RoyalDesign Anmeldelser

40 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(40.206)

Alt for lang leveringstid

Bestilte et Rice kurvesæt d. 1/4, som stod til at være på lager og ville være afsendt indenfor 4 hverdage. D.17/4 har jeg stadig ikke modtaget og ringer til support, som oplyser, at de først vil være på lager d. 28/4 og at de så skal pakke ud inden de kan afsende til mig. D. 8/5 ringer jeg igen og rykker og de kan ikke gøre noget. De kan ikke engang åbne computeren og se, hvordan det står til med min ordre. D. 22/5 ringer jeg igen og rykker, hvorpå de fortæller, at sættet er afsendt. D. 25/5 modtager jeg endelig det fine sæt. Men 2 måneder er ALT for længe at vente, når der står på hjemmesiden, at varen er på lager.

25. maj 2023

Hej Bianca!

Tack för ditt omdöme, det hjälper oss att bli bättre!

Vi vill börja med att beklaga att du är missnöjd med din köpupplevelse hos oss. Vi kan se att när du la din beställning så fanns inte produkten i lager. Det är jätte tråkigt såklart om det har varit missvisande information när du gjorde beställningen hos oss och detta kommer vi att ta vidare som feedback . Då produkten inte fanns i lager blev det en beräknad leveranstid på den och dessvärre var det så att leveransen från leverantören inte skedde till oss förens 2023-05-17. Så fort den kom in till oss började vi att packa din order och göra den redo för leverans.

Vi är glada att höra att du har mottagit din leverans och vi hoppas att du är nöjd med produkterna. Vi hoppas även att du i framtiden vill ge oss en ny chans på en ny beställning.

Har du fler frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.
Med vänlig hälsning,
Emmie, Royaldesign.

Jeg har aldrig oplevet så fantastisk service!

Jeg har aldrig oplevet så fantastisk og hurtig håndtering af en reklamation. Jeg skriv en mail i dag (2. pinsedag). Et kort øjeblik efter fik jeg svar om at min reklamation var behandlet, og at varen allerede er på vej.

Jeg takker Ene og Royal Design for at tage sine kunder alvorligt, og at de prioriterer en god behandling, også ved reklamation! TAK!

29. maj 2023

brugte tid på at bestille gave og så…

brugte tid på at bestille gave og så får jeg besked om at det første kan leveres 2,5 måned senere og må bruge tid på igen af afbestille. er varerne ikke på lager er det en god ide ikke at have dem til salg!

18. april 2023

Hej Lene!

Tack för att du tar dig tiden att lämna omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Vi har både beställningsvaror och varor som finns i lager på vår hemsida och den informationen ska finnas på produktsidan på produkten.
Om du beställer en beställningsvara kan vi aldrig lova eller garantera ett leveransdatum eftersom vi inte har produkten och vi är beroende av att leverantören kan leverera till oss.

Vi beklagar att du är besviken och vi tackar för din feedback.

Reklamationsprocedure fungerer ikke

Jeg modtog to HAY skraldespande hvoraf en havde rust løbende ned af siden samt en rustplet nederst på spanden.

Ville naturligvis returnere den defekte vare samt have mine penge retur, så jeg gennemførte med møje og besvær RoyalDesigns 3-parts online returprocedure, som IKKE gav mig mulighed for at bede om pengene retur, så jeg endte med alligevel at sende firmaet en mail med billeder mv, hvor jeg også skrev at jeg ville have mine penge retur for den ene spand.

Siden da har jeg skrevet til RoyalDesign et par gange og efterlyst handling, men får blot at vide at de har sendt sagen videre til HAY, og at de ikke vil agere før HAY har afgjort om jeg har en defekt vare.

Jeg er ikke sikker på om det overhovedet er lovligt af et svensk firma at bedrive den slags handel i Danmark, men jeg har nu igen skrevet og efterlyst både en returlabel så jeg kan returnere varen samt mine penge retur.

Har igennem flere år handlet hos RoyalDesign, men det kommer jeg aldrig til mere. Den her måde at behandle kunder på er simpelthen for dårlig og jeg håber denne anmeldelse kan afskrække andre.

13/4 efter jeg havde skrevet denne anmeldelse samt sent endnu en mail til RoyalDesign, blev jeg ringet op og fik at vide at HAY havde svaret RD at de godt kunne refundere pengene til mig. Synes stadigvæk ikke det er ok at jeg skal vente på leverandøren BAG RoyalDesign. Venter på at jeg får pengene ind på kontoen før jeg ånder ud…

27. marts 2023

Hej Pia!

Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Vi är ledsna att ditt reklamationsärende har dragit ut på tiden och vi förstår att du är besviken och frustrerad över det. Jag kan se att du varit i kontakt med oss och att du ska ha fått hjälp med ditt ärende hos oss.
Vi uppskattar verkligen din feedback och vi kommer ta den vidare internt.
Vi hoppas också att du i framtiden vill ge oss en ny chans.

Hanna, Royaldesign

Har aldrig oplevet så dårligt service

Har aldrig oplevet så dårligt service. Min pakke blev leveret til en pakke shop i Ålborg. Jeg bor tæt på esbjeg. Skulle snakke engelsk til kundeservice som ikke kunne hjælpe. Havde betalt for levering og skrevet min adresse rigtig. Måtte selv finde en løsning. Køber aldrig der igen.

14. februar 2023

Hej Anne-Marie!

Tack för att du tar dig tiden att lämna omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Jag kan dessvärre inte hitta din order baserat på den informationen som jag har här och därför kan jag heller inte se vad det är som har hänt med din beställning.
Jag har bett dig om ytterligare information så vi kan kika på status på din beställning och leverans.

Du är också varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har fler frågor eller funderingar så hjälper vi dig.

Hanna, Royaldesign

Nem og overskuelig hjemmeside med gode…

Nem og overskuelig hjemmeside med gode tilbud. Varen stod beskrevet som værende på lager med forventet levering på 1-5 dage. 4 dage efter landede den smukkeste bænk fra House Doctor med levering fra PostNord. Meget flottere i virkeligheden end billederne viser. Møbelforsendelsen kostede 199,- hvilket er en fair pris. Samlet set er der stadig opnået en større besparelse end varen kan findes til, alle andre steder.
Handler her helt sikkert igen.
Ordrenummer: 80436275

9. marts 2023

Dårlig service !

Dårlig service !! Jeg bestilt en lampe d. 07 02 23, pengene blev trukket fra min konto d. 13 02 23, 3100 kr. for en lampe, jeg har endnu IKKE modtaget min lampe!! Har kontaktet kundeservice i dag for at spørge, hvor min lampe bliver af - de oplyser, at de vil efterlyse pakken hos PostNord og jeg vil høre fra dem.... Hvad med mine penge ? Royal Design oplyser, at enten får jeg min lampe eller også får jeg mine penge retur - de beholder ikke mine penge for evigt !!!! virkelig dårlig service!! Medarbejderen på Royal Design talte engelsk og havde ingen forståelse for, at jeg rent faktisk har betalt 3100 kr. for en vare, jeg endnu ikke har fået !!!
Jeg kan IKKE anbefale Royal Design og jeg handler IKKE der igen

19. februar 2023

Hej Rikke!

Tack för att du tar dig tiden att lämna omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Jag kan se att vi är i kontakt med fraktbolaget angående din leverans och de gör just nu en sökning efter paketet. Vi kommer återkomma till dig så snart vi får mer information om vad som kan ha hänt. Vi förstår att du är besviken och frustrerad och vi gör allt vi kan för att utreda detta med fraktbolaget och vi hoppas de kan ge oss ett besked så vi kan meddela dig.

Laaaaaaang behandling af reklamation

INGEN BØR BEHANDLES SÅ DÅRLIGT.
En lampe er defekt. Sagen bliver behandlet. Efter 18 mails og mere end en måned senere er der fortsat ikke skred i sagen. De siger at de afventer reservedele fra leverandøren. De vil ikke sende mig en returlabel og ikke bytte lampen. Jeg kan ikke anbefale Royal Design.
Mit returnummer er 338038
Og så giver de tilsyneladende et standart svar til alle der har haft en dårlig oplevelse hos dem.
Min reklamation modtog de den 28.12.2022, i dag er den 7.3. Og jeg har stadig kun en beskadiget lampe 😡
D. 1.3.2023 Ok. Nu får I en stjerne mere.✨ ret skal være ret. Jeg har endelig fået en returlabel, sendt lampen retur og fået mine penge tilbage.

1. februar 2023

Hej Karen!

Tack för att du tar dig tiden att lämna omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Vi är ledsna att din reklamation hos oss tar lång tid och vi har dessvärre längre hanteringstider på reklamationer. Jag kan inte hitta din order baserat på den informationen som jag har här så därför har jag bett om ytterligare information så vi kan kika på status på din reklamation.

