woningruil24.nl Anmeldelser 400

3,6

Onlangs een abbonement gekocht, door fout van de site is bedrag 4x afgeschreven. Woningruil gemaild en die zeggen niks ontvangen te hebben, hiervoor naar paypal gebeld en paypal geeft aan dat we dit m... Se mere

Goedemorgen. Ik vind dit programma heel bijzonder in vergelijking met andere programma's. Als ik naar huizen zoek, verschijnt er een huis voor me. Bedankt voor uw aandacht en hartelijk dank.

1. Forsyningsselskab
  2. Boligudlejningskontor

Wij helpen heel Nederland met woningruil! Een woningruil is meestal de snelste manier om een nieuwe woning te vinden. Zo vermijd je woningwachtlijsten en lange wachttijden. Op woningruil24.nl kan je een advertentie plaatsen van jouw huurwoning (bijv. appartement, eengezinswoning of flat) en vandaag nog andere woningruilers vinden met woningen die aan jouw wensen voldoen. Doe net als duizenden andere tevreden klanten, ruil met ons!

3,6

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

woningruil happening

I am going through a woningruil right now thanks to tjis website. I was a bit unsure at the beginning as i find it quite expensive but I was put in contact with serious people and viable options and things became concrete. I find some of the features of the website could be improved, like to make it easier to find back your chat with people with a section called "chat" instead of having to go through the list of matches each time.

14. april 2026

Ruilen

Het overzicht is duidelijk en mijn contact foto staat er ook al op!

13. april 2026

Hoi Dikkie,

Bedankt voor je recensie!

Drie slaapkamers

Een huis tuin drie slaapkamers woonkamer een wc een keuken een dochen

1. april 2026

Hoi Fanta,

Bedankt voor je recensie!

Goedemorgen

6. april 2026

Hoi Ahmad,

Bedankt voor je recensie en je feedback!

Woningruil24

Eerlijk gezegd heb ik nog niet gekregen…

Eerlijk gezegd heb ik nog niet gekregen wat ik krijg
Maar ik ben optimistisch dat ik hier zal vinden wat ik zoek.
Daarom koos ik de hoogste sterren

1. april 2026

Hoi Mohammad,

Bedankt voor je mooie beoordeling — we hopen dat je bij ons vindt wat je zoekt!

Hoi Nadia,

Het spijt ons dat de dienst niet voor je heeft gewerkt. Je mag ons gerust mailen op info@woningruil24.nl, dan proberen we je te helpen zodat het wel goed werkt. We horen ook graag meer over je ervaring en hoe we ons kunnen verbeteren.

Woningruil24

Ruil gelukt, aanbod screening zou beter kunnen

Ik ben natuurlijk uitermate blij dat ik een ruil heb kunnen vinden!! Wel vind ik dat er veel "troep" tussen zit: veel slechte advertenties en ik ben veel benaderd door "louche types" waarvan ik niet vertrouwde dat de advertentie klopte.

Het heeft me 2 jaar gekost, en best wat investering qua berichten. Ook jammer dat veel mensen niet meer reageren.

8. marts 2026

Hoi JM,

Bedankt voor je recensie en je feedback. Veel succes met je nieuwe woning!

Woningruil24

Dat zoal om dat ik lichamelijk me beperking heb

Ik heb er zoal hulp bij nodig, om dat gehandicapt bent van hoe en wat
En dat ook zo goed gaat verlopen, en wel iets gelijk vloer dan is en dan dan 3 kamer appartement met een lift en een balkon of een beneden appartement
Of beneden woning ook gelijk vloer met tuin

27. marts 2026

Hoi Bert,

Bedankt voor je recensie! Je bent welkom om contact op te nemen met onze support via info@woningruil24.nl.

Niet mijn ding.

Niet mijn ding.

25. september 2025

Hoi Marijke,

Bedankt voor je recensie. Onze dienst is misschien niet voor iedereen geschikt. We hopen dat je een dienst vindt die beter bij je past.

Woningruil24

Redelijke site met goed aanbod

Redelijke site met goed aanbod.
Je moet betalen om een bericht van een andere aanbieder te zien. Heel irritant en zeker niet relevant als je je bedenkt dat er heel veel ruilers met een minimuminkomen op deze site zitten.

22. marts 2026

Hoi Fayenne,

Bedankt voor je recensie en je feedback!

Duidelijke site

Duidelijke site, die bemiddeld tussen mensen die hun woning willen ruilen. Het is mij danwel niet gelukt, maar dat lag helemaal aan mij!!

17. september 2025

Hoi Chinwe,

Bedankt voor je recensie en voor je feedback!

Geslaagde driehoeksruil!

Ik heb een mooie ruil kunnen doen via jullie dus wat dat betreft krijgen jullie een dikke 10. De website is wel een beetje lastig te navigeren en kan overzichtelijker. Verder denk ik dat als jullie de prijs iets naar beneden doen er meer active accounts zouden zijn.

19. marts 2026

Hoi Katja,

Bedankt voor je recensie en je feedback. Wat leuk dat je via ons een woningruil hebt gevonden!