Blender godt men synes ikke kvaliteten matcher prisen. Den første jeg havde brændte sammen efter 1½ års tid (ved helt almindeligt brug til greenies) og det tog meget længe at få den ombyttet til en... Se mere
Vi fik god og præcis hjælp via telefon og senere email med vores maskine. Maskinen sendt til reparation, dækkes af garanti og nu kører det. Tak til Erling for god hjælp
Venlig og hurtig hjælp med at finde frem til hvordan og hvor jeg kan få repareret min Oracle maskine
In May 2013, the Group launched a range of 17 of its premium designed and developed products into the United Kingdom under a new Group owned brand called Sage™. The brand identity and positioning of Sage™ is aligned closely to the new global Breville brand identity and ‘food thinking’ strategy. Award winning kitchen appliances designed to inspire people to produce perfect food and beverage results in their own homes with ease. From espresso machines to food processors, the innovation in each appliance delights. The scents, sights and sounds of cooking awaken memories and create new ones. Shared with the people in your life who matter most. This is why we do what we do. Listen. Obsess. Innovate. Test. Refine. Design.

Free shipping and repair cost estimate for Sage espresso machines
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Sage Appliances
Vi har haft vores sage oracle touch i ca. 2 1/2 år her har den været til reparation 2 gange hvilket tog måneder.
Vi har lært at acceptere at indstillingerne skrider osv, da vi ikke ville undvære den i flere måneder for at få det fixed.
Nu er den så stået af igen på en ny måde. Hvor den ikke tager vand ind.
Jeg anbefaler alle at holde sig langt fra den. Det er mange penge for en maskine der ikke fungere..

Besvarelse fra Sage Appliances
Sage Oracle Touch espressomaskine er åbenbart ikke pengene værd?
Jeg har på under to år haft maskinen til service i to omgange i næsten 3 måneder sammenlagt.
Den brygger i gennemsnit 2-3 kopper kaffe om dagen, uden brug af mælkeskummeren.
Efterfølgende kan jeg se, at jeg desværre ikke er alene om problemer, da mange andre brugere også oplever hyppige tekniske problemer, der kræver service. Problemerne drejer sig om trykpumpen, sensorer eller elektronikken generelt.
Holdbarheden er ringe. Reparationstiden er uacceptabel lang. Jeg indleverede maskinen den 8. juli 2024 og den er ikke meldt klar endnu den 20. august!
Jeg frygter for det næste nedbrud.
For en maskine i denne prisklasse er det bestemt ikke, hvad man forventer!
Det er virkelig en skuffende oplevelse.

Besvarelse fra Sage Appliances
Hvis du skulle overveje at købe en Sage, så får du en maskine der laver god kaffe og er nem at bruge, men skulle den gå i stykker, så er deres service håbløs, især hvis det sker hos Witt A/S. Jeg ender med at skulle vente ca. 30 dage på en garanti reparation.
De undskylder sig med at det er sommerferie, ikke sikker på at det så betyder at jeg ikke drikker kaffe i min ferie 😂.
Maskinen er stadig ikke modtaget, så jeg kan ikke skrive noget om kvaliteten af deres arbejde.

Slet ikke pengene værd.
Krævende maskine vedr. Rengøring
Maskinen laver fin kaffe, men skal vedligeholdes hele tiden. Selv om vi vedligeholder meget ofte, efter alle foreskrifter, går den hele tiden i stykker. Vi har snart skiftet alle dele.
Garantien har ingen effekt.
Vi kender en der har samme problemer.
Vil slet ikke anbefale SAGA kaffemaskiner. De er ikke pengene værd.

Advarsel:
Sage kaffemaskine efter 3 år er færdig..trods købte reservedele til 1000 kr.
7000 kr smidt ud af vindue. Virkelig dårlig produkt. Min kæreste som er ingeniør har makket med den forbandet maskine i næsten al den tid vi haf haft den. Vil ALDRIG købe den igen og vil ikke anbefale nogen til at købe den.
D.d.ny kaffemaskine bestilt dog en anden mærke.

