Jeg stod og skulle købe nyt TV, og ville købe et Samsung, da jeg havde hørt godt om Samsung. MEN relativt hurtigt havde jeg problemer med at lyd og billede ikke var synkront + at der er begy... Se mere

Meget dårlig oplevelse med Samsung + deres kundeservice som lyver overfor kunder. Mit første TV stoppede pludselig med at virke uden fysisk skade. Jeg fik et nyt som erstatning, men samme fe... Se mere

Jeg gik fra en superfed Google pixel til en Samsung Xcover 7 Pro. Det skulle jeg aldrig have gjort. Mest frustrerende er det at MitId app virker på en totalt random måde... altså den virker måske halv... Se mere

Køb ikke en samsung fold telefon, hvis fejl opstår og der en lille skramme eller skade på telefonen, forlanger de skærmbytte til en pris af 8000 sek. inden de går i gang med fejlfinding, selvom der er... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Mobiltelefonbutik

SAMSUNG har det seneste indenfor elektronik som mobiltelefoner, tv, laptops, mp3 afspillere, digitalkameraer, monitors og hvidevarer. Support 70 70 19 70

1,3

Dårlig

7 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Yderst dårlig kundeservice

Jeg kan ikke indsætte, hvad jeg har skrevet ned - der er 6 maskinskrevet sider over et forløb der har varet fire måneder.

Hvis I kan hjælpe mig med dette problem, vil jeg yderst gerne give mit syn på henholdsvis Samsung og Elgiganten, hvor produktet blev købt.

19. marts 2024

Samsung galaxy A54 5G

Vi har fortsat samme problem og support kan man godt opgi' siger bare "send en ny fejlrapport "
-------------------
Samsung galaxy A54 5G . Software opdatering på kendt fejl udestår fortsat efter et halvt år.
9 ud af 10 gange kan vedkommende der vil I kontakt med os IKKE høre os.
Hvem i Samsung IT kan hjælpe os med et svar ?

Vores reparatør har fået oplyst af Samsung Sverige at det er en kendt softwarefejl, men kan IKKE få en dato på hvornår rettelsen er på plads.
Model SM-A546B/DS

1. august 2023

Ringe kundeservice

Samsungs produktkvalitet på tilbehør er ufattelig ringe. Når man så forsøger med reklamation bliver man henvist til teknisk afdeling, der henviser til fysisk butik, selvom man har købt på nettet. Samsung shops kundeservice kan ikke hjælpe med andet end en lille rabatkode til deres egne produkter eller henvisning til andre. Man skulle tro de kun lever af førstegangskøbere med den kundeservice.

13. marts 2024

Samsung QLED

Vi købte et Samsung QLED fjernsyn til 4500kr. i oktober 21. I februar 2024 går fjernsynet i stykker, men der kan ikke gøres noget efter de 2 års garanti. Ingen hjælp at hente overhovedet. Kan det virkelig passe, at et så dyrt fjernsyn kun holder 2 år og 4 mdr?
Vi fik at vide, at vi bare "har været uheldige" og "det er billigere bare at købe et nyt, end at få det fikset".

29. februar 2024

samsung support hjælper ikke folk de…

samsung support hjælper ikke folk de sider bare og læser fra et skræm og hvis du ikke gør som de sige hjælper de ikke folk bude boykotte samsung så de kan lære og få meget bedre service i danmark
sådan en ubehøvlet service men for i tlf nå man ringer til dem

28. februar 2024

Aldrig mere Samsung

Som flere skriver mangler man muligheden for nul stjerner.
Vi købte en Samsung vaskemaskine d. 10 dec. 2023 efter 14 dage virker maskinen ikke længere. Nu har vi den 1 februar. 2024 og mangler stadig en vaskemaskine der virker.
3 stk servicebesøg og fejl ikke rettet.
Service er ikke eksisterende fra Samsung

Her den 15 februar venter vi stadig på at få vores penge tilbage

1. februar 2024

Synd at man ikke kan give 0 stjerner…

Synd at man ikke kan give 0 stjerner når men kan ikke huske min gammel nummer til at bekræfte mit nummer men de siger ikke ikke kan gør noget ellers er de total ligeglad med deres kunder de kunne gør. Sådan man kunne bekræfte med e-mail men nej

1. februar 2024

Købte et Samsung tv til knap kr

Købte et Samsung tv til knap kr. 20.000 i september 2023. Købet indeholdt et kampagne tilbud på et ekstra Samsung produkt - jeg valgte en akku støvsuger. Den skulle leveres i oktober/november 2023. Jeg har nu fået 3 henvendelser, hvor de hver gang udsætter leverancen og lige nu siger de MÅSKE februar 2024, men det bliver nok også udsat. De har MASSER på lager i DK hos eks. Elgiganten og Power, men deres begrundelse er manglende leveringer!!. VIRKELIG dårlig service. Mit tv er jeg iøvrigt meget glad for.

28. januar 2024

Manglende tilbagebetaling efter 2 måneder

Samsung lovede at refundere mig for en ordre på Galaxy Watch 6 Classic 43mm købt 21. oktober 2023. Jeg har kontaktet dem flere gange på mails og telefon, men har stadig ikke modtaget nogen tilbagebetaling. Jeg har mails hvor det står sort på hvidt, men der sker intet. Hold jer fra denne fup hjemmeside. Hvis du er til Samsung som jeg, så køb gennem andre forhandlere!

25. januar 2024

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner.

