Apcoa parkering som har betalingsanlægget ifbm Ro's Torv, opkræver 300 kroner i kontrolafgift, selvom det er deres egne systemer der fejler. PAS PÅ!!! Ofte sker det at billedet af bilen IKKE kom... Se mere
Ro`s torv har desværre valgt at entrere med et nyt parkeringsselskab. Har valgt aut. kamera registrering som desværre ikke virker ved udkørsel, så ens parkering forsætter uændret, uden mulighed for at... Se mere
Pas på når du tjekker ud Da jeg ville tjekke ud og betale efter 2,5 times parkering virkede Mobilpay ikke på automaten og så kunne jeg ikke betale. Heller ikke da jeg prøvede en anden automat. Så je... Se mere
Min bil blev ødelagt af indkøbsvogne(7 ridser) på en af deres parkeringspladser. Synes virkelig folk er nogle kæmpe fjolser, at de ikke går ind med deres vogn, men istedet for skubber den indimellem b... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
RO's Torv ligger i Roskilde og er et unikt shoppingcenter med fokus på design, kunst og arkitektur. De lyse og smukke omgivelser skaber en stemning og stil, som gør det til en særlig oplevelse at besøge centret. RO’s Torv blev opført i 2003, men i 2006 blev det dog klart, at en udbygning var nødvendig. Derfor kunne man i 2009 præsentere et udbygget RO’s Torv, der var næsten dobbelt så stort som det oprindelige med i alt 47.000 m2. RO’s Torv byder både på mange gode shoppingoplevelser i de 60 spændende specialbutikker og på skønne brunches, frokoster eller middage på en af de 10 lækre og hyggelige cafeer og restauranter. Herudover kan du også gå i biografen, træne i fitnesscenter, blive klippet, sætte din bolig til salg, handle dine dagligvarer og meget mere. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
RO's Torv 1,1. 55, 4000, Roskilde, Danmark
- info@rostorv.dk
- www.rostorv.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Et godt center, men uetisk parkeringsselskab
Jeg havde en god og hyggelig oplevelse på Ro's Torv, men har efterfølgende haft en dårlig oplevelse med parkeringselskabet APCOA Parking. Har en klar fornemmelse af, at guiden i deres parkeringsautomater er designet, så man laver fejl i bruge og derfor ikke får betalt korrekt og efterfølgende får en opkrævning på 300 i gebyr.
Vil formentlig vælge et andet center næste gang.
RO bruger utroværdigt p-selskab Apcoa
Ubegribeligt ringe at RO lader forbrugerne få en dårlig oplevelse med parkeringen. Læs gerne apcoa anmeldelser på trustpilot
Rigtig lækkert center
Ro's Torv er et rigtigt lækkert center med godt udvalg af butikker, spisesteder og en god biograf.
Gode parkerings muligheder I centret, de første 2 timer gratis og derefter et symbolsk beløb pr. time.
Et rigtig flot og renligt center som alle burde besøge.
Bondefanger parkeringsselskab
Den 11-03. 2015 parkerede vi 5 timer i Rostorvs parkeringhus. Da vi kørte betalte vi 60 kr i automaten (3x20 kr.) Automaten udskev ikke nogen kvittering. Efter en uge modtog vi en henvendelse, med opkrævning af 60 kr + afgift kr. 300. I alt kr. 360. APCOA parking skrev at de ikke kunne registrere vores betaling, og bad os betale de 360 kr, eller indsende kvittering for betaling!
Da vi ikke havde modtaget nogen kvittering fra automaten, sendte vi straks en email, hvori vi skrev at vi havde betalt kontant, og derved ikke skyldte beløbet. Vi bad også APCOA om at tjekke kontantbeholdningen i automaten.
Vi modtog aldrig svar på mailen. I stedet modtog vi ugen efter en rykker, med en nyt gebyr. Så nu hævdede APCOA at vi skyldte 460 kr! I frustration lykkedes det at finde et telefonnummer til APCOA, men den medarbejder jeg træf, sad med andre opgaver, og kunne hverken hjælpe, eller viderestille. Han gav mig et ugyldigt nummer til hovedkontoret.
Vi har nu betalt regningen på 460 kr, for at stoppe ulykken, da vi frygter at det kun vil koste os mere og mere. Vi har yderligere sendt Dem 2 mails. stadig uden respons.
Skandaløs forretningsetik. Og ærgerligt for Rostorv at de samarbejder med sådan et selskab. I øvrigt fremgår det at det er Europarks konto man indbetaler til.
Ro's Torv benytter uetisk parkeringsselskab
Jeg købte ind en lørdag ved 12 tiden i RO's torv.
Det var første og eneste gang jeg prøvede deres nye parkeringssystem fra APCOA.
Det fungerer (IKKE) ved at der tages billede af nummerplade når man kører ind og så tjekker man ud og betaler ved en automat ved udgangen.
Jeg holdt i mindre end to timer. Dvs jeg burde ikke betale for denne periode, da de første 2 timer er gratis.
Jeg kommer tilbage om aftenen da jeg skal i biografen i Ros Torv. Jeg parkerer her fra kl. ca. 20:20 - ca. 24:00. Altså burde jeg betale 20 kr (de første 2 timer er gratis, derefter 10 kr per time).