Besvarelse fra Sage Appliances
Vi har fået stor hjæp af Tine fra SAGE i forbindelse med at vores kaffemaskine gik i stykker. Vi har haft den i en del år og i forbindelse med reparationen har de efterset den og udskiftet dele som var nedslidte. Vi er utrolig glad for produktet og jeres service.

Besvarelse fra Sage Appliances
Jeg bestilte fire filtre til min maskine d.17/1. På hjemmesiden er angivet 3-5 dages levering.
Jeg har kontaktet deres kundeservice 4-5 gange, og fået bekræftet at varen er på lager, men at interne IT udfordringer gør at, man ikke kan afsende varerne.
Jeg har endnu ikke set skyggen af mine varer. Jeg bliver i kundeservice mødt af “vi håndterer det”, “vi finder en løsning”,”jeg holder dig personligt opdateret” intet er endnu sket.
Og jeg har derfor besluttet at annullere mit køb, OG returnere min maskine til forhandleren.
Hvis det er sådan man bliver behandlet når man bestiller varer i deres butik, så frygter jeg forløbet, hvis min maskine nogensinde skulle bruge andet et kun et par filtere.
Opdatering:
Det er korrekt at, i d.12/2 skrev at jeres IT udfordringer gjorde at varerne ikke kunne fremsendes, og efter jeg annulerede ordren, så vil i fremsende denne UB. Det sætter jeg pris på.
Meeen i har tilsyneladende fortsat ikke løst jeres interne udfordringer, og det går ud over jeres kunder.

Vi oprettede en sag på Sage hjemmeside d. 8/1
Da vi intet havde hørt skrev jeg til dem igen d. 16/1 og fik så svar dagen efter, hvor Sage stiller en række opfølgende spørgsmål. Jeg svarer på dem med det samme, og nu er der så igen pinlig tavshed… Vi snakker om
En maskine der ALDRIG har virket. Flovt. Råder alle til at købe et andet mærke
Der er tale om sags nr R103610948

Besvarelse fra Sage Appliances
Som flere andre før mig har berettet, fungerer Sage’s call/supportcenter ikke.
I mit tilfælde tog det mere end 3 mdr. fra start til slut på min sag om en Sage Barista Express, der var holdt op med at virke.
Efter utallige telefonsamtaler, mails, fotos, videoes, tests, anden dokumentation og venten, benytter jeg mig af Sage’s tilbud om reparation til fast pris og maskinen blev sendt til reparation hos deres servicepartner. Maskinen kom retur, men fungerede stadig ikke og efter endnu en rum tids parlamenteren frem og tilbage samt flere fotos, videos, tests og mere venten, gik de med til at gøre endnu et forsøg på at reparere maskinen. Endnu en gang blev den sendt til servicecenteret og efter et par uger modtog jeg så en mail om, at en pakke var afsendt til mig. Efter endnu et par uger uden at en pakke var dukket op hos mig, kontaktede jeg servicecenteret, som fortalte mig, at maskinen havde en ukendt fejl og ikke kunne repareres og at de havde kontaktet Sage, som så skulle kontakte mig, men som vanligt havde jeg ikke hørt fra dem.
Et par timer efter at have talt med servicecenteret modtager jeg så en mail fra Sage, hvor de tilbyder mig en erstatningsmaskine og det er en jo en fin service og helt som det skal være.
Det sidste forløb, hvor der igen kun er rungende tavshed fra Sage indtil de bliver kontaktet, er et perfekt billede af, hvordan supportcenteret fungerer.
Der sker absolut intet, hvis du ikke konstant er den udfarende. Der bliver utallige gange i løbet af de 3 mdr. lovet at vende tilbage, men det sker stort set aldrig. Når det lykkes at komme igennem til dem på telefon, er supporterne søde og venlige, men de har ingen kompetancer og skal igen og igen konsultere teamleder, supervisor, manager osv og lover at vende tilbage, men desværre sker det sjældent.
Aldrig før har jeg oplevet så gumpetung en support.
Jeg har modtaget en erstatningsmaskine og det er jeg selvfølgelig glad for og derfor får de 2 stjerner og ikke kun 1.
Case nr. R103458469 og
Case nr. R103521272

