Prachtige urnen gekocht. Beide urnen volgende dag al thuis bezorgd. Met persoonlijk kaartje. Maakt het toch weer wat menselijker op moeilijke momenten. Dankjewel 🫶🏼
Se, hvad kunderne siger
Erg mooie Urn die betekenis geeft aan de nagedachtenis. Hij werd snel geleverd en was keurig ingepakt om schade te voorkomen. Ook het kaarsje en het kaartje geeft net dat beetje extra.
Heel correct en vriendelijk. Snelle levering. Een persoonlijk handgeschreven boodschap bij de bestelling. De bestelde urntjes waren beschadigd en om die reden niet verstuurd. Netjes geld teruggestor... Se mere
Super snel geleverd. Mooi product. Het allermooist vind ik het kaartje die erbij zit met mijn naam handgeschreven erop. Een urn is een beladen aankoop en die kleine persoonlijke noot is net wat het ex... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De mooiste momenten beleef je samen. Onze dierbaren geven onze levens kleur. Afscheid nemen is helaas onvermijdelijk, maar bij SANA geloven we dat onze dierbaren nooit ver weg hoeven te zijn. Onze gedenkartikelen geven jouw dierbare herinneringen een mooie plaats in jouw interieur.
Kontaktoplysninger
In de Watermolen, 1115GB, Duivendrecht, Holland
- Info.sanadesign@gmail.com
- www.sanadesign.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super service
Super service. Snel en heel aardig persoonlijk kaartje erbij ontvangen.

Besvarelse fra Sana design
Smaakvol geschenk om te geven
Prachtig product en mooi geschenk om te geven. Zorgvuldig ingepakt en snel verstuurd.

Prachtig product
Wij hebben een prachtige urn ontvangen. De levering ging snel en het product was goed ingepakt. Erg attent kaartje ontvangen bij de bestelling. De urn krijgt een mooi plekje in ons huis

Besvarelse fra Sana design
Hele mooie producten en ontzettend fijne service
Hele mooie kaars met een heerlijke, rustgevende geur en mooie tekst. De kaars brandt ook erg mooi en gaat lang mee. Een hele mooie manier om iemand om deze manier te kunnen gedenken. De persoonlijke benadering met een lief kaartje en de mooie verpakking, waar heel veel zorg aan wordt besteed, zijn ontzettend fijn, helemaal in moeilijke tijden. Ontzettend bedankt en ik bestel zeker weer bij Sana Design.

Besvarelse fra Sana design
Overzichtelijke website met mooie urnen
Een hele mooie urn uitgezocht voor mijn schoonvader. De urn was de volgende dag al binnen en helemaal naar verwachting. Mijn zwager ook meteen een urn uitgezocht. De website is overzichtelijk, snel besteld en bezorgd met nog een lief geschreven kaartje er bij.

Besvarelse fra Sana design
Mooie website en goede producten
Mooie website en goede producten. Wij hebben een prachtige urn voor onze hond aangeschaft. Veel mooier dan alle gangbare urnen en ook nog een voordeliger.

Besvarelse fra Sana design
Goede kwaliteit en oog voor detail!
Ik heb de journal besteld van Sana en die werd netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit en ziet er mooi luxe uit. Het was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje en voelde alsof ik een cadeau kreeg. Heel leuk en heel fijn!

Net dat beetje extra
Net dat beetje extra. Was super goedverpakt. Ik opende het pakket, en kwam er een heel lief handgeschreven kaartje met een lief extra attentie uit. Dat was erg waardevol en de tekst raakte me!
Door topdames geleverd. Dikke 10
Johan

Besvarelse fra Sana design
URN voor onze overleden hond
Goede prijs en levering mooi op tijd. Super mooi aandenken voor de mooie 15 jaar samen.

Besvarelse fra Sana design
Product was zoals ik had verwacht en was goed en netjes ingepakt. Er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij met een kaarsje.
Product was zoals ik had verwacht. Het product was goed en netjes ingepakt en er zal zelfs een persoonlijk kaartje bij.

Besvarelse fra Sana design
Mooi assortiment en snelle bezorging…
Mooi assortiment en snelle bezorging mét een attent kaartje erbij. Dank jullie wel!

Top!
Super fijne communicatie en snelle levering. Urn was heel goed ingepakt. Bedankt voor alle hulp!

Prachtig bedrijf
Mooie kaars met een heerlijke zachte geur.
Prachtig glas en mooie treffende teksten om iemand een hart onder de riem te kunnen steken of gewoon fijn voir jezelf.
Deze prachtige kaars heeft een mooi plekje gekregen in de buurt van het urntje van onze dochter.
Ook hebben ze op hun website hele mooie stijvolle urnen staan.

Besvarelse fra Sana design
Snelle verzending en een persoonlijk…
Snelle verzending en een persoonlijk briefje erbij.

Blij met mijn bestelling
Erg tevreden met de mooie urn. Goede kwaliteit en zag in het echt nog mooier uit dan op de website. Lief ook dat er een persoonlijk kaartje bij zat, bedankt!

Prachtige herdenkingskaars
+ Heerlijke geur
+ Luxe uitstraling
+ Mooi natuur product
De kaars heeft een heerlijke geur en is mooi verpakt met een persoonlijk kaartje. Heeft een mooi plekje gekregen in ons huis. Graag tot een volgende keer!

Besvarelse fra Sana design
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.