Prachtige urnen gekocht. Beide urnen volgende dag al thuis bezorgd. Met persoonlijk kaartje. Maakt het toch weer wat menselijker op moeilijke momenten. Dankjewel 🫶🏼
Se, hvad kunderne siger
Erg mooie Urn die betekenis geeft aan de nagedachtenis. Hij werd snel geleverd en was keurig ingepakt om schade te voorkomen. Ook het kaarsje en het kaartje geeft net dat beetje extra.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De mooiste momenten beleef je samen. Onze dierbaren geven onze levens kleur. Afscheid nemen is helaas onvermijdelijk, maar bij SANA geloven we dat onze dierbaren nooit ver weg hoeven te zijn. Onze gedenkartikelen geven jouw dierbare herinneringen een mooie plaats in jouw interieur.
Kontaktoplysninger
In de Watermolen, 1115GB, Duivendrecht, Holland
- Info.sanadesign@gmail.com
- www.sanadesign.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super netjes in gepakt en een…
Super netjes in gepakt en een persoonlijk kaartje ♡
Super netjes ingepakte
Super netjes ingepakte, mooie materialen en super attent mensen.
Attent & Correct
Rijke keuze , snelle en zeer correcte levering , verpakking en een attent berichtje bijgevoegd 🍀✔️.
Gg Danny
Prachtige urnen gekocht
Urn met betekenis
Mooie urn
Snelle levering, mooie kwaliteit en een personal touch bij de bestelling. Klein gebaar, maar zo respectvol.
Snel verzonden en goed verpakt!
Goede service bezorging
Top!
Super snel geleverd. Mooi product. Het allermooist vind ik het kaartje die erbij zit met mijn naam handgeschreven erop. Een urn is een beladen aankoop en die kleine persoonlijke noot is net wat het extra speciaal maakt! Succes met jullie mooie bedrijf
Zeer mooie urnen
Zeer mooie urnen, snelle levering en de urne zet zat zeer stevig verpakt! Bedankt voor het kaarsje als attentie, doet me altijd veel plezier!
Prijs-kwaliteit zeer goed
Ik vond bij Sana Design een urn in de kleuren van onze overleden hond en om het helemaal af te maken, had de urn ook nog eens de naam "Flores". De naam van onze hond. Het was dus meteen duidelijk dat dit 'm zou worden.
Na de bestelling kregen we een bericht dat de urn enkele dagen later zou verzonden worden wegens jaarlijks verlof, met de optie om alsnog te annuleren indien gewenst. Dat vond ik netjes want in die pijnlijke dagen na een overlijden wil je niet zitten stressen om een levering die op zich laat wachten. Nu werd het tenminste duidelijk gecommuniceerd. De dag na verzending werd ons pakket al geleverd.
We zijn heel tevreden over de kwaliteit en dit voor een schappelijke prijs. De kleuren zijn exact zoals op de foto en de verpakking was zeer degelijk.
Snelle levering en vriendelijk!
Stukje rust na prachtige urn
Ik zocht een urn die ik mooi kon blenden in het interieur. En bij Saba Design vond ik het. Ook nog voor de normale prijsklasse.
Heb het super snel gekregen - vrijdag besteld / dinsdag in huis. Met een gepersonaliseerd kaartje en kaarsje erbij.
Uit De urn was goed verpakt in een dikke piepschuim doos, daar om heen nog een kartonnen doos met vulling.
Ik ben zeer tevreden en gelukkig dat mijn hond weer thuis is in een prachtige urn.
Voor al mijn dieren zal ik urnen bij Sana Design kopen
Dankjulliewel
Snelle levering en prachtig wat jullie…
Snelle levering en prachtig wat jullie in de aanbieding hebben alleen was ik geen fan van de verzending. Breekbaar pakketje werd in de brievenbus geplet. Kartonnen doosje was helemaal gekreukt. Gelukkig was mijn aankoop nog oke.
Goede kwaliteit urntje en snel…
Goede kwaliteit urntje en snel verzonden. Met een persoonlijke boodschap in de doos. Heel attent
Bedankt weer voor de snelle service en…
Bedankt weer voor de snelle service en mooie as sieraden.
Groet, Suzanne
Heel correct en vriendelijk
Heel correct en vriendelijk. Snelle levering. Een persoonlijk handgeschreven boodschap bij de bestelling. De bestelde urntjes waren beschadigd en om die reden niet verstuurd. Netjes geld teruggestort gekregen en vervolgens een seintje ontvangen dat ze weer op voorraad waren. Besteld en een dag later in huis.
Zeer tevreden en beveel SANA van harte aan. Dankjewel Daphne en Rhea! Ook namens Diny
Goede en snelle service
Hele snelle service en met een persoonlijke notitie erbij wat het heel waardevol maakt. Er wordt echt met liefde en aandacht naar je bestelling gekeken.
Urn zat keurig verpakt en is geleverd…
Urn zat keurig verpakt en is geleverd volgens afspraak.