Kan niet meer in loggen
Kan niet meer in loggen en niets zichtbaar op de site waardeloze bende
Kan niet meer in loggen en niets zichtbaar op de site waardeloze bende
Exact wat anderen ook zeggen, nu doet de hele site het zelfs niet meer sinds vrijdag....
In een woord Waardeloos! Sinds de website vernieuwd is, ervaar ik alleen maar problemen. Ineens was mijn advertentie na de update verdwenen. Nu ben ik al weken bezig om een nieuwe advertentie op de site te zetten, maar tot op heden is dit niet gelukt. Op zich proberen ze je bij de helpdesk wel te helpen maar tot nu toe ervaar ik elke keer weer een nieuw probleem.
Wat een dramatisch slecht gebouwde website. Aanmelden of inloggen met Google werkt totaal niet — geen enkele reactie. Dan maar handmatig een account aangemaakt, maar zelfs dat helpt niet: mijn persoonsgegevens laden niet in het dashboard, en ik krijg geen enkele mogelijkheid om een advertentie van mijn eigen woning te plaatsen. Echt onvoorstelbaar hoe iets dat zó belangrijk is, zó slecht functioneert.
ik ondervind wel problemen met de nieuwe site. je woning en wat je zoekt moet beschreven worden in 255 tekens dat is heel erg weinig .toen ik besloot mijn account te deleten kon ik geen nieuwe meer aanmaken :) ook erg vervelend :) als je foto-s netjes in volgorde plaatst bv je huis van beneden naar boven wordt alles toch gescrambled zodat er een chaotisch beeld van je huis ontstaat.wellicht gaat de site zich nog verbeteren en zijn dit opstart problemen. de oude site was heel ok
Sinds ze de sitehebben eranderdkan ik niks meer doen,echt waardeloos
Superslechte website die regelmatig vastloopt. Ineens is de website vernieuwd en is je advertentie verdwenen. Geen aanrader!
Ik heb een eventuele ruil woning gevonden.
Vervolgens niks meer van gehoord.
Deze site werkt niet goed.
Uitschrijven lukt natuurlijk ook niet.
De website werkt voor geen meter. Door filters in te stellen loopt de website vast bijv.
Fijne woningruil site, op makkelijke manier kun je in contact komen met eventueel woning ruil kandidaten.
Erg behulpzame klantenservice!
Tip
Graag zou aan de hand van een map huizen kunnen vinden.