Suveræn service af fire ekspedienter, som vidste alt om stel og priser, og hvor længe man kan købe netop mit stel:”Blomst”
Jeg havde købt en kop med navn, og efter ekstrem lang ventetid kom den endelig. Farven på selve porcelænet (det hvide) er meget mere gullig end på de andre kopper vi har fra RC. Jeg kontakter kundeser... Se mere
Nemt at bestille, fine produkter, men når uheldet er ude, så er der ingen respons på ens brudgaranti? Produktet er registreret og meldt som der anvises, men efter nu tre uger og efter en rykker, forts... Se mere
Vi har en del porcelæn fra Royal Copenhagen .musselmalet og hvid riffel. Virkelig fine ting. Imidlertid er virksomhedens service total håbløs. Vi har netop købt en del hvid riffel og vil registrere kø... Se mere
Royal Copenhagen – By appointment to the Royal Danish Court. Manufacturer of hand painted porcelain in dinnerware, figurines, collectibles.
Smedeland 46, 2600, Glostrup, Danmark
- royalcopenhagen.shoponline@fiskars.com
- www.royalcopenhagen.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Meget lys farve på malingen
Meget lys farve på malingen.
Vi bestilte et par ekstra tallerkener i serien Blå mega riflet, online.
Da de kom lagde vi med det samme mærke til at bemalingen var meget lysere en normalt.
Vi kontaktede derfor kundeservice omkring problemet.
De svarede at det er helt normalt og at der er variationer i farven.
Vi har næsten 40 forskellige ting i samme serie.
Det er bestilt over de sidste 3 år og over mange forskellige ordrer.
Vi har aldrig set en farveforskel som denne.
RC siger at vi bare kan sende dem tilbage men at de ikke kan garantere at de næste vi får er bedre!!!
Meget uforstående overfor dette.
Med så mange ordrer og så mange forskellige effekter har vi aldrig oplevet det, men fra nu af skal vi åbenbart ikke forvente andet.
Vi er ca halvvejs i vores samling.
Det ville have været rart at kunne gøre den færdig.

Besvarelse fra Royal Copenhagen
Når man bestiller en ordre som er sket…
Når man bestiller en ordre som er sket ved en fejl og skriver med det samme til dem på mail 😂😂😂😂 så er RC ligeglad og svarer ikke retur eller ser deres mail
De sender varen - nu giver de mig bøvlet og får bøvlet om at få det retur
Sidste gang jeg bestiller på online
Hilsen en sur kunde

Besvarelse fra Royal Copenhagen
Ang brudgaranti. Besværligt at registrere nyt porcelæn på hjemmesiden.
Har købt en del krus fra royal copenhagen. I starten var der brudgaranti med når nem fik sin bon. Så overgik det til at man skulle registrere sit nye porcelæn på hjemmesiden…
Det lykkedes mig aldrig at få registreret online - man kom ikke igennem processen og prøvede igen og igen.
Nu sidder jeg så og har brug for min brudgaranti, men opgav desværre dengang jeg købte krus fordi det var så besværligt. Det er jo virkelig irriterende.
Nu forsøger jeg så igen at indmelde mig i den her Club med alle de fine fordele. Men går den igennem - nej.. forsøger igen og igen og modtager ingen mail. Det er godt nok irritererende at bruge så meget tid på det og det ikke lykkedes igen og igen.

Brudgaranti uden problemer
Benyttede mig af brudgaranti ved en tallerken. Det er 2. Gang uheldet har været ude for mig og hver gang er det gået så let med at benytte mig af brudgarantien online. Super service og hurtig levering.

Dårlig betjening og service
Jeg fik en gave der var købt på Royal Copenhagens hjemmeside. Gik ind i deres på flagship butik på Amager Torv for at bytte den. Jeg blev sendt fra stue til 1 sal. Og til stuen igen. Ingen havde styr på at kunne hjælpe mig.
Vildt dårlig oplevelse. Næste gang jeg skal købe noget fra Royal Copenhagen bliver det ikke direkte fra dem.

Besvarelse fra Royal Copenhagen
Ekstrem dårlig kvalitet af blå mega…
Ekstrem dårlig kvalitet af blå mega krus lavet i Thailand. Hanken går løs hvor den er sat fast, og selvfølgelig kunne det ikke registrere i brudgaranti, og nu gider jeg ikke spille mere tid på det.
Dårlig service, dårlig kvalitet, hvor kun prisen er i top, og sidste gang jeg bruger penge på det.

