Apcoa parkering som har betalingsanlægget ifbm Ro's Torv, opkræver 300 kroner i kontrolafgift, selvom det er deres egne systemer der fejler. PAS PÅ!!! Ofte sker det at billedet af bilen IKKE kom... Se mere
Ro`s torv har desværre valgt at entrere med et nyt parkeringsselskab. Har valgt aut. kamera registrering som desværre ikke virker ved udkørsel, så ens parkering forsætter uændret, uden mulighed for at... Se mere
Pas på når du tjekker ud Da jeg ville tjekke ud og betale efter 2,5 times parkering virkede Mobilpay ikke på automaten og så kunne jeg ikke betale. Heller ikke da jeg prøvede en anden automat. Så je... Se mere
Min bil blev ødelagt af indkøbsvogne(7 ridser) på en af deres parkeringspladser. Synes virkelig folk er nogle kæmpe fjolser, at de ikke går ind med deres vogn, men istedet for skubber den indimellem b... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
RO's Torv ligger i Roskilde og er et unikt shoppingcenter med fokus på design, kunst og arkitektur. De lyse og smukke omgivelser skaber en stemning og stil, som gør det til en særlig oplevelse at besøge centret. RO’s Torv blev opført i 2003, men i 2006 blev det dog klart, at en udbygning var nødvendig. Derfor kunne man i 2009 præsentere et udbygget RO’s Torv, der var næsten dobbelt så stort som det oprindelige med i alt 47.000 m2. RO’s Torv byder både på mange gode shoppingoplevelser i de 60 spændende specialbutikker og på skønne brunches, frokoster eller middage på en af de 10 lækre og hyggelige cafeer og restauranter. Herudover kan du også gå i biografen, træne i fitnesscenter, blive klippet, sætte din bolig til salg, handle dine dagligvarer og meget mere. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
RO's Torv 1,1. 55, 4000, Roskilde, Danmark
- info@rostorv.dk
- www.rostorv.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Der buldrer og skratter høj popmusik ud…
Der buldrer og skratter høj popmusik ud af højtalere. Helt unødvendigt i center hvor der i forvejen er almindelig støj fra mange mennesker, børn etc.
Udvalget af butikker desuden sløjt.
Hyggeligt center med gode shoppe…
Hyggeligt center med gode shoppe muligheder og mange madsteder at vælge imellem. Især Sinnerup finder jeg yderst spændende. Lidt bøvlet med parkerings automaten, men det klarede vi også.
Parkering automat er gammeldags
Parkering automat er gammeldags. Der står man bliver fotograferet ved indkørsel. Og skal huske sin nummerplade. Fint med det. Der skal så ved en automat indtastet nummerplade inden udkørsel. Her er der mega gø da det tager mange klik for at komme igen systemet. (desuden virkede kamera åbenbart ikke i dag da man skulle selv skrive ankomst tid). Efter lang kø lukkes det at komme ud. Hvorfor ikke parkering med kamera før og efter og så via Easypark betalig. Det er nemt og bekvemt.
Havde en uheldig opvelse med glas…
Havde en uheldig opvelse med glas elevatoren ved Føtex. Min mor og jeg benytter glaselevatoren til 1. Sal. Da vi går ud af elevatoren lukker dørene i og holder min mor i en klemme med sin rolator, så hun ikke kunne komme fri og ud af elevatoren. Jeg måtte presse dørene op. Min mors hænder fik sår pga af hændelsen.
Køb aldrig et gavekort til ros torv med…
Køb aldrig et gavekort til ros torv med mindre du er 100 % sikker på at det skal benyttes. Det kan refunderes men i den virkelige verden sker det ikke. Komplet umuligt at få det gjort via ros torv og deres partner. Mangler stadig mine penge.
Manglende toiletter og dårlig renovering.
Ud over at der lader til at være mange problemer med hu ller, dårlig renovering, vedligehold osv, synes vi at det er virkelig svært at finde rundt på Ro's torv. Der mangler overskuelige skiltning. Der er også virkeligt få toiletter. Og det kunne man sikkert sige en masse interessant om hvorfor nogen hoveder har valgt, når nu der er så mange spisesteder og så mange gæster.
