Royal Copenhagen Anmeldelser

2,1

Suveræn service af fire ekspedienter, som vidste alt om stel og priser, og hvor længe man kan købe netop mit stel:”Blomst”

Vi har en del porcelæn fra Royal Copenhagen .musselmalet og hvid riffel. Virkelig fine ting. Imidlertid er virksomhedens service total håbløs. Vi har netop købt en del hvid riffel og vil registrere kø... Se mere

1. Porcelænsbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Royal Copenhagen – By appointment to the Royal Danish Court. Manufacturer of hand painted porcelain in dinnerware, figurines, collectibles.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Overholder brudgaranti

Jeg havde en Hvid Riflet dyb tallerken, der uheldigvis delte sig i tre stykker efter en tur på gulvet. Et par uger efter kunne jeg hente en ny tallerken i min lokale pakkeshop uden beregning. Brudgarantien blev overholdt til punkt og prikke. Tak for en virkelig god service.

28. marts 2026

Dårlig service

Jeg havde købt en kop med navn, og efter ekstrem lang ventetid kom den endelig. Farven på selve porcelænet (det hvide) er meget mere gullig end på de andre kopper vi har fra RC. Jeg kontakter kundeservice, som bestemt ikke mener det viger fra deres kvalitet. Det er simpelthen for dårligt, når nu man betaler så mange penge for en kop.

9. marts 2026

Har fået RC som firmajulegave ingen reklamationsret

Har fået en firmajulegave igennem Gavefabrikken - 2 Royal Copenhagen tekrus. Lækre produkter, men kundeservice er under al kritik. Hanken på det ene te-krus er løs - man kan se at den ikke sidder fast. Jeg skrev til kundeservice d. 14.1. Via hjemmesidens formular. 10.2. Fik jeg et svar som ikke gav mening - de bad mig tage fat i min gæste(?) for af få en kopi af kvitteringen- så jeg svarede omgående på mailen og uddybede, at det var en firmajulegave og spurgte, hvordan jeg skal forholde mig i den situation. 13 dage senere kommer der så et svar om, at brudgaranti ikke gælder firmajulegaver. Jeg oplyser så, at det må være en reklamation- og nu får jeg samme svar. Ingen kvittering- ingen hjælp. Fair nok - men 1 1/2 måned for at nå frem til det svar, det er ikke godt nok!

23. februar 2026

Fejl i vare og dårlig kundeservice

Jeg havde købt nogle bespoke kopper i bryllupsgave, jeg havde bestilt i god til så jeg ville være sikker på at de nåede frem. De kommer faktisk også efter 10 dage, hvor de selv siger det kan tage op til 3 uger.
Jeg ender med at give gaven lidt tideligt, hvor vi så opdager at de har malet den forkerte dato på. Jeg sender en mail kundeservice med det samme, i håb om at jeg kan få de rigtige kopper i tid til bryllupsdagen. Der er nu 4 dage til, så det kan jeg ikke og har nu sendt min anden mail til dem og håber på svar.
Jeg har også prøvet at ringe ind til dem (som de selv siger man kan få hurtigere service) hvor man får af vide man skal udfylde formularen på hjemmesiden.
Jeg synes deres produkter er gode og pæne, men kundeservice er dybt forfærdiget

4. februar 2026

Kundeservice - Ikke eksisterende

Var uheldig at en af mine tallerkener gik istykker. Vil derfor bruge min brudgaranti, da det er indenfor de 2 år uheldet sker. Da jeg taster mit brudgaranti ID, får jeg at vide at de ikke kan genkende det. Jeg skriver derfor til kundeservice, og tænker at det bliver fikset i en fart. Men her 4 uger efter har jeg stadig intet hørt fra Royal Copenhagen. For en uges tid siden, vil jeg så prøve at ringe på det oplyste nummer på deres hjemmeside. Der bliver man bare ledt ind til en telefonsvarer, som henviser til at maile via deres hjemmeside. Ufatteligt at der ikke er en bedre kundeservice fra sådan en anset mærke.

18. januar 2026

Brudgaranti...

