Jeg stod og skulle købe nyt TV, og ville købe et Samsung, da jeg havde hørt godt om Samsung. MEN relativt hurtigt havde jeg problemer med at lyd og billede ikke var synkront + at der er begy... Se mere

Meget dårlig oplevelse med Samsung + deres kundeservice som lyver overfor kunder. Mit første TV stoppede pludselig med at virke uden fysisk skade. Jeg fik et nyt som erstatning, men samme fe... Se mere

Jeg gik fra en superfed Google pixel til en Samsung Xcover 7 Pro. Det skulle jeg aldrig have gjort. Mest frustrerende er det at MitId app virker på en totalt random måde... altså den virker måske halv... Se mere

Køb ikke en samsung fold telefon, hvis fejl opstår og der en lille skramme eller skade på telefonen, forlanger de skærmbytte til en pris af 8000 sek. inden de går i gang med fejlfinding, selvom der er... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Mobiltelefonbutik

SAMSUNG har det seneste indenfor elektronik som mobiltelefoner, tv, laptops, mp3 afspillere, digitalkameraer, monitors og hvidevarer. Support 70 70 19 70

1,3

Dårlig

7 t anmeldelser

Køb aldrig Samsung Galaxy Watch 7

Samsung Galaxy Watch 7 har batteri tid på under en dag, hvis alle funktioner slås fra. Opladningstid er for lang. Og ofte virker opladning ikke.
En del af de lovede funktioner i uret er slået fra af Samsung, Blodtryk og EKG.
Desuden stjæler Samsung sundhedsdata. Hvis du ikke accepterer dette virker uret ikke.
Køb aldrig dette ur.
Der sidste to sager mener jeg ikke bør være lovligt.

5. juli 2025

Købte 1 x Galaxy S24 Clear Gadget Case…

Købte 1 x Galaxy S24 Clear Gadget Case (ordre nr. DK240121-99990618), der ca. 14 måneder efter købet ikke længere er funktionelt, i det clipsen er HELT løs og ubrugelig. Det er en varer, der koster ca. 400 kroner og Samsung nægter at gøre noget ved det.

Elendig kundeservice, der ikke formår at hjælpe deres kunder.
Har været Samsung mobil kunde i 15 år og det slutter derfor nu.

3. juni 2025

Ved snart ikke hvor jeg skal starte…

Ved snart ikke hvor jeg skal starte…

Jeg køber i slutningen af 2021 en vaske/tørre maskine. Skide smart, to i en maskine som ikke fyldte ret meget.
Men det skulle vise sig at være et køb jeg ville komme til at fortryde de næste år frem.

Vi spoler frem til efteråret 2022, min maskine melder fejl. Træls. Jeg slår fejlen op i manualen og den fortæller der er noget galt med varmeelementet. Dette betød altså at min maskine der både kunne vaske og tørre, kunne ikke længere tørre.
Jeg får fat i Samsung gennem deres chat på WhatsApp - 1,2,3 og der var bestilt service med udskiftning af det defekte element. Dejligt.

Så går vi frem til starten af 2024. Bemærk, maskinen er nu uden for garanti.
Min maskine melder nu den samme fejl som før - at der er noget galt med varmeelementet. Jeg får fluks fat i Samsung på deres WhatsApp og fortæller om problemet. Efter lidt frem og tilbage fortæller de mig, at min maskine er udenfor garanti og jeg derfor selv skal betale for reparationen. Dette var jeg så ikke enig i. Da det drejede sig om det element der blev skiftet før, er der stadig garanti på dette. Diskussionen fortsatte og de endte med at eskalere sagen højere op og de måtte endelig give sig. De skulle skifte elementet igen - under garanti.

Nu er vi så fremme til i dag, året 2025.
Min maskine melder igen den samme fejl. Der er fejl ved varmeelementet, igen…
Jeg skriver til Samsung. Den er gal med varmeelementet igen, det blev skiftet sidste år og at det faktisk er skiftet forrige år også. Jeg beder dem komme at skifte elementet igen og at det selvfølglig er under den udvidede garanti.
Det mente Samsung ikke.

