Vi har fået stor hjæp af Tine fra SAGE i forbindelse med at vores kaffemaskine gik i stykker. Vi har haft den i en del år og i forbindelse med reparationen har de efterset den og udskiftet dele som va... Se mere

Blender godt men synes ikke kvaliteten matcher prisen. Den første jeg havde brændte sammen efter 1½ års tid (ved helt almindeligt brug til greenies) og det tog meget længe at få den ombyttet til en... Se mere
Vi fik god og præcis hjælp via telefon og senere email med vores maskine. Maskinen sendt til reparation, dækkes af garanti og nu kører det. Tak til Erling for god hjælp
Venlig og hurtig hjælp med at finde frem til hvordan og hvor jeg kan få repareret min Oracle maskine
In May 2013, the Group launched a range of 17 of its premium designed and developed products into the United Kingdom under a new Group owned brand called Sage™. The brand identity and positioning of Sage™ is aligned closely to the new global Breville brand identity and ‘food thinking’ strategy. Award winning kitchen appliances designed to inspire people to produce perfect food and beverage results in their own homes with ease. From espresso machines to food processors, the innovation in each appliance delights. The scents, sights and sounds of cooking awaken memories and create new ones. Shared with the people in your life who matter most. This is why we do what we do. Listen. Obsess. Innovate. Test. Refine. Design.

Free shipping and repair cost estimate for Sage espresso machines
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Kaffemaskine Oracle begyndte at lave høje lyde og vi kontaktede Sage support.
Kaffemaskinen blev sendt til reparation og der gik mange uger før vi hørte videre. Blev nød til at rykke dem fire gange før vi fik svar fra rep center, hvilket ikke har noget telefonnummer og kommunikationen var virkelig langsom over mail.
Efter vi fik kaffemaskinen tilbage larmer maskinen stadig meget og laver høje lyde.
Ringer til Sage igen, men de siger de ikke kan gøre mere og de vil ikke tage den retur, da det skal foregå via forhandler selvom de er bagvedliggende firma.
Man er havnet i ingenmandsland, hvor man hverken kan få et ordentligt svar på hvad maskinen fejler og de vil ikke tage den tilbage for at finde løsningen på problemet.
sage oracle i stykker kun 14 md gammel og witt har haft min maskine i snart en md nu og de svarer ikke på mine henvendelser
Dårligere og mere inkompetent service skal man desværre lede længe efter. De svarer og vejleder som de “blinde slås med sne” ( undskyld til de blinde ). Men efter ca 10 mails og lovning på at witt, ville kontakte mig, kontaktede jeg 3 uger efter Witt, som gav en fantastisk service. De kunne se, at der var send et label til mig, selvom jeg på mail havde bedt om transportkasse 😡. Det virker som et Call-center som behandler forespørgsler. Men de tager ikke telefonen og beklager at deres headset ikke virker. Selv mails, hvor man skriver man vil skrive en anmeldelse hvis de ikke besvarer og for styr på tingene efter 3 uger har ingen effekt. Sage det er simpelthen en OMMER.
Nu har de så også udbedt sig dokumentation for deres manglende service og min dårlige anmeldelse via trustpilot. Den label som de tilsyneladende har afsendt, er selvfølge ikke kommet 😳. Heldigvis gik jeg videre til Witt, som gav super professionel service og så 24 timer efter havde afsendt og jeg modtaget en transportkasse så den kunne sendes direkte til dem.
Jeg startede første mail til Sage den 8 juni og den 27 var intet kommet på plads - kun fordi JEG selv kontaktede Witt skal maskinen nu sendes til dem. STADIG IKKE SÆRLIG IMPONERET AF SAGE APPLIANCES 👎🏻

Besvarelse fra Sage Appliances
2år og 3 md efter jeg havde købt deres dyreste kaffemasken Oracle Touch, begyndte den at lave lyde og ikke kunne grinde/stampe.
Fandt ud af at en skrue er rystet løs og mangler i en kobling(åbenbart en problem der er sket for flere).
Servicen for at få hjælp til dette har været helt umulig og ekstrem bureaukratisk.
Email support var uhjælpsom, uinteresseret og nedladende.
Telefon support sagde de ville hjælpe, men sendte et link til en nøgle som de sagde ikke var på lager.
Og anden gang talte jeg med en der var stort set uforståelig(meget dårlig dansk/engelsk) og som heller ikke kunne hjælpe.
Jeg har været rystet over at Sage ikke har udvist nogen som helst interesse i at hjælpe eller yde service. Indtil videre har jeg kun udfyldt div numre, sendt ordre, etc og talt med 4 forskellige, og ikke én har taget ansvar, prøvet at forstå og prøvet at hjælpe mig!
Det er tydeligt på min oplevelse at de er ligeglade med kunder efter et salg.