Nemt at bestille, fine produkter, men når uheldet er ude, så er der ingen respons på ens brudgaranti? Produktet er registreret og meldt som der anvises, men efter nu tre uger og efter en rykker, fortsat intet svar? Så er det også nemt at garantere brudgaranti, når man bare ignorerer henvendelserne.

7. februar 2026

har stadig ikke fået min ordre fra…

har stadig ikke fået min ordre fra 18/12 bestilt online - absolut ingen kommunikation andet end ligegyldigt svar om at der var travlt - ingen undskyldning
Dårligste kundeservice ever
Umuligt at komme igennem pr telefon - tror de er totalt ligeglade med deres kunder

13. januar 2026

Jeg har 2 krus i serien Stjerne Riflet…

Jeg har 2 krus i serien Stjerne Riflet som vi bruger i december. De må, pga guld, ikke vaskes i maskine. Glasuren er det ringeste man kan forestille sig. Vi bruger dem kun til kaffe, men man skal skrubbe, skrubbe, bruge skurecreme osv osv for at få dem rene.
Jeg henvendte mig til den lokale “Kop og Kande” og de var venlige og anbefalede skurecreme. Men jeg er ikke tilfreds, skal bruge virkelig meget knofedt, og jeg mener ikke, at det burde være nødvendigt. Er IKKE tilfreds med den glasur.
(Har porcelæn til 12 personer i “Hvid Riflet”og en del “Mega Musel”uden de samme problemer)

27. januar 2026

Kendt fejl på kalenderlys

Vi har haft en lysestage samt et kalenderlys fra Royal Copenhagen.

Der har dog ikke været styr på vægen i kalenderlyset, hvilket har medført, at lyset er brændt skævt - og har brændt fra den 19. december til 24. december på under 1 timen.

Vi opdagede det alene, da vi kunne lugte at noget var forkert og bemærkede, at lyset brændte voldsomt.

Vi nåede heldigvis at få pustet lyset ud i tide, og kontaktede herefter kundeservice herom den 19. december 2025.

Vi får svar den 6. januar 2026, hvor de skriver:
"Vi har desværre hørt ligende historier med det hvide kalenderlys fra 2024, og disse historier er naturligvis bragt tilbage til producenten."

Man sidder og tænker, om I måske burde have meldt dette ud, når I har hørt flere lignende historier om kalenderlysene?

Derudover tilbydes der hverken et nyt lys fra 2025 produktionen eller lignende, selvom der er tale om en reklamation. Det er trods alt et lys til 150 kr.

Skuffende.

19. december 2025

Vi havde en meget meget dårlig…

Vi havde en meget meget dårlig oplevelse i julen, min mand ville gerne bestille 12 middags tallerkner i julestjerner der var på tilbud til 999kr for 4 stk, vi læste der blev skrevet man skulle skrive en mail for bestilling hvis de skulle sendes og det gjorde min mand så men fik intet svar og jeg ringede så for at forhører mig og fik et træls svar med at i ikke svarede på mail så skulle ikke sætte næsen op efter min mand kunne købe 12 stk som han ville have givet mig i gave, det er godt nok utrolig skuffende…

22. december 2025

Forskellig facon alt efter str.

Elsker jeres frokost- og middagstallerkner i hvid riflet med kant men synes jeres dybe tallerkner er mærkelige i størrelsen og facon.

Den dybe tallerken i 21 cm med kant er mega flot i model men ville have været helt perfekt i 24 cm. Den dybe tallerken I har i 24 cm har er en helt anderledes model, nærmest som en skål. Det ville have været perfekt, hvis man kunne få begge modeller i både 21 og 24 cm.

7. januar 2026

Dårlig kundeservice og modtog ikke min pakke

Jeres kundeservice er forfærdelig.
Jeg bestilte en julegave til mine forældre i november - man fik en gratis gave med.
Da jeg får en mail om at pakken er leveret er det kun gaven der var gratis der ankom.
Efterfølgende skrev jeg 4 gange over mail, ringede 2 gange og skrev en besked på Instagram.
Jeg fik aldrig et svar over mail, eller da jeg ringede og over Instagram sagde de jeg skulle sende en mail… hvor i beskeden jeg skrev til dem jeg aldrig fik noget svar over mail.
Jeg har jo dybt seriøst bare kastet penge ud af vinduet?!