Først beder de mig selv prøve at reparere maskinen. Nej tak.
Vi skriver mere frem og tilbage, og de stiller spørgsmål om funktioner og ting, som min maskine altså ikke har. De har altså ikke styr hvilken maskine det her handler om.
Jeg beder dem til sidst sende vores korrespondence til mig mail, for hold nu op - det trak bare i alle tænder at tale med dem på chatten.

På mail var det så ikke et hak bedre.
Det hele kørte i ring. Ingen vidste hvad de skulle svare og de var heller ikke helt sikre på hvilket produkt det var og hvilken kunde de skrev med.
Jeg måtte forklare utal af gange hvad der var galt og hvorfor de skulle dække reparationen - en reparation under udvidet garanti.
Det lykkedes endeligt at komme igennem og der blev booket en service reparation med udskiftning.

Dette skulle dog vise sig at gøre situationen være.
Tekniker kom. Endeligt!
Han gik i gang med skille maskinen ad. Jeg sagde ingenting, selvom jeg godt synes han gjorde det anerledes end de andre besøg. Så holdte jeg mund, fordi, dette er ikke min spidskompetence. Da han så begyndte at skille maskinen helt ad, som var det et mislykkedes Lego projekt, kunne jeg ikke holde mund længere og spurgte om han faktisk viste hvad han var her for? Det var han så ikke.
Jeg fortæller, at han bare skulle udskifte varmelementet, det som sidder allerøverste af alle dele i maskinen og som er lige til at skifte. Af hvad jeg har set de andre gange.
Han får elementet skiftet og samlet min maskine igen. Dejligt.

Nej. Det var ikke dejligt. For noget gik galt da han samler den og nu vil maskinen ikke dræne vand….

Så jeg kontakter igen Samsung. Denne gang på telefon. Fortæller om problemet og hvad siger de? Jamen det går ikke under garanti… come on man.

Den nye fejl er kommet efter en reparation fra en af deres teknikere og de fralægger sig nu ansvaret. Flot. Rigtigt flot.

Samsung, jeg ved I ikke kommer med et respons på denne anmeldelse. Men jeg føler andre har behov for at læse hvor seriøst dårlig service I yder for jeres kunder.

Jeg har købt mit sidste Samsung produkt. For den behandling I har givet mig i det her, er jo helt sindssygt!

27. maj 2025

Desværre er ingen stjerner en mulighed!

Desværre er ingen stjerner en mulighed!
Jeg bestilte et TV i november 2024. Ordren gik ikke igennem, men pengene blev reserveret.
Efter telefonisk kontakt blev jeg anbefalet at oprette endnu en ordre og anbefalet at betale med kort fremfor MobilePay.
Samsung ville herefter annullere reserveringen af penge på MobilePay.
I mellemtiden har jeg modtaget et TV og selvfølgelig betalt det, men også afvist endnu et TV, som blev forsøgt leveret, da første ordre efter forsinkelse i Samsungs system alligevel gik igennem.
Jeg har 3 gange fået penge tilbage fra Samsung. Og betalt via nye links.
Jeg har skullet returnere penge for det andet TV hver gang, men har samtidigt fået mails om, at jeg ikke har betalt, hvilket jeg har dokumentation for.
Jeg er blevet bedt om, at downloade retursedler på det TV, som jeg ikke skulle modtage og som aldrig været inden for min dør.
Jeg har været i kontakt med mindst 10 forskellige medarbejdere via mails.
Jeg har ringet og talt med adskillige, når det er lykkes mig at komme igennem. Jeg er blevet lovet opringninger af dansktalende medarbejdere efter kontakt med udenlandske, som ikke har ringet tilbage.
Der er meget lange svartider på mailkommunikation og ikke mindst på tilbagebetaling.
Dette har stået på i 1/2 år og forhåbentligt afsluttes det, men der må være nogen i Samsung, der bør reflektere grundigt over en forbedring af kundeservice.

