal ikke krypteret mail, og der er i følge kundeservice ikke mulighed for anden vej til at indsende ønskede oplysninger... Se mere
Glimrende service og mulighed for reklamation af køb. Kan kun anbefales.
Jeg har haft løbende problemer med en…
Jeg har haft løbende problemer med en virksomhed der trækker på mit kort som jeg har bedt dem om at stoppe. Fik super hjælp af jeres kollega
SAS bør hurtigst muligt koordinere med Flying Blue
Den 6. december skulle jeg flyve med KLM fra Rio de Janeiro til Billund. Ved indtjekning blev jeg overrasket over, at jeg ikke kunne medtage en ekstra kuffert uden beregning, som jeg normalt kan som følge af mit SAS EuroBonus Guldmedlemskab. Derudover fik jeg heller ikke adgang til loungen. Personalet oplyste, at guldniveau hos SAS ikke giver adgang til disse fordele hos SkyTeam, da der kræves Elite Plus-niveau, hvilket ifølge dem svarer til SAS’ platin-niveau.
Jeg fremviste mit SAS-guldkort i appen, hvor det tydeligt fremgår, at SAS Guld modsvarer Elite Plus. Dette blev dog afvist. Både ved indtjekning og ved betaling for ekstra bagage kontaktede personalet deres overordnede, som bekræftede, at SAS Guld ikke giver adgang til fordelene.
Efter hjemkomst kontaktede jeg SAS for at få dem til at tage sagen op med KLM eller SkyTeam. Svaret fra SAS var, at årsagen skulle være, at jeg havde indtjekket bagage under mit KLM-medlemsnummer. Dette er imidlertid ikke korrekt, da vi aldrig drøftede, hvilket selskab jeg var registreret hos. Dialogen handlede udelukkende om, hvorvidt SAS Guld blev accepteret som Elite Plus.
Jeg rejser jævnligt med KLM/Air France i Europa og Afrika og har aldrig tidligere oplevet, at SAS Guld ikke giver de forventede fordele, eksempelvis adgang til loungerne. Jeg kan desuden se i flere SAS-grupper på Facebook, at andre medlemmer har haft samme problem.
Jeg vil derfor opfordre SAS EuroBonus til at tage kontakt til SkyTeam og få afklaret og rettet denne uoverensstemmelse.
Undgå SAS – de overholder ikke egne regler!
SAS lever ikke op til deres egne retningslinjer for ombooking og refundering.
Selv når fejlen tydeligt skyldes SAS’ egne interne systemfejl, nægter de at udbetale refundering – på trods af dokumenteret fejl samt telefonisk bekræftelse fra deres egen kundeservice.
Kort sagt: SAS overholder ikke deres egne vilkår, og man risikerer at miste sine penge – selv når fejlen udelukkende ligger hos dem.
SAS kan man bare ikke regne med.!
Så sidder jeg igen igen til tørre fordi mit fly er aflyst. 2 mandag i træk. Find en anden pilot end ham der melder sig mandagssyg..!!!! 7 timer før jeg er hjemme. Ligesom for en uge siden! Det er mere reglen end undtagelsen at SAS flyver til tiden. Rejser KUN med jer fordi min arbejdsgiver insisterer på at bruge jer :/
Kommunikation med virksomheden er helt…
Kommunikation med virksomheden er helt på månen. Jeg har lavet en indsigelse hos dem på en forkert kortopkrævning. Jeg modtager en kvittering på henvendelsen, men bagefter lader de som ingenting. Når jeg rykker dem, så har de aldrig modtaget noget som helst fra mig påstår de. De forlanger et OM nummer som ikke fremgår på deres kvittering. De er godt nok dygtige. Ifm. indberetningen skulle jeg finde det hemmelige medlemsnummer eller henvise til et faktura nummer.
Hold godt fast nu - SAS Eurobonus skriver IKKE fakturanumre på de fakturaer de sender til deres kunder!
Det er jo en kafkask helgardering, hvor man sørger for at man kan tage kundernes penge - men kunderne skal så sandelig ikke komme til dem for at få den service de har betalt for!
Kan ikke registrere rejser.
Har nu forgæves flere gange forsøgt at registrere mine rejser i bonussystemet.
Det kan ikke lade sig gøre, når jeg gemmer laver den selv om på mit navn, som den derefter ikke kan genkende.
Der er ikke mulighed for hjælp eller at komme i kontskt med nogen.
Hvis jeg kunne give 0 point havde jeg gjort det.