Fantastisk service
Smukke, robuste stel og ikke mindst genial service, når man som jeg, har klodset sig til at slå skår i en kop. Brudgarantien blev godkendt online inden for minutter, og erstatningskoppen afsendt fra RC dagen efter. Virkelig flot. Tusind tak.

Besvarelse fra Royal Copenhagen
Er du vimmer en kundeservice via deres…
Er du vimmer en kundeservice via deres hjemmeside .. meget bedre end man kan forvente.
Jeg havde problemer mine termokrus og jeg vil faktisk mene at jeg fik bedre service for at få problemet løst end da jeg købte krusene - og servicen var bestemt ikke dårlig underkøbet.
Så 5 store stjerner herfra .. og rigtig god weekend.

Advarsel-dyre Mega kopper lavet i Thailand ikke i Danmark
Modtog igår en fællesgave i æske med blue fluted mega mug small cup 2ps.
Pæne kopper bevares, men med at de skulle koste listeprisen kr. 880, og så man hos IMERCO kunne købe dem for kr. 500.- og på hjemmesiden pricerunner hvor salgsprisen var sat fra kr. 600 til til kr. 890.- tyder på en stor fortjeneste også til Royal Copenhagen.
Undersøgte så prisen for næsten samme kop lavet i Tjekkiet, hvor prisniveuet i en dansk butik ifølge en kender så ville være kr. 80.- kr. 100 med butikfortjeneste.
Jeg synes man som dansk køber bliver snydt af Royal Copenhagen, så vandet driver af en.
Det kan godt være at koppens mønster er designet i danmark, men det skal vel ikke komme kunden til last med så stor en listepris og så varieret salgspris i Danmark og så de er lavet i Thailand.
Til Royal Copenhagen, vær i mine øjne mindre pris grådig og find en Europæisk fabrikant.
Jeg har haft tjekkisk porcelæn arvet fra min bedstemor, der har været i brug i over 100 år inden det gik til genbrug pga. en flytning.
Troværdig kundeservice
Havde fået et skår i en af mine tallerkener, som jeg fik i bryllupsgave for et halvt år siden. Via mail fik jeg fremragende hjælp. Det viser sig, at man skal bruge kvitteringen, som jeg selvfølgelig ikke havde, da det var en gave. Jeg beklagede at jeg ikke var klar over det, da jeg ikke har kvitteringen, da det jo var en gave.
Jelena fra kundeservice hjalp mig pænt igennem og jeg får en ny tallerken tilsendt.
Meget fornem service!

God Service
Hej
Jeg købte 6 kopper den 5/2, den går så i stykker i weekenden efter, jeg tager kontakt til royal copenhagen og sender diverse billeder og kvitteringer, 3 dage efter har jeg modtaget nye kopper
Fremragende Service

Royal Copenhagen Ringsted
Egentlig en god oplevelse selve købet i butikken. Søde ekspedienter og høflig betjening. Da jeg så skal betale, har man glemt at slå noget ind og jeg må betale over flere gange. I forvirringen opdager jeg ikke at prisen på 3 tallerkener er slået forkert ind, men først da jeg pakker posen ud herhjemme, ser jeg på bonerne at der er noget glat.
Jeg ringer her til morgen til Butikken og bliver egentlig igen mødt af høflighed. Hun kan godt se at der er gået noget galt, og vil selvfølgelig refundere prisdifferancen, og det er her det bliver tricky, for jeg er ikke fra Ringsted og kommer der stort set aldrig. Men i følge ekspedienten er der ikke andre muligheder end at jeg må køre til Ringsted endnu engang for at få mine penge retur.
Og der er ingen refundering af mine kørte kilometer, eller en form for plaster på “såret” for deres fejl.
Så nu må vi se hvornår jeg alligevel er i Ringsted for jeg nægter simpelthen at køre derop uden andet formål, så er differencen jo brugt i Brandstof i stedet.
Som svar på jeres opfølgning: hvad skal jeg bruge det til at I tager det til efterretning, til fremtidige situationer? Det er sket og jeg har stadig brugt brandstof og en masse tid på det, selvom fejlen ligger hos jer. 🤷♀️

brudgaranti…
Jeg gjorde brug af min brudgaranti onsdag, pga revner i et termokrus. I dag fredag har jeg modtaget et nyt. Langt nemmere og hurtigere end jeg på nogen måde havde håbet på

Besvarelse fra Royal Copenhagen
Bestilte jubilæums kruset af HM…
Bestilte jubilæums kruset af HM Dronning Margrethe II som kom efter få dage.
Hurtig service og umådelig flot indpakning.
Tak for det.