22. december 2025

Hej,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din feedback.
Jeg er ked af at høre om din oplevelse.
Jeg kan se, at din sag blev behandlet d. 22. december og at vi desværre ikke har kunne se tidligere henvendelser fra dig før dette. Vi beklager naturligvis den lange svartid, men håber, at sagen er bragt i orden nu.

Kundeservice

Ikke særlig royal oplevelse

Bestiller den 15 dec. Får dagen efter besked om at varen er sendt. nu flere dage efter har jeg hverken set pakken, eller en besked fra GLS. De skriver man får et pakke nummer, det gør man ikke. Så kan man kontakte kunde service via telefon. på telefonen får man besked på at gå på nettet og udfylde en form som de svar på en uge senere.

RIP Julegave.

De har hævet pengene, selv om varen tvivlsomt er send. stik mod lovgivningen!

15. december 2025

Kære Henrik,

Jeg er ked af, at høre om din oplevelse. Juletravlheden er ekstraordinær og vi gør alt hvad vi kan for at få pakker frem i tide.
Jeg kan ikke umiddelbart finde din sag i vores system. Hvis du stadig ikke har modtaget din pakke, så må du meget gerne sende os en mail på royalcopenhagen.shoponline@royalcopenhagen.com så vi kan hjælpe dig.

Dårlig oplevelse i conceptstore

D. 14 november 2025 ca kl 13.15 kom jeg forbi Royal Copenhagen Århus conceptstore. Jeg ville gerne spørge om brudgaranti politik vedrørende brudt påskeæg.
Jeg viste frem billederne til mandlig butiksassistent. Han kiggede hurtigt mine billeder igennem og svarede utålmodigt: Jeg mener ikke at brudgarantien dækker påskeæg.
Jeg siger derefter: Jeg har gennemgået brudgarantien på Royal Copenhagens hjemside, og jeg har ikke set noget særlige regler om at brudgaranti ikke dækker påskeæg. For nogle år siden, byttede jeg et brudt påskeæg i en butik.

Butiksassistenten blev kun mere utålmodig, og han svarede uden at se på mig: Det ved jeg ikke du skal spørge butikken hvor du købte fra. Bagefter gik han dirket til nogle andre kunder og snakkede tålmodigt med dem. Han ændrede sig pludseligt til en hel anden person.

Jeg ventede til de andre kunder forlod butikken, og jeg spurgte ham igen: Vil du ikke vise mig hvor det står henne, at påskeæg ikke bliver dækket af brudgarantien? Jeg kan ikke se det på jeres hjemmeside.

Han gav mig et vredt blik og råbte til mig: Du skal vise mig at du er medlem, og du skal selv læse om det på hjemsiden. Jeg er ikke kunde service!

Jeg føler han råber af mig, fordi hans stemme er så høj, at en anden stirrede på os.

Jeg har købt flere forskellige Royal Copenhagen varer som gaver, og til mig selv i over 10 år. Jeg har aldrig oplevet en så dårlig behandling hos Royal Copenhagen.
Kan det virkelig passe?

14. november 2025

Hej,

Vi er kede af at høre om din oplevelse i vores Concept Store. Dette stemmer naturligvis ikke overens med den kundeoplevelse, som vi ønsker at levere og anmeldelsen er blevet delt med rette vedkommende.

Ift. brudgaranti på påskeæg. Disse har indtil august 2025 altid været eskluderet fra vores brudgarantiordning. Siden august har det dog været muligt at registrere påskeæg fra 2025-kollektionen (og kommende) til brudgaranti på royalcopenhagen.com.
Købet skal registeres senest 6 måneder fra købsdatoen og du skal være i besiddelse af kvitteringen eller et billede af denne.

Du kan læse om de opdaterede vilkår og betingelser for brudgaranti her:

Kundeservice