Den værste oplevelse med SAS
Min kæreste og jeg havde den værste oplevelse med SAS. Vi havde booket vores rejse til Japan for 5 måneder siden gennem SAS' hjemmeside. 3 uger inden vores tur modtog vi en email omhandlede aflysning af vores tur. Efter kontakt med SAS fik vi bare tilbudt returnering af vores penge, hvilket slet ikke var op til vores forventning. Vi stod i den sitatuation at vi skulle bestille tredobbelt så dyre billetter og virkelig dårlige ruter til Japan eller aflysning af hele turen. Det er rigtigt irriterende og træls at efter man har planlagt i god tid, at vi skal stå i denne L.... sitatution. Vi vil aldrig rejse med SAS fordi man ikke kan regne med deres planlægninger.
3 flyafgange på 10 mdr alle aflyst
3 flyafgange på 10 mdr alle aflyst
Ingen refundering af nogle rejser endnu
Kundeservice afbrød min samtale
Book aldrig SAS de er så uprofessionelle
Fokusér på kunder i stedet for overenskomst !
Efter at have sparet points op over en længere periode, har jeg nu endelig fundet en ting, som kan glæde den lille familie.
SAS tillader sig simpelthen at tage ca 3.300 points for levering af dette produkt.
Altså 3.300 points, hvor man har brugt 33.000 DKK for at tjene disse ved MasterCard.
SAS, I er og bliver til grin - dette var blot den absolut sidste beslutning for ALDRIG at benytte mig mere af Jeres såkaldte service.
Til alle andre kan jeg kun sige HOLD JER LANGT VÆK !
Min veninde og jeg var med SAS til New…
Min veninde og jeg var med SAS til New York. Vi havde betalt for at sidde ved nødudgange,begge veje. Men fik ikke de pladser hverken på ud eller hjemrejsen. Efter hjemkomst skrev jeg 4 gange til til SAS om den oplevelse, uden at høre fra dem. Ringede så til dem og fik at vide, at de ikke refunderer for købte sædepladser.
Tyveri ved højlys dag. De er vist de eneste der kan tillade sig at sælge en vare og så lade være med at levere den. Holder mig fra det selskab fremover.
Vi fløj derover den 4.12.21 og retur den 11.12.21
Bente Roggenkamp
De snyder med point og svarer aldrig…
De snyder med point og svarer aldrig tilbage på henvendelserne...
Det lader til at være strategisk hos SAS, for at undvige at indsætte de korrekte point.
Kundeservice eksisterer simpelthen ikke derinde. Ej heller når man er Gold eller Diamant. dee svarer lidt hurtigere, men tørrer alt af og mange bruger dagevis på mails, uden at der sker det mindste derinde.
Jeg forestiller mig at det er en organisation, hvor man er fløjtende ligeglade med sine kunder - kunder som holde holden under dem, er trofaste og loyale, men hvor man ingen respekt har får sine kunder.
Skræmmende adfærd!
eurobonus hvad skal man med det?
eurobonus hvad skal man med det?
efter en anmeldelse får man følgende autosvar:
Hej S. Hansen
Din anmeldelse af SAS er lige blevet offentliggjort.
Tak, fordi du er med til at opbygge tillid online og lette andre forbrugeres købsbeslutninger.
Tillid ha ha ha, vor herre bevares, euro bonus tak for det, de stjæler med arme og ben.
webshoppen tog mine point uden at give hvad jeg købte
Hej jeg købte i august i webshoppen for at bruge over 100.000 point der var ved at udløbe. Shoppen trak point og så skete der ikke mere. Jeg har så i flere omgange kontaktet shoppen der ikke kan gøre noget og ikke vil - de sender videre til IT men efter ne måned slutter du blot ticket udne at svare selvom de lover det. Det er umuligt at finde rundt i systemet for at komme til nogen der kan klages til - med mindre det er eksternt. Jeg er advokat og hvis nogen tager mine penge uden at give mig det jeg har købt ved jeg godt hvor jeg skal lede i straffeloven
Hvorfor kan man ikke efterregistrere…
Hvorfor kan man ikke efterregistrere point med billetter, der ikke har 13 numre? Jeres drop-down menu lister alle jeres star alliance medlemmer, men accepterer kun SAS billetformatet. Jeg kunne ikke registrere Croatian Airlines, der har 15 numre i deres billet. Jeg ringer til kundeservice, der beder mig sende billetinfo til ebretro-email Jeg redegør for problemet og hører intet. Ringer igen til SAS, der fortæller der er 1 mdr. ventetid på svar. Hun siger også, at der er noget galt med mit boardingpass og billetter og at jeg skal kontakte Travellink og Flyselskabet. De mener ikke der er noget galt med deres billetter. Får svar på e-mail, der beder om mere dokumentation og beder mig registrere online. Tilbage til start! Kom igen SAS.