Ulækre toiletter - både til ham og hende
Onsdag, 6.12.23 besøgte min mand og jeg ros torv for at handle de sidste julegaver. Inden vi kørte hjem benyttede vi begge toiletterne på 1. sal (ved kino). De var begge - både dame- og herretoilet - temmelig meget ulækre. På herretoilettet var flere toiletter overskidt og og intet vand kom ud af hanerne ved håndvaskene.
På dametoiletterne var flere båse fyldt med papir og toiletter stoppede og kunne ikke trække ud. Også her var der overskidt på et toilet. Det kunne komme vand ud af 2 vandhaner.
Det fine og flotte center fortjener bedre hygiejniske forhold. Vi ved godt, at det er kunderne, der sviner og efterlader toiletterne ulækre - men så må der gøres bedre og rent noget oftere. . Puha grim oplevelse.
Falsk markedsføring
Falsk markedsføring - når jeres hjemmeside ikke er opdateret!
Købte sommerbilletter som slet ikke stemte med det jeres hjemmeside beskriver (som det første blikfang) vi er klar over at det stod længere nede, men hvor svært kan det være lige at opdatere hovedteksten, så børnene ikke bliver skuffet over indholdet.
Derudover virkede jeres automater ikke til Parkering! Håber ikke det betyder en bøde, på jeres seddel stod der " automater virker ikke, derfor gratis parkering i dag" ...hmmm
Når fejlen er Jeres, så tag ansvar
Jeg er endnu en, der har fået en kontrol afgift pga betalingsautomaten ikke har virket . Det er Jeres automater . Tag ansvar over for Jeres kunder
Parkering.
Parkering.
Parkerede på Ro's Torv lige før jul. Parkeringsautomaten virkede men, kunne desværre IKKE udskrive en kvittering. Derfor forlod vi stedet efter at have betalt med Dankort.
Beløbet blev efterfølgende ikke trukket på vores konto og vi fik 14 dage senere 750 kr. i parkeringsbøde!!! Ren svindel: Deres maskine var ude af drift og vi fik bøden!!
Det bør Ro's Torv straks lave om på - REN SVINDEL OG BUMBUK!!! Meget, meget dårlig reklame for RO's Torv.
Ros Torv parkering er under al kritik
Ros Torv parkering er under al kritik. Får bøde selvom man har betalt i automat.... Registreret nr plade og betaler med kort og får ingen kvittering på det .... Alt går fint men 1 mdr efter modtager man en bøde..... Hvad F..... sker der..... Man har jo ikke en jordisk chance for at se at der skulle være noget galt.... Har et vidne på betalingen men tænker ikke det ændrer noget som helst..... Så slut med at køre dertil.... Det bliver først når de skifter så der er bom som bekræfter betaling inden man kører ud..... Det andet kan de snyde med på deres betalingsautomater 😡
Mens resten af verdenen er gået over…
Mens resten af verdenen er gået over til betaling med mobil, så skal du finde dit kort eller mønter frem på ro's torv amatør!!!!!!!
RO's Torv beholder åbenbart APCOA trods…
RO's Torv beholder åbenbart APCOA trods de mange dårlige anmeldelser. Som kørelærer er jeg tvunget til at køre ind og ud af P-kælderen på Ros Torv, idet Færdsels styrelsen har valgt at starte og slutte køreprøverne der. Jeg har d. 29/8-22 1. køreprøve middag og 2. køreprøve kl 16:40 og APCOA bruger første indkørsel og sen udkørsel til at udstede p-afgift ud fra. Min færden kan bekræftes af elever + mobilmaster. Jeg håber snart at ledelsen på Ro´s Torv rydder op, og fyrre APCOA hvis vi skal handle der.
Min datter tabte sin pung
Min datter tabte sin pung, og vi blev ringet op - MEGA god service ❤️
RO's Torv parkering: urimelig og kundefjendsk
RO's Torv har valgt at lade firmaet APCOA, i familie med Europark, administrere parkeringshuset. Det gør de med stor nidkærhed og iver, og prøver at malke så meget som muligt ud af de kunder som kommer på RO's Torv, også selvom der er åbentlyse misforståelser.