21. maj 2025

Samsung smart tv serie 7 …

Samsung smart tv serie 7 pludselig uden lagerplads. Fjernsynet beder om en nulstilling, hvilket resulterer i at der ingen apps er derpå længere. Disse kan herefter ikke hentes ned da den ingen lagerplads har. Her begynder deres "support jungle", hvor man kan bruge 4 timer på først at chatte med en såkaldt "ekspert" og derefter en telefonisk. At de vælger IKKE at bruge fjernsupport for at fejlfinde problemet, giver ingen mening. I stedet blev jeg tilbudt et tekniker besøg til 1000kr+++, som de ikke kunne garantere ville kunne fikse problemet.
En hurtig søgning viser at dette ikke er et nyt problem, men en decideret fejl på tv'et. Så selve tv'ets standard indstillinger fylder hele lagerpladsen ud og man derfor skal til at benytte sig af eksterne enheder for at kunne benytte selve "smart" funktionen på tv'et. Derfor ender man med merudgifter blot for at kunne benytte tv'ets egentlige formål.

6. maj 2025

Hold jer lang fra Samsungs kombineret…

Hold jer lang fra Samsungs kombineret PC og TV skærme

Samsung Odyssey G7 G70D 27" 4K UHD gamingskærm

Være eneste gang du starter din PC , starter skærmene med at køre Samsungs markedsføring program, som man ikke kan slukke for i instillingerne, skærmene regere slet ikke på din PC når du starter op, hold jer langt væk fra dette produkt

Når man forsøger at få noget hjælp fra dem regere de ikke på nogen henvendelser

1. maj 2025

Jeg har købt en mobil Galaxy A35 5 G.

Jeg har købt en mobil Galaxy A35 5 G.
til min mand, har selv en som jeg er meget glad for.
Desværre virker min mands ikke og har ikke gjort på noget tidspunkt, nu skal den til reparation igen, har lige fået den retur, men virker stadig ikke.
Kan det være rigtig at man ikke kan få en anden ny telefon, når den jeg har købt fra ny aldrig har virket.

14. marts 2025

HOLD JER VÆK

Ville ønske jeg havde testet trustpilot inden jeg d. 13/2-2025 købet en Samsung Kompakt ovn på Samsung´s egen hjemmesiden. Det eneste Samsung er hurtige til, er at hæve pengene på ens konto, rester går MEGET trægt. Pengene blev hævet på vores konto d. 17/2, da jeg ikke har modtaget nogle vare kontakter jeg dem d. 20/2 for at finde ud af de ikke kan finden min ordre, efter er par dage med at skrive frem og tilbage, finder de pludselig vores. Vi formoder så alt er fint, indtil vi bliver ringet op for at høre om vi har modtaget 2 vandfiltre, for de som havde bestilt 2 vandfiltre havde modtaget vores ovn. De lovede derefter at vi ville sende en ny ovn, som jeg stadig ikke modtog. Da jeg igen kontakte dem, fik jeg besked på der var en ombytning på vej da de ville sende en ny ovn. Det eneste jeg modtager fra dem er retur requests, på returnering af den oven vi aldrig har modtaget. Lang historie kort efter at have bruge MANGE timer med Samsung, er at i går fik vi besked på at vi fik pengen tilbage da de ikke havde flere ovne. Nu venter jeg så spændt på om vi for vores penge retur. Jeg tvivler kraftig på dette. Aldrig have jeg troet at et anderkendt mærke som Samsung ville have SÅ dårlig en kundeservice. Det er seriøst den by far dårligste online handelsoplevelse jeg nogensinde har haft. Min budskab er: HOLD JEG VÆK

13. februar 2025

Ganske enkelt horribel service

Ganske enkelt horribel service! Jeg ville ønske, at jeg havde tjekket trustpilot inden jeg valgt et Samsung produkt. En vaskemaskine til 11000 kr købt for 6 mdr siden i Power. Den er nu i stykker. Og det er ganske enkelt umuligt at komme i kontakt med Samsung. I hvert fald i DK. Så bliver man viderestillet til deres service et andet sted. Man skal helst chatte om problemet og de yder ganske enkelt ubrugelig service. Jeg er dybt forundret og rystet.

