Jeg stod og skulle købe nyt TV, og ville købe et Samsung, da jeg havde hørt godt om Samsung. MEN relativt hurtigt havde jeg problemer med at lyd og billede ikke var synkront + at der er begy... Se mere
Meget dårlig oplevelse med Samsung + deres kundeservice som lyver overfor kunder. Mit første TV stoppede pludselig med at virke uden fysisk skade. Jeg fik et nyt som erstatning, men samme fe... Se mere
Jeg gik fra en superfed Google pixel til en Samsung Xcover 7 Pro. Det skulle jeg aldrig have gjort. Mest frustrerende er det at MitId app virker på en totalt random måde... altså den virker måske halv... Se mere
Køb ikke en samsung fold telefon, hvis fejl opstår og der en lille skramme eller skade på telefonen, forlanger de skærmbytte til en pris af 8000 sek. inden de går i gang med fejlfinding, selvom der er... Se mere
SAMSUNG har det seneste indenfor elektronik som mobiltelefoner, tv, laptops, mp3 afspillere, digitalkameraer, monitors og hvidevarer. Support 70 70 19 70
Storbritannien
- www.samsung.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Ear buds
Nu har jeg ejet alle slags ear buds undtagen 3pro og det bedste var det originale, da det aldrig gik i stykker, kun efter en tur i toilettet. Ear buds 2 pro, gik i stykker efter 9 mdr, Ear Buds FE gik i stykker efter 3 mdr. Jeg er blevet overbevist om at Samsung producerer deres produkter til at gå i stykker meget hurtigt så vi kan købe deres skod produkter oftere. Svindlere og snydere!
Samsung smartwatch er virkelig…
Samsung smartwatch er virkelig ubrugeligt, find andre mærke vare. Softwaren er opbygget sjusket
Verden værste service 🤬
Hej
Jeg er ked af høre det svar fra jer....
Produktet er 2 år og 3 mdr gamle så ingen garanti.
Det var en vaskemaskine til 9000kr.
Tror at man køber et kvalitet produkte men for et Kina produktet og ingen service.
Men i mister nu en trofast kunde som ikke og jeg siger IKKE vil købe flere af jeres produkter.
Jeg har i mit hushold både samsung smart TV. Tørretumble (smart) mobil s23+ og andre diviser.
Jeg vil i fremtiden ikke købe Samsung men finde andre produkter. Der er billigere og med bedre service.
Mvh
Ex Samsung bruger
Per Svenningsen
Hvad er det for noget
Hvad er det for noget. Jeg kom til at opsige min flex aftale så kontakter jeg kundeservice også siger hun at hun vender tilbage. Men efter en uges ventetid kontakter jeg selv igen og siger at det er med fejl jeg har opsagt. Så skal jeg bare åbenbart sende telefonen tilbage og hvor sjovt nok sender de mig en rabatkode på 15% så jeg kan lukke min mund åbenbart. Dårlig service intet hjælp sender telefonen også er det sidste gang jeg har Samsung.
Amen..
Amen... Det kan mærkes at samsung er giganter på området. Kundeservice og pleje er en by i Rusland. De, som så mange andre, designer deres produkter til at dø et par måneder efter garanti. Skal det repereres koster det gerne 60% af købsprisen.
Anmoder du om at få lov at skrive med en medarbejder, kommer du i kløerne på deres chatbot. Og hvis det faktisk er en medarbejder, er de instrueret i at være så lidt menneskelige som overhovedet muligt.
Desværre er det mega svært at komme udenom et panel nu om stunder, som ikke er udviklet af Samsung. Til gengæld findes der massere med bedre garanti.
Tldr: Lad' vær' med at købe din skærm fra Samsung. De er ligeglade med dig.
Tv modelQE50Q60TAU
Tv model: QE50Q60TAU
Død efter 3 år.
Købe aldrig mere samsung produkter.
The Frame 65 tommer virker ikke efter…
The Frame 65 tommer virker ikke efter er år og Samsung Support er skod!!
Vi købte the Frame 65 tommer hos Elgiganten. One connectboksen skulle være smart, men den har fra dag et lavet en hyletone, som Samsung ikke anerkender som en fejl.
Efter et år begynder fjernsynet at gå ud pludseligt. Fjernbetjeningen virker ikke og pludselig kan tv’et slet ikke tænde. Vi ringer til Elgiganten som sender os videre til Samsung support.
Hold da kæft noget bras. Samsung support, som alle andre skriver, er den mest uduelige kundeservice vi til dags dato har oplevet. De kunne ikke hjælpe os det fjerneste. Vi udtrykte klart og flere gange at vi havde forsøgt at oplade fjernbetjeningen på alle tænkelige måder, men det eneste de kunne foreslå var at vi opladede fjernbetjeningen. No sh*t Sherlock. De siger de vil sende en ny fjernbetjening. Men den kommer aldrig og vi må ringe derind igen.
