Jeg havde virkelig ikke set frem til 8 timers førstehjælp, som jeg har fået af vide, skulle være spild af min tid. Alle fordommene om førstehjælp blev fejet til gulvet efter dette kursus! Lærer... Se mere
Smid alle fordomme om et tørt og kedeligt førstehjælps kursus. Særdeles lærende og fantastisk sjovt samtidigt. Mine forventninger blev i hvert fald overgået - og mit syn på vigtigheden i dette fag... Se mere
Når det endelig skal være, er dette førstehjælp kursus virkelig til at anbefale!! Skide sjov “instruktør”, de 8 timer føles korte i forhold til forventet grundet gode fremgangsmåder :) Hvordan ma... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Førstehjælp til dit kørekort. Det lovpligtige kørekort-kursus i færdselsrelateret-førstehjælp, på den fede måde og uden aflysninger! Varighed: 7 timer. Afholdes centralt i Kolding
Danmark
- www.routesafe.dk
Godt teori og lærer
Det var noget bedre ind rødekors…
Det var noget bedre ind da jeg tog det på rødekors førstehjælps hold. ved route safe gav læren plads til at vi kunne grine. De 8 timer følte som 4-5 timer. Vi bestilte også mad fra sunset, da deres kantine var lukket. Så det var lige hvad man havde brug for. Det kan stort Anbefales.
Der var god balance mellem teori og…
Der var god balance mellem teori og praksis og tiden gik hurtigere end man troede den ville
Skide god lærer og sjov undervisning
Skide god lærer og sjov undervisning, tak Peter 💪
Stand-up komiker?
Ved ikke om Peter er førstehjælps-instruktør eller stand-up komiker, men alle (inklusiv mig) havde nogle fedeste 8 timer og lærte det hele en del nemmere ved ikke at falde i søvn. Kæmpe respekt til Peters måde at lære fra sig!!
God undervisning
Det var en god undervisning og den blev ikke kedelig, da der var en god instruktør. Det var også en god pris.
Super godt
Jeg elskede at det var en lidt ny, sjov og anderledes måde at undervise og funderede rigtig godt👍
Falsk markedsføring
Øv at de markedsfører med “first class, all inclusive” Falsk markedsføring nærmere intet var inkluderet ikke engang vand..
“Tag et 5 stjernet luksuskursus, hvor vi forkæler dig med mad fra Sunset, fri sodavand og snacks - alt er inkluderet” det første man ser på hjemmesiden, syntes det burde blive slettet eller I burde følge hvad I lover.
Selve kurset var langtrukket, og meget reklame omkring dem selv, og hvor “gode” og ikke tjente penge på det.

Besvarelse fra Routesafe
Sjovt og hyggelogt
Det var et godt flow i timerne
Det var et godt flow i timerne, man lærte meget uden at det føltes travelt og god instruktør og mad
Dygtig instruktør og rigtig godt hold
God undervisning med gode aktiviteter…
God undervisning med gode aktiviteter så man ikke keder sig og en god underviser
God lærer og god oplevelse
kan klart anbefales
kan klart anbefales
det var et virkelig lærerigt kursus, som ikke var kedeligt
jeg var bange for at kede mig i søvn til et 8 timers kursus, men det var virkelig hyggeligt og tiden gik overraskende hurtigt, og så havde vi en sjov lærer, som gjorde det till en fed oplevelse. det faglige niveau var højt og de gjorde det virkelig nemt at lære det.
Hyggeligt kursus og lærigt
Jeg fik lært det jeg skulle og det var hyggeligt imens og underviseren lavede os lidt sjov imens det var mega hyggeligt og tage kursuet kan klar andbefale
En rigtig hyggelig lørdag den 22/2 25
Mega god lære og godt viden vi får!
Førstehjælps kursus
Der var god balance mellem det faktuelle og de praktiske øvelser.
Routesafe er et lærerigt sted
Routesafe er et lærerigt sted. Ligesom deres hjemmeside siger, så giver de førstehjælp så billigt som muligt! Peter er en fantastisk førstehjælpslærer. Jeg foreslår stærkt at tage det her, da man imodsætning til andre steder ikke prioritere profit. Som er dejligt når man skal betale for kørekort og andre ting.