Dit is een eenmanszaak die onder verschillende fake namen opereert. Heet ene meer Rose dan Venus dan Angeli. Is allemaal dezelfde persoon. Besteld producten middels dropshipping in China en doet nad... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De levering heeft enorm lang geduurd onder het mom van Quality check. Vergeet de Quality check. De rugzakken die we besteld hadden waren van heel goedkoop materiaal. Totaal niet wat we verwachten. San... Se mere
Wat een slecht bedrijf!! Bestel hier nooit iets. Lamp besteld voor ruim 275 euro. Duurt allereerst weken voordat deze wordt geleverd. Uiteindelijk een mail dat het geleverd zou worden en dan opeens b... Se mere
Wij bestelden twee verlichtingsarmaturen. De levering werd steeds vertraagd en na 3 weken kregen we het bericht dat de levering geannuleerd werd. We zouden binnen de 10 dagen terugbetaald worden. In... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Sansoti brengen we de rust en warmte van Scandinavisch design naar je huis. We selecteren met zorg woonaccessoires en decoratie die tijdloos en functioneel zijn — gemaakt om jarenlang van te genieten. Geen vluchtige trends, maar stukken die passen bij een huis waar je je thuis voelt. We snappen dat online bestellen vertrouwen vraagt, en daarom staan we voor heldere communicatie, een vlotte levering binnen Nederland en België, en een klantenservice die écht meedenkt. Heb je een vraag over je bestelling of een product? Ons team reageert snel en persoonlijk. Duizenden klanten gingen je voor en richtten hun huis in met een stukje Sansoti. We zijn er trots op dat we mogen bijdragen aan jouw fijne thuis — en doen er alles aan om elke bestelling tot een goede ervaring te maken.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 0 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Arnaque!!!
Arnaque!!!! Site frauduleux! À fuir! J’ai acheté un article, j’ai reçu un article totalement différemment et bas de gamme. Ils ne proposent même pas de rembourser entièrement c’est honteux.
Scam
Scam, NIET BESTELLEN
kreeg na weken echt iets compleet anders dan ik besteld heb. Wordt nu al weken aan t lijntje gehouden om m’n geld terug te krijgen.
Niet bestellen . Echt te walgelijk voor woorden. T is een eenmanszaak die steeds net doet of het een grote zaak is met meerdere werknemers.
maar als je m zoekt op maps zie je toch echt iets heel anders.
Dat ie echt gaat werken ipv nette mensen geld af te trochelen.
Niet bestellen!
Niet bestellen!
Mijn advies: bestel hier absoluut niet. Ik heb drie producten besteld en wat ik geleverd heb gekregen lijkt in de verste verte niet op de producten die op de website worden afgebeeld. De verschillen zijn echt enorm.
Ik heb het bedrijf eerst netjes de kans gegeven om dit op te lossen en hierover een duidelijke mail gestuurd. Daar wordt gewoon niet op gereageerd. Ook telefonisch contact opnemen heeft geen zin: er wordt blijkbaar direct opgehangen.
Wat het nog erger maakt, is dat ze op hun website aangeven dat de langere verzendtijd komt doordat ze een kwaliteitscontrole uitvoeren voordat de producten worden verzonden. Nou, daar geloof ik na deze bestelling helemaal niets meer van. Als er daadwerkelijk een kwaliteitscontrole had plaatsgevonden, hadden deze producten nooit door die controle heen mogen komen.
Daarnaast zat er op het pakket een Chinees verzendlabel, waar vervolgens hun eigen label overheen was geplakt. Dit wekt sterk de indruk dat de producten rechtstreeks uit China worden doorgestuurd en dat er sprake is van dropshipping, terwijl de website dit totaal niet duidelijk maakt.
Voor mij voelt dit als misleidende verkoop: mooie foto's op de website, lange levertijd onder het mom van een kwaliteitscontrole, maar uiteindelijk ontvang je producten die totaal niet overeenkomen met wat je hebt besteld. En als je vervolgens contact probeert op te nemen, krijg je geen reactie.
Mijn advies: NIET BESTELLEN. Bespaar jezelf de ellende en het geld. Ik had achteraf liever ergens anders besteld.
goeie deal en tot nu toe doet ie het…
goeie deal en tot nu toe doet ie het prima
1 star
1 star – Very disappointing and misleading return policy
I am extremely disappointed with my experience with Sansoti.
