Eminent Online Anmeldelser 10

2,3

2,3

Under middel

Bestelling niet ontvangen en geen contact

Op 14 januari een beeldje bestel. Tot op de dag van vandaag niets ontvangen. Zou eigenlijk binnen 2 werkdagen binnen moeten zijn. Enkele keren telefonisch geprobeerd contact met hun te krijgen maar helaas… ook de voicemail diverse keren ingesproken maar kom maar niet in contact met hun. Heel triest dat zo’n bedrijf nog een webshop heeft waarbij ze misschien nog meer slachtoffers kunnen maken.

14. januar 2026

perfecte hulp bij moeizaam instellen streamer EM7680

Bij de update van mijn gewaardeerde alleskunner (Eminent EM7680-streamer) naar firmwareversie Kodi 19.5. bleek het toevoegen van bestanden van Synology NAS of data uit Windows10 onmogelijk. Na eindeloos/tevergeefs intikken van inlogcodes e.d. op de afstandbediening kwam Roy van de Klantenservice met uitgebreide, zeer precieze info over Windows- en Synology NAS-instellingen - en alles ging meteen stukken sneller & beter. Klasse begeleiding dus, en nog snel ook!

9. august 2024

|EMINENT| STATE BEN ALLA LARGA DAI LORO PRODOTTI, quali che siano!!!

|EMINENT| In breve, esperienze pessime con diversi tipi di prodotto...
1 - anni fa avevo acquistato un piccolo e semplice NAS, che però funzionava discretamente per le mie necessità... dopo neppure due anni scopro che - all'improvviso - non è più accessibile dall'esterno e l'assistenza mi dice candidamente che la società ha staccato i server esterni per la gestione degli IP... morale, prodotto finito e inutilizzabile, riciclato brevemente come DAS e poi regalato a questo solo scopo; per avere un vero NAS sono dovuto quindi passare a QNAP, con la quale mi trovo invece alla grande da ormai diversi anni...
2 - a partire dalla scorsa decade, ho progressivamente acquistato negli anni circa una decina di IP CAMS per il monitoraggio di sicurezza della mia proprietà immobiliare... dallo scorso autunno (2023, siamo ora ad agosto 2024) scopro - sempre improvvisamente - che sono accessibili solo da dentro casa, cioè tramite wi-fi domestico - ma completamente irragiungibili dall'esterno... stavolta neppure l'assistenza risponde più, dopo settimane di impazzimento per capirci qualcosa, leggo per caso su alcuni forums una valanga di lamentele ed insulti ad EMINENT per lo stesso mio problema, scoprendo così che - anche in questo caso - l'azienda aveva semplicemente dismesso il supporto all'app android ed ai server per il collegamento dall'esterno ed in mobilità. Morale, altra decina di prodotti inutili, ormai da buttare, che non funzionano con nessun'altra delle numerose app generiche o di terze parti da me inutilmente provate su ANDROID...
Quindi, se vi serva qualcosa di qualità e che soprattutto duri nel tempo, state ben alla larga da questa marca, ammesso che si tratti ancora di un produttore effettivamente esistente, considerata la qualità risibile dei pochissimi prodotti ancora presenti e rimesti sul suo sito web.
ALLA LARGA DA EMINENT!!!

10. august 2024

helaas GEEN Service meer..

helaas GEEN Service meer..
kocht in 2019 een bewakings set EM6108
de software voor deze set is al eens vernieuwd Door Viewcan echter deze wordt niet meer ondersteund door android 14 dus je kan je camera's niet meer online bekijken. via de helpdesk nog een mail gestuurd maar helaas, koop maar een nieuwe.... maae dan geen eminent meer

8. juli 2024

Verschrikkelijk achteruit gegaan

Verschrikkelijk achteruit gegaan. Ik denk, dat ik in 2009 één van de eerste klanten was en heb diverse apparaten gekocht. In die tijd was men nog telefonisch bereikbaar. Als ik nu een vraag stel over een wat ouder apparaat, dan wordt er alleen geantwoord, dat men het niet meer ondersteunt. Als ik dan doorvraag, dan antwoordt men niet meer.

Jammer, want het waren goede apparaten voor low-budget.

10. maj 2024

Excellente service -zelfs jaren later

Na een aantal jaren had mijn haperde de mediaspeler. Maar dat bleek aan de kabel te liggen...Jaren later reageerde de afstandbediening net wat minder soepel. Zonder verder overleg werd er meteen een vervangende gestuurd. Ik kan niet anders zeggen dan excellente service.

6. januar 2020

geweldige service !

geweldige service !

mediaplayer bleef soms hangen in opstartscherm, op de FAQ pagina was dat door anderen al eens eerder opgemerkt, en nadat ik daar op aanhaakte kreeg ik binnen een dag antwoord, mocht ( zonder gezeur om bonnetje ) de speler terug, en had ik een dag later al de nieuwere opvolger weer in huis.

TOP

24. november 2018

Daar kan menige zaak wat van leren !

Mijn mediaplayer EM7380 gaf na 2 jaar en 3 maanden de geest en de zaak waar ik hem gekocht had gaf maar 2 jaar garantie hierop en verwees mij naar Eminent die hier 5 jaar garantie op gaf.
Na een email met wat hij niet meer deed kreeg ik supersnel een mail van Trifon van de support afdeling met de mededeling dat het de voeding was en of ik het spareparts formulier wilde invullen en terugsturen.
Gedaan en na 2 dagen nieuwe voeding in de bus en hij doet het weer.
Wat een geweldige service ! Nog niet vaak meegemaakt, hier kunnen heel wat zaken wat van leren !
Chapeau Eminent !

22. maj 2015

Geweldige service

Een hele tijd geleden een Media speler EM7080 gekocht en hier zeer tevreden over. Onlangs bedacht ik dat het handig is om boven ook een unit te hebben en kocht ik via Marktplaats een tweede om films van de bestaande media speler af te streamen. Bij thuiskomst aangesloten en de unit speelt, alleen reset zichzelf telkens. Balen dus.

Vorige eigenaar gaf aan dat er nog een jaar fabrieksgarantie op zat, unit was pas 4 jaar oud en zou 5 jaar garantie hebben. Eminent aangeschreven en die wilde een foto van het serienummer hebben om te bepalen of het nog garantie was. Dit was zo en het verzoek was om de unit op te sturen.

Deze kwam vervolgens binnen 1 week alweer gerepareerd terug.
Waar vindt je nog zulke geweldige en super snelle service.
Via deze weg mijn dank.

15. januar 2015