Vi fik byttet en nyindkøbt Park Solar på grund af en meget svag streg i markeringen. Vi fik tilsendt en ny en lidt anden model men med tydligere markering. Der medfulgte en returkuvert så vi kunne re... Se mere
Havde en lidt uheldig oplevelse med min p skive, den skiftede ikke fra sommer til vintertid. Men samtech sørgede for at de refunderede min bøde, mega god kundeservice! Kan klart anbefale at købe ho... Se mere
Fik byttet en Park Solar pga. en svag streg i markeringen. Tilsendt en ny med returpakke til den købte. Meget imødekommende og har også modtaget svar om reklamationen. Kan kun være MEGET tilfreds!
Vi har haft en virkelig dårlig oplevelse med Samatech og vil advare andre mod at bruge deres produkt. Vi fik en bøde på 845 kr., fordi deres software havde en fabriksfejl den skiftede ikke automat... Se mere
Det var dog en utrolig super god oplevelse
Jeg købte en Park Solar for et årstid siden, efter at jeg havde fået 2 parkeringsbøder med mit gamle parkometer. Nu ville jeg bare have noget der virker - hele tiden.
Ved et rent tilfælde opdagede jeg, lidt før parkeringsvagten opdagede det, at min Park Solar havde tabt display visningen på forsiden, og viste ingenting. Jeg mailede til Samatech for at få at vide hvad jeg kunne gøre, og blev kontaktet af Jonas Jellesen, der kunne fortælle mig hvad der var sket med det, og hvorfor det var gået tilbage til fabriksinstilling igen. Han tilbød helt af sig selv, sende mig et nyt Park Solar sidste nye udgave, det var dog utroligt positivt, en service som man næsten ikke oplever nogetsteds i vore tider. Jeg har netop modtaget det nye i dag, leveret til døren. Jeg kan ikke få armene ned i begejstring over Jonas og Samatech. Solar Park er bare det parkometer, man skal bruge, hvis man ikke gider bøvl med parkometre hvor batterierne løber ud uden varsel.
HELT UBESKRIVELIG GOD SERVICE !!!
HELT UBESKRIVELIG GOD SERVICE !!!
Der er mange firmaer, der kunne lære noget af den fantastiske service oplevelse jeg har haft med Samatech.
Min Solar P-skives viser forsvandt desværre fra mit urets display. Så jeg kontaktede Samatech og fik en super god snak med Jonas Jellesen. Han sendte mig et nyt Park Solar ur samme dag, som jeg kunne hente hos den nærmeste pakke shop dagen efter.
Jeg har sjældent....elller nærmere ALDRIG oplevet en så hurtig og FANTASTISK kundeservice. Kan derfor kun sige at jeg på alle parametre VARMT KAN ANBEFALE Samatech og deres produkter.
Og som en side bemærkning kan jeg tilføje, at et Park Solar ur er en virkelig genial opfindelse, for man er helt færdig med at tænke på hvornår batteriet udløber, og derved risikerer at få en bøde (prøvet dette to gange !!) . Jeg er derfor bare SÅ GLAD for at jeg har skiftet til et solar baserede parkerings ur. Desuden er det nye Park Solar ur udstyret med en lille sensor der giver en advarende lyd hvis noget ikke er som det skal være - er bare så nemt, genialt og lige til.
Fantastisk kundeservice fra SAMATECH…
Jeg havde problemer med en Solar P-skive og fik en p-afgift - surt. Skrev til Jonas Jellesen fra SAMATECH velvidende at garantien var udløbet. Jeg fik meget hurtig respons og en rigtig god behandling.
Har sjældent oplevet en så hurtig og fin kundeservice.
Over forventning service.
Hvor er det skønt, og desværre alt for sjældent at den ydede service er over forventning.
Ved køb af ny bil i sep 2018 monterede forhandler en Park Solar p-Skive som har fungeret helt fint hidtil.
Belært af erfaring med tidligere elektronisk p-Skive af andet fabrikat, checker vi jævnligt at p-skiven viser korrekt.
Vores Park Solar havde tabt sutten og besluttet at vi nu var i år 2013 og dato/tid forkert. Indstillede manuelt tid mv. igen og så funkede den igen. Kiggede i manual og hjemmeside for vejledning til at skifte back-up batteri - uden held. Kontaktede Samatech support for guidance og enden blev at de sendte en ny Skive og returkuvert til den “gamle”. Det er over forventning service - købelov reklamation udløbet i 2020. Flot support der viser man tager sine kunder alvorligt. Ikke svært at gætte hvilken P-Skive der skal i vores næste bil.
Super power firma og service 💕
Sikke en flot service 🥰 jeg skrev en mail til Sametech kl. 20 ish, og kort derefter var der både svar og support fra Søren. Der hurtigt konkluderede, at p-skiven var defekt, og en ny var straks på vej.