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner.
Købte et køleskab i Elgiganten i 2020. I august 2022 skrev jeg en klage til Elgiganten, om at der var noget galt med døren. Det er som om noget fjeder eller lignende er gået i stykker, fordi når man åbner døren, giver det et ordentligt klak, som om noget sprænger. Der er som om materialet i døren er lavet af noget, som ikke kan tåle temperatur forandringer, for lyden kommer slemmest i varme måneder.
Elgiganten var fuldstændig ligeglade. For det var 28 måneder efter køb, og man har jo kun 24 måneder ifølge både dem og Samsung. Ironien i denne situation er at både Elgiganten og Samsung har ingen selvrespekt omkring de produkter de sælger, om det er produkter som holder eller ej er ligegyldigt for dem. Dette Samsung køleskab var ikke billigt, og burde holde mere end 2.8 år uden skader. Mit gamle køleskab holdt mig i 10 år, men det var heller ikke Samsung. Så folk skal virkelig tænke sig om, førend man køber hårde hvidevare hos Samsung, for de holder ikke på lang sigt.

21. januar 2024

Ingen penge, elendig service -

Jeg skulle have tjekket Trustpilot før jeg brugte Samsung.
Som så mange andre har jeg ikke modtaget penge for min gamle telefon (Byt til Nyt) og venter stadig efter 2 måneder....
Nu skriver jeg næsten hver dag for blot at gøre lidt ved min tiltagende frustration....

Det værste er nok at de har formået at ødelægge motivationen til nogensinde at sende sit brugte elektronik ind, på trods af at dette jo et virkelig fint og bæredygtigt koncept.

Ufattelig ærgerlig oplevelse....

18. december 2023

Jeg synes samsung er god især med deres…

Jeg synes samsung er god især med deres telefoner fordi de er store og nemme at forstå men synes også de kunne lave det som Apple har gjort med at man kan logge ind med Apple id på alt men synes det er den bedste oplevelse jeg har haft det var Samsung

10. december 2023

Købte 2 Samsung s23 ultra og kontaktet…

Købte 2 Samsung s23 ultra og kontaktet deres suport om der var ur med til deres mobiltelefon når man købte dem som de køre kampagne på ved andre teleselskab det fik jeg at vide at det var der og hun lige ville sende mig en hjemmeside som man skulle gå ind på når man modtog mobiltelefon og udfylde alle felter .Det blev udfyldte og sendt og så kommer der ingen svar på at de har modtaget det er først efter 14 dage de skriver at der mangler noget udfyldte igen kommer ingen svar ringer til suport som nu siger at det er der ikke når man handler ved Samsung. Shop.Dk .men nu har jeg jo også betalt 17340 kr så de har fået deres penge så aldrig mere Samsung .

17. november 2023

0 stjerner værdig.

0 stjerner værdig.

Købte en Samsung galaxy fold 5 og fik lovet et samsung watch 5 pro som aldrig kommer, de har sendt en cromebook som slet ikke høre til denne kampagne.

Det er falsk markedsføring og under al kritik.
Skam jer Samsung..

1. december 2023

Tak for kaffe

5x +
Vi var stillet i udsigt i et kampagne tilbud, hvor man køber Samsung Galaxy S 23 at få mulighed at vælge en mobil eller andet tilvalg med i prisen.
Vi modtog aldrig den tilvalgte mobil.
Kampagne support er meget flinke men sagen er den,
DER SKER INTET! Kun tom snak!
Efter 5 x og mere, er vi der hvor vi må erkende, trods den gode reklame osv, kun er varm luft.
Det lovede tilvalg ( mobilen ) efter 14 dage,
kom aldrig. Og der er gået ca 3 måneder nu.
Meget ringe og upålideligt af Samsung.
Det her er ikke besværet værd mere og må erkende
vi er nået til ende med Samsung produkter
i fremtiden.

Kik Trust pilot, det taler for sig selv.
Vi havde Huawei før, et meget bedre produkt på alle leder og kanter.
Vi havde enda købt simkort til den tilvalgte
mobil fra Samsung.
Men det er ikke deres problem siger supporten.
Simkortet må vi annullere selvsagt.
Va gir i?
Hvis vi modtager mobilen fra Samsung, trækker jeg denne skrivelse tilbage.
Ret skal være ret.
Vores sidste forsøg med kampagne support
d 30 november 2023 vil afgøre
om Samsung overhovedet er værd at handle med.

11. september 2023

Kunne jeg give 0 stjerner til kundesupport, så havde jeg gjort det

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det. Jeg havde bestilt et foekert cover til min mobil - ingen problemer, der stod jeg kunne annullere eller ændre ordren, det kunne jeg ikke. Jeg modtager pakken og der er ingen retuelabel i. Jeg skriver til support både på live chat og på mail og de svarer begge om det er coveret jeg skal have returneret - da jeg ikke har købt andet og har opgivet ordrenr. tænker jeg - ja, det giver vel sig selv. Jeg får lovning af online chat manden (Claus) på, at han sender en returlabel til mig på mail senere samme dag. Jeg har endnu ikke modtaget en retuelabel og er nu fanget med et cover jeg ikke kan bruge. Det er ikke så meget pengene der er problemet, men mere princippet i, at de lover, lover og lover og der er ikke styr på noget. Dog var leveringen hurtig, men hvis du ikke er sikker på, hvad du vil købe, så hold dig laaaaangt væk fra denne webshop!

26. november 2023

Samsung oled fungere ikke sammen med Norlys app

Jeg har lige købt et Samsung oled tv. De reklamere med det kan det hele men det er en sandhed med modifikationer. Jeg startede med at installere Norlys appen og fik mit abonnement lavet om så jeg kunne se tilbage og efter mange samtaler med Norlys fandt jeg ud af at fjernsynet ikke understøtter Norlys appen. Samsung kom nu ind i kampen. Måtte tilkøbe en Chromecast for at få det til at fungere.

22. november 2023

Er dette din virksomhed?