Men da jeg tjekker ud via automaten vil den have 240 kr, da den registreret start tidspunkt, som kl 12 om dagen. Jeg betalte beløbet for ikke at gøre situationen værre, selvom det var rivende galt.
Jeg havde tjekket ud da jeg var der om dagen. Automaten skrev kvittering ikke mulig, men jeg tænkte at jeg ikke behøvede en kvittering. Men jeg tænker nu at der må have været noget andet galt.
Begge gange jeg kører ud af parkeringen kan jeg IKKE se min nummerplade på den monitor som er opsat ved udgangen.
En kammerat jeg havde med i biografen lagde mærke til at andre fik et billede af deres bil vist når de tjekkede ud, samt at der var "type-ahead", når man indtastede nummerplade. Dette fik jeg ikke, så vidt jeg husker.
Jeg ringede samme aften/nat til APCOA og fik at vide at jeg skulle ringe i dagtimerne. Jeg ringede tirsdagen efter og fik at vide at de godt kunne se at der var noget galt. Jeg ville blive kontaktet. Men jeg hørte ikke fra dem.
Jeg ringede tilbage ca. en uge efter og fik at vide at jeg skulle skrive og vedhæfte kviteringen.
Det har jeg gjort. Intet svar. Jeg skriver efter noget tid en reminder. Intet svar på reminder. Med andre ord - ingen penge tilbage til mig. De er nogle fuskere der skider på kunderne. Og som en anden skrev så er det lidt suspekt at jeg kan tage i Ro's torv og skrive min nabo's nummerplade ind i systemet og se om han er i der og se billede af hvem der er med i bilen.
Trist holdning imod kunder
Pas på med at parkere hos Ros Torv, de slår plat på parkanter. stiller du din p-skive til den tid du kommer (fx kl.13:00). kan du være sikker på at eurpark står klar ved din bil 15:00. En rigtig ærgelig tilgang mod faste kunder.
Turist fælde
Bevares udaftil er Ro's torv et fint center med finde butikker... Men, for der er et stor MEN...
De er endnu et af de grådige storcentre der laver aftale med EUROPARK om at 'servicere' deres parkerings pladser. Min kæreste kom forbi centeret i hendes ulejnings bil i December under det årlige julbesøg til Danamrk.
Hun er italiener og fatter ikke et ord Dansk. Hun så der var et lille P skilt med noget tekst (på Dansk selvfølgelig) så hun spurgte en forbi passerende mand... "Der er 4 timers gratis parkering.." lød det tilbage på Engelsk... Fint tænker hun - og vandrer ind i centeret for at shoppe... Kommer ud et par timer senere og finder en hilsen på 590,-...
Lige gyldig med 3 skriftlige henvendelser til EUROPARK for at forklare sagen - Bare betal eller den ryger til inkasso. Ikke et eneste komma er brugt på at besvare vores klage mod 'afgiften'.
Siden kontaktede jeg RO's torv's ejere for at høre om det virkelig kan passe at forholdende er således at man har en 'samarbejds partner' som skider højt og flot på folks klager.
De er præcis lige så kolde i måsen. Dete er jo klart - de deler jo rovet med EUROPARK.
Så indkøbs centre der laver aftaler med det EUROPARK - 100% boycottet herfra, og jeg kan kun på det kraftigste opfordre andre til at gøre det samme.
RO's torv har tilsyneladende INGEN interesse i at folk parkerer korrekt. De har INGEN interesse i at behandle folk anstændigt.
Hvad tror I RO's Torv får for at sælge retten til opkrævning og kontrol til Europark? Det er et meget stort forretningsområde og de har derfor et betydende medansvar for hvorledes parkeringsforretningen drives.
Det handler IKKE om at regulere parkeringsforholdene eller yde nogen former for service… det handler om at spekulere i at kunderne begår fejl !!!
RO's Torv - mig og hele min familie ser i ikke igen... Det sig være med mindre i altså laver en anstændig parkerings orning.
Tjek evt. Fields for hvordan det gøres. Det er muligt der ikke er helt ligeså mange kroner i det - men det er ikke noget i mister kunder på som den grådige løsning i har valgt jer her.
Fine butikker, LÆKKERT spise steder, fitness, biograf... MEN!!!
Lækkert sted, masser af mulige spisesteder, jeg vil da nærmest og sige, de har de bedste spise muligheder af alle center i hele landet, kvalitet og priserne for maden er i orden ^^
Gode muligheder af valg af butikker, men man kan mærke, de kæmper hårdt med at finde butikker, der kan overleve derude, da der hele tiden kommer og går nye butikker.
Men deres beliggenhed er ganske dårlig, deres parkeringshus er forfærdelig at finde rundt i, hvis man ikke lige er vand til det, og det et helved og komme ud derfra, hvis du rammer myllertiden.
Moderne indkøbscenter
Ros torv er et moderne indkøbscenter med mange muligheder.
Centeret er for både børn, unge og voksne.
Centeret indeholder legeland for de helt små, fancy tøjbutikker til de unge, pub'er og biograf.
Deres Food Court er også et besøg værd.