Mine varmeste anbefalinger til dette superpower firma 💕
Helt utrolig nærværende service
Helt utrolig nærværende service. Blev ovenikøbet ringet op i weekenden. Dejligt at opleve og et super produkt. Husk dog at holde øje med om der er blevet trykket på tasterne i forbindelse med indvendig rengøring da det kan komme til at fjerne “pilen”
Købt ny bil for lidt over 1 år siden
Købt ny bil for lidt over 1 år siden. Valgte en Park solar , så jeg var sikker på ikke at få en P bøde mere. Parkerede i metropolen i Hjørring i ca 10 min. Fik en stor overraskelse da jeg kom ned til bilen! Der sad en P bøde på 650 kr. Ringede til Samatech og forklarede dem hvordan det var gået for sig. Talte med en fantastisk flink og forstående person som hed Søren. Sagde jeg blot skulle sende den “ gamle” P skive retur til dem og de ville sende mig en ny. Har modtaget den nye der er monteret i forruden, og der foruden har jeg søreme modtaget 650 kr til min P bøde. Se det er da en utrolig service! Har aldrig oplevet så go en service før. Havde godt nok hørt de havde en go service , men at den var så go , det havde jeg aldrig forestillet mig. Vil sige tusind TAK til Søren for go behandling. Køber en P Solar igen om nogle år. De venligste hilsner fra Kaj Petersen. 👌🤘 TAK. 🇩🇰🇩🇰
SUPER FLOT SERVICE
Vores park-solar gik pludselig i sort med en parkeringsbøde til følge. Tænkte at solcellerne havde mere end fire års levetid og ringede til samatech. Vi fik en utrolig venlig snak med Søren, som indvilgede i at sende en ny p-skive til os.
SUPER FLOT service😊
Fantastisk hurtig og effektiv support
Fantastisk hurtig og effektiv support. Kommunikerede blot via deres messenger app. Kort tid efter svar. Super service. God nordjysk virksomhed. Mvh Niels
Kun rosende ord.
Har kun rosende ord tilovers for produktet og den gode service, jeg har fået fra firmaet.
Vildt god og solid P-skive!
Vildt god og solid P-skive!
Hart haft en Park Solar P-skive fra Samatech i 6 år nu og den har virket upåklageligt i alle årene. Efter installationen har jeg ikke haft behov for at gøre noget ved den igen. Når tid er indstillet, virker den bare.
Sjældent nu om dage
Det er sjældent at man i vore dage må rose en virksomhed (Søren) for så enestående god behandling som jeg har fået.Mit humør har i den senere tid ganske enkelt været bedre efter mailkontakten med Søren.
Jeg har tænkt på om man ikke burde flytte tilbage til Jylland,for de kan da noget ganske særligt derovre.
En fantastisk service og oplevelse.
Hej Søren og John.
Jeg brugte lige ca. 5 min. til at tænke hele forløbet igennem – lige fra det tidspunkt, hvor jeg første gang kontaktede kundeinformationen til jeg konstaterede kulancebeløbet var anvist min konto.
I mit efterhånden lange liv, har jeg aldrig, aldrig mødt så stor imødekommenhed, hurtighed, forståelse ved frustrationen etc. henset til skiven var ældre end 2 år.
Det er simpelthen en uovertruffen service, som jeg er meget taknemlig for.
Tusinde tak.
Jeg ønsker Jer alle i Samatech ApS alt muligt held og lykke fremover – nu hvor Covid-19 huserer – ikke mindst i Jeres område.
med venlig hilsen
Bjarne Axelsen
Byt parksolar…
3 år gammel parksolar virkede pludselig ikke med kr510 afgift. Ringede til samatech, men kom ikke igennem, efter brok på mail ringede Søren og undskyldte besvær og selvom 3 år gammel sendte han en ny til mig.
Super god service
Samatech har ydet en utrolig super god og professionel service i forbindelse med reklamation, hvor vores p-skive desværre var gået i stykker.
Vi er meget tilfredse med ombytning til en ny p-skive. Det er ikke hver dag, man møder sådan en flot service.
Vi kan varmt anbefale Samatech.
Britt Frandsen
Kanon god service
Kanon god service! Jeg er meget tilfreds med behandlingen af min reklamation. Vil til hver en tid anbefale jer og jeres produkt.
Havde problemer med en p-skive der ikke ville blive siddende og faldt ned. Selvfølgelig lidt irriterende og ville normalt have resulteret i en lidt dårlig anmeldelse. Samatech var dog så utrolig service mindede at sende en ny model uden spørgsmål eller brok - kun indstillingen at det selvfølgelig skulle virke og der skulle findes en løsning.
Super kundeservice og får vendt en dårlig oplevelse til en god.
Kan kun anbefale.
jeg mangler en del flere stjerner at…
jeg mangler en del flere stjerner at kunne trykke på. var uheldig med en parkerings skive som uheldigvis var gået ud og havde fået en bøde. der var ingen problem i det der blev sendt en ny endda den nyeste model og bøden blev betalt. den service som der er blevet givet her er sku bedre end en 5 stjernet fremragende
Der var en gang en ulykkelig mand.
1 Der mangler ca 95 stjerner jeg kan trykke på.
2 Manden er ikke ulykkelig længere.
3 Den 1-5 ca Kl 13 fik jeg en parkeringsbøde på 795 Kr. foran en Lidl " et mærkeligt sted at få sådan en, men Lidl betalte heldigvis.
4 Ledte forgæves efter min kvittering da jeg kom hjem, men pist borte var den, rådne råd er dyre så jeg ringede til Samatech ( Søren Andersen )Fredag d.1-5 kl.16,36 og forklarede sagen og om ikke han tilbød at sende en ny samme dag med en returlabel.
5 Ikke nok med det så blev jeg ringet op kl 14,25 hvor han tilbød at sende en nyere model og at indstille den med kl og dato, og glad blev jeg det var service uden lige.
6 Kl 10,57 Lørdag d.2-5 var pakken fremme.
7 Hvis der er noget firma der kan stikke den service så er de dælme dygtige
BRAVO SANATECH og SØREN
Fantastisk service
Fantastisk service. Havde defekt produkt, talte med support og wupti næste dag var der en ny enhed, retur kuvert til defekt enhed, ny enhed indstillet og klar.
Virkelig en MEGET fin service, TAK FOR DET