I decided to return my purchase within their advertised 30-day return period. Only when arranging the return did I discover that I would have to send the product all the way to Shenzhen, China, at my own expense.
The return shipping costs are approximately four times the price of the product itself. In my opinion, this makes the return process completely disproportionate and creates a significant barrier to exercising a consumer’s right to return an online purchase.
I repeatedly asked Sansoti to show me where, before I placed my order, it was clearly and prominently stated that returns had to be sent to China and that the customer would have to pay these international return costs. Instead, I was repeatedly referred to their general return policy.
They have now offered me 40% of the purchase price if I keep the product. This makes the return process completely disproportionate and creates a serious barrier to exercising a consumer’s right to return an online purchase.
This practice raises serious concerns under European consumer protection rules, particularly regarding the obligation to provide clear information about return conditions and costs before purchase.
A very disappointing experience, and certainly not the transparent and consumer-friendly service I would expect.
Oplichters. Na 3 weken wordt een Inferieur product geleverd
Na ruim 3 weken product (picknicktafel) ontvangen. Is rommel, past niet goed in elkaar en schroeven zijn te kort. Niet passend te maken! Oplichterij!!
Misleidende dropshipper, trap er niet in ,weigert wettelijk herroepingsrecht
De webshop van Sansoti ziet er heel gelikt en professioneel uit waardoor je denkt met een exclusief Nerderlands/Scandinavisch designmerk te maken te hebben. TRAP ER NIET IN! Het is pure misleiding
Op 1 augustus een bestelling geplaatst van een badmat.Omdat uitlevering uitbleef contact opgenomen telefonisch maar er werd niet opgenomen. Gemaild op 18 augustus omdat zg track en trace al dagen zelfde melding liet zien, n.l nog enkele km en dan is het bij jou.Ik heb toen ook op 18 augustus direct na het ontvangen van de bestelstatus gebruikgemaakt van mijn wettelijk herroepingsrecht. Sansoti weigerde dit onterecht omdat product al verstuurd was. Dit is juridisch onjuist. Ze proberen de zaak nu al dagen te traineren met ongewenste kortingsaanbiedingen op het aankoopbedrag (eerst 10% toen 25% en als laatste 40%)om onder terugbetaling uit te komen. Het inmiddels geleverder product is van schandalige kwaliteit, goedkoop plastic, glimmend materiaal terwijl op hun website de tekst staat:
Sansoti is ontstaan uit frustratie met de woonindustrie. Te veel trends, te weinig tijdloosheid. Te veel goedkope glans, te weinig warmte. We misten producten die gewoon klopten — niet omdat ze opvielen, maar omdat ze precies aanvoelden zoals een thuis hoort te voelen
Nou beste lezer ik kan u verzekeren dat de badmat precies voldoet aan wat Sansoti niet beschrijft een badmat met zeer goedkope glans een product wat juist niet klopt.
Nu beweren ze ineens dat ze een retouradres moeten aanvragen (nog nooit meegemaakt) Dit is de zoveelste vertragingstactiek. Het product heb ik nu ook terug gevonden op een Aziatische website voor ronde de 6 euro (ik betaalde euro 64,95 en ja dan kan je wel 40% korting aanbieden) Ik heb ze nu een ultimatum gesteld tot dinsdag 25 augustus voor een Nederlands retouradres en volledige terugbetaling.
Voor wie dit leest de meeste consumenten zijn niet op de hoogte dat je je verlies niet hoeft te nemen. Ook bij Sansoti heb je vanaf het moment van bestellen direct wettelijk herroepingsrecht. Hun smoes dat het product al verzonden is, is 100% illegaal. Trap dus niet in hun korting van 10% oplopend tot 40% (om je af te kopen) Eis een Nederlands retouradres .Meld de IDEAL of creditcard transactie direct bij de fraudeafdeling van je eigen bank. (zoals ABN AMRO, INGen schakel de Consumenten bond in en meld het voorval op de website van ACM
De Consumentenbond en melding bij ACM consuwijzer zijn door mij aangaande deze website en het geleverde product ingeschakeld. Dit is geraffineerde dropshipping.