Besvarelse fra Sage Appliances
"Dit sagsnummer er R103419165. Vi sætter pris på din loyalitet ved at vælge at være en del af Sage®-familien"
Sådan starter en kundesupport oplevelse ud, en support oplevelse hvor vi i 3 måneder ikke har kunnet bruge vores nu 18 mdr. gamle Sage Oracle til €2500, der både larmer højlydt når tændt men ikke i brug, damper med 100grader varm vanddamp når tændt men ikke i brug, og i det hele taget lider af et utal af små skavanker.
Efter 3 måneders skriverier, hvor sage i Danmark senders os pakninger og andre service objekter, som det beder os prøve at udskifte selv, ender Karina med første præmien i elendig kundeservice.
Karina peger på et link (der ikke virker), og siger at fordi vi har købt maskinen i Litauen, vil det koste kr. 3.500 at reparere maskinen i Danmark, men vi da er velkommen tll at kontakte nogen i Litauen og starte sagen der.
Karina er ikke klar over at hun overtræder EU lovgivning, der gælder uafhængig af interne firma regler, og endvidere at hun overtræder den mest væsentlige lov for kundeservice-medarbejdere: At yde kundeservice.
Jeg kan se at en del andre har oplevet samme problem med en af de dyreste kaffe-maskiner på markedet, indsendt og undværet i flere måneder, for derefter at få dem defekte retur fra service. Selskabet kan ikke håndtere periodiske fejl på deres produkter.
Det virker utroligt, at at B2C firma anno 2023 ikke kan yde bedre service end til en 2,4 score på TrustPilot. Det virker som om Direktionen i selskabet er uvidende om hvilke mennesker de har ansat i kunde service.
Advokaten skriver:
According to Directive (EU) 2019/771, when shopping in the EU, Norway, or Iceland, consumers are always entitled to a minimum 2-year guarantee at no cost, regardless of whether they buy the goods online, in a shop, or by mail order. This two-year guarantee is a minimum right EU-wide, as established by this directive.This information confirms that the two-year legal guarantee applies regardless of the EU country where the goods are purchased or used. Therefore, in your scenario, the customer is entitled to the benefits of this guarantee in Denmark, despite having purchased the Sage Coffee Machine in Lithuania.

Besvarelse fra Sage Appliances
Jeg er ejer af en Sage the Bambino Plus espressomaskine, samt en del andre Sage produkter, og vil starte med at slå fast, at det generelt er noget rigtig gode produkter. Det samme kan desværre på ingen måde siges om brandets support, der er mere eller mindre fraværende, hvis der opstår problemer.
Min espressomaskine begynder at skrante nogle måneder efter de to års garanti's udløb, og efter nogle yderligere måneder stopper pumpen helt med at virke. Jeg kontakter Sage d. 22/10 (case R103484505) og beskriver problemet. Jeg modtager dagen efter et udførligt auto/standardsvar, der beskriver at maskinen nok skal afkalkes. Maskinen er dog altid blevet blevet renset og afkalket jævnligt som foreskrevet med originale produkter, hvorved det er usandsynligt. Derudover kan afkalkningsprogrammet i praksis slet ikke startes fordi pumpen ikke pumper vand ind i maskinen, hvilket jeg beskrev i den første henvendelse. Autosvaret er altså ingen hjælp, hvilket er helt fair. For at fortsætte problemløsningsprocessen, svarer jeg samme dag, og vedhæfter bl.a. en video, der viser, at jeg ikke kan starte afkalkningsprogrammet, og derefter er der rungende stilhed. Jeg følger op 7 dage efter, fordi jeg kan se, at case status på sitet er registreret som "Waiting on consumer", hvilket jo er en fejl, da jeg har taget kontakt sidst. Igen fair nok, fejl kan ske, men igen er der stilhed. Nu er der gået 14 dage.
Jeg anerkender, at det kræver en aktiv fejlfindingsindsats, når et problem ikke kan løses af autosvar og standardløsninger. Jeg er også godt klar over, at garantien uheldigvis er udløbet. Men som loyal kunde af et premium brand, forventer jeg som minimum, at blive taget seriøst, og blive præsenteret for nogle brugbare løsningsmuligheder, i en uheldig situation som denne. Det er jo hverken klimamæssigt- eller privatøkonomisk bæredygtigt, hvis alle lades i stikken, når et produkt fejler kort efter garantiperioden, og eneste reelle mulighed er at skrotte og købe nyt, når der muligvis blot er tale om fejl i en komponent, der kan udskiftes.