Har 11.11 22 bestilt en lampeskærm

Har 11.11 22 bestilt en lampeskærm, som jeg modtog 15.11.22 så ok hurtig levering. Lampeskærmen havde en fejl så den ligesom krøllede i stoffet, som om stof og stel ikke passede sammen. Jeg pakker ikke skærmen ud af plast men bevarer den i original indpakning. Ok dvs. den ryger retur som en reklamation. Jeg skriver til deres retur afdeling samme dag, og får besked om retur er registreret. Først den 23.11.22 får jeg besked om at de har brug for flere billeder for at vurdere om det er en reklamation. Det får de så med besked om at det ville være rart med en kvalitets opfølgning på den næste skærm inden man sender den afsted. Den 28.11. 22 har de så endelig behandlet sagen og erkender det er en reklamation., og at jeg ikke behøver besværet med at sende den beskadigede skærm retur. Den 5.12.22 får jeg besked om at en ny skærm er på vej, den 6.12.22 modtager jeg den nye skærm. Den har så en endnu større fejl på skærmen som er helt krøllet, så samme procdure igen, denne gang vælger jeg dog at jeg ikke vil have skærmen, da jeg tænker at der ikke er nogen der kontrollere om det de sender ud egentligt har en ok kvalitet, så uanset hvor mange skærme jeg får vil der være den samme fejl på. Jeg vil derfor sende skærmen retur. Jeg kontakter atter deres retur afdeling for at reklamere over skærmen. Igen går der noget tid før man får svar retur. Den 11.12.22 får jeg svar retur at den er registreret og den 12.12.22 får jeg besked om der er retur label og at jeg kan sende den tilbage. Der går så noget tid før jeg får mulighed for at sende pakken retur da vores lokale indlevering ikke har åbningstider der helt passer med et fuldtidsjob. Den 22.12.11 sender jeg pakken retur. Den 17.1. 23 får jeg en besked om at pakken er registreret retur og at jeg vil modtage pengene retur. Idag den 25.1.23 er pengene stadig ikke returneret retur til min konto.
De to stjerner gives for at der er hurtig levering når de først har skrevet de sender ordre og at tonen fra kundeservice er meget venlig.
Men behandlingstiden er alt for lang og bøvlet ligesom de er alt for lang tid om at tilbagebetale ens penge. Så af den grund vil jeg ikke handle der igen.

14. november 2022

Hej Camilla!

Tack för att du tar dig tiden att lämna omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Vi är väldigt ledsna över de strul som du haft men din beställning hos oss och att de kommit defekta. Vi förstår att du är besviken och frustrerad över den tid det tagit och att du inte fått en återbetalning ännu. Jag kan se att vi ska ha mottagit din retur som du skickat tillbaka till oss.
Vi har nu gjort en återbetalning till dig manuellt och inom 3-5 arbetsdagar bör pengarna vara tillbaka.

Vi uppskattar verkligen din feedback och vi kommer ta den vidare internt.

Bedrageri af kunderne

7.1.2023 bestiller jeg to varer. Samlet sum 1667dkr trækkes på min konto 13.1.2023. Efterfølgende modtager jeg besked om, at den ene varer bliver leveret 3.2.2023! Den anden vare må jeg ringe og rykke for 16.1.2023. Den er ikke på lager!!! Jeg annullerer ordren - underligt koncept med at sælge OG tage betaling for varer, som sælger ikke har på lager. Minder om bedrageri.

15. januar 2023

Hej Heidi!

Tack för att du tar dig tiden att lämna omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Vi är ledsna att de produkter du beställde inte fanns på lager och när det kommer till beställningsvaror så kan vi aldrig lova leveransdatum då vi är beroende av att leverantören kan leverera till oss.
I våra köpvillkor som du godkände vid köp informerar vi om att när du lägger en order hos oss så kommer pengarna dras när din order är skickad eller 7 dagar efter du lagt din order, beroende på vilket som sker först.

Vi uppskattar din feedback och har du fler frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Hanna, Royaldesign

Virkelig lang leveringstid… så bestil i…

Virkelig lang leveringstid… så bestil i god tid! Det koster 70 kroner at returnere noget, det er voldsomt dyrt. Regner ikke med at bestille derfra igen.

21. december 2022

Hej!

Tack för att du tar dig tiden att lämna omdöme, det hjälper oss att bli bättre.

Jag kan inte hitta din order baserat på den informationen som jag har här så jag kan inte se vad som har hänt med din order. Jag har nu bett dig om ytterligare information så vi kan kika på din beställning hos oss.