Har i årevis rejst med Star Alliance…
Har i årevis rejst med Star Alliance selskaber baseret på at hele familien var medlem af SAS Eurobonus. Nu viser det sig, at SAS har annulleret børnenes medlemskaber for flere år tilbage - og det er ikke muligt at få svar fra dem / en begrundelse.
Jeg har point som udløber
Jeg har point som udløber, og pga. Corona, vil jeg så købe noget fra Webshoppen. Det er sindssygt så høj en fragtpris de tager, halvdelen af mine point går til fragt! Omregnet noget der svarer til 70 kr.!?!
Nå, men til den pris, så regner jeg da bestemt med at det bliver leveret foran min hoveddør! Nej nej nej, til sidst i flowet, så står der f****e at pakken bliver leveret til tætteste udleveringssted! Jeg havde valgt en adresse, hvor der ofte er folk hjemme og hvor nærmeste udleveringssted er MEGA besværligt at komme til. HVORFOR oplyser I ikke om dette på forhånd!?? Og hvorfor skriver I ikke, hvilket leveringsfirma I bruger? Så jeg kan prøve at regne ud, hvor min pakke bliver leveret! Det er en seriøs dårlig oplevelse at skulle anvende sin surt optjene point. Det må I simpelthen kunne gøre bedre SAS! Jeg kender ingen webshops som tager SÅ høje fragtpriser!
Glimrende service og mulighed for…
Glimrende service og mulighed for reklamation af køb. Kan kun anbefales.
Pivringe service
Pivringe service. Ingen forlængelse af status på mastercard premium på trods af corona. Derimod fordobler de gebyret. Ussel gebygrib
Defekt sæde på en 10 timers tur på…
Defekt sæde på en 10 timers tur på business class
Hej brugere af SAS
Har I et godt råd til mig der på en business class tur fra Miami til Kastrup fik et sæde der var ødelagt (luftpuden var punkteret, og dermed sad man direkte på det hårde træsæde. Og selv om SAS Ground service erkendte at det var en fejl på stedet men ikke pga fully booked kunne tilbyde estatningssæde, og derfor bad os om at klage til SAS København og sagde at vi ville få hele billetten refundere - og selvom kaptajnen havde noteret det defekte sæde ind i sin logboo - så er det ikke til at komme igennem her til SAS København der blot henviser til hjemmesider der ikke passer til denne type klager . Skal man virkelig have advokat på en sådan sag der burde være løst på stedet - det skal nævnes at SAS Management Group i DK heller ikke svarer på direkte breve !!!!
mvh Eurobonus 012378395
Købte sidste juli billetter til koncert…
Købte sidste juli billetter til koncert i marts 2019 via Viagogo. Da jeg havde gennem ført betaling med køb af to billetter til 1251 kr stk, havde jeg betalt 461€ åltså næsten 3600 kr. Klagede til Saseurobonuskort, som ikke gav mig medhold idet der ude i hjørnet stod der var gebyrer for 1500 kr, men det bliver jo stadig ikke 3600 kr. Billetter fik jeg heller ikke, men pengene trak de samme dag. Har nu fået billetter, men til stk pris 555kr altså næsten 700 kr billigere pr stk end dem jeg har betalt for. Saseurobonus siger at det er fordi jeg har accepteres videre salg af mine billetter. Jamen tror de da jeg er idiot hvis jeg accepterer at de sælger mine dyre billetter, så jeg kan få noget dårligere. Har aldrig accepteret dette. Der stod at hvis jeg IKKE ville gøre brug af mine billetter så kunne jeg bede Viagogo sælge dem videre, men det har jeg ikke gjort. Føler nu jeg er blevet fuppet 2 gange. Først af Viagogo der nu lægger over 2500 kr i deres egen lomme eller de deler dem måske med saseurobonuskort. Men sandelig også snydt af mit sasbonuskort, da de sidste år netop skrev til mig, at hvis varen ikke svarede til det jeg havde bestilt ville de tage sagen op igen, men det vil de ikke. Kortet bliver nu opsagt og Viagogo handler jeg heller aldrig med mere.