Besvarelse fra Sage Appliances
Jeg er desværre nødt til at give SAGE Kundeservice 1. Har oprettet en sag d. 10.10.2023. Har ringet til at sikre mig at alt er modtaget. Taget en video som jeg var bedt om og sendt den. Ingen tilbagemelding selvom jeg er informeret at jeg bliver kontaktet indenfor 2 dage . case nr R103467418. I dag er d. 17.10.2023 og min Barista Touch kaffemaskine som er købt i Juli 2023 virker ikke . Når man ringer ind der er mere end 60 min ventetid. "Chat with Support Agent" virker ikke . Har sendt en e mail og ingen svar .

Besvarelse fra Sage Appliances
for 2.5 måned siden bestilte jeg en dejkrog. Jeg fik leveret den forkerte. Efter at have fået alle mine informationer og givet mig en undskyldning sendte de en ny - men stadig ikke til min maskine. Det er nu 2 måneder siden at jeg fik den forkerte tilsendt. Jeg har brugt utallige timer på at snakke med deres kundeservice, og er hver uge blevet lovet at de ringer mig op. Hvilket endnu ikke er blevet overholdt. Nu har jeg så 2 dejkroge og en maskine jeg ikke kan bruge. Så meget for at købe deres dyre produkter!!!

Besvarelse fra Sage Appliances
Købte en sage fresh and furious blender. Brugte den 4 gange, og så sad kanden fast. Sendte den til reparation hos elgiganten hvor jeg købte den. Nu er der gået næsten 3 måneder, og jeg kan ikke få penge retur…. Den larmer mere end min gamle krups.

Besvarelse fra Sage Appliances
Jeg har købt den 6. maj en Barista Express. Men overraskende nok, den kaffe temperature var kun 50°C, målt ved at sænke en termometer i koppen. Jeg har anvendt en Brannan termometer scala -10 til 150°C. Dette er helt forkert, da forventes omkring 66-70°C. Ironisk nok, maskinnen tillade at justere temperaturen +2 °C, men here det mangler +16 grader! Maskinen kan ikke bruges og er returneret.

Besvarelse fra Sage Appliances
I midten af marts begyndte vores Barista Express ikke at virke. Jeg kontaktede Sage Service og dik en god hjælp til, hvordan jeg kunne sende retur og fik endda en fast pris på service. Jeg blev lovet at det ville tage maks 14 dage.
I slutningen af marts sendte vi den retur. Da vi ikke havde hørt noget efter 2 1-2 uge skrev jeg til dem. De fortalte at den vil være færdig i løbet af 1 eller 2 dage.
En uge senere havde vi fortsat ikke hørt noget så skrev igen. Men nu kommer der ikke noget svar. Det er mu over 1 måned siden vi sendte den retur og aner ikke hvornår vi får den tilbage…Det er bare ikke godt nok.