En sjælden stor TAK!
Jeg var i dag i Royal Copenhagens Concept Store i Aarhus. Og jeg kommer igen - jeg kommer igen for produkterne, og ikke mindst for servicen!! Faktisk har jeg svært ved helt præcist at fatte min oplevelse i ord.
I ro og mag, kom en høflig, imødekommende kvinde over, og hørte om jeg havde brug for hjælp - jeg skulle have noget, men ville sige til. Og det blev respekteret.
Ved kassen trådte en mandlig medarbejder høfligt til, og hurtigt indledte jeg selv og begge de vidunderlige medarbejdere en samtale. Om mine køb, hvorfor jeg personligt købte hvad jeg gjorde, og alt sammen i relation til den værdi man emotionelt køber sig til hos dem. Åbne ansatte, der på en fin balancering involverer sig med kunden. Det er en disciplin, de mestrer.
Samtalen selv efter købet fortsatte i 10 minutter, om spændende ting, historien og det DNA, som kunder såvel medarbejdere er en del af i butikken. Det var virkelig en sand ‘wauw oplevelse’! Da jeg gik ud, smilede jeg 80% for betjeningen, og 20% for mine køb. For det var ikke købene jeg først tænkte på - det var de to mennesker.
Fagligt rådgav de mig ift. problemer jeg har haft med brudgaranti online, men jeg fik det svar jeg kom efter.
Butikken og service som den, jeg i dag oplevede… den kan man ikke værdisætte med en pris; den er uvurderlig. Men den er mere værdifuldt end det man langt de fleste steder finder.
KÆMPE ros til dem. Jeg håber så inderligt, de er der ved mit næste besøg. For det gjorde mit besøg.
TAK!

Besvarelse fra Royal Copenhagen
Sjældent set så dårligt malerarbejde på…
Sjældent set så dårligt malerarbejde på en 1 sortering.
Købte deres nye vinkøler via Bahne og da jeg modtager den er den helt uskarp i malingen, den flyder og ligner nærmest en 3 sortering. Deres kvalitetskontrol er virkeligt blevet dårlig og det må ikke ske til den pris.
Træls levering
Jeg bestilte d. 26/12 to ting fra deres hjemmeside, vel vidende om at vi var i en periode med helligdage og derfor kunne forvente længere levering.. men nu er det d. 8/1 og har stadig intet hørt omkring min ordre. Har haft skrevet til deres kundeservice, hvor jeg fik afvide at den snart ville blive behandlet - men intet er sket.
Super dårlig service!
Super dårlig service!
Jeg bestilte d. 20/12-24 en Bespoke kop til 1.299 kr. og i dag, d. 7/1-25 sætter de bl.a. dén kop ned med 15 %. Jeg kontaktede dem for at høre om de 15 % rabat så også gælder denne bestilling (som de ikke engang er gået igang med at producere endnu), men det gør det ikke, kun på bestillinger fra i dag. VIRKELIG dårlig service mod en, igennem mange år, trofast kunde!
Registrering af brudgaranti
Det er umuligt at registrere brudgaranti online. Når jeg uploader billede af min bon, står den og tænker i uendeligheder og lader mig ikke komme videre til næste trin. Jeg kan kun få lov til at afbryde registrering og starte forfra, hvor det samme sker igen.

Skuffende oplevelse
Jeg købte en sovsekande hos Royalcopenhagen.dk til Black Friday, og den blev hurtigt afsendt samme dag – det så lovende ud.
Desværre gik den i stykker under forsendelsen, og her begyndte problemerne. Jeg oprettede straks en sag på deres hjemmeside, men det udviklede sig til en lang og besværlig proces.
Jeg modtog et pakkenummer på en ny sovsekande, men pakken blev aldrig afsendt.
Kundeservicen har desværre ikke været ærlig undervejs og givet flere modstridende forklaringer. En meget skuffende oplevelse, som jeg ikke havde forventet fra et brand som Royal Copenhagen.