Onlangs een abbonement gekocht, door fout van de site is bedrag 4x afgeschreven. Woningruil gemaild en die zeggen niks ontvangen te hebben, hiervoor naar paypal gebeld en paypal geeft aan dat we dit m... Se mere
Goedemorgen. Ik vind dit programma heel bijzonder in vergelijking met andere programma's. Als ik naar huizen zoek, verschijnt er een huis voor me. Bedankt voor uw aandacht en hartelijk dank.
Wij helpen heel Nederland met woningruil! Een woningruil is meestal de snelste manier om een nieuwe woning te vinden. Zo vermijd je woningwachtlijsten en lange wachttijden. Op woningruil24.nl kan je een advertentie plaatsen van jouw huurwoning (bijv. appartement, eengezinswoning of flat) en vandaag nog andere woningruilers vinden met woningen die aan jouw wensen voldoen. Doe net als duizenden andere tevreden klanten, ruil met ons!
Svarer typisk inden for 1 uge
Goede ervaring
Het is met de filters instelling erg makkelijk. En het voordeel is dat Utrecht een gewilde woonplaats is
woningruil happening
I am going through a woningruil right now thanks to tjis website. I was a bit unsure at the beginning as i find it quite expensive but I was put in contact with serious people and viable options and things became concrete. I find some of the features of the website could be improved, like to make it easier to find back your chat with people with a section called "chat" instead of having to go through the list of matches each time.

Besvarelse fra woningruil24.nl
vindt het vooral erg duur en kan nog…
vindt het vooral erg duur en kan nog steeds geen woning vinden

Drie slaapkamers
Een huis tuin drie slaapkamers woonkamer een wc een keuken een dochen

Goedemorgen

Besvarelse fra woningruil24.nl
Eerlijk gezegd heb ik nog niet gekregen…
Eerlijk gezegd heb ik nog niet gekregen wat ik krijg
Maar ik ben optimistisch dat ik hier zal vinden wat ik zoek.
Daarom koos ik de hoogste sterren

Besvarelse fra woningruil24.nl
Ruil gelukt, aanbod screening zou beter kunnen
Ik ben natuurlijk uitermate blij dat ik een ruil heb kunnen vinden!! Wel vind ik dat er veel "troep" tussen zit: veel slechte advertenties en ik ben veel benaderd door "louche types" waarvan ik niet vertrouwde dat de advertentie klopte.
Het heeft me 2 jaar gekost, en best wat investering qua berichten. Ook jammer dat veel mensen niet meer reageren.

Besvarelse fra woningruil24.nl
Dat zoal om dat ik lichamelijk me beperking heb
Ik heb er zoal hulp bij nodig, om dat gehandicapt bent van hoe en wat
En dat ook zo goed gaat verlopen, en wel iets gelijk vloer dan is en dan dan 3 kamer appartement met een lift en een balkon of een beneden appartement
Of beneden woning ook gelijk vloer met tuin

Besvarelse fra woningruil24.nl
Redelijke site met goed aanbod
Redelijke site met goed aanbod.
Je moet betalen om een bericht van een andere aanbieder te zien. Heel irritant en zeker niet relevant als je je bedenkt dat er heel veel ruilers met een minimuminkomen op deze site zitten.

Duidelijke site
Duidelijke site, die bemiddeld tussen mensen die hun woning willen ruilen. Het is mij danwel niet gelukt, maar dat lag helemaal aan mij!!

Geslaagde driehoeksruil!
Ik heb een mooie ruil kunnen doen via jullie dus wat dat betreft krijgen jullie een dikke 10. De website is wel een beetje lastig te navigeren en kan overzichtelijker. Verder denk ik dat als jullie de prijs iets naar beneden doen er meer active accounts zouden zijn.