Jeg har altid hørt at førstehjælpskursus til kørekort skulle være så nedern og langtrukken, men det syn fik jeg ikke efter en smaddergod oplevelse. Fyldt med humor og gode snakke gennem alle 8 time... Se mere

Jeg havde virkelig ikke set frem til 8 timers førstehjælp, som jeg har fået af vide, skulle være spild af min tid. Alle fordommene om førstehjælp blev fejet til gulvet efter dette kursus! Lærer... Se mere

Smid alle fordomme om et tørt og kedeligt førstehjælps kursus. Særdeles lærende og fantastisk sjovt samtidigt. Mine forventninger blev i hvert fald overgået - og mit syn på vigtigheden i dette fag... Se mere

Når det endelig skal være, er dette førstehjælp kursus virkelig til at anbefale!! Skide sjov “instruktør”, de 8 timer føles korte i forhold til forventet grundet gode fremgangsmåder :) Hvordan ma... Se mere

1. Uddannelse og undervisning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Førstehjælp til dit kørekort. Det lovpligtige kørekort-kursus i færdselsrelateret-førstehjælp, på den fede måde og uden aflysninger! Varighed: 7 timer. Afholdes centralt i Kolding

4,8

Routesafe er et lærerigt sted

Routesafe er et lærerigt sted. Ligesom deres hjemmeside siger, så giver de førstehjælp så billigt som muligt! Peter er en fantastisk førstehjælpslærer. Jeg foreslår stærkt at tage det her, da man imodsætning til andre steder ikke prioritere profit. Som er dejligt når man skal betale for kørekort og andre ting.

6. januar 2025

Det var en enormt god oplevelse ved…

Det var en enormt god oplevelse ved Route Safe, og jeg vil virkelig anbefale det til alle som har brug for et førstehjælpsbevis f.eks. i forbindelse med kørekort. Det var en letforståelig og varieret undervisning som passede til alle på kurset. Vores underviser (Peter) gjorde undervisningen sjov, og de 8 timer føltes derfor meget kortere end de var. Alt i alt en god og lærerig oplevelse, som vi alle fik meget ud af.

17. november 2024

Spændende og hyggeligt

At vi lavede forskellige opgaver og forskellige ting som var både sjovt og interessant. Jeg fik lært det jeg skulle lære som jeg troede kommer til at være kedelig men endte op til at være hyggeligt og spændende.

30. juli 2024

Meget positivt overrasket

Jeg var forberedt på, at det ville være mega langtrukken at være til førstehjælp i 8 timer.
MEN Peter formåede at gøre det sjovt og spændende. Så jeg blev positivt overrasket.
Det var rart at det ikke bare var at han stod foran tavlen og snakkede og forklarede men at det der var mange øvelser og cases.
Det var også fedt at der var humor og sjov, så man også kunne joke og grine.
Deres hjemmeside er også nem og gå til og de mail man får, er gode fordi at der står alt det man har behov for at vide.
Alt i alt 5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7. juli 2024

Fin undervisning + div forslag

Fin undervisning, fine lokaler og udstyr. Kunne med fordel have brugt mere quiz og test af viden for bedre at kunne huske. Og måske lidt færre jokes hvor man bliver i tvivl om det menes eller ej.
Kunne også med fordel tale lidt langsommere og roligt, for til tider var det lidt svært at følge med i hvad der var sidespor eller ‘pensum’ fordi det gik lidt hurtigt.
Ellers fin oplevelse.

16. juni 2024

God oplevelse

God oplevelse
Spændene og fornuftig undervisning
Føltes ikke som 8 timer som er godt jeg kunne sagtens fokusere hele kurset
Sjove aktiviteter så man ikke kun sad og lyttede (film, spil, øvelser)
Engageret underviser med humor

13. juni 2024

Lærerigt og sjovt førstehjælpskursus

Der var meget blandet indhold i teori-undervisningen (i form af spil, videoer, snak osv.) og øvelser flere gange, så man prøver det igen og igen og føler man bliver bedre til det.
Vi havde en sjov og glad underviser, så de 8 timer gik hurtigere end forventet. Underviseren lagde meget vægt på, at det er helt okay at fejle, og det fik os til at deltage aktivt i undervisningen.

2. juni 2024

Spændende forløb

Spændende forløb, med en god kombination af praktisk og teori. Energisk og sjov instruktør. Vil klart anbefale

5. november 2023

Mega fed og lærerig oplevelse

Fantastisk, lærerigt OG faktisk et spændende kursus at tage, og til en god og passende pris. Forløbet er meget konkret i sit stof, både i det teoretiske, men også praktiske. Instruktøren/læreren gør brug af praktiske øvelser og sjove/brugbare lege, så det ikke kun bliver en tung omgang teori. Men selv under teorien bliver der gjort brug af lidt sjov og humor, som virkelig hjælper med at holde en vågen og interesseret gennem det lange forløb + gode, realistiske og relevante/brugbare videoer og billeder, som virkelig opfanger ens opmærksomhed, og generelt bare gør forløbet mere spændende. Mega fed oplevelse.

3. september 2023