3. marts 2025

Snyd og humbug

Ufatteligt svære at få fat på, ved ikke rigtig noget om deres egne produkter, og så er de fylde af snyd og humbug.
Vil stærkt fraråde nogensinde at gøre brug af deres trade-in og flex ordning!!

27. januar 2025

Jeg har ringet til samsung før jul og…

Jeg har ringet til samsung før jul og de skulle kommer og hente den til rabration den 6.januar og de bleve aflyst så kom de den 8.januar hentede den. Siden har de ikke lavet den... meget dårligt service ... men mester interesse til ders products.

27. januar 2025

Jeg bestilte et TV den 1/12-2024 og fik…

Jeg bestilte et TV den 1/12-2024 og fik besked fra Bring om, at det skulle være leveret den 10/12-2024. Men det viste sig at være bare endnu en løgn! Der gik flere dage, og da jeg ringer til Samsung’s “kundeservice”, får jeg at vide, at TV’et er på vej, men der er blevet forsinkelse på grund af Black Friday – helt ærligt, det var snart jul!

Jeg venter yderligere et par dage og ringer igen for at annullere ordren, da jeg er træt af ventetiden. Jeg får så at vide, at deres annulleringssystem er nede, og at de desværre ikke kan hjælpe mig! Jeg ringer de næste par dage, og får samme svar. Systemet er stadig “nede”! Hvad for noget? Er vi i 2025, eller er det et system, der er bygget på en gammel telefonboks?

En kvinde fortæller mig, at når ordren først er sendt ud, kan de ikke gøre noget ved det – men hvad er det for noget pjat? Jeg har ventet i flere uger, og TV’et er stadig ikke kommet. Det er næsten som om, de håber på, at jeg bare giver op.

Så den 20/12 og igen den 2/1 får jeg beskeder fra Bring, om at TV’et er på vej til dem – men guess what? Der er stadig ikke sket en skid!

1. december 2024

Misvisende marketingsføring og bondefangeri

Har bestilt et amerikanerkøleskab med kalendereskærm (family hub serien). Har fået orderbekraftelse med modelnummer og billedet at køleskabet i åbnet tilstand (så man kan ikke se frontpanelet). Lige så snart jeg har betalt, så forsvinder køleskabet fra deres hjemmeside. Så kommer der et køleskab om et par dage, dog uden skærm. Linket fra min orderbekraftelse er ikke aktivt, så jeg kan ikke komme tilbage til den bestemt side med køleskabet beskrivelsen. Kundesupport kan ikke hjælpe, da modelnummeret fra orderbekraftelse svarer til det, jeg har modtaget. Hun har oprettet en sag, dog ved ikke, om problemet kan løses. Jeg føler mig narret. Den slags marketingsføring bør være strafbare, da det er ren svindel.

29. november 2024

Samsungs skod produkter

Jeg har købt katten i sækken da jeg købte en Samsung Galaxy S22. Den VÆRSTE telefon nogensinde!!! Det værste l… VIRKELIG!!!. Min gamle Samsung telefon GT-I9100 virker stadig, ja alle mine gamle telefoner virker stadig, hvis det ikke havde været fordi, de ikke længere kan opdateres. Jeg var SÅ glad for mine gamle Samsung telefoner, at jeg ville have en Samsung igen. Men med de oplevelser jeg nu har haft, vil jeg ALDRIG MERE eje en Samsung telefon.. eller NOGEN Samsung produkter overhovedet for den sags skyld, og jeg vil fortælle vidt og bredt, hvilke SKOD produkter I sælger.

Skærmlåsen begyndte at drille, og lige pludselig virkede den slet ikke. Med andre ord, kan jeg ikke logge mig på min telefon.. og garantien er naturligvis udløbet. Hvad er det dog for noget møg, I sælger??

29. september 2024

Er dette din virksomhed?