Til sidst anbefaler de, at det bliver sendt ind til værkstedet. De sender en fragtmand, som ikke må bære tv’et alene og min kone skal slæbe det ned af trapperne med ham. Helt utroligt uprofessionelt og uholdbart. Hvad hvis det havde været en handicappet person, ældre person eller gravid kvinde? Nåh men tv’et bliver sendt til Aalborg og efter tre dage siger de at alt virker perfekt og at vi skal betale 1500kr for at få tv’et tilbage. Fuldstændig uforståeligt - hvorfor skulle vi have brugt al det krudt, hvis ikke det var fordi der var noget galt? Vi er rasende og vi er stadig i dialog med Samsung. Vi er røget videre til Voice of costumer som er mindst lige så uduelig som Samsung Support. En robot, uden nogen form for dialog.
Vi føler os som gidsler og vi er så vrede og uforstående overfor at et så stort firma kan få lov at behandle sine kunder sådan her. Vi har tænkt os at gå til DR Kontant og få dem til at tage sagen op. Det er jo grotesk det her. Og deres trustpilot burde tale for sig selv.
Jeg er målløs. Kunne I tænke jer at begynde at behandle jeres kunder ordentligt kan I jo kigge på sagen [ID :##949459##] : Samsung Voice of Customer 2519100900 VOC BOT
Ps. Elgiganten har været til 0 hjælp i alt det her..
Desværre ikke muligt at give 0 eller…
Desværre ikke muligt at give 0 eller minus stjerner.
Absolut ingen hjælp eller imødekommenhed da et 2 år og 5 mdr. gammelt tv opgiver ævred.
Samsung kender åbenbart ikke til begrebet “kulance”.
Man burde tilbyde et eller andet når apparatet står af næsten samtidig med, at garantien løber ud.
Den ene stjerne kan dog gives til servicemedarbejderen.
ALDRIG MERE SAMSUNG.
Mangelde support for garenti sag
Min SSD fra 2021 døde for et par dage siden.. Okay, træls, men ikke det store problem da en 870 EVO har 5 års garenti ifølge samsungs egen hjemmeside.
Problemet er bare det er ganske umuligt at få gang i Support når det gælder andet end et nyt køb.
Trods billeder af faktura og information er givet i whatsapp chat support bliver man bare afvist som "inaktiv" efter spørgsmål hvilket allerede er besvaret.
Jeg har et 85" Samsung Frame tv fra…
Jeg har et 85" Samsung Frame tv fra 2023. Jeg har gennem hdmi afprøvet det sidste nye Apple tv og Nvidia shield pro og må til stor tilfredshed se at angående billed kvaliteten er Samsung det der levere det bedste billede i forhold til de to nævnte produkter og ja alt er blevet afprøvet med diverse indstillinger også, så igen tak og masser af ros til Samsung
Advarelse! Køb ikke Samsung
Bestilte et Samsung køleskab m. frys. d. 10. juni, som stadig ikke er modtaget her d. 25. juli. Er blevet trukket for 3 køleskabe?!. Fik nogle af pengene retur efter at have klaget dagligt i over en måned. Har stadig ikke fået pengene retur for det der svarer til leveringerne. Har ventet forgæves 2 gange på levering af det bestilte køleskab. Den ene gang nævnte de, efter jeg ringede dem op, at det var blevet fejlsendt til Norge? Ej korrekt ifølge Brink. Nu er meget spændende, hvornår jeg får mit køleskab og de resterende pengene retur???
Samsung! aldrig mere! Seriøst No/GO
Købte en mobil d 7/6 24, men efter ca.10 dage stadig intet hørt.
Efter flere henvendelser kom telefonen endelig... not!
Pakken indeholdt en defekt skægtrimmer fra kop og kande på vej til reperation. Ny label fra Samsung sat på og sendt til mig.WHAT!
Samsung tilfreds for pakken var leveret...
Har talt med Samsung utallige gange og sendt foto dokumentation om pakkens forkerte indhold, sat sporing igang, igen,igen! Men stadig ingen telefon. Trods flere opfordringer om bare at sende mig en ny telefon, så fastholder man at pakken skal findes først.... ikke mit problem, har købt og betalt telefonen for over en måned siden. Med sådan en kundeservice er det ABSOLUT SIDSTE GANG jeg handler hos Samsung. Dybt dybt kritisabelt håndtering.
Opdatering her d. 30/7.
oprettet et nyt ordre nummer så jeg kan få telefonen...når den kommer på lager. hvad sker der lige? 1 stjerne er alt for meget for så elendig en ordre håndtering.
Min søster døde i september sidste år…
Min søster døde i september sidste år og efterlod en "mobiltelefon" eller hvordan sådan en kan navngives. Hun var åbenbart meget glad for Samsung. Det er jeg bestemt ikke! Hvis det ikke havde været et "arvestykke" fra min søster havde jeg for længst kastet den ud af vinduet eller "trampet den ihjel".
Jeg har haft flere "ægte" mobiltelefoner - altså telefoner, der kan de mest basale ting - og bliver ved at kunne - også i flere år. Og fordi de ikke har været fyldt med alt muligt "lir" - f.eks. reklamer, har der været plads til en skriftstørrelse ved mails - og ikke mindst SMS'er, der gjorde dem mulige at læse.
En "lille" detalje som hvor megen batteri-tid, der er tilbage er stort set umuligt at se. Og - batteriet aflader lynhurtigt. Jeg opladede batteriet til 100% i dag (færdigt kl. ca. 19.00), men det er allerede nede på 80% og jeg har ikke brugt telefonen til noget som helst. Design: Elendigt og ikke handy.
Der kunne måske være nogen, der ville sige:
Skift batteri.
Jeg siger:
Jeg skifter mobiltelefon - og det bliver i hvert fald ikke en Samsung!
Endnu engang står jeg med en defekt…
Endnu engang står jeg med en defekt vaskemaskine fra Samsung efter den er 2,5 år gammel. Jeg har kontaktet dem i håb om hjælp, men der var absolut intet at komme efter
En farce
Jeg har fået en forkert vare, som skal ombyttes, men har nu i over en uge skrevet frem og tilbage med konstant nye medarbejdere, som ikke læser historikken og derfor starter forfra - typisk med at insistere på at den forkerte vare er den rigtige, fordi den, jeg har fået, burde være udsolgt i følge deres systemer. Det er efterhånden en farce…
Inkompetencens højborg
Når du køber Samsung elektronik udover TV-skærme, skal du krydse fingre for at dit indkøb for det første ikke er fejlbehæftet fra producenten og for det andet ikke fejler inden for kort tid.
Når dit produkt fejler skal du vide:
- Der er ingen hjælp at hente hos Samsung support.
Supporten er udfordret på både alder og manglende indsigt og teknisk viden.
Supporten er er for det meste blot glad, auditivt smilende og aldeles inkompetent.
- Du får aldrig kontakt til en kompetent tekniker, de skjuler sig bag supporten.
- For nogle år siden mødte jeg ved et tilfælde en teknisk konsulent fra Samsung i en af WiFi Klubbens forretninger. Han genkendte udmærket alle problematikkerne, men ville på trods af sin bredere og dybere viden ikke give mig sin mailadresse.
- Du får aldrig eller meget sjældent respons på dine berettigede klager.
Responsen er i bedste fald uden engagement og normalt kun beklagende.
- Samsung opererer ikke med kundetilfredshed, fokus ligger på økonomimaksimering.
- Du får normalt kun brugbar problemløsning fra Samsung hvis du kan få BT eller EB til at skrive om dit berettigede problem.
- Samsung kaster nye produkter på markedet selv om de ikke er færdigudviklet.
For nogle år siden startede Samsung en storstilet kampagne for et multiroom system med gløderør. Systemet virkede aldrig selv om de forsøgte udbygning med nødvendige hubs som skulle tilkøbes. Disse hubs var i øvrigt forsynet med landekode Israel ?? Og inkompatible.
Da Samsung ikke kunne løse systemets indbyggede problemer opgav man det og lod kunderne i stikken.
- Konsekvens: når du køber Samsung skal du håbe på, at der ikke er eller bliver problemer for så er pengene spildt.
- SE DERFOR ALTID PÅ TRUSTPILOT INDEN DU KØBER ELEKTRONIK - HVOR SOM HELST.
(Samsung iflg. Trustpilot) 90% utilfredse kunder – kun 1 ud af 10 kunder er tilfreds.
Samsung Kundesupport - ØV
Det virker som om, at Samsung Kundesupport skal forhale en reklamation længst muligt.
Leverer oplysninger og materiale efter aftale, som efterfølgende skal eftersendes. Det være sig basale oplysninger, som er fremsendt tidligere i reklamationsforløbet eller videodokumentation, som efterspørges, der ikke kan modtages grundet virksomhedens firewall (hvilket ikke kan være en overraskelse).
Kan kun nævne, det kræver tålmodighed at have med Samsung Kundesupport at gøre.
samsung op i min ass
jeg har aldrig hørt mage til iPhone er bare meget bedre jeg håber de går konkurs
Nok den værste kundeoplevelse ever!
Nok den værste kundeoplevelse ever!! Næsvis, uinformeret, uklar og vævende... Nægtede til sidst helt at ville hjælpe.
Blev "hjulpet" af en Michael Brogan.
Bestilte et produkt på deres hjemmeside…
Bestilte et produkt på deres hjemmeside og modtog produktet uden problemer. Min ene stjerne går på deres kundeservice. Har forsøgt at få en kvittering/faktura for mit køb, men kundeservicechatten - som er uhyggelig lang tid om at svare - kan ikke hjælpe og svarer lidt næsvist på min forespørgsel, som er meget simpel. Jeg skal bruge en rigtig kvittering, og det kan man tilsyneladende ikke få.