Vi parkerede en bil i mere end de gratis 2 timer og betalte så i betalingsautomaten 30 kroner som krævet. Alt lod til at være fint, men lidt over en måned senere modtager vi en bøde (kontrolafgift hedder det officielt). Sagen er at vi på betalingsautomaten har indtastet et forkert tal, så i stedet for at taste 66226 har vi tastet 66266. Det bekræfter APCOA i en e-mail.
Det er tydeligt at vi ikke har ønsket at snyde, da vi jo har betalt for den service vi har modtaget, og det registreringsnummer vi fejlagtigt har tastet findes faktisk ikke, så der er ingen risiko for at det er en anden som har været parkeret der.
Vi er blot en enkelt familie, men forretningerne på RO's Torv får ikke længere vores penge. Det er især Føtex, en række tøjbutikker og tre forskellige restauranter.
APCOA er fuldstændig ligeglad med at der faktisk har fundet en betaling sted for den ydelse der er leveret. Det samme er NEWSEC som er dem der har hyret APCOA. NEWSEC priser sig i øvrigt af altid at "arbejde med høj forretningsetik og moral".
Vh
Lars
Skift jeres parkeringsafte
Det her er ikke en kritik af RO's Torv men af APCOA, der står for parkering.
Men fordi de har 1 stjerne på deres Trustpilot og er fløjtende ligeglad med deres kunder så får I review her.
Handlede i RO's Torvet og alt var fint. Gik ud betalte for min parkering og kørte hjem. Derefter får jeg en bøde for parkering. Gik på mit netbank og kunne se at der ikke var trukket noget, og hvem gemmer kvittering i 2022? DVS jeg står med en bøde, men ikke fordi jeg har dummet mig men fordi parkerings systemet har. DVS de skal have penge for at være elendig til deres job.
Jeg kommer ikke til at handle i RO's Torvet før de skifter deres parkerings aftale.
Betaling for parkering
Betaling for parkering
Når man står sent en aften efter en tur i Biffen og skal betale for at køre ud fra parkeringen har man ikke mulighed for at betale afgiften hvis ikke man har et kreditcard (af plastik). Her i 2022, hvor Gud og hver mand har betalingskort på mobilen bliver man laaaang i hovedet. Jeg var heldig at en venlig sjæl der tilfældigt kom forbi betalte for mig og jeg kunne så mobilpay til vedkommende.
Ved opringning til parkeringsselskabet i dag får jeg at vide, at man bare kan køre ud og så gå ind på deres hjemmeside når man er kommet hjem og klare betalingen der. Det ville da være en dejlig oplysning på betalingsstanderen når man nu for længst er gået over til at klare alt fra mobilen.
I lørdags var vi på Flammen Roskilde og…
I lørdags var vi på Flammen Roskilde og holdt parkeret på en handicap plads, da min mand er handicappet - vi holdt lidt over de 2 timer men med handicapkort plejer man ikke at skulle betale, men alligevel skulle vi betale kr. 15 for en påbegyndt time - syntes det er ret underligt
Sidste besøg hos ros’torv
Sidste besøg hos ros’torv - vi har modtaget en kontrol afgift på parkering, som er fuldstændig uberettiget, vi har gentagende gange kontaktet parkeringfirmaet, som vedholder afgiften, - som nu også har sendt os i Euroincasso - eller hov, de har samme firma adresse, det er SVINDEL, og tyveri af andres penge!
Tænk at drive firma på den måde, og ros’torv vælger at benytte et firma de udmærket godt ved er svindel!
Parkeringsafgift på trods af betaling, der ikke er registreret
Som flere andre, handler denne anmeldelse ikke om selve centret, som er ok, men om parkeringen.
Vi var på Ro's torv sammen med et vennepar, og begge kom i to biler. Vi stod og betalte sammen, de var kommet lidt før os, og skulle betale lidt mere end os.
Nu har vi så fået en parkeringsafgift fra APCOA???? Betalingen som vi foretog med dankort, er tilsyneladende ikke gået igennem.
Kan se her, at det er et almindeligt problem for RO's torv, og undrer mig over at det ikke er blevet håndteret.