Heb je met IDEAL betaalt, kijk dan op je afschrift of je iets van Stripe ziet staan. Dan kun je ze ook een mail sturen dat je bent opgelicht( zoek op stripe )
Duurt veeeeelste lang
Trage levering en je word op de hoogte gehouden met onzin E-mail
Duurde lang voor verzending standaard e mail met onzin verhaal over keuring van artikel wat je besteld hebt en voor levering niet op de hoogte gehouden van moment van levering her lag ineens voor de deur, lijkt totaal niet op het geshowde artikel de schaduwdoek lijkt op een nylon lap , neem de moeite niet om het terug te zenden ik neem mijn verlies .waardeloos spul.
Bestel er niks lijkt goedkoop maar is duurkoop
KOOP HIER NIKS!!
KOOP HIER NIKS!!! kwaliteit is zeer slecht en als je iets retour wilt sturen kost dit je tussen de 15 en 20 euro. Retouren moeten terug naar China worden gestuurd. Slechtste webshop waar ik ooit iets gekocht heb!
Nog geen 1 ster waardig
Nog geen 1 ster waardig
Wat een vieze oplichters zijn het deze site zou niet meer mogen bestaan
Bestelling geplaatst wilde het annuleren het was nog niet verwerkt maar ze gaven aan dat het niet meer geannuleerd kon worden. Nu wilde ik het terugsturen moet het naar China a 25 euro verzendkosten.jammer dat mensen zo gewetenloos zijn vieze oplichters bah
Niets bestellen!!!!!!!!
Niets bestellen!!!!!!!!
Zijn dropshippers alles komt van onze vrienden uit china.
Daar te koop voor 80% minder.
M de Graaf
Site ziet er gelikt en degelijk uit maar ....
Site ziet er gelikt en degelijk uit. Alsof het een groot bedrijf betreft met redelijke levertijden maar ...... als je bestelt en berichten krijgt over de voortgang van het bestel- en leverproces dan kom je er uiteindelijk achter dat het feitelijke dropshipping betreft en je beter rechtstreeks bij Temu of Amazon kunt bestellen. Dus wees geinformeerd!
Abnormaal lange levertijd!
Ik heb iets besteld bij Sansoti. Ik heb uiteidelijk 3,5 week moeten wachten eer het aankwam. Ik heb ook de indruk dat de kwaliteit niet goed is terwijl het wel bijna 200 euro gekost heeft. Ik zou nooit nog iets bestellen via deze webshop. Eigenlijk zou ik mijn bestelling willen retoutneren maar ik vrees dat ik mijn geld nooit zal terug krijgen. Voor mij een zeer onbetrouwbare webshop!
Het is dropshipping
Het is dropshipping. Kwaliteit is zeer matig tot ronduit slecht.
Retourneren moet direct naar China. Duurt erg lang voordat je adres hebt en dan zijn de verzendkosten rond de €20.
Ze blijven je aanbod doen om product te houden en je 40% aankoopbedrag te retourneren.
Koop hier niet!
Zwembadje besteld op 29 juli..
Zwembadje besteld op 29 juli... uiterlijk 7 tot 14 dagen levertermijn...niet dus, nog steeds onderweg..
Nu 18 aug...zelfde status.
Bende oplichters ! Rose, Kim, Frits, Venus etc etc
Ik had verdorie eerst de reviews moeten lezen !
Als ik het ooit krijg, geef ik jullie feedback.
Alvast NO MORE SANSOTI !!
heel slecht
heel slecht, je wacht weken op een product en dan na maanden klagen krijg je bericht dat het product beschadigd is en niet meer geleverd kan worden. terugbetalen onderweg zeggen ze maar wacht nu al weken op een reactie en kog geen terugbetaling gezien
Scam website
Scam website. Niet kopen, duurt heel lang en beantwoorden geen vragen over geld terug of dropshipping. Blijf hier uit de buurt en betaal ze geen cent. Ik krijg mijn geld niet terug door gebruik van IDEAl.
Retard de livraison inacceptable.
Une commande effectuée le 27 juillet toujours pas livrée le 18 août.elle ne serait partie que le 12 août soit 15 jours après la cde. Site SANS FIABILITE.
Betaald en nooit geleverd… contact is…
Betaald en nooit geleverd